6141
  • Cypher7
    Igéretemhez híven a mai naptól leállítom a közösség számára létrehozott TS szervert. Sajnálom, hogy így alakult, de ha nagyobb érdeklődés lesz iránta mint eddig volt akkor visszakapcsolom. :(
  • csakb
    sziasztok!
    láttam egy-két videót a játékról, nagyon teccik. lenne egy pár kérdésem.
    Ez most csak online game?
    Mekkora a mérete?
    Futna geforce mx 440 with AGP8X-el?
  • Serpa
    már Angliában is megvásárolható lesz jún 23tól a boltokban.
  • Gabe18
    Ha igy jó lesz...
  • Cypher7
    De hogynem, de nem nekem kellene. ;)
  • Serpa
    steamen keresztül nem jön le?
  • Cypher7
    Egy működő linket tudna valaki adni a Privision-ös patch-hez? Köszönöm!
  • feedb4ck
    sehogy, rohamom volt
  • Cypher7
    Hát igen. Ez egy rendes felhasználóbarát játékfejlesztői hozzáállás nem úgy mint monduk a Bf2-nél... Ott is néha kijön 1-1 javítócsomagnak csúfolt valami ami álltalában még jobb gajra teszi a játékot. Persze az EA-nál teljesen hülyének nézik az ember és gyorsba kiadnak egy gyors fix-et ami ugyan kijavít 1-2 nagyobb hibát, de iszonyat sok kicsi és idegesitő bugot viszont benne hagy... Arról már nem is beszélve, hogy ott egy olyan addonért amiben van 1-2 új pálya, fegyver, jármű keményen fizetni kell.

Nem tudom már csak ezért is megvenném a játékot ha tetszik mert a fejlesztőknek ilyen a hozzáállása és így szivesen támogatom őket. Bár sajnos így is a nagy hasznot nem ők hanem a Valve fölözi le, de sajnos ilyen a kapitalizmus. Reménykedjünk, hogy remélhetőleg a terveik nagy részét meg tudják valósítani. ;)
  • Serpa
    a következő néhány hétben adnak ki egy "big" peccset.
    :)

és azt írja az egyik fejlesztő, h a következő 12-18 hónapban fognak kiadni pecceket, addonokat; és ha ezt nem fogják tudni tartani, az a pénz miatt lesz.

"Nem úgy mint egyes nagyobb játékfejlesztő cégek..."
    ezt is megemlíti:
    "unlike most other developers/publishers bother to do."
  • Cypher7
    Igen vagyunk egy páran.
  • tototto
    mivan, hogy jön ide a worms?
  • tototto
    van itt valaki aki megvette ROt?
  • Mersant
    hm, ez király cucc neki is állok megtanulni :-)
  • feedb4ck
    kétlem, hogy a mezőről összefogdosott orosz paraasztoknak volt valami hasonló
  • Trucker39
    Ez nagyon jó! :)
  • feedb4ck
    Párduc:

• feedb4ck
    A Tigris tankok eredeti manuálja (természetesen németül):

nagypoén!
  • Cypher7
    Látszik, hogy a srácok nem profi játékfejlesztőkként kezdték. Ők legalább még gondolnak a felhasználókra. Nem úgy mint egyes nagyobb játékfejlesztő cégek...
  • Serpa
    közeleg az első komolyabb pecs.

a szokásos bugfixeken, optimalizációkon kivül, két új fegyvert ad:
    - German MP41 sub-machine gun
    - Soviet Mosin M44 rifle
  • feedb4ck
    Nincs, és jobban teszed ha nem is foglalkozol vele. Menjél wörmszözni.
  • zoltang
    "Red Orchestra: Ostfront 41-45 modok közelegnek
    [2006. május 19. @ 18:49 - Mantis]
    A Tripware Interactive jelenti, hogy van egy szép kis gyűjteményük a hamarosan megjelenni készülő modokból, ami a Red Orchestra: Ostfront 41-45-öt illeti. Nemsokkal az SDK megjelenése után rengeteg tehetséges modkreátor kapott ihletet, így többek közt ilyen címekkel találkozhatunk majd: Burning Sands: Afrikafeldzug 40-43, Campagna Italiana: Road to Rome vagy Defence Alliance. Minden további infó itt olvasható."

http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22239

• tototto
    hali emberek mindent feltettem és ugy csináltam ahogy itt látom de a szerverek 90% ra azt mondja hogy incompatible pedig 1001eseket próbálok és ami érdekes hogy a k-play szerver 1000 és oda felenged , erra nincs valami megoldás csak az eredeti orvosolja, esetleg azse?
  • Mersant
    sőt kell. ahogy a #2173 ban le van írva csináld meg ha nem eredetid van ;-)
  • Bence94
    hali érdemes letölteni a patchet??

