300
melyik a jó? nektek milyen van?
-
#180 sziasztok!
Az otp honlapjáról szeretném intézni bankkártyámhoz tarozó ügyeimet (átutalások, stb..), de ott olyan azonosítókat és egyéb kódokat kérnek, amire őszintén szólva már a fene sem emlékszik! ezeket honnan lehetne megtudni? a banki papírjaimat elraktam valahova, majd megkerese,. de nem hinném,. hogy azokon rajta lenne -
#179 hitelkártyát diákként felejtsd el szerintem - van egy hitelkártyás topic, ott átbeszéltük.
folyószámlád lesz, ahhoz bankkártyát kaphatsz.
Szerintem amúgy az otp azért lehet a legelterjedtebb, mert a pénzautomata-hálózatuk talán a legnagyobb, ez meg a diákoknak a leghasználhatóbb, akik alkalmanként vesznek fel 1-2 ezer forintokat. -
makpadi #178 hát ez igy is van az otp a legjobb ha nem is a legkedvezőbb hanem a legmegbizhatobb és ez a fő léányeg bár diákok sztem válasszák a legjobb akciot nyujto bankot mert azért ők ugyse milliokkal gazdalkodnak (de ki tudja)
diákokat már ált. a suliban vmilyen formában letámadják a bankok -
#177 Sziasztok!
Itt is mindenki az OTP-re esküszik? Nem tudom de szerintem nem a legjobb pénzintézet, nem hallottam túl sok jót róla.
Viszont én még diák vagyok és szeretnék 1 hitelkártyát igényelni.
Tudna segíteni valaki ebben, h melyik banknál járhatok a legjobban? -
#176 Egy kis segítség kellene.
Soha életemben nem rendeltem bakkártyával külföldről /mindig más intézte, de ez a más már nem elérhető/.
Szeretnék egy szoftvert rendelni, mit kell ehhez tennem /legolcsóbb megoldás érdekelne/.
-
baca01 #175 hello!
olyan gondom van, hogy nemrég igényeltem egy bankkártyát az otp-nél, amit meg is kaptam, de viszont a levélben sem, meg sehol sincs hozzá meg a pinkódom.
ilyenkor mi a teendő? ha bemegyek a bankba szerintetek megfogják mondani vagy kérhetek megint új kártyát? -
#174 Melyik a legjobban kamatozó bank? -
#173 nyissál max kiváglak, amúgy meg miről beszélsz? a rendszer kiadja a blokkot rögötn rá van írva mit vont le..... -
#172 Visa Electron
Lenne egy kérdésem!
Ugye tudjuk,hogy nem igazán jo dolog,ha a pénztáros bankkártyás vásárlásnál azt mondja,hogy rossz a PIN-kod irjuk be még1x!
Mert lehet,hogy kamuzik,és duplán akarja leszedetni velünk a pénzt!
Ezért lehet aktiválni az sms értesitést,és már nem mondhatja azt hogy rossz a kod,ha érkezik az sms,hogy levettek a karimrol pénzt!
De nekem nincs ez aktiválva,mert az sms-ekért levonja a pénzt!
Viszont mi van akkor,ha már beirtam a PIN-t,ő azt mondja,hogy nem helyes,én meg második alakalommal nem akarom beirni,mert félek,hogy átb@sz!
Elmenni se mehetek el,mert az is lehetséges,hogy már levette egyszer a pénzt,csak a pénztáros ennek az ellentetjét akarja elhitetni velünk!
Ilyenkor mi a teendő?
Ha kb 3 héten belül nem érkezik válasz,akkor nyitok neki egy topikot! -
#171 Nyisson bankszámlát okosan! -
#170 valaki? -
#169 Ha van egy ilyen rublika ,hogy Átutalás összege / pénzneme,akkor ha átállítom Eurora euróban kell beírnom az összeget nem?
37,99 eurot kellene küldenem,gondolom nem magyar pénzben kell beírnom
Ill. jogcímkódnak mit írjak,ha interneten vásárolok valamit? -
#168 nekem a kamat nem számit, mert 100ezer alatt raknék csak be, nincs olyan bankkártya amivel ha átutalsz akkor nem kell fizetned semmit? vagy alapbol nem kell? hogy van ez? igazából csak elrakni akarom a pénzt, meg néha átutalgatni róla+hogy rá lehessen utalni -
#167 Ami neked fontos, árakban van eltérés, de ezekért más-más plusz jár, pl néhány ingyenes pénzfelvétel, magasabb kamat, stb -
#166 ja ezt már megtaláltam, de egyenként nem fogom végignézi. mi alapján érdemes keresni? -
#165 Az banktól függ, általában, mintha nem is lett volna kártyád, vagy vannak kedvezmények egy bizonyos számlamúlttal. -
#164 Lakossági, junior ugyan annyit kamatozik.
Lekötni meg úgy kell, hogy bemész a bankba és monodod, hogy x Ft-t le akarsz kötni, -
#163 1200?
