361
-
Haversrác #160 Szasztok! Az mitől lehet, hogy körbenézés közben akadozik, mintha kihagyna az egér miközben a FRAPS állandó 60 FPS-t mutat. legújabb vga driver van telepitve, és nem használok semmilyen CODEC pack-ot. PLS HELP! -
#159 Hitmanhez képest? -
Thanatos #158 hát splinter cell-ekhez képest sajnos nagyon z kat... :( -
#157 Közben megleltem. Annyira még rájöttem közben, hogy a kamerakezelés... egy borzalom. Falhoz lapulásra se leltem még rá, (néha kéne) de egyebekben a hangulata rendben van. Idegelő, hogy a morphin az kell. Akad egy pár embert, akit anélkül lehetetlen megölni. Márpedig, ugye arra van kitalálva, hogy akkor, "mikor nem emléxik pontosan", azaz bajba kerül, ki tudjuk vágni magunk. Ennek ellenére, van, aki sosem fordít hátat... Az eddigiek alapján, sokkal, de sokkal többet ki lehetett volna belőle hozni, de azért még nem egy veszett fejsze nyele a dolog. Mert egy pozitívuma azért van; A lopakodós hangulatot sikerült átadni, hangok jók, grafika elmegy... -
#156 Én már nagyon várom, kurvára:DD Splinter Cell hiányom van. Kipróbálom, az ha jó irány a bolt. Vélhetőleg magyar felirattal jön ki. és tartalmazzon már multit is... akkor tuti nálam a gém
egyébként német fejlesztésű játék. -
#155 optionsban be lehet állítani h ne kelljen folyton nyomni... am a játék nekem nem tetszik. többet lehetett volna kihozni belőle -
Thanatos #154 collectiblesekhez bal egérgobmot kell cask nyomni...
esc csak az esc minhez kell ahol megtudod nézni mit gyüjtögettél
a játék maga meg olyna amilyen, én spec már töröltem is, eléggé csalódás :/ -
#153 1. fejezet, 1.2. pályaszakasz után;
Lopakodós feeling megvan, WWII nem annyira jellemző, irányítást szokni kell... (Még nem babráltam vele, lehet állítgatással jobb lesz. pl a lopakodás gombot nyomni kell, folyamatosan, Collect elemekhez elméletileg esc-et kell nyomni, de az engem a tálcára tett...)
Nem egy rossz játék eddig, bár gyanítom, azért a kritikusok nem lesznek elragadtatva. Gépigény nem túlzó, grafika kissé szemkifolyatós, (sok-sok blúr) de összességében, eddig nekem tetszik. Este, sötétben majd még próbálkozok, lehet akkor jobb lesz, egy kis finomhangolás után. -
xido #152 köszi..igen,már olvastam a választ amott is..így már szebb:)
külön tetszik,hogy full németül beszélnek a német katonák:) -
#151 kórházban fexik a csaj, és ott emlékezik vissza a küldetésekre (összesen 12 van) 1. küldiben egy náci földalatti bunkerba kell behatolni, ott robbanóanyagot keresni, és felrobbantani az üzemanyag tartályokat. ehhez szépen lopakodva ki kell nyírni mindenkit egyesével. ha belövöd magad morfiummal, megáll az idő, oda tudsz menni a náci katonához, amelyik mondjuk a fényben áll veled szemben, és különben észrevenne. kb ennyi, lopakodni, csendben gyilkolni. ja, meg vannak elrejtett cuccok, amiket össze kell gyűjteni, majd lehet fejleszteni képességeket, ott még nem tartok, épp csak kipróbálni volt időm. zene fasza. és így néz ki max felbontáson 1920x1080( érdekes színek vannak, kicsit misztikus, eddig nem sok 2. vh fílingem volt)
-
#150 emberek milyen a játék ? mert eddig senki nem mondott semmi érdemeset :D Leszámítva DarkSector láma kifejezését. Az ő véleményére meg valamennyire szoktam adni mivel nem szokott nagyon eltérni az enyémtől :D -
#149 jah, ott is ezt válaszolták, ahol már kérdezted ;)
:DD -
#148 launcher exe-t futtasd és kattints a settingsre :)
-
#147 a legjobb hogy az én hsz-m is törölted, holott csak azt kérdeztem, hogy milyen a játék gépigénye, lol -
xido #146 szegénykém de csúnya és nincs egy felbontás opció és nekem olyan összenyomottnak tűnik kissé...színek és zene jó..hangulat meg majd jön..vagynem -
#145 ...de ki lehet...azonban jobb lenne, ha mindenki magától is belátná, hogy miért nem érdemes a dolgot erőltetni itt, már csak saját érdekből sem...mindenkinek magánügye, hogy honnan szerez be egy játékot (legalábbis SG moderátori szempontból...hisz ez itt nem a BSA...), ám a megszerzett - kalóz - verzió elindításával kapcsolatban stb. ott érdemes hemzsegni, ahonnan meg lett szerezve...
