Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

512mb ram mellet nekem csak sokat tölt de ha betöltött nem akad...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jaja sokan nem tul nagy tasmgamerek szvsz ezt csak ismerõsökkel lehetne hatékonyan nyomni..., össze kéen jönnie magyaroknak valahol 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Serpa
vagy hogy egy örökkévalóság, ha körbe akarom forgatni a tornyot (Tigrisnél).
de ez a szép benne ...

Eisenhower
nem. nekem is van eredeti steam accom szal^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
mellesleg aki codzik cs-zik az sztem ne is próbálkozzon ezzel a gémmel. most jöttem vissza egy szerverrõl rifle-vel naon jót lövöldöztem a fritzeket 😄 sztem meg nagyon jó hangulatilag is, mikor a tankkal lõnek melletted egyet, meg mikr géppityuval elkezdenek lõni feléd, sztem nagyon ottvan,az biztos hogy sok embernek idegesítõ hogy nagyon lassan táraz meg van hogy lõsz és még 1x rá kell kattintani a lövés gombra hogy a köv lõszert beélesítse....

grebber
Nekem tetszik.
Csak 512MB ram melett nálam akad nagyon 😞

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
grebber "Õ" csak az XXX coverekhez ért 😄

Serpa
itt a kérdés, h neked teccik-e?

grebber
Ez érdekes most olvastam:

"nálam 5 percet volt fenn a játék...

véleményem: egyrészt ronda, borzalmas célzás, nuku fizika, társak mozgása nagyon gagyi (úgy néznek ki mintha éppen fosni mennének)
no hangulat"

FLeK0. Nekem van eredeti steam accom. ugye steam nem fogja észrevenni ,h egy másik partríción fentvan R.O?

http://thenamelessphoto.com/

grebber
105 új üzi meló óta de ,végigolvastam mindet éslátom a szokásos megjelenés utáni dolgok.

Azért még izgat hogy miért ugyanaz a verziója mint a bétának.

Serpa
inkább a kulcslyukban vezesd le a feles energiád ...

Eisenhower
<#puszi><#puszis><#law><#love11><#miaz><#vigyor><#vigyor1><#banplz> a 2 homi^^ aztán nehogy felmegyek szerverre ti 2-en meg dõlöngéltek a tankba 😄

Serpa
ha így igaz, jól megleszünk ...

PESFAN
Én csapatjátékos vagyok a COD-ban is Serpa rám számíthatsz!
De én gyalogos vagyok/leszek

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Serpa
ja, és magyar servert a népnek!
n.n

Serpa
faxa kis játék lett ez.

bár már most sok kis láma van, ha én szállok be elõbb a tankba, már nem is csatlakoznak a személyzethez, pedig ha tudnák hogy vezetõ castot választok ha elõször szállok be.

szerencsére értelmesebekkel is találkoztam, akik betartják a tank parancsnokának utasításait és télleg megállnak, elindulnak, fordulnak egy kicsit, ... ha azt kérem.

PESFAN
Még négy perc kurva kényelmes forgós bõrfotelem van de most nagyon kényelmetlen azért várom.
Eisenhower THX

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

mozesapo
Atomkirályüberszuper gama. 371 szerver, mikor néztem kb. 1500-2000-en játszottak a játékkal. Sajnos 32 fõsnél nagyobb szervert nem láttam.

Eisenhower
ööö tényleg?^^ errõl is lemaradtam, ugy tudtam hogy egy részét lehetett csak letölteni ilyen pre-download. és mikor megveszed és elkészül a gém akkor kell letölteni az utolsó részt és ugy indul a gém. hl2-nél is így volt 😄 na mind1. menni kellene lõni

Eisenhower
nem stream hanem steam. egyébként marha egyszerû, Steaminstall
letöltöd feltelepíted, majd ráböksz a create new accountra ^^ kitöltöd, majd bejelentkezel ^^ utána meg megcsinálod amit kell nem tudom mit nem lehet ezen nem érteni.

Mar tobb hete meg lehet vasarolni ill. le lehet tolteni a Steamen, es tegnap este ota lehet vele jatszani.

konyorgom.. probald meg egyedul, magaert beszel az egesz.

