300
melyik a jó? nektek milyen van?
-
cimbalom85 #220 Én másik banknál vagyok. OTP-t nem nagyon kedvelem,de biztos vannak ott is jó dolgok. A bank internetes eléréshez minden banknál regisztrálni kell és úgy kapsz azonosítót és adhatsz meg jelszót. Bankfiókba be kell menni és aktiválni kell szolgáltatást. Egyébként érdemes megcsinálni, mert elég sok előnye van az internetes ügyintézésnek;) -
Ezzel én is szenvedtem egy darabig az OTP-nél. Volt, hogy bementem külön ezért a bankba. 5 különböző azonosítót meg jelszót hoztak létre. Azóta se tudom mi van vele. Tele lett a tököm és nyitottam egy másik banknál fiókot. Azóta fele annyi költségem sincs és minden közérthető és egyszerű. -
berreg #218 Nekem is van ilyen és engedi hogy vásároljak vele. Paypal hoz is be lehet vele regisztrálni gond nélkül.
Budapest Bank-nál is van számlám. Az sem rossz. Eddig még nem volt velük bajom habár az Emesés reklám kicsit idegesítő volt. Az ügyfélszolgálatukkal is megvagyok elégedve.
Amúgy a bankokról annyit hogy mindegyiknek megvan az előnye meg a hátránya...! -
Hogy lehet belépni otp-n az otp direktbe? mi az az azonosítóm? nekem olyna nincsen:D meg jelszavam se, csak számlaszámom:C -
OTP Visa Electron (Junior Plusz) kártyával miért nem tudok neten vásárolni?Az írja hogy az azonosítást letiltotta a Bank...Ilyenkor mi a teendő? -
mindig attol hangosak a forumok ami nem jo, akinek semmi baja az nem irja oda hogy neki minden jo. amiket leirtal koltsegeket szinte 1 sincs cib-nel, en csak tanacsoltam hogy menj at oda -
de olvasgass itt
aki átment a cibhez nem régen azt írta rácseszett
van 1 cikk az összes bankról 1 összefoglaló itt
ha érdekel megkeresem neked -
ez egy egyszeri eset ahogy latom, persze kocsogok nyilvan, abbol elnek hogy kocsogok, de cibnel nincs annyi koltseg amennyit leirtal -
összes bank 1 fos -
mert szar banknal vagy. cib-nel semm ilyen nincs -
itt érdekes cikkek vannak a bankokról -
nekem is kivan a tököm a bankokkal
állandóan minden szarért levonnak :(
milyen jó volt régen amikor kézbe kaptad a pénzt
pl havidíjam most 290ft x12hónap
+számlavezetési díj
sms díj
éves díj
simán 5-15eft-ot legombolnak 1 évben :(
-
sziasztok!
OTP junior kártyám van és le szeretném kérdezni neten az egyenlegem meg átutalni...hogy kell? -
ba32107 #207 Valakinek van a CIB-nél mobilbankja? Szeretném aktiválni, de nem tudom, mennyibe kerül. -
roberrtto #206 Sziasztok!
Nem reklámozok a fórumon!
Robi -
Nemzetközi átutalás tapasztalatok szerint hány munkanap? -
Phat Smoker #204 az otp-ben is betudod fizetni személyesen.
-
Megint én... :D
Vettem egy órát TeszVeszen, és azt mondta az eladó, hogy utaljam a pénzt az OTP számlájára.
Ha nincs számlám az OTP-bankban, akkor ha bemegyek tudok utalni pénzt a számlájára?
Mert egyszer már próbáltam, de azt mondták, hogy csak akkor, ha van ott kártyám... :S -
Ja, lehet...de annyira nem fogom én használni, mert tesómnak van egy Raiffeisenes, azt használjuk.
Ok, akkor majd felhívom őket - köszi! -
nagy hiba hogy nem cibhez mentel,
hivd fel a bankot egyebkent -
Hello!
Nekem az egyetem miatt kellett csináltatnom OTP Junior bankkártyát.
A kártyán szereplő szám és a számlaszám nem egyezik, gondolom az utóbbit kell megadnom, ahol kérik (117-tel kezdődik).
Próbáltam belépni az OTP oldalán, de ott kérnek azonosítót és jelszót is...hol tudok regisztrálni? Vagy fizetni kell érte? -
Hali!
Beirom ide mielott ujat nyitnek, hatha itt is ert hozza valaki.