...a nyüzsgés már nagyban megy, ám magáról a játékról még nem sok érdemleges információ került posztolásra...de zárjuk is a témát, mert ez nem vitatéma...maradjunk magánál a játéknál, ami a topikba való, az egyéb beszerzési stb. - magánügyi - téma kerülendő... -
#144 attól hogy már nincs itt külön dedikált warez fórum, a hangulat még ugyan az mint régen volt, a warezt pedig sosem lehet innen kiűzni, csak ha megszűnik az oldal és újra nyílik más néven sokkal komolyabb moderálási elvekkel. -
#143 Úgy tűnik sokaknak még mindig nem sikerült felfogniuk, hogy itt az SG-n egy játék topikjában a játékkal foglalkozunk, nem annak warez verzióival és ezek fellelhetőségével stb...ez annál szomorúbb, mert főleg olyanok nyomatják a már rohadt fárasztó wrz-hájpot, akik már nem mai madárkák itt az SG-n... (release-ek címének beírkálása, torrent oldalak belinkelése, melyik idióta melyik verziót szedi, hol tart a letöltés stb...)
Kérek mindenkit, hogy itt a játékkal magával foglalkozzunk, ne azzal, hogy hol elérhető a kalóz verzió, hogy kell krekkelni azt stb... Ellenkező esetben büntipontok és majálisi banánok kerülhetnek kiosztásra! -
#142 LOL
szeretni fgojuk nagyon ezt a láma játékot :D
Ugyanazt a DDS texturát használja, mint a Crysis motorja :P
Vagyis moderátorok moddolásra fel!!!! :D
Töltsétek le a dds converter nevü progit, és már lehet is szerkesztgetni.... DDDD -
#141 akkor már csak játék beli tapasztalat érdekelne :) -
strebacom #140
Windows XP / Vista
Pentium 4 3 GHz or equivalent Athlon ® 64
1 GB of RAM
3D-graphics adapter with 256 MB memory that supports pixel shaders 3.0, compatible with DirectX ® 9.0c (GeForce 6800GS or Radeon X1600XT)
5.5 GB free hard disk space. -
#139 Képen kivül valamit kaphatnánk ? :)
Gépgigény stb.. ? :) -
strebacom #138 Néhány kép az elejéröl:
Na megyek jáccanii... -
#137 jah itt szebb a video
-
#136 Én is kíváncsi vagyok erre a játékra, ezen videó alapján nem tűnik rossznak. -
#135 Kicsit én is tartok tőle, de a kor, meg a helyszínek talán emelik majd a hangulatot. Egyszer szerintem mindenképpen végigviszem. -
#134 monnyuk...tény hogy a videótól okádni tudnék, de talán élőben jobb lesz. -
#133 én elég szkeptikus vagyok... szerintem oltári nagy bukás lesz -
#131 Amúgy valaki próbálta már hogy mien a játék??? -
#130 Hát erről mindigaz a képregény jut eszembe ahol a maszkos terrorista mondja a másiknak, hogy hé ott van Sam F. mire a másik, de nem láthatjuk mivel árnyékban van :) Egyébként a video alapján nem tűnik nagy durranásnak, bár a fejlődési lehetőség lehet dob majd a dolgon. -
#129 jah am splinyocellben sötét volt legalább... Itt azért nagyon elütt a nappali fény.. Egy próbát mondjuk azért fogok tenni vele ha azt mondjátok h jó :) -
#128 jah de 2009ben ez übergagyi... kárérte pedig jó elképzelés volt de ez sztem nagyon le fogja rontani az egészet. -
csgj #125 Splinter Cell-ben is ez volt... Sőt, ott még egy állandóan világító éjjellátó szemcsi is volt a fejünkön. :P -
#124 Aki játszott vele.Milyen a game ? Mert videón nézve ezaz árnyékban vagyunk és nem látnak oltári nagy gáááááz. -
strebacom #119 Na nemsoká meglátjuk hogy milyen is.... -
#118 Oroszoknál szinte minden előbb megjelenik ezzel is akarják hátráltatni a warezt ne kelljen annyit várni rá. -
#117 nagyon trendi manapság ez az orosz verzsön -
#116 :D -
#115 Meg oroszul pc-re. -
#114 boxra már kint van... :(