Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de ez a szép benne ...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
"nálam 5 percet volt fenn a játék...
véleményem: egyrészt ronda, borzalmas célzás, nuku fizika, társak mozgása nagyon gagyi (úgy néznek ki mintha éppen fosni mennének)
no hangulat"
Next PC upgrade: 2022
http://thenamelessphoto.com/
Azért még izgat hogy miért ugyanaz a verziója mint a bétának.
Next PC upgrade: 2022
De én gyalogos vagyok/leszek
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
bár már most sok kis láma van, ha én szállok be elõbb a tankba, már nem is csatlakoznak a személyzethez, pedig ha tudnák hogy vezetõ castot választok ha elõször szállok be.
szerencsére értelmesebekkel is találkoztam, akik betartják a tank parancsnokának utasításait és télleg megállnak, elindulnak, fordulnak egy kicsit, ... ha azt kérem.
Eisenhower THX
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
letöltöd feltelepíted, majd ráböksz a create new accountra ^^ kitöltöd, majd bejelentkezel ^^ utána meg megcsinálod amit kell nem tudom mit nem lehet ezen nem érteni.
nem kell megvenni ahhoz hogy neten lehessen multizni... legjobb tudomásom szerint még nem lehet megvásárolni a játékot steam-en szal csak ez a tört van. szerver az van millió darab. pingek nagyon jók német angol francia szervereken 40-50-es sztem magyaron 20-30 között lesz. érdekes hogy az 50-es pingnél se laggol egy kicsit sem. ha ugy csináljátok ahogy az nfo-ba le van írva ( pár hsz-el visszább honosítva is van ^.^) akkor tuti hogy menni kell. persze ne felejtsétek el visszakapcsolni a steam-et hogy fusson mert akkor nem fog mûkszeni^^
Most jön a lammer kérdés.
Streamet honnan?
SteamInstallPath="az elérési utat kell ide írni,ahol a steam installálva van pl:C\Program Files\Steam"
#
SteamAppUser=steam felhasználóneved
SteamUserPassphrase="steam jelszavad"
Ha kész,a multiplayer menüben az internet fül alatt találsz egy csomó servert.
Nekem így megy online,lehet van egyszerûbb megoldás is.Amúgy nem rossz game😊
Meg fogom próbálni elindítani de ha nem megy számíthatok itt segytségre aki részletesen leírja mit hova hogyan kell????
Eddig errõl volt híres az sg fórumtársadalma de ma valahogy ezt nem érzékelem.