361
-
#361 Az asszem valami bug de hogy mi javítja arra már nem emlékszem. -
#360 A széfet miért nem tudom kinyítnI??? a Doksi benne van, de nem nyitja ki, hiába nyomom bal egért
Hamburg kikötő, tengeralattjárós kapitányok kiikattása...ez a rész -
#359 ,,application load error 5:0000065434"
ez mit jelenthet? -
#358 Jó hír akkor Splinti után nekiesek! -
#357 Elkészült. -
#356 Hm meglepi számomra most ahogy olvasgattam mit találtam:
Hamarosan elkészül a magyarítása!!!
Info itt
Akkor végre nekiállok játszani vele! -
zitababa #355 köszi -
szapor #354 közbe rájöttem XD megkell neki mutatni a dvdn azt a file-t :) máskor jobban figyelek :P -
szapor #353 vagy mi lehet a gond? -
szapor #352 hy, vki nem tudja hogy telepitésnél rögtön az elején mér vág ki vmi hibával? :S lehet rossz? -
Coronita21 #351 phüüü nagyon köszi -
strebacom #350 Mert csak a szekrényben lehet átöltözni....keress egyett.. -
zitababa #349 Hali !
A párizsi pályán a death of butcher part 01-ben a végén nem bírom felvenni az SS uniformist. Miért?
zita -
fapipa #348 EZEKRE KÉRNÉK VÁLASZT HA TUDOD !
1.)A Crypt-ben az aranyszobornál kihagytam a Secret ach.-et,ezért a Le Boeuf ban nem adta meg a Miss know it all Ach.-et.(6.-7.Ach.)
Kérdés :Ha megcsinálom a Butcher-Crypt et elölről,és utána ugrom a Le-Boeuf -ra szintén megcsinálva elölről,adja -e a Miss Know It All Ach-t,vagy a Crypt -től végig kell mindet játszanom a Le Boeuf ig,hogy beadja a Miss K...I.All-t ?
2.)FADE TO GREY - VILLAGE ( XBOX WORLD )
There are 5 collectibles ( DE CSAK HÁROM VAN !!!! ) to find in this mission. -
#347 Császtok. Bár elsősorban magamnak meg az öcsémnek írtam, de publikálom a saját végigjátszásomat. Mintegy 170 képet is linkeltem a vizuális típusoknak. Ha valami hibát találtok benne akkor privi. Több kó megoldása is van 1-1 feladatnak de az enyémek is jók. A leírás agent szintre készült. Jó játékot. Peace.
http://caprine.extra.hu/velvet.html -
fapipa #346 Thief ecsém. -
fapipa #345 1.)A Crypt-ben az aranyszobornál kihagytam a Secret ach.-et,ezért a Le Boeuf ban nem adta meg a Miss know it all Ach.-et.(6.-7.Ach.)
Kérdés :Ha megcsinálom a Butcher-Crypt et elölről,és utána ugrom a Le-Boeuf -ra szintén megcsinálva elölről,adja -e a Miss Know It All Ach-t,vagy a Crypt -től végig kell mindet játszanom a Le Boeuf ig,hogy beadja a Miss K...I.All-t ?
2.)FADE TO GREY - VILLAGE
There are 5 collectibles ( DE CSAK HÁROM VAN !!!! ) to find in this mission. If you look at the map you'll see that they are numbered according to how you would find them as you play. So if you miss one then you should go back and look around for the one you've missed. Regular collectibles are marked in RED. Letters are marked on the map in YELLOW (L). And Special collectibles are marked in BLUE. Please Note: In order to get the Eagle Eye achievement you must collect all of the collectibles in a single playthrough and if you reload an earlier save it writes over any progress that you may have already made.