• Serpa
    sikerült bejutnom a Budapest mapos serverre, de nem találom, h hova töltötte le.

maps mappában nincs.
  • Serpa
    Dietrich!

1. kicsomagolod vhova a játékot.

2. lesz egy ilyen könyvtár --> read me - provision, online stuff és ott van a steaminstall.exe

3. steamet felrakod

4. maradj loginolva a steambe

5. 1.1 es patchet rakd fel (#2152)
    biztonság kedvéért csinálj másolatot azokról a filekról, amiket updatel a patch, mert lehet, h nem fog működni a patchel

6. ezután ahova kicsomagoltad a játékot, azon belül lesz egy system könyvtár, és ezen belül egy SteamApp.cfg file ezt nyisd meg, h szerkeszthesd

7. a SteamApp.cfg vége így nézzen ki:

SteamInstallPath="C:\Program Files\Steam"
    # [as is clearified later on, this should be your email address / account username:]
    SteamAppUser=steam nick neved
    SteamUserPassphrase="steam jelszavad"

mentsd el.

8. a steam könyvtárából a steam.dll-el felül kell írni a RO system könyvtárában levő ugyanilyen nevű fájlt.

(steam mindez idő alatt fut)

9.Run /System/RedOrchestra.exe

10. have fun!
    :)
  • Cypher7
    "Hallottatok már az nv4_disp.dll végtelen loop hibáról? Na ez valami olyasmi lehet. Kell hozzá Intel vagy VIA cshiepset, nvidia driver és XP. Nekem van mind, azért ismerem :)"

Na látod nekem is ugyan ezek vannak(Asrock P4Dual-880RPO, 6600 GT EE, XP Prof.) és semmi gondom nincs a játékkal...
  • feedb4ck
  • zoltang
    Tényleg, de jó.
  • zoltang
  • feedb4ck
    Az már normális.
  • feedb4ck
  • zoltang
    Tényleg, de most már megint (mindig) kompatibilitási hiba.
  • zoltang
    Az 1.1 felrakása után megint dll-csere?
  • feedb4ck
    Nem feledkeztél el a steam.dll cseréjéről? #2137
  • feedb4ck
    Most már én se tudok felmenni a WB-re, de a SPLAT még mindig beenged, csak próbálkozni kell. Kár, lehetett volna a mai a warez nemzetközi világnapja.

De a nap nem ment kárba, mert sikerült valakinek annyira felbaszni az agyát, hogy kickelt.

Nyilván nem tetszett a főnöknek az a precíziós lövés amivel segge lyukán keresztül pukkantottam szét a tobozmirigyét Rakowicében.

No persze annak is szerepe lehetett a dologban, hogy előtte egy TT30-as kispisztollyal kellett szétvernem a fejét, hogy letegye a páncélöklöt amivel BA-64-esekre vadászott az egyik barakkból.
  • zoltang
    Na... Ez az "1.1-es javítás" nem akar jó lenni nálam. Eddig 2 próbálkozásból (1001 szerverek), csak az "F10-es" képernyőjig jutottam. Ebből 1-szer be tudtam még zárni egy alt+tab után a RO-t, de másodjára már megfagyott a képernyő teljesen.
  • zoltang
    Engem a The Wild Bunch szerverre be sem enged a progi, sőtt eddig csak 1 db szerverre tudtam belépni. Az a szerver 1000-es volt, de botok voltak a pályán. Az 1001-esek (99%) elutasítanak a verziószám hibával, vagy kapcsolódási hibával.
  • Serpa
    feedb4ck -et (sgt brutal) a "The Wild Bunch" nevű serveren láttam.