6141
  • Trucker39
    Most éppen egyiken sem. Befejezem a munkámat, utána még kipróbálom.
  • zoltang
    Nálam is újra megy. :))))
    Melyik szerveren vagytok? Már egy magyar szerver sincs, és a régebbi favoritok tök üresek nálam.
  • Serpa
    láttam egy Budapest nevű mapot, persze nem tudtam bejutni mert állandóan tele volt.
  • Trucker39
    No.
    Steam leszedve, majd újra feltéve.
    Update leszedve, majd kicsomagolva, majd feltéve.
    Game kipróbálva. 4 szerverre csatlakozás próba (1001), ebből 2-re kapcsolódás, 1-re nem megfelelő verzió, 1-re csak nézett a game és nem történt semmi.
    Egyenlőre ennyi.
  • Serpa
    én sem, köszi.
  • Trucker39
    Egy próbát megér. Megyek keresek Steamet, meg letöltöm az update-t
  • Gabe18
    Hát én biztos nem,thx.
  • feedb4ck
    Nem varázsszer, csak 1001-et csinált az 1000-es ROOST-ból. Lehet, hogy ti ezt már rég megtettétek.

• Gabe18
    És ilyen varázsszert hol lehet találni?
  • feedb4ck
    Minden OK. Ráadásul mindnhová fel tudtam menni, ahová megpróbáltam, de előbb szintet léptettem a játékot ezzel: Red.Orchestra.Ostfront.41.45.UPDATE.V1.1-PROViSiON.rar
  • Gabe18
    Steam-et trörld le,rakd fel újra,nem kell rárakni semmit (ami a RO könyvtárban van provision mappában azt sem,mert utánna nekem se ment már),hanem hagyd hogy updatelje magát,aztán ha kész,akkor a Steam mappában lévő steam.dll-t átmásolod a RO System mappájába,és kész.
  • Trucker39
    Nálam továbbra is valami "bad serverbrowser.dll hibával besem töltődik a Steam"
  • Gabe18
    A The Wild Bunch nevűre be tudtam menni,ami 1001-es.
  • Gabe18
    Megnézem
  • Serpa
    v1001 serverre be tudsz menni?
  • Gabe18
    Na igy nekem is bement egy szerver-re.Thx az infót!
    De hát a játékosok száma...Kiábránditó.4 szerveren vannak kb fullon (abból kettő 200-as ping)a többi (majdnem)üres vagy bot-ok uralják.
  • Serpa
    nekem is működik.
  • Serpa
    nekem nem akarodzik, felrakom újból a steamet ...
  • Gabe18
    Izé,on-line...
  • Gabe18
    Most akkor végülis mit is kéne csinálni?A régi no-line fix-et használni?Mert én abból csak egyet találok,de az már márciusi.
  • Gabe18
    "Végül úgy tette túl magát az egészen, hogy csinált egy parancsikont a játékhoz és azzal indítja újra a gépet."

MegaLOL....
  • feedb4ck
    Oké most jöttem vissza a játékból, a dolog működik. Az egyetlen szépséghiba, hogy nem volt sem ragdoll sem voicecommand. Nem kell beszarni, ennek valszeg semmi köze a fixhez, csak a játék legújabb húzása, hogy az agyamat bassza.
  • feedb4ck
    Szerintem hagyjátok békén a Steamet, mert a kérdéses pecs nem specifikusan a mi problémánk megoldására készült.

A RO fejlesztőgárda azóta előjött két fix-szel is. A későbbi hivatalos nem fog működni, mert kellenek hozzá a CFG fájlok.

A korábbi, "ideiglenes" fix remélhetőleg működik majd, de még nem sikerült tesztelnem, mert EZ A KÖCSÖG JÁTÉK MINDEN ALKALOMMAL ÚJRAINDÍTJA A GÉPET HA MEGPRÓBÁLOK EGY SZERVERRE CSATLAKOZNI. Tapasztalatból tudom, hogy ez az állapot eltart egy ideig, de nem baj, türelmes vagyok. Az idegeim meggyógyultak, csak a kezem fáj még egy kicsit.

JoeBácsi, ez a probléma sokakat érint, olyanokat is akik megvették a játékot. Hallottatok már az nv4_disp.dll végtelen loop hibáról? Na ez valami olyasmi lehet. Kell hozzá Intel vagy VIA cshiepset, nvidia driver és XP. Nekem van mind, azért ismerem :)

Az egyik haverom a ROOST-t csak újraindítós játéknak hívja. Hetekig szenvedett a gépével míg feladta szegény. Láttam hogyan jelenik meg a félelem a szemében ha csak megemlítem a játék nevét majd tanúja voltam, hogyan megy tönkre az élete. Végül úgy tette túl magát az egészen, hogy csinált egy parancsikont a játékhoz és azzal indítja újra a gépet.

