Bankok,Bankártyák,Hitelkártyák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mármint mindenki rohadtul védi a bankszámlaszámát, peg ha ellopják akk végülis semmit nem érnek vele. Szal minek védik akk ennyire? Mer ugye utalni sem tudnak róla.
gibbone
Semmit?! 😄 Vagy nem értem mit akarsz egy bankszámlaszámmal. Nem adnak ki semmilyen adatot, még rokonoknak sem. Tehát bemegy anyukád hogy tudni szeretné mire veri el a fia a sok pénzét nem mondják el anyucinak 😊

mirror\'s edge

Akkor igazából egy bankszámlaszámmal mit lehet kezdeni?
Danny1987
Az iban az mi?
Ha leiród a számát vkinek azzal még nem tud mit kezdeni vele.
Ez is olyan mint a bankszámlaszám?

Live for nothing or die for something.

Mighty
Mivel ez a két adat banktitok, nem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Japep

Hello!
Bankszámla-szám alapján vissza lehet valahogyan keresni egy személyt?
Azaz tudom a nevét, a számlaszámát de a címe érdekelne.

Köszi elõre is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Jó tanácsok! Bár tényleg csak józan ész kell hozzá és az ember ezekre a dolgokra magától is rájön!
De így készhez kapva sokkal csábítóbbak. És lehet, hogy te kihagynál valamit, itt viszont szépen rendezetten van összeszedve minden.
Nem rossz, értelmes tanácsok de ezeket bárki megcsinálhatja magától is csak egy kis józan ész kell hozzá.
Nézd meg itt a hasznos rovatot. Szerintem teljesen életszerû, hasznos példák, és valamennyit tényleg meg lehet takarítani, ha az ember komolyan veszi.
Melyik bankokra gondolsz?
Az a baj, hogy nagyon kicsi a kamat! Lehet, hogy biztosan megkapod a pénzed, de én úgy vagyok vele, hogy ilyen kamat mellett inkább magamnál tartom a pénzt legalábbis az biztos, hogy nem kötöm le mondjuk 1 évre.
Hát a bank sem egy jótékonysági intézmény, és le is vonják a jutalékukat rendesen az összes lehetséges csatornán (pl. sms-díj, utalások díja, csoportos beszedés stb...) Meg ott van még a kamatadó is, amit az állam lenyes még, bár errõl nem a bankok tehetnek. Ami pozitív, hogy ha lekötöd a pénzed, azt biztosan megkapod, amit meg kell és nincs rizikó. Meg van egy két bank is ami azért tényleg próbál az embereknek segíteni olyan dolgokban, amik a mindennapokban is jól jöhetnek.
Van esetleg valami konkrét negatív élményed vagy miért mondod hogy a bankok se jók? Szerintem ha az ember körbenéz és picit utánaolvas ennek-annak lehet jól fialtatni pénzt bankban is. Nem azt mondom hogy gyorsan de tisztességesen. 😊
A tõzsde veszélyes biznisz, legalább akkorát lehet bukni rajta, mint nyerni. Bár a párnás megoldás sem a legjobb 😊 Akkor maradnak a bankok, bár azokról sem lehet túl sok jót hallani mostanában...
De kamatoztatni sem feltétlen éri meg. Mármint mindenképp kell, hogy egy bizonyos összeget elérjen, mielõtt beteszik kamatozni. És akkor sem biztos, hogy úgy marad, mivel interneten keresztül már meg lehet szüntetni a lekötést. Így sajna nagy a kísértés 😊
A tõzsde az átlagember számára (pláne most) elég felejtõs. Meg tényleg az se mindegy hogy mennyi pénzed van mert az ottani "elinduláshoz" is kell nem kevés. Szerintem sokkal okosabb dolog egy bankszámlán lekötni, vagy amit a legtöbben csinálnak az hogy otthon a párna alatt tartogatják...bár akkor nem fog kamatozni sem 😊
grizzly21
mennyi penzed van?

Igen. Ezért is tartom a pénzem inkább bankban. Nem bírnám az egész napos idegeskedést.
Coldplayer
Meg persze folyamatos odafigyelés és szinte 0-24 órában a világ dolgainak figyelemmel követése. Enélkül tényleg nem megy.

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Igen a tõzsde az nem egyszerû dolog,kell hozzá egy kis tudás illetve szerencse.
Nekem 1 számlaszám bõven elég. Kettõt feleslegesnek tartom. Tõzsdét túl kockázatosnak tartom úgyhogy abba soha nem mertem belefogni. Inkább bankban tartom a megtakarításaim.
Coldplayer
Nekem is két sz.számom is van. Egy cibes és egy budapestbankos. Igazából meg akarom majd szüntetni valamelyiket de egyenlõre mind2 nagyon jó és nem tudok dönteni.

Én a CIB bankot abszolút nem ismerem. AZ OTP-nél és a BB-nél van számlám. Ebben a gazdasági helyzetben inkább bankban tartani érdemes a pénzt vagy tõzsdézni?
grizzly21
CIB-et ajanlom mindenkinek, nem tudom most mik a feltetelek, de en amikor nyitottam, kaptam meg kb 3K-t telefonfeltoltesre, szamlavezetesi dij nincs egyik szamlamon sem, ingyenes internetes bankkartya, ingyenes sms ertesites, meg talan a bankkartya is ingyen volt (forint), de a deviza (usd) is csak kb nehany ezer huf/ev ha kell.

