361

• Rage47
    gameplay vidik lent
  • Prince23
    Már aranyban

Ezekszerint már rég elkészült, már a kiskereskedelmi szortírozás van hátra.
  • kirol
    Április 30-án jelenik meg!
  • nagykispeter
    Csak azt,azért nem értem,hogy lehet az hogy április 14 van kiírva megjelenésre ,videót adnak ki,közbe állítólag csődbe mentek!
    Változott a helyzet?
  • nagykispeter
    Úgy látszik mostmár hiába
  • hykao #108
    Videó
  • vandyke
    Kinek ígérte meg???
    Elvileg pénteki hír, hogy WorldWide leállt az egész projekt a GC csődje miatt.
  • Prince23
    Április 14-én jön

Miért... magyar feliratban gondolkodtok?

Nem nagyon értem ezt a pereskedés, a fejlesztők, Inga vagy ki, megígérte múlthéten, hogy áprilisban startol a játékuk.
  • vandyke
    hát ha azt mondom, hogy a játék egyáltalán nem fog megjelenni belátható időn belül... szted az rossz hír???
  • Prince23
    És ez most nagyon rossz hír?
  • vandyke
    Sziasztok!

Egy igen rossz hír: A szerződés teljesítése közben a Gamecock kihátrált a megállapodásból. Jelenleg épp elkezdődött a pereskedés, így a GC címeket (Velvet Assassin, Insecticide) egy jó darabig el kell felejteni.

üdv,
  • nagykispeter
    Ja ,jó kis játék lesz és magyar felirattal fog megjelenni!
  • hykao #101
    Interjú
  • Prince23
    video
  • Hoz_Hun
    Nagyon várom már ezt a játékot!!

Sajnálom, hogy a valóságban a csaj olyan csúnyán végezte.
  • Prince23
    Pár új kép:

• kirol
    Hát ez a videó elég tréül néz ki!
  • Prince23
    Képek
  • grebber
    3 új kép
  • Prince23
    Ja, az elég nagy baromság, az a lassítós dolog benne. Így tuti h egyszer sem bukunk le. Elvész benne a feszéltség.
    Remélem legalább a legnehezebb játékfokozatból kiveszik ezt a morfiumos dolgot. Easybe, normalba legyen :)
  • hykao #93
    Hát ha eltüntetik ezt a narkós lilás baromságot, akkor megéri várni rá... :)
  • Prince23
    Pedig reméltem, h legalább karácsonykor már ezzel fogjuk tolni:(
  • hykao #91
    Az új megjelenési időpont: 2009 eleje...
  • Prince23
    Csillivilli Gears of war effektek, HD ingame trailer (Cam)
  • Prince23
    Ez egy istenkirály játék lesz! Asszem a splinter cell Chaos theory játékmenétét és annak hangulatát simán hozni fogja
  • STREEX
    GC 2008 trailer
  • Prince23
    Hát remélem fog adni olyan hangulatot eza játék, mint mikor a Splinter Cell Chaos Theoryt nyomtam...
  • hykao #86
    Na elindult a játék honlapja. Katt a bannerban a VelvetAssassin.com-ra.
  • poppe
    ql a banner
  • grebber
    3 új kép
  • Prince23
    Meg főleg ez a morfiumos baromság nagyon ciki. Micsoda dolog, h ha észre vesz vki, tehát lebukunk lopakodás közben, akkor fogjuk magunkat és bemorfiumozzuk testünket..., és megálll az idő, csak mi élünk, és szépen megkerüljük és leüssük ellenfelekt... ez nagyon gáz. Egyáltalán nem tetszik. Nekem csak ez az egy negativum van.
  • grebber
    Hát ahogy nézem az a lealacsonyodva osonás azzal a nagy picsájával nem valami hüdejó:(
    Egynek jó lesz de Spliti melett labdába sem rúg.
  • Prince23
    Véger! FRISS, ROPOGÓS CIKKECSKE!
  • Prince23
    Hehehe... már 2008 van xD
  • hykao #79
    Itt meg a második része: KATT...de bazz, mi ez a kombinés bevillanás meg az a lila dicsfény is bazz elég szar...a hud meg nagyon konzolos... :(
  • Prince23
    trailer
  • hykao #77
    Egy rövidecske nagyfelbontású tréler: http://www.gamestar.hu/velvet-assassin-hd-trailer-lokalban.html
  • hykao #76
    újabb 3 kép
  • hykao #75
    Hát nem tudom... Itt a kiadó féle Velvet Assassin oldal: KATT(a shopjukban októberre datálják)...ill. a SevenM is nyüzsög a témában: KATT

...és a fejlesztők oldalán is ott áll, hogy PC-re is jön. Nem tartom valószínűleg, hogy leállítanák a szinte kész projektet. Hisz ha októberben jön ki, akkor már igencsak a fejlesztés végén járnak...

Egyébként a fejlesztők oldalán is találtam pár új képet:

Ja! És úgy tűnik TPS nézetű lesz végül, annak ellenére, hogy először FPS nézetről volt szó.
  • grebber
    Szépek.

"Az elmúlt hónap végén rosszat sejtető hírek érkeztek a PC-s játékos tábor számára, ugyanis a Velvet Assassin névre hallgató játék készítői (Replay Studios) egy interjúban elhintette, hogy nem kívánnak a továbbiakban PC-s játékokkal foglalkozni. Indoklásában kifejti, hogy a PC-s piac tele van nagyobb, erősebb vetélytársakkal, és nem óhajtanak velük versenybe szállni. Ebből kiindulva nem lehet igazán váratlan, ha a következő hónapokban leállítják a játék PC-s kiadásának fejlesztését. Reménykedjünk a legjobbakban addig is! "

info: Cybergen