Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elastic An-usZ Boys
Az elején egy szerverre sem engedett be a steam-en átraktam a netkapcsolatomat isdn-re és onnantól jó lett pedig ADSL-em van.
Nem igazán értettem ezt de mindegy.
Hát el kellett felejtenem amit a COD-ban megtanultam az tuti.
Imádom a Codot de itt végre egy igazi frontvonalom érezhettem magam még akkor is ha eléggé vakon voltam.
A grafika lenyûgözõ a gépemnek kell is 1-2 perc mire betölt mindent és akkor már nem szaggat a kiskoma.
Full realisztikusnak találom a játékot még akkor is ha nem voltam soha életemben háborúban de nagyjából van róla puppom milyen lehet és hát itt igencsak kellett lapulnom meg bújkálnom.
Tetszik hogy el kell foglalni célpontokat így a játéknak megvan a maga felépítése.
Fegyverek realisztikusak a codban már tök jól játszok jól célzok na itt a ppsh igencsak az égnek áll egy sorozat leadása után így eggyenként kell a ravaszt huzogatni.
Nekem nagyon tetszik a játék végre igazi frontvonalon érezhetem magam lassan araszolva juthatok a cél felé rambózás kizárva és ha elbújok valahová mert én egy igazi sniper vagyok jó esélyem van rá hogy nem vesznek észre.
Na ezt a CODban nem lehet sajnos megcsinálni akárhová is bújsz el tuti kilesnek.
PRILUKI
Téged láttalak a szerveren Vincent Vega voltam írtam is neked de nem sokat figyeltél rám.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Nagyon állat lett ez a játék szerintem!Most próbáltam ki egy másfél órát,eddig bejön.Célkereszt meg rohangászás az tényleg nagyon nem kell bele.Igy nagyon kellemes realisztikus hatása van.A Sniper igen egyedien lett megoldva,de nekem az is tetszik.És hát igen a messzebb lévõ figuráról nehéz megmondani barát vagy ellenség,de hát ez a valóságban is igy van.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bár eddig mindegyikre Connection Failed -et írt ki
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
D-re telepítettem Eisenhower mindent oda teszek.
Már megy is a játék köszike.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
sztem aki ezt írta teljesen más játékkal játszott. célzás miért körülményes? mert nincs odabiggyesztve középre a célkereszt? fizika hát nem is tudom, erõs gépen szaggat? nekem a64 3000+ x800xl 2x 512 ddr elõbb 1280-ba is kipróbáltam gyönyörûen viszi minden maxon 4xAA 4xAF. hangulat? hát az nagyon is van nem is akármilyen.... de hát mindenkinek megvan a saját véleménye. csak lehet ez az uriember csak botokkal játszott^^
"Az irányítás, célzás körülményes, semmi fizika, még erõs gépen is szaggat.Egy félresikerült bf1942 klón, de hangulata semmi"
Next PC upgrade: 2022
AI elég hülye (még csak az egyszemélyes játékot próbáltam). Beülök ágyúkezelõnek, és a <#kocsog>#kocsog> gépi vezetõ forog a páncálossal, míg én próbálom a nyamvadt t-34-t kilõni. Amikor én vezetek, pl.: mondom neki (b, vagy milyen gombbal), hogy elõttünk a ruszki páncélos, õ meg 180 fokra elforgatja a tornyot. 😊
najó ne bomoljunk tovább szvsz 😛PPP
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amikor még modként ment volt szerver az tuti cska akkor emg kevesen nyomták... 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[/img]
http://thenamelessphoto.com/
de ha nemelssz akkor is meg lehetne beszélni hogy páran együt menyünk fel szerverre, vagy ts vagy hasonlo modszer mégjbob lenne