Én OTP-nél vagyok és nagyon elegem van már abból, hogy mindenért fizetek! A pénzfelvételtõl kezdve az értesítõ SMS-ig mindenért!
A legtöbb banknál a kézpénzfelvétel vagy a pénzátutalás ingyen van, de az OTP-nél semmi:S Ha szabad, akkor én a Budapest Bankot ajánlanám. Elég korrekt. Nem csak az OTP-hez képest😄
Coldplayer
Én is pontosan a leírtak alapján használom. Amúgy ha elfogadsz egy személyes tanácsot akkor bankot váltasz mert az OTP nagyon sok mindenért irgalmatlanul nagy összeget húz le és más bankokban ez nincs így.

Egészen pontosan: bemész a banka, mondod, hogy szeretnél így ügyintézni, megadod a telszámod, kapsz egy azonosítót, jelszóval, és már használhatod is.
Rengeteg elõnye van: otthon a gép elõl el tudsz intézni mindent. Nekem már sokszor segített ez az opció.
Ezt felismerte minden bank, szóval ma már szerintem akármelyiknél tudsz ilyen szolgáltatást igényelni.
Igen ez így van,sok elõnye van. Amúgy nektek most van megtakarított pénzetek,miben érdemes most tartani a pénzt? Kevés bank van aki kézzelfogható tanácsokat ad...
Én másik banknál vagyok. OTP-t nem nagyon kedvelem,de biztos vannak ott is jó dolgok. A bank internetes eléréshez minden banknál regisztrálni kell és úgy kapsz azonosítót és adhatsz meg jelszót. Bankfiókba be kell menni és aktiválni kell szolgáltatást. Egyébként érdemes megcsinálni, mert elég sok elõnye van az internetes ügyintézésnek😉
Coldplayer
Ezzel én is szenvedtem egy darabig az OTP-nél. Volt, hogy bementem külön ezért a bankba. 5 különbözõ azonosítót meg jelszót hoztak létre. Azóta se tudom mi van vele. Tele lett a tököm és nyitottam egy másik banknál fiókot. Azóta fele annyi költségem sincs és minden közérthetõ és egyszerû.

Nekem is van ilyen és engedi hogy vásároljak vele. Paypal hoz is be lehet vele regisztrálni gond nélkül.

Budapest Bank-nál is van számlám. Az sem rossz. Eddig még nem volt velük bajom habár az Emesés reklám kicsit idegesítõ volt. Az ügyfélszolgálatukkal is megvagyok elégedve.

Amúgy a bankokról annyit hogy mindegyiknek megvan az elõnye meg a hátránya...!
akyyy
Hogy lehet belépni otp-n az otp direktbe? mi az az azonosítóm? nekem olyna nincsen😄 meg jelszavam se, csak számlaszámom:C

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

milk41
OTP Visa Electron (Junior Plusz) kártyával miért nem tudok neten vásárolni?Az írja hogy az azonosítást letiltotta a Bank...Ilyenkor mi a teendõ?

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

grizzly21
mindig attol hangosak a forumok ami nem jo, akinek semmi baja az nem irja oda hogy neki minden jo. amiket leirtal koltsegeket szinte 1 sincs cib-nel, en csak tanacsoltam hogy menj at oda

MaSzKa
de olvasgass itt

aki átment a cibhez nem régen azt írta rácseszett

van 1 cikk az összes bankról 1 összefoglaló itt
ha érdekel megkeresem neked

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

grizzly21
ez egy egyszeri eset ahogy latom, persze kocsogok nyilvan, abbol elnek hogy kocsogok, de cibnel nincs annyi koltseg amennyit leirtal

MaSzKa

grizzly21
mert szar banknal vagy. cib-nel semm ilyen nincs

MaSzKa

MaSzKa
nekem is kivan a tököm a bankokkal
állandóan minden szarért levonnak 😞

milyen jó volt régen amikor kézbe kaptad a pénzt

pl havidíjam most 290ft x12hónap
+számlavezetési díj
sms díj
éves díj
simán 5-15eft-ot legombolnak 1 évben 😞

szucsy89
sziasztok!

OTP junior kártyám van és le szeretném kérdezni neten az egyenlegem meg átutalni...hogy kell?
Valakinek van a CIB-nél mobilbankja? Szeretném aktiválni, de nem tudom, mennyibe kerül.

Sziasztok!
Nem reklámozok a fórumon!
Robi

http://www.sciennet.com/H033113/

Cápafogxy
Nemzetközi átutalás tapasztalatok szerint hány munkanap?

az otp-ben is betudod fizetni személyesen.

Japep
Megint én... 😄
Vettem egy órát TeszVeszen, és azt mondta az eladó, hogy utaljam a pénzt az OTP számlájára.
Ha nincs számlám az OTP-bankban, akkor ha bemegyek tudok utalni pénzt a számlájára?
Mert egyszer már próbáltam, de azt mondták, hogy csak akkor, ha van ott kártyám... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ja, lehet...de annyira nem fogom én használni, mert tesómnak van egy Raiffeisenes, azt használjuk.

Ok, akkor majd felhívom õket - köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

grizzly21
nagy hiba hogy nem cibhez mentel,
hivd fel a bankot egyebkent