6141
  • Serpa
    hát kiadták.

patch 1007 full changelog

BA64et stabilizálták.
    nem ez az amelyik full spíd mellett, éles kanyarban felborul? :P

Tigris lőerejét megnövelték.

ha jól láttom az összes mapon változtattak vmit.

New Steam Filesystem Beta for RO
    gyorsítja a betöltést, de ajánlott fenttartással kezelni.
  • Serpa
    téged is rég láttalak itt :)
  • KM
    Ez egy fűnyíró!
  • Mersant
    helyes, úgyis köpködtem mikor simán kiszedtek belőle szemből ,ne msokat ért a játékban eddig, mert lomha, lassú a tornya és ugyanúgy 2 lövés kellett csak neki mint a Panzer IV-nek.
  • Serpa
    mg42 vel kacsára lőnek?? :)

50 töltény volt-nincs :)
  • Serpa
    nem hiszem.
    nem viccelődött.

100 méterre volt a Tigris.
  • Mersant
    ja, feltéve ha a srác ne múgy lőtte ki, hogy nem állt arrébb a Tigrissel, mert akkor ugye nem sebződik :-)
  • Mersant
    hát szemből nem sokminden sebezte, de pontosan nem tudom, kéne valami originál leírás az orosz tankokról, mint ahogy a németekről volt a kézikönyvükben...
  • Serpa
    na, úgy nézz ki, h a tank-ballance meg lesz oldva.

egy tag felrakta a betapatchet, és azt írja, h egy T-34/76ból kilőtt vagy 30APt egy Tigris elejére, és semmi sérülést nem láttod, még füstöt sem.

de ez a visszájára is elsülhet.
    30 APtől semmi baja nem lesz egy Tigrisnek?
    tom, h erős a páncélzata, de ennyire.
  • feedb4ck
    Ma tanultam két új dolgot a játékban:

1. fenyegető járás
    A fenyegető járás csak felegyenesedve és tácsővel vagy gránáttal a kézben hatásos (esetleg kispisztollyal). Lényege, hogy miközben előre mész megnyomod a walk gombot.

2. michael jackson járás
    Ez majdnem olyan jó mint az ellent lábon szúrni majd elfutni. Úgy kell csinálni, hogy egyszerre nyomod a jobbra, a járás és másodlagos támádás gombjait. Lehet, hogy csak a németeknél működik és csak bizonyos szerepekben.

Hogy leellenőrizd, gyakorló üzemmódban válts külső nézetre F4-el. Ha minden OK menj fel egy szerverre és miközben előre lépegetsz 1km/h-s sebességgel hátrafelé csúszva dzsezzelj be az ellenséges területre mintha michael jackson volnál.
  • feedb4ck
    Én most áttértem valamilyen tört steam kliensére a provisiontól ami eredeti, de pecselt gcf file-okat használ. A varázslat az lenne a dologban, ha egyik reggel a játék ápdétolná magát.

Mint várható volt, jóval több lett a kapcsolódási probléma, és valószínűleg jó úton vagyok egy IP ban felé is. Ez persze kár volna, mert most éppen egy új gépet építek és ha netán működik rajta ez a KÖCSÖG játék, akkor meg is venném.

Érdekes, hogy a gép (ami a ROOST mellett csak a wmv fájloktól fél) kevesebbet szál ebben a melegben mikor még a herezacslóm nyirkos verítékével impregnált fotel is tocsog alattam. De legalább a szúnyogok nem csípnek.
  • me and a monkey
    Egyébként sem kell a jelszavakkal tökölni. Én újrahúztam a gépem és amikor újra le akartam tölteni, akkor jöttem rá, hogy se login, se jelszó...
    Egyedül a megadott e-mail címem volt meg, de így is korrekt módon vissza lehetett "gombolyítani" a fonalat, megadták a logint és a jelszót is.
    Egyedül a kutyám nevét kellet megadni. :) (Your secret question?)
    Többet játszom UO-val (base) a bandahangulat miatt, de ez a játék sokkal jobb.
  • Cypher7
    A dobozos valve játékokat ugyan úgy a steam-en kersztül kell aktiválni, tehát az account készítést nem úszátok meg a dobozos verzióval sem!
  • feedb4ck
    meghát hiába dobozos, gondolom akkor is a steam-en keresztül pecseli magát
  • feedb4ck
    úgy emlékszem nincsenek leszakadó végtagok, és talán a vér is kevesebb.
  • Alkarcsont
    Mit cenzúráznak benne?
  • feedb4ck
    a játék német változata cenzúrázott, nem szabad megvenni
  • feedb4ck
    nálam a ppsh néha elveszíti a hangját. máskor az mp40 lesz ártalmatlan mint a légyfing. talán az a "blank firing"

