Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZia!szerintem az a problémád ami nekem volt rosszul csomagoltad ki!
Hatt

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Sziasztok, egy ilyen hibaüzi pattam elõ indításkor. Valaki tudja a megoldást?

Elastic An-usZ Boys

PESFAN
Na kezdeti problémákat áthidalva jön a beszámolóm a játékról.
Az elején egy szerverre sem engedett be a steam-en átraktam a netkapcsolatomat isdn-re és onnantól jó lett pedig ADSL-em van.
Nem igazán értettem ezt de mindegy.
Hát el kellett felejtenem amit a COD-ban megtanultam az tuti.
Imádom a Codot de itt végre egy igazi frontvonalom érezhettem magam még akkor is ha eléggé vakon voltam.
A grafika lenyûgözõ a gépemnek kell is 1-2 perc mire betölt mindent és akkor már nem szaggat a kiskoma.
Full realisztikusnak találom a játékot még akkor is ha nem voltam soha életemben háborúban de nagyjából van róla puppom milyen lehet és hát itt igencsak kellett lapulnom meg bújkálnom.
Tetszik hogy el kell foglalni célpontokat így a játéknak megvan a maga felépítése.
Fegyverek realisztikusak a codban már tök jól játszok jól célzok na itt a ppsh igencsak az égnek áll egy sorozat leadása után így eggyenként kell a ravaszt huzogatni.
Nekem nagyon tetszik a játék végre igazi frontvonalon érezhetem magam lassan araszolva juthatok a cél felé rambózás kizárva és ha elbújok valahová mert én egy igazi sniper vagyok jó esélyem van rá hogy nem vesznek észre.
Na ezt a CODban nem lehet sajnos megcsinálni akárhová is bújsz el tuti kilesnek.

PRILUKI

Téged láttalak a szerveren Vincent Vega voltam írtam is neked de nem sokat figyeltél rám.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Üdv!
Nagyon állat lett ez a játék szerintem!Most próbáltam ki egy másfél órát,eddig bejön.Célkereszt meg rohangászás az tényleg nagyon nem kell bele.Igy nagyon kellemes realisztikus hatása van.A Sniper igen egyedien lett megoldva,de nekem az is tetszik.És hát igen a messzebb lévõ figuráról nehéz megmondani barát vagy ellenség,de hát ez a valóságban is igy van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én azt mondom hál isten hogy nincs célkereszt!! Nem lett ilyen rohangálok ölök játék,ennek föleg örülök.Megfontoltan kuszva mászva mint igazibol. Annyi a gáz hogy messziröl nem tudod a saját vagy az ellent vetted célba,de ezt is irhatjuk a realisztikusság számlájára.

KM
Hatalmasak a pályák, hirtelen azt sem tudom, hogy merre menjek.<#vigyor2>

Az a Reichstagos pálya nagyon jól néz ki. Ahogy a romos épület elõtûnik a messzeségbõl.
PESFAN
Ki melyik szerveren van?
Bár eddig mindegyikre Connection Failed -et írt ki

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
Köszönöm Fleko a kettõspont hiányzott jó nagy fasz vagyok hogy nem néztem.
D-re telepítettem Eisenhower mindent oda teszek.
Már megy is a játék köszike.

Eisenhower
sztem meg C:\Program files\Steam így a helyes ^^ c után kettõspont! ^^ nem hiszem hogy a d-re telepítette a steam-et

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ures az acc. mar megneztem 😊

Eisenhower
gyorsan vond vissza a hozzászólásodat ha tudod^^ mert majd lenyulja vmelyik az accodat. legalább csillagoztad volna ki a neved meg a jelszavad

D:\Program Files

Eisenhower
az a legegyszerûbb ha csináltok egy kamuaccot és kész^^ na kocc aludni^^

PESFAN
Nézzétek meg hogy nem rontottam el semmit.

nem okos dolog.

Eisenhower
grat az 1200-adik hsz-hez 😊
sztem aki ezt írta teljesen más játékkal játszott. célzás miért körülményes? mert nincs odabiggyesztve középre a célkereszt? fizika hát nem is tudom, erõs gépen szaggat? nekem a64 3000+ x800xl 2x 512 ddr elõbb 1280-ba is kipróbáltam gyönyörûen viszi minden maxon 4xAA 4xAF. hangulat? hát az nagyon is van nem is akármilyen.... de hát mindenkinek megvan a saját véleménye. csak lehet ez az uriember csak botokkal játszott^^

grebber
Vajon lehet-e ezt még fokozni?

