361
-
#73 4 új kép -
#72 Parancsolj
-
#71 Inspired by the story of Violette Szabo , wtf?? :) -
#70 Reméljük egy újabb jó kis lopakodós játék lesz belőle... -
#69 jól néz ki:p -
#68 Na a legújabb megjelenési dátum: 2008 ősz, PC-n és újgenerációs konzolokon. http://www.replaystudios.de/VelvetAssassin/
A kezdetekhez képest a játék elég sokat változott (a legújabb képek alapján)
-
#67 Egy kis bemutató: KATT -
#66 Megváltozik a játék neve, az új név: VELVET ASSASSIN -
#65 Talán jövő ösz vagy tél... -
Dexantreal #64 fákkk... mikor fog? :S -
#63 nem -
Dexantreal #62 megjelent má? -
#61 videó, melyből nem sok derül ki :) -
#60 Igen. -
#59 Ugyanerről a játékról van még szó itt is? -
blackgamer #58 január végére várható a megjelenés -
Thanatos #57 amig élünk remélünk :) és abban is egyetértünk hogy jó lenne a a német nyelvet a játékfejelsztők kivernék már a fejükből :) -
#56 jó kis lopakodós játék.
egy aggodalmam van, h nehogy német nyelven jelenjen meg először. -
#55 Hát szerintem frankó kis gamet kapunk a kezünkbe majd! -
#54 GC Trailer (33MB) -
#53 4 új kép -
#52 Sabotage infók és érdekességek
[2006. július 19. @ 01:09 - Mantis]
A dtp némi új infóheggyel szolgált a Sabotage című játékával kapcsolatban. Egy lopakodós akcióról van szó, amelyben egy protagonista nőt alakítunk, valós körülmények között. Feladatunk magasrangú náci tisztek likvidálása, civiltáborok felszabadítása és egyéb hasonló hőstettek véghezvitele. A játék erősen a lopakodásra öszpontosít majd, így mind technikai kivitelézben, mind a rendelkezésre álló módszerekben erre törekszik. Dobálhatunk kézigránátot és robbantgathatunk dinamittal, de előnyösebb, ha csendben végezzük munkánkat.
info: Gamestar -
#51 ennek em törölték a projektjét?! -
#50 E3ról képek
lassan ez is elkészül ... -
#49 jogos, már most elavult lenne -
#48 ezis megy a nagy süllyesztőbe mire kijön eseélye sem lesz de nelegyen igazam túl rég csinálják... -
#47 lol, mi lessz addig -
#46 2006 ősz :( -
Ibron #45 Megnéztem tegnap,kúl:).....yo lenne,ha kijönne végre már a játék.Érdekel.
Ibron -
Ibron #44 Ja,visszaolvsatam,már tudom,hogy kivel kellene majd masírozni a játékba,de a megjelenésről még semmit se tudok..és a traliert is minnyá megnézem.
Ibron -
Ibron #43 Mikor jelenik meg?Teccenek a képek,biztól kúl lesz:D...és németekkel kell lenni,vagy őket kell kinyírni?:D
Ibron -
#42 akkor elmagyarázom CSAK NEKED a 38as hozzászólásomat:
tehát tegnap letöltöttem egy demot, ami mint kiderült, nem a szobanforgo játékhoz tartozik. ennyi -
#41 en egy vak láma vagyok de nemlátok demora utaló nyomot -
#40 olvass már vissza -
#39 tényleg? hate találtál "demot" amit nagyon kétlek mer sehol nincs oszdmár meg velünk:D:D::D:D:D -
#38 uhh, láma vagyok. tegnap letöltöttem a "demot" a hcgammeröl, és basztott se indulni (a telepitöje sem), gondoltam ma benézek a topikjába hátha tud vlaki vlamit. de most nézem hogy ennek a demoját töltöttem le: Sabotain: Break the Rules
tegnap másnapos voltam, ennek tud6o be a ságom
vegyétek tárgytalannak a kérdést (nem találom a demoját de az nem jelenti, hogy nincs) -
#37 Számból vetted ki a szót! :D
Én nem találtam egyik oldalon sem. -
Thanatos #36 van már demo? -
#35 valaki probálta a demot? -
#34 Hehe. Jó vicc.