ó a faszomat aradba, az már is diavetítés nálam...a kő kerítések persze jó hasznát vesszük majd a tankok felrobbantásakor...úgy látom a híd mellől is eltávolítottak néhány házat és ilyen kerítést tettek a helyére... állítólag felszámolták a déli falu és mező közötti homályzónát is
  • Serpa
    márcsak néhány nap, és itt a következő patch...

German MP41 SMG
    Russian M44 rifle

úgy nézz ki, h a tank-ballance közelíteni fog a valósághoz ...
    nem lesz 30x gyorsabb a betöltés, de látható lesz a fejlődés.
    Aradot is "tupírozták".

"Blank Firing" weapon bugs --> itt mire gondolnak?
  • Mersant
    igen én is így tudom, de megvárom 26.át aztán megrendelem németországból vagy angliából, mert magamat ismerve a steam-es kódjaimat pillanatok alatt elfelejtem/elhagyom :-)
  • Cypher7
    Hát én csak ismételni tudom magam, hogy egyenlőre nem tervezik az itthoni megjelenést. Ha valaki mégis "kézbe akarja venni" a jtákot akkor valószínüleg külföldről kell azt megrendelenie dobozos változatot, de akkor már ugyan ott lenne mintha megvenné steam-en ráadásul még olcsóbban is jönne ki.
  • Serpa
    bohóckodás
  • Mersant
    mondenki várja a magyar megjelenést :-)
  • Cypher7
    Mi van srácok? Kicsit leült a fórum...
  • me and a monkey
    Még, még, még... Melyek a kedvenc oldalaid a neten?
    Csak hogy elkerüljem messze őket.
  • toza #2214
    reszvetem...:(
  • feedb4ck
    vagy mikor kedvenc cicámra Junóra gondolok, aki 2 éve távozott húgyhólyag problémák miatt
  • Gabe18
    Hát én is átmentem CoD2-be ha lődözni támad kedvem,mert ennél a harc általában a szervere való bejutásban nyilvánult meg,nem a játékban...
    Az meg olyan amilyen,bár az Admiral Mod-al már kezd hasonlitani valami épkézláb játékhoz,de hát RO-t nem tudja megközeliteni.(igazából a legjobb benne amikor a magyar szervereken a valószinűleg 13 év körüli játékosok elkezdnek cheaterezni meg k...a anyázni,olyankor jobb mint a kabaré)
    Ennek nem tudom mi kellett volna.Mondjuk a Steam-es terjesztés meg reklám kicsit rossz vonal volt szerintem,mert igy azok jutnak hozzá legközelebb akik Counter Strike vonalon vannak.Na most az igen arcade CS játékos nem fog erre az erős szimulációra rávetödni valószinű.De ezzel együtt is irdatlan kevesen játszák...
  • feedb4ck
    nem szégyen az toza,
    néha nekem is könnyek szöknek a szemembe
    mikor sikerül egy náci fejszerkezetet dizájnosan a falra robbantani
  • toza #2210
    az ok egyebkent hogy 1 haztombot kell lovoldozni de spawn utan 2 meter utan alhatok be a sarokra a bal kettes doboz moge es van 2 ablak es bambi...mert mindenhol kemperek figyelnek..stb.. legalabbis nekem ez fajt kicsit..bar ez minden jatekban ott van u h tok mindegy...