Dolgozott mar valaki kulfoldi cegnek? Akar maganszemelykent, akar cegnek. A kerdesem a szamlakiallitassal kapcsolatos, es az adoval. Egy olyan szamlat kellene tudnom adni, hogy abbol az adot is levonja a bank. Valami "wire transfer". Letezik ilyen? Hogyan mukodik ez?
thx -
A Switch kibocsátási számot honnét a fenétből klellene megnéznem?
Maestro bankkártyáról lenne szó, elvileg 4 számjegy kell hogy legyen, már mindent próbáltam, de már ötletem sincsen...pls help!!! -
az létezik h egy egyenleg lekérdezés 500Ft? (OTP) -
senki?:( 10 napom van rá hogy feltöltsem, azért örülnék egy válasznak:D -
üdv. én azt szeretném megkérdezn hogy lesz egy új otps bankártyám (a régit elnyelte egyautomta...), és erre lehet msot saját képet feltölteni.
miylen képeket lehet feltölteni? adtak egy kis iratot amibe benne vannak mik tiltottak, de basszs se reklám, se saját magamról kép, ha most lefotozok egy üres poharat, simán mondhatnák rá hogy a pohár gyártóját akarom reklámozni...
egyébként egy Lostos háttérkép módositását szeretném elküldeni, hogy illeszkednem a kártyára, de nemtudom erre beleköthetnek.e hogy reklám, meg hogy sérti a szerzői jogokat....
kinek van ilyenje és mi van rajta? -
ha kamat nélkül használhatod más pénzét azért elég jó ajánlat, legalább is szerintem. 51nap pedig elég hsozzú idő addig megjön a fizu is:D -
én azért nem merem felvenni mert nem vagyok biztos hogy 51 nap alatt visszatudnám adni teljesen!
mert nem tudom hogy tegyük fel hónap végére marad e annyi pénzem hogy visszatudjam rakni...... tehtá..... nem mindenki lehet talán olyan biztos a dolgába mint mondjuk te. -
Drabalis #192 51 napig csak vissza tudod fizetni -
Annyira nem szuper ez a kamatos dolog, én tuti h megszívnám vele, nekem sosincs szerencsém ezekkel a dolgokkal.. -
Drabalis #190 Hát persze pont ez benne a csábító. Nem létező pénzt költhetsz el amit biztos h csak kamattal tudsz visszafizetni. Csak akkor okés a dolog, ha tudod, hogy az a bizonyos összeg biztos, hogy be fog jönni csak időben csúszik. -
haraposlo #189 igen, ha csak időben csúszik el az még jó! akkor neked megéri...de pl. én nem tudom biztosra azt mondani hgoy jó, 52 nap múlva...vagy legyen 50 akkor vissza tudom adni.... jó, ha megnyerném a félmillát akkor biztos sikerülne, de ahogy utána olvastam ott is bizonylatok meg mittudomén mik kellenek az alátámasztáshoz hogy a pénzt az álmodra fordítottad valóban! -
Drabalis #188 Persze. Nem rossz fogás :)
Mondjuk nekem anélkül is lesz diákkártyám mert régóta szükségem van már egy ilyen eszközre, ugyanis mindig elcsúsznak a kiadásaim és bevételeim időben :) -
haraposlo #187 hm...nem! az álom pályázat egy mézesmadzag .... az álompályázathoz kell hogy regisztrálj. ha regisztrálsz akkor már elindítod a diákkártya működését....! -
Drabalis #186 A trükk az az ,hogy legyél nagyon kreatív és akkor talán van 1% esélyed, hogy nyersz. -
johspeed #185 A citibank álompályázat kampányával kapcsolatban van valami infótok. mármint nyilván megtalálom hogy le van írva de hol a trükk? -
nagyon valószínű, ha igazolod, hogy tényleg te vagy a számlatulajdonos akkor csak nem akadékoskodnak.
makpadi: kárgyája lehet, de bankkárgya és ne hitelkárgya. -
amikor a bankszámlát megnyitottam, akkor már igényelve lett, de volt valami internetes azonosító is, amit elvesztettem (külön papíron volt)! ezt honnan tudhatom meg? ha bemegyek a bankba és személyivel igazolom magam, szerinted megmondják? -
makpadi #182 otp az nem jo ne foglalkozz vele vannka sokkal jobb kisebb bankok is...
de TE tudod de én most láttam egy jo kedvezményt diáknak is szoval az is butaság, hogy diáknak ne legyen kárgyája -
használtad már az OTPdirektet? ha nem, először igényelni kell, olvasgass utána itt: https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/BH01010505000000.jsp - OTPdirekt igénylés és itt:
https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/BH05060000000000.jsp - használati tájékoztató