Akkor már inkább egy rendes dombornyomott bankkártya, az havi 230Ft -
#162 Válogass -
#161 hát a design alapján a HVB kártyái nem nyerőek:)) -
#160 kérdés: 18 vagyok, bankártyát akarok mostmár venni, mert bár eddig nem volt, most szükség van rá, és egyre inkább lesz.
Melyiket? mi alapján válasszak? Nem visa kell, az drága évente, nekem elég olyan, amivel itthon lehet átutalgatni, mi alapján válasszak?
igy elsőre a HVB-re gondoltam. vélemény? köszi előre is -
Garfield #159 Szerintem olyan bank nincs ami azonnal teljesíti az átutalásodat, 24 óra mindenképp kell hozzá, hétvégén meg tuti egyik sem foglalkozik vele sajnos.
Most nézem, a CIB a bankon belüli utalásokat teljesíti hétvégén is (InternetBank, ofkórsz). Végre nem kellene hétfőig várnom egy netes rendeléssel, csak mert a kedves bankom a főszámlámról az alszámlámra csak banki nyitvatartási időben hajlandó átutalni az összeget.
Asszem, ebből CIB lesz. -
404error #158 "HITELKÁRTYÁT HITELKÁRTYÁT!!!!!!!!
HITELKÁRTYÁT EGY SZÁZASÉÉÉÉÉÉÉ'
HITELKÁRTYÁT EGY SZÁZASÉ' TESSÉÉ'" -
#157 Ennyi pénzzel még lószar a kamat. Nem érdemes csak azért berakni, hogy kamatozzon. -
#156 Budapest Bank a legjobb szerintem. Olcsók a felárak a pénzkivételért, mégha idegen atómata is. Egyre jobban terjeszkedik. -
Garfield #155 Az Erstétől félek, mert anyámnak Erté-s kártyája van, és mocskosul sokat szívott vele. -
#154 Én az Erste elektronikus számlacsomagját ajánlom, havi 99 Ft + Visa vagy Mastercard kártyád adnak mellé ennek az Éves díjja +1200Ft. Netbank, Telebank és sms őr szolgáltatást adnak mellé. Szerintem olyan bank nincs ami azonnal teljesíti az átutalásodat, 24 óra mindenképp kell hozzá, hétvégén meg tuti egyik sem foglalkozik vele sajnos. -
#153 "OTP mellett az szól, hogy minden bokorban van automatája és/vagy fiókja."
épp ezért legdrágább leggagyibb és legbunkóbb -
Garfield #152 A CIB Online Számlacsomagját nézegetem, ott ugyanazt megkapom 499 Ft-ért, bizonyos feltételekkel !!99!! Ft-ért.
CIB-nél dombornyomott kártya igénylése harmad-, hatodannyi lóvéból megoldható; éves díja 3500 Ft, 500 Ft-tal kevesebb, mint az OTP-nél.
OTP mellett az szól, hogy minden bokorban van automatája és/vagy fiókja. -
#151 Az sok?!
-
#150 nekem K&H dombornyomott van bevált nem akarok cserélni. -
Garfield #149 Üdv!
Kezdem unni, hogy az OTP havonta legombol rólam 1200 Ft-ot, szóval ki melyik bank elektronikus számlacsomagját ajánlja?
Én egyelőre a CIB-et nézegettem, ami nagyjából ugyanazt tudja, mint a jelenlegi OTP-s csomag. Tapasztalat, vélemény akár ezzel, akár bámilyen más szolgáltatással kapcsolatban?
U.i.: Van olyan szolgáltatás, ahol az internetes átutalás azonnal teljesül, függetlenül az időponttól? Vagyis akár szombat este is lehet utalni, mindenféle extra díj nélkül? -
#148 Elmagyarázná vki, mert sík hülye vagyok ehhez. Előre is köszi!
1.) 616ezer FT spórolt pénzem van
2.) befektetni nem akarok, de porporosodni sem, mert elköltöm :)
3.) kamatoztatni hagyni a legjobb
3.) nyítottam az OTP-nél Junior Max-ot (hallgató vok), vagy inkább lakosságit? De az akkor szüleim nevére. Nemtom melyik ad magasabb kamatot?
5.) azt sem tudom hogyan lehet lekötni stb...
-
#147 Mennyi a díja ha eggyik kártyáról át tér egy másik-ra?
(ha visa electronicról visa classicra vagy mastercard-ra?) -
#146 1épként ha lekötöm az otp juniornal a penzem
akkor az évi díjon kivűl semmit sem vesznek le
(vagy igen?) -
#145 Há', most hogy te is megjöttél... TÉNYLEG ! :DDD -
#144 Amúgy ha figyeltetek, én arra utaltam, hogy ha a szüleinek volna esze, inkább elinnák ! Mármint a szülei ! Ééééértitek ?!!! :DDD -
#143 jesszum mekkora még mindig a homály... -
#142 Inkább hogy görbül, te ! :DDD -
#141 Mi a faszért kuporgatod a pénzt? Azt a 2 forintot amit beraknál..
Őszintén, mekkora az orrod? :DDD