-
#344 Igazából semmi értelme fejlesztgetni bármit is :) -
#343 ja és random jótanács:
ne tegyetek Morphine skill-re 2 csillagnál többet. egyszer mert nem is kell 2-nél több morfium - én spec gyakorlatilag csak akkor használtam ha valaki könnyedén lekaphatott volna, egyéb esetben ha nehéz lett volna leszúrni lopakodva simán fejbelőttem - valamint mert ha nem keresitek félőrülten az összeszedhető cuccokat, mielőtt a végső 2 küldetéshez értek (ahol már nem használhat a kétlábú morfiumot) nem lesz elég XP-tek ahhoz, hogy kimaxoljátok Strength-et. -
#342 nem volt rossz móka a Velvet Assassin-t végigtolni, mondjuk világmegváltónak nem nevezném, de jól szórakoztam. kapjon mondjuk egy 7/10-et, bár mégegyszer nem fogom elővenni, de egynek jó volt.
örülök amúgy h belekezdtem, IGN iszonyatosan lehúzó kritikája majdnem lebeszélt róla -
storm181 #341 Újabb teszt! -
fapipa #340 lehet egy gránáttal robbantani a 3 muksót a crypt ben ?
( -
#339 Itt is egy teszt: KATT -
bauer #338 Játékteszt
érdemes elolvasni sztem. -
Sprinter104 #337 Azért köszi!
-
Sprinter104 #336 De megnéztem és nekem arra nem csinál semmit pedig nem szar az egerem!
Logitech MX 1000 -
#335 Egér középső gombja, de amúgy beállításokat nem szoktad megnézni, csak úgy vaktában nekiállsz játszani? -
Sprinter104 #334 Hali!
Segítségre lenne szűkségem!
Nem tudom használni a fegyvereket csak a kést hogy kell lőni a pistolyal mega sörétes puskával ?
Lőszerem az van meg ki is tudom választani de se célozni se lőni nem tudok egyikkel sem! -
Hoz_Hun #333 Semmi képpen sem Assassin Creed inkább Splinter Cell, de amolyan... legyszerűsített kivitelben. Nem maga a játék, mert van benne kifejezetten nehéz rész is, inkább az eszkőztár, lehetőségek és variációk szegényesek. De azért élvezetes. -
Aspyrin #332 Nem sokat játszottam a creeddel, de úgy melékszem, ott nem okozott gondot, ha fényes nappal sétáltam, vagy lovagoltam. Ebben a játékban szigorúan csak árnyékban, illetve sötétben érdemes tartózkodni, lopózni, különben észre vesznek. -
#331 Ez amúgy milyen game lenne, melyikhez lehetne hasonlítani az eddig megjelent játékok közül, ugye nem a splinter cell-hez? Mert csak annyit hallottam róla h lopakodós, de ez attól függ mennyire kell komolyan venni.
Vagy csak olyan mint az assassin's creed... -
Hoz_Hun #330 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem inkább olyannak tűnt mint mikor a korházi ágyán fekszik. De ha igazad van elég pocsék lehet neki, hogy a túlvilágot is így "éli" meg. Ráadásul még ott is egyszál pöndölyben futkorászik :) -
Aspyrin #329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én arra a következtetésre jutottam a záró jelenetből, hogy meghal, és már a túlvilágon fut a géphez, hiszen ott is ugyanaz a látvány, mint amikor morfiumot használ. -
Hoz_Hun #328 Nem,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...nem hal meg a végén. Nézd meg a credit alatt háttérben futó "end videót". Lehet látni ahogy a csaj megy az erdőbe és odaér egy repülőhöz.
A történetnek meg abszolút semmi köze a valódi Violetthez. Bár a haját valóban így hordta. :) -
Aspyrin #327 Nos, igen, de elég ostoba módon. :| -
#326 Az a vége, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, nem? Nem játszottam végig, csak olvastam róla. De azért van így, mert így történt a valóságban is.hogy a főszereplő meghal -
Aspyrin #325 A vége nekem sem tetszett, ennél azért valamivel tartalmasabb befejezésre számítottam.. -
#324 WP teszt 5.8
lassan én is ennyire fogom értékelni:(
egyébként jelenleg 6.4 nálam. egyre csak csökken -
#323 Nekem azt egyszer csinálta csak, a legvégén a hálóinges pályán XD
A végén már mikor a zsidókat pörkölik a nagy házban, ott már trainert kellett nyúlnom... Egy végigjátszást megért. -
Hoz_Hun #322 Mondjuk az a gyílkolás mikor lerántja a faszit a földre aztán tízszer mellbeszúrja, na az... visz mindent!!