Bankok,Bankártyák,Hitelkártyák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nekem K&H dombornyomott van bevált nem akarok cserélni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Üdv!

Kezdem unni, hogy az OTP havonta legombol rólam 1200 Ft-ot, szóval ki melyik bank elektronikus számlacsomagját ajánlja?

Én egyelõre a CIB-et nézegettem, ami nagyjából ugyanazt tudja, mint a jelenlegi OTP-s csomag. Tapasztalat, vélemény akár ezzel, akár bámilyen más szolgáltatással kapcsolatban?

U.i.: Van olyan szolgáltatás, ahol az internetes átutalás azonnal teljesül, függetlenül az idõponttól? Vagyis akár szombat este is lehet utalni, mindenféle extra díj nélkül?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

ffxi
Elmagyarázná vki, mert sík hülye vagyok ehhez. Elõre is köszi!

1.) 616ezer FT spórolt pénzem van
2.) befektetni nem akarok, de porporosodni sem, mert elköltöm 😊
3.) kamatoztatni hagyni a legjobb
3.) nyítottam az OTP-nél Junior Max-ot (hallgató vok), vagy inkább lakosságit? De az akkor szüleim nevére. Nemtom melyik ad magasabb kamatot?
5.) azt sem tudom hogyan lehet lekötni stb...

Fákjúal!

Adam5
Mennyi a díja ha eggyik kártyáról át tér egy másik-ra?
(ha visa electronicról visa classicra vagy mastercard-ra?)

Adam5
1épként ha lekötöm az otp juniornal a penzem
akkor az évi díjon kivûl semmit sem vesznek le
(vagy igen?)

Sir Quno Jedi
Há', most hogy te is megjöttél... TÉNYLEG ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Amúgy ha figyeltetek, én arra utaltam, hogy ha a szüleinek volna esze, inkább elinnák ! Mármint a szülei ! Ééééértitek ?!!! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dzsini
jesszum mekkora még mindig a homály...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sir Quno Jedi
Inkább hogy görbül, te ! 😄DD

O0D:
Mi a faszért kuporgatod a pénzt? Azt a 2 forintot amit beraknál..
Õszintén, mekkora az orrod? 😄DD

Hajrá Dózsa György!

Calver
dehogynem. csak te se éreztél még rá a nagybetûs ÉLETre és annak az egyedi aromájára... lehet jobb is így neked mondjuk. pia annyira nem kell (legalábbis nekem jó ideig max nagyon kevés, túl sok a rossz tapasztalat), nõk kellenek de az a baj hogy ahhoz kell nõ is amit meg kell tartani és aki gondolkodik, és ez így igen nagy baj, drog... na jó azt inkább hagyjuk, nem szólok bele ki mit csinál és hogyan szórakozik

"The trees move. Do you not see it?"

Adam5
"piára, nõkre, drogra"
hát 13évesen nem igazán 😄
"drogra"
nem igazán 😄

Dutch Flander
Az jó mert én ott vagyok!
Csak mikor én oda mentem még ABN Amrobank-nak hívták!

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Adam5
1épként apám szerint most nem is érdemes a K&H hoz menni
tudjáok
Kulcsár Attila

Dzsini
ez hülyeség már bocsáss meg.
MC bankkártya is van, és Electronos kártyához is lehet olyan folyószámlád, ami hitelfelvételt tesz lehetõvé. az éves díj pedig szintén nem kártya, hanem számlaszerzõdés kérdése.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Bucser
A mastercard hitelkártya a visa electron pedig csak bankkártya. Így biztos nem léped túl a keretet másrészt pedig olcsóbb az éves díja a csak Visa electronnak

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam5
és bankok ban melyik a legjobb szerintetek?

Adam5
ezert akartam hogy váltsák le szüleim Mastercard-ra A Visa electron-t
de nem eggyeznek bele 😞(

Adam5
Én a wbkártyának tull képpen azert örülnék mert Star Wars galaxies
na rémlik valami? 😊

Punker
tudom.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
hát, nézd meg a bankoknál a folyószámla-nyitási feltételeket, és amelyiknek megfelelsz, annak nekikezdhetsz.
általában egy ilyen kártyához betöltött 18. életév, állandó kereset és/vagy nagyobb (párszázezer forintos) alaptõke szükséges.