egyebkent csapatmunkanal vvar os,osszehangoltsag filingre gondoltam..
    a kornyezet is egyertelmuen szarra jovos,de akkor sem jo igy...hogy hetente 2 szerverre enged fel,akkor is rohangal mindenki osszevissza,meg viszika tankokat,meg nincs bevedett allas,csak ha esetleg konyorogsz kicsit erte stb...nem is beszelve a fragvadasz nemmozdulonc kocsog loveszencekrol..stb..

nekem agyonjott a jatek..majdnem sirtam is hogy 4 oranyi jaccas utan abba kell hagynom hogy melo elott legalabb 2 orat aludjak hajnalban,de akkor sem az igazi...sztem
  • Serpa
    te kezdesz orvosi esetté válni ...
    :)
  • feedb4ck
    a warezos bűntudatomat csökkentendő:
  • toza #2207
    ezt mondom en is...
  • Cypher7
    Azt hiszem a lényeget elmondta a kolléga én csak a csökkent képességükenek(persze mint mindíg tisztelet a kivételeknek ;)) összefoglalom:

Ha csíped a DOD, COD, CS, BF stb.. játékmenetű játékok nagyban kerüld el a RO-t, de ha többre vágysz mint amit ezek a játékok nyújtanak akkor ne habozz. :) ;)
  • Mersant
    "csapat munka nelkul nem sok ertelme van" :-)))))))) azt hiszem ez errol szol, mint a haboru is, csapatmunka nelkul halott vagy...;-) DODal 1000 eve nem jatszottam, nem tudom mit fejlodott, de itt 1 loves 1 halal, persze ha jo helyen talalod el az embert es ne mcsak fejre ertem, ki tudod loni a faszi kezebol a fegyvert, a tankokrol lepattan a lovedek ha rosz szogben talalod el, ki lehet loni kulon a motort, a lanctalpakat, limitalva vannak a kasztok, nem fogsz 20 sniperrel talalkozni 1 palyan akik 1 bokorban gugolnak es nyirjak a spawnolokat. frontvonalak vannak, nagyon jol meg vann csinalva a foglalas/vedekezeses, nem 1 szuk pontra koncentralodik, hanem 1 strategiailag fontos helyre ami akar 1 egesz tobbszintes haz, vagy 1 hatalmas ret, es nem 1 4x4es szoba. a palyak hangulata visszaadja a II VH koszos, veres feelingjet, a fegyverek nagyon jol le lettek modellezve, fantasztikusak a hangok...magyar szerver volt 1 jopar, de mivel sokaknak nincs eredetiuk, es amugy nehezkes felmenni a szerverekre ezert megszuntek, azert ilyen keves a jatekos mert egyreszt europaban csak juniusban fog megjelenni, magyarorszagon nem is fog, steemrol sokan nem tudjak/akarjak letolteni es nincs agyonreklamozva mint a sok tucat szar, egykaptafara epulo gagyi adjunk el 1 csomo bugot jatek... mondjuk ennek orulok is, mert csak elvetve talalkozni 1-2 holt hulye DTKzos barommal, nem ugy mint a neves "uberfasza" jatekokban ala BF2, vagy CS es tarsai ;-)
  • toza #2204
    azert maradjunk inkabb a "legelethubben abrazolt fegyvereket megjelenito fps"kifejezesnel inkabb lecci..mert igazat megvalva pajak gagyik,vagy tul nagyok vagy kicsik,tankokkal is rengeteg problema van,csapat munka nelkul nem sok ertelme van...kasztok sem szaz szazalekban tokeletesek szvsz...

igazabol dod szeru befoglalgatos fps,"szebb"(mert hogy dod nem mondhato annak),de kevesbe hangulatos... szvsz...szal szep de a jelek szerint egesz vilagon kb 1000 embert kot le..szoval nem az igazi..egyenlore...

(van egyaltalan magyar szerver?!!?)
  • Serpa
    #2200 & #2202
    csatlakozom.
  • Mersant
    ha nem az agyatlan lovoldozes jon be neked, hanem az elethubb, taktikusabb akkor mindenkepp jo valasztas