"Az irányítás, célzás körülményes, semmi fizika, még erõs gépen is szaggat.Egy félresikerült bf1942 klón, de hangulata semmi"

Next PC upgrade: 2022

PESFAN
Mikor elindítom az exe-t

Eisenhower
hûha. ezt indításnál adja ki?

PESFAN
Ha ismétre rakom kékhalál majd újraindítja a gépet

Eisenhower
nekem ugy van meg az eredeti acc hogy anno volt hl2 kuponom. azóta is játszom hl2-õt dod:source-ot (bár ezt már nem) és semmi gond. csinálj egy kamuaccot ha tutira akarsz menni.

PESFAN
THX Serpa

Serpa
itt van Pesfan hibaüzenete.

Serpa
lehet az AIt állítani.

egyéként némely emberszabású is csinál ilyeneket ...

PESFAN
Serpa priviben elküldtem mert a képfeltöltésrõl nem enged ide linket adni amúgy meg 20 kbyte lehet max a kép és ezért is volt csúnya

Érdekes progi ez. Van benne magyar vonatkozású pálya/ "térkép" az Aradi. A harckocsik jól megrajzoltak kívül/ belül. Jó, hogy az egér-görgõre kinyitja/ bezárja a búvónyílást. Nem értem pl.: egy Tigris I, miért nem tudja kidönteni az elém álló fát, vagy egy vacak kerítést?
AI elég hülye (még csak az egyszemélyes játékot próbáltam). Beülök ágyúkezelõnek, és a <#kocsog> gépi vezetõ forog a páncálossal, míg én próbálom a nyamvadt t-34-t kilõni. Amikor én vezetek, pl.: mondom neki (b, vagy milyen gombbal), hogy elõttünk a ruszki páncélos, õ meg 180 fokra elforgatja a tornyot. 😊
Serpa
nyomass egy jobb képet ...
az alant belinkelten semmit nem látni.

PESFAN
Segítsen már valaki nem megy

Hát eredetibe van meg a CS.Source és azt az accuntot használom ehez is. Arra értettem vagyis kérdeztem hogy gond lehet e belöle?!

igen? hol tlaáltad meg elöbb? secret szoba? 😄DDD
najó ne bomoljunk tovább szvsz 😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
jaja.
bár én nem voltam rajta, mert mire felmentem volna rá, addigra már lekapcsolták.

Eisenhower
nincs. anyám kimosta ^^

Serpa
vedd fel a 3Ds szemüveget ...^^

Eisenhower
amikor ilyen zöld csíkot lõ? mert az már megvan^^

volt? én nemtom bétával nem foglalkoztam
amikor még modként ment volt szerver az tuti cska akkor emg kevesen nyomták... 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Eisenhower
hát ebbõl aztán nem sokat látni <#wow3><#merges2><#nemtudom><#help>

oh, utána jön csak az izgi rész amikor emgkapod az extra plasmaágyut a tankodra... 😊

Eisenhower
eredeti mit? steam? vagy a játékot? ^^ mondjuk egyik sem gond 😊

PESFAN
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva de sajnos nem megy ezt írja ki mikor elindítom a redorchestra exet

[/img]

Serpa
ha testserver volt, akkor most mér ne? ...

Eisenhower
nem, de már majdnem ott vagyok hogy megverekszem shao kahn-al ^.^

Én eredetit használom.. szerintetek gond?

Serpa
le is reagálta 😊

miért? nem mondod hogy te még nem toltad végig? a zöld, sárgaszemû szörnyig eljutottál már <#idiota><#idiota><#idiota>

csináltál új accot a játéknak vagy az eredetit használod?

http://thenamelessphoto.com/

jah, kérdés lessze, nemtom :/
de ha nemelssz akkor is meg lehetne beszélni hogy páran együt menyünk fel szerverre, vagy ts vagy hasonlo modszer mégjbob lenne

Eisenhower
grebber és azt a hsz-t olvastad amit az egyik írt? "VALAKI VÉGIGTOLTA MÁR?" <#vigyor1><#idiota><#nyes><#vigyor><#wilting><#taps><#banplz><#lama> az is tudja milyen gémrõl van szó. jézusom az ilyet kitiltanám 😄

Serpa
<#ravasz1>