Punker
nekem pillanatnyilag csak arra kell 😊)))

Dzsini
(nekem péntekre ígérték az új kártyámat... bár én nem fogok háborúzni vele 😊 )

Dzsini
bármelyik ECMC vagy Visa Classic alapú jó 😊 válassz kedvedre

Punker
nekem is most kéne valami új tisztességes bankkártya amirõl tudom majd fizetni a WWIIOnline-t 😊))))

Dzsini
122-ben van a válasz... látod Adam, ezért mondtam hogy nagyon fiatal és tájékozatlan vagy még az ilyesmihez...

Adam5
Igazad lehet 😊

Punker
EuroCard/MasterCard?

Adam5
a leírásod alapján valami internetes fizetõ dolog lehet

Adam5
nem 😊)

Dzsini
na, sikerül?

Adam5
ok

Dzsini
találd ki egyedül.

Adam5
ECMC az mi?

Dzsini
az OTP-nek van egy olyanja, hogy elektronikus számlacsomag, ott van egy maestro kártya és a folyószámla "normál" használatra, egy WEB-es számla egy ECMC-vel netes vásárlásra, amire csak annyit utal rá amennyit éppen vásárol, és egy megtakarítási számla, ahol a lekötött pénz kamatozik vidáman.
ez egy jó megoldás, minden nagyobb banknak van ilyen rendszere, biztonságosabbá teszi az egész netes vásárlás dolgot.
ottvan részletesen leírva az otp weboldalán hogy mi a felépítése, mi kell hozzá, és hogy mik a számlavezetési és egyéb költségek. - megint csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg olvasni mielõtt kérdezel - ennyi idõ alatt már 3x kiolvashattad volna a nagyobb bankok ilyen témájú weboldalait, és csak arra kérdeztél volna rá, ami tényleg kérdéses.

Adam5
A webkártyákat mennyire ismered?
mert azt lehet hogy csináltatunk, megéri?
(egyépként azert mert apám, anyám irtozik a gondolattol hogy a bankkártyáról le emelnek pénzt ilyen vásárlással
ebõl adódóan nem cserélik le eggyiküjük sem a visa electront
) ugyhogy ugy gondoltam az is egy jó megoldás ha a bankkártyáról át utalni a pénzt a webkártyára és onnan szedik le az ilyen dolgokat
jó ötlet?

Sir Quno Jedi
Kis összegnél a számlaveztési díj is nagyobb, mint a kamat ! Jó nagy hülyeség 5000Ft-ot berakni a bankba a gyereknek, hogy majd jól meg fog gazdagodni belõle ! Jobban teszik, ha elisszák !

Dzsini
szerintem butaság lenne. majd akkor csináltatsz folyószámlát amikor beiratkozol fõsulira/egyetemre. addig kár ilyesmivel szórakozni, nincs rá szükséged.

Adam5
megkérdeztem anyámat és apámat és azt mondták hogy benne vannak a zsebpénz át utalásban.
pl berakni 5000ft elõszõr azt le kötni 1évre +ami hozzá jön
de most már nem tom hogy megéri-e 😞((

Dzsini
én tudjam? a te anyud szerzõdött a bankkal... amugy altalaban ingyenes szokott lenni.

Adam5
de az kb mennyi?

Dzsini
a normál átutalási díj, ami a folyószámlaszerzõdésben szerepel.

Adam5
1átutalásnak?

Adam5
jó nincs plussz költség a bankok közötti átutaláskor
de mennyi a költsége?

Dzsini
az, hogy mennyibe és hogy kerül a pénzfelvétel, az nem a bankkártyától függ, hanem a folyószámlaszerzõdéstõl.

Fefe
Onnan tudom,hogy vonnak le valamennyi díjat ha pénzt vesz ki

Fefe
Valami olyasmi. Én nem nagyon értek ezekhez mert csak a páromnak van kártyája de neki is azért mert arra utalják a fizuját. Amit tudok azt tõle tudom

Dzsini
nemtudom, elméletileg a hitelelbíráláson kívül (ami nem gond, ha van állandó keresete) csak a kártya elõállítási díját kérik el tõle - ami kb 2000 ft... de ezt nem tudom pontosan, nézz utána az OTP weboldalán

Adam5
kezelési koltseg nem?

Fefe
Jobban jársz ha veszel egy fém kazettát és abba rakod a pénzedet.