Velvet Assassin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vandyke
Sziasztok!

Egy igen rossz hír: A szerzõdés teljesítése közben a Gamecock kihátrált a megállapodásból. Jelenleg épp elkezdõdött a pereskedés, így a GC címeket (Velvet Assassin, Insecticide) egy jó darabig el kell felejteni.

üdv,

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

nagykispeter
Ja ,jó kis játék lesz és magyar felirattal fog megjelenni!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

hykao
Prince23
Nagyon várom már ezt a játékot!!

Sajnálom, hogy a valóságban a csaj olyan csúnyán végezte. <#rinya>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Prince23
Pár új kép:

kirol
Hát ez a videó elég tréül néz ki!

Prince23
grebber

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ja, az elég nagy baromság, az a lassítós dolog benne. Így tuti h egyszer sem bukunk le. Elvész benne a feszéltség.
Remélem legalább a legnehezebb játékfokozatból kiveszik ezt a morfiumos dolgot. Easybe, normalba legyen 😊

hykao
Hát ha eltüntetik ezt a narkós lilás baromságot, akkor megéri várni rá... 😊
Prince23
Pedig reméltem, h legalább karácsonykor már ezzel fogjuk tolni😞

hykao
Az új megjelenési idõpont: 2009 eleje...
Prince23
Ez egy istenkirály játék lesz! Asszem a splinter cell Chaos theory játékmenétét és annak hangulatát simán hozni fogja

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Prince23
Hát remélem fog adni olyan hangulatot eza játék, mint mikor a Splinter Cell Chaos Theoryt nyomtam...

hykao
Na elindult a játék honlapja. Katt a bannerban a VelvetAssassin.com-ra.
poppe
ql a banner <#eljen>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

grebber

Prince23
Meg fõleg ez a morfiumos baromság nagyon ciki. Micsoda dolog, h ha észre vesz vki, tehát lebukunk lopakodás közben, akkor fogjuk magunkat és bemorfiumozzuk testünket..., és megálll az idõ, csak mi élünk, és szépen megkerüljük és leüssük ellenfelekt... ez nagyon gáz. Egyáltalán nem tetszik. Nekem csak ez az egy negativum van.

grebber
Hát ahogy nézem az a lealacsonyodva osonás azzal a nagy picsájával nem valami hüdejó😞
Egynek jó lesz de Spliti melett labdába sem rúg.

Prince23
Hehehe... már 2008 van xD

hykao
Itt meg a második része: KATT...de bazz, mi ez a kombinés bevillanás meg az a lila dicsfény is bazz elég szar...a hud meg nagyon konzolos... 😞
Prince23
hykao
Egy rövidecske nagyfelbontású tréler: http://www.gamestar.hu/velvet-assassin-hd-trailer-lokalban.html
hykao
hykao
Hát nem tudom... Itt a kiadó féle Velvet Assassin oldal: KATT(a shopjukban októberre datálják)...ill. a SevenM is nyüzsög a témában: KATT

...és a fejlesztõk oldalán is ott áll, hogy PC-re is jön. Nem tartom valószínûleg, hogy leállítanák a szinte kész projektet. Hisz ha októberben jön ki, akkor már igencsak a fejlesztés végén járnak...

Egyébként a fejlesztõk oldalán is találtam pár új képet:

Ja! És úgy tûnik TPS nézetû lesz végül, annak ellenére, hogy elõször FPS nézetrõl volt szó.
grebber
Szépek.

"Az elmúlt hónap végén rosszat sejtetõ hírek érkeztek a PC-s játékos tábor számára, ugyanis a Velvet Assassin névre hallgató játék készítõi (Replay Studios) egy interjúban elhintette, hogy nem kívánnak a továbbiakban PC-s játékokkal foglalkozni. Indoklásában kifejti, hogy a PC-s piac tele van nagyobb, erõsebb vetélytársakkal, és nem óhajtanak velük versenybe szállni. Ebbõl kiindulva nem lehet igazán váratlan, ha a következõ hónapokban leállítják a játék PC-s kiadásának fejlesztését. Reménykedjünk a legjobbakban addig is! "

info: Cybergen

hykao
hykao
Seth
Inspired by the story of Violette Szabo , wtf?? 😊

PSN ID.: Beegabor

hykao
Reméljük egy újabb jó kis lopakodós játék lesz belõle...
Rage47
jól néz ki:p
hykao
Na a legújabb megjelenési dátum: 2008 õsz, PC-n és újgenerációs konzolokon. http://www.replaystudios.de/VelvetAssassin/
A kezdetekhez képest a játék elég sokat változott (a legújabb képek alapján)

hykao
Egy kis bemutató: KATT
hykao
Talán jövõ ösz vagy tél...
fákkk... mikor fog? :S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
nem
megjelent má?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

hykao
videó, melybõl nem sok derül ki 😊
hykao
Igen.
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

január végére várható a megjelenés

amig élünk remélünk 😊 és abban is egyetértünk hogy jó lenne a a német nyelvet a játékfejelsztõk kivernék már a fejükbõl 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
jó kis lopakodós játék.

egy aggodalmam van, h nehogy német nyelven jelenjen meg elõször.

grebber
Hát szerintem frankó kis gamet kapunk a kezünkbe majd!<#eljen>

grebber