Bankok,Bankártyák,Hitelkártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az egyetem miatt kellett csináltatnom OTP Junior bankkártyát.
A kártyán szereplõ szám és a számlaszám nem egyezik, gondolom az utóbbit kell megadnom, ahol kérik (117-tel kezdõdik).
Próbáltam belépni az OTP oldalán, de ott kérnek azonosítót és jelszót is...hol tudok regisztrálni? Vagy fizetni kell érte?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Beirom ide mielott ujat nyitnek, hatha itt is ert hozza valaki.
Dolgozott mar valaki kulfoldi cegnek? Akar maganszemelykent, akar cegnek. A kerdesem a szamlakiallitassal kapcsolatos, es az adoval. Egy olyan szamlat kellene tudnom adni, hogy abbol az adot is levonja a bank. Valami "wire transfer". Letezik ilyen? Hogyan mukodik ez?
thx
Maestro bankkártyáról lenne szó, elvileg 4 számjegy kell hogy legyen, már mindent próbáltam, de már ötletem sincsen...pls help!!!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
miylen képeket lehet feltölteni? adtak egy kis iratot amibe benne vannak mik tiltottak, de basszs se reklám, se saját magamról kép, ha most lefotozok egy üres poharat, simán mondhatnák rá hogy a pohár gyártóját akarom reklámozni...
egyébként egy Lostos háttérkép módositását szeretném elküldeni, hogy illeszkednem a kártyára, de nemtudom erre beleköthetnek.e hogy reklám, meg hogy sérti a szerzõi jogokat....
kinek van ilyenje és mi van rajta?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
mert nem tudom hogy tegyük fel hónap végére marad e annyi pénzem hogy visszatudjam rakni...... tehtá..... nem mindenki lehet talán olyan biztos a dolgába mint mondjuk te.
Mondjuk nekem anélkül is lesz diákkártyám mert régóta szükségem van már egy ilyen eszközre, ugyanis mindig elcsúsznak a kiadásaim és bevételeim idõben :)
makpadi: kárgyája lehet, de bankkárgya és ne hitelkárgya.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de TE tudod de én most láttam egy jo kedvezményt diáknak is szoval az is butaság, hogy diáknak ne legyen kárgyája
https://www.otpbank.hu/OTP_Portal/online/BH05060000000000.jsp - használati tájékoztató
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az otp honlapjáról szeretném intézni bankkártyámhoz tarozó ügyeimet (átutalások, stb..), de ott olyan azonosítókat és egyéb kódokat kérnek, amire õszintén szólva már a fene sem emlékszik! ezeket honnan lehetne megtudni? a banki papírjaimat elraktam valahova, majd megkerese,. de nem hinném,. hogy azokon rajta lenne
folyószámlád lesz, ahhoz bankkártyát kaphatsz.
Szerintem amúgy az otp azért lehet a legelterjedtebb, mert a pénzautomata-hálózatuk talán a legnagyobb, ez meg a diákoknak a leghasználhatóbb, akik alkalmanként vesznek fel 1-2 ezer forintokat.
diákokat már ált. a suliban vmilyen formában letámadják a bankok
Itt is mindenki az OTP-re esküszik? Nem tudom de szerintem nem a legjobb pénzintézet, nem hallottam túl sok jót róla.
Viszont én még diák vagyok és szeretnék 1 hitelkártyát igényelni.
Tudna segíteni valaki ebben, h melyik banknál járhatok a legjobban?
Soha életemben nem rendeltem bakkártyával külföldrõl /mindig más intézte, de ez a más már nem elérhetõ/.
Szeretnék egy szoftvert rendelni, mit kell ehhez tennem /legolcsóbb megoldás érdekelne/.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
olyan gondom van, hogy nemrég igényeltem egy bankkártyát az otp-nél, amit meg is kaptam, de viszont a levélben sem, meg sehol sincs hozzá meg a pinkódom.
ilyenkor mi a teendõ? ha bemegyek a bankba szerintetek megfogják mondani vagy kérhetek megint új kártyát?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Lenne egy kérdésem!
Ugye tudjuk,hogy nem igazán jo dolog,ha a pénztáros bankkártyás vásárlásnál azt mondja,hogy rossz a PIN-kod irjuk be még1x!
Mert lehet,hogy kamuzik,és duplán akarja leszedetni velünk a pénzt!
Ezért lehet aktiválni az sms értesitést,és már nem mondhatja azt hogy rossz a kod,ha érkezik az sms,hogy levettek a karimrol pénzt!
De nekem nincs ez aktiválva,mert az sms-ekért levonja a pénzt!
Viszont mi van akkor,ha már beirtam a PIN-t,õ azt mondja,hogy nem helyes,én meg második alakalommal nem akarom beirni,mert félek,hogy átb@sz!
Elmenni se mehetek el,mert az is lehetséges,hogy már levette egyszer a pénzt,csak a pénztáros ennek az ellentetjét akarja elhitetni velünk!
Ilyenkor mi a teendõ?
Ha kb 3 héten belül nem érkezik válasz,akkor nyitok neki egy topikot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
37,99 eurot kellene küldenem,gondolom nem magyar pénzben kell beírnom
Ill. jogcímkódnak mit írjak,ha interneten vásárolok valamit?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Lekötni meg úgy kell, hogy bemész a bankba és monodod, hogy x Ft-t le akarsz kötni,
Melyiket? mi alapján válasszak? Nem visa kell, az drága évente, nekem elég olyan, amivel itthon lehet átutalgatni, mi alapján válasszak?
igy elsõre a HVB-re gondoltam. vélemény? köszi elõre is
Most nézem, a CIB a bankon belüli utalásokat teljesíti hétvégén is (InternetBank, ofkórsz). Végre nem kellene hétfõig várnom egy netes rendeléssel, csak mert a kedves bankom a fõszámlámról az alszámlámra csak banki nyitvatartási idõben hajlandó átutalni az összeget.
Asszem, ebbõl CIB lesz.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
HITELKÁRTYÁT EGY SZÁZASÉÉÉÉÉÉÉ'
HITELKÁRTYÁT EGY SZÁZASÉ' TESSÉÉ'"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
épp ezért legdrágább leggagyibb és legbunkóbb
CIB-nél dombornyomott kártya igénylése harmad-, hatodannyi lóvéból megoldható; éves díja 3500 Ft, 500 Ft-tal kevesebb, mint az OTP-nél.
OTP mellett az szól, hogy minden bokorban van automatája és/vagy fiókja.