Eisenhower
kéne már ide egy F.A.Q.
nem kell megvenni ahhoz hogy neten lehessen multizni... legjobb tudomásom szerint még nem lehet megvásárolni a játékot steam-en szal csak ez a tört van. szerver az van millió darab. pingek nagyon jók német angol francia szervereken 40-50-es sztem magyaron 20-30 között lesz. érdekes hogy az 50-es pingnél se laggol egy kicsit sem. ha ugy csináljátok ahogy az nfo-ba le van írva ( pár hsz-el visszább honosítva is van ^.^) akkor tuti hogy menni kell. persze ne felejtsétek el visszakapcsolni a steam-et hogy fusson mert akkor nem fog mûkszeni^^

PESFAN
na jó nem kérdezek míg le nem jön és meg nem próbálom

PESFAN
Illetve accountot weboldalon kreáálok?

olvasd még el párszor amit írt..

PESFAN
Köszönöm szépen.
Most jön a lammer kérdés.
Streamet honnan?

Eisenhower
milyen procid van?

Eisenhower
nem tudom miért mondták hogy nem megy mikor simán megy, valszeg baszták elolvasni a readme-t mit hogyan kell csinálni. 2 lehetõség is van hogy ha az elsõ "mahinálás" nem megy akkor még van ott egy lehetõség. hidd el nekem amit írtam az a verzió mûködik!

majd igy kell elinditani!Nem.A Steam-et kell installálni.A játékot kicsomagolod egy könyvtárba,READ ME - PROViSiON könyvtáron belül van az OnLine Stuff,ott van a Steam.Installálod,majd kreálsz egy accountot.Ha kész az install (updateli magát egy kicsit) bezárod a steam-et.Az Online stuff könyvtárból a steam.dll és steam.cfg file-ket kimásolod oda,ahová a Steam-et felinstalláltad.A játék könyvtárában a System könyvtárban található a SteamApp.cfg file,megnyitod notepaddal és felülírod az adatokat így:
SteamInstallPath="az elérési utat kell ide írni,ahol a steam installálva van pl:C\Program Files\Steam"
#
SteamAppUser=steam felhasználóneved
SteamUserPassphrase="steam jelszavad"
Ha kész,a multiplayer menüben az internet fül alatt találsz egy csomó servert.
Nekem így megy online,lehet van egyszerûbb megoldás is.Amúgy nem rossz game😊
Na mentem sziasztoK!!!! Jó 8! Jo jatekot, jo forumozást!!!

naon kéne... ha meglesz a game segitek mert (medium szinten najo kezdo szinten) nyomom az angolt szal szivesen segitek...

ha kész akkor add meg a kodot wanadoora lecci

PESFAN
Na a felénél vagyok még 20-30 perc és lejön.
Meg fogom próbálni elindítani de ha nem megy számíthatok itt segytségre aki részletesen leírja mit hova hogyan kell????
Eddig errõl volt híres az sg fórumtársadalma de ma valahogy ezt nem érzékelem.

teljesen más itt sokkal nagyobb terek vannak mint cod-ban !kicsitt bf2 hasonlit de a játék irányitása az majdnem ugyanolyan mint a cod csak szerintem joval jobban ki van dolgozva!"cex"
szerintem sokkal .... talán jobb sõt szerintem biztos most szeretném letölteni 😄 lehet benne tankozni??

Jobb mint a COD 1, vagy 2?
hanem honnan? .s

nem arrol szedtem
Ha nem akarod elmondani honnan szedted, nem kell elmondani csak érdekelt hogy ha wanadoorol szedted jol jött volna a reg...

hát szerintem nagyon ütös játék 😄 igen és nagyon sok server van már
õõõ... és honnan töltötted? (ezek szerint jo game) sokan szoktak vele játszani?

igen csak az a lényeg hogy steam a háttérbe fusson és gamen belül tudod lekérni a server listát
Steamen keresztul kell játszanI???

nem kell telepitési kod
R0sc0
mivan akkor ha a HL2 és a Source eredetiben van meg és legálisan fut a gépemen, de letöltöttem ezt, akkor hogy tudom megoldani hogy elinduljon?

Honnan töltötted??

Ehhez kell telepítési kód??? (SeriaL)

nekem eddig amire rácsatlakoztam ment 😉