Na szóval a fix lényege, hogy a steam könyvtárából a steam.dll-el felül kell írni a RO system könyvtárában levő ugyanilyen nevű fájlt.

Ha pecseltétek a steam-et akkor szerintem előbb csináljátok vissza, mivel a pecs célpontja pontosan ez a fájl. Lennie kell ott egy steam.dll.bak-nak - az az eredeti.

És az Isten áldjon meg titeket!
  • Gabe18
    Hát én ki,bár most nem tudom mi van.
    Steam-et felrakom,ha a RO-hoz adott steam dolgokat belemásolom,már a steam többet el se indul... "Steam.EXE (main exception):Unable to load library SteamUi.dll"
    Ha erre igy rárakom a patchet,ugyanigy marad.
    Az egészet letörlöm,STEAM ujrarak,csak az új patch rá,akkor elindul,a játék is,szervert kiválasztom,jön a Connecting felirat,aztán ott megáll.Annyi a változás hogy most kilépve le lehet állitani a programot,nem fagy szét az egész gép.
  • Serpa
    provision kiadot egy steam patcher -t.
    kiprobáltad?
  • joebacsi
    najó, pontosan milyen configod van?
    az, hogy újraindítgatja a gépedet, nemvalószínű, hogy a játék hibája, ott valami más is bibis, talán csak ez az egyetlen, ami megizzasztja a hibás részt (nekem bf2 indítgatta újra a gépet, kiderült alaplapon az északi híd vacakolt elég keményen...ismerőstől csere majdnem ugyanarra a lapra, azóta semmi gond)
    jópáran játszottunk innen vele, illetve több ismerősömnél is láttam futni, senkinél semmi gond nem volt (a macerás netes játékot leszámítva ugye a warez miatt), a confighoz képest egész jól is futott...
  • me and a monkey
    Jogos felvetés.
  • feedb4ck
    különben is mi köze lehet a kopaszodásnak a heveny elmezavarhoz?
  • feedb4ck
    Amit tudok a neten veszek. A postai utánvét díja Eiffel-toronynál kisebb objektumok esetében 2000Ft alatt van. Nekem megéri.

Ami a játékot illeti, mihelyst nem indítja újra a gépemet minden 10 percben, átkerül a "használható" kategóriába.

Ha addig nem teszek kárt sem magamban sem másban vagy tudom fizetni a kórházi és peres költségeket, akkor meg is veszem - a neten.
  • Cypher7
    Hát nem tudom. Én is eleinte a tört verzióval játszotta, de ahogy láttam, hogy kezd teljesen meghaldokolni inkább rászántam magam és megvettem(összesen 6500 Ft volt). Amúgy csak mert nem akarod, tudod stb.. megvenni attól még semmi sem válik használhatatlanná. ;)

Amúgy meg nem értem miért viszolyog így mindenki a netes vásárlástól. Nekem sokkal jobban bejön mint a boltok. Nem kell a dugóban állni míg eljutsza boltig, nem kell üvöltöznöd az eladóval mikor közli, hogy bocsi de most vitték el az utolsó darabot, és a mi a legjobb az egészben, hogy el se kell menned otthonról. Pár perc míg leveszik a pénz a kártyádról és már játszhatsz is.
  • feedb4ck
    Nem adok ki pénzt használhatatlan dolgokért.
  • me and a monkey
    Akkor miért nem szánsz rá pénzt. Én sem veszek meg egy programot, de ezt - látva, hogy a tört verzióval nem sok babér terem - megvettem.
    Mondjuk nem magamra akartam kihegyezni a hsz-t, de tényleg érdekel, hogy "megesz a fene" egy játékért és egy fityinget sem ér meg.
  • feedb4ck
    gyere wörmszözni
  • Serpa
    most ezzel mit kezdjek?
  • feedb4ck
    Jó, jó, de mi lesz a harccal? A legkeményebbek egyébként itt gyűltek össze:

"ninjas like me" <-- ez az én csapatom
  • Serpa
    CoD -ozni nagyon valószínű, h akkor fogok legközelebb amikor megveszem eredetibe az alapot és expet.

ami most érdekel az a Paradise.
  • Trucker39
    Én is várok. Addig is átkértem magam a tengeralattjárókhoz!
  • feedb4ck
    És aztán? Visszamész codozni? Ezek rendesen elintéztek minket :(
  • Serpa
    én várom a megváltást még egy darabig, aztán törlöm ...
  • feedb4ck
    a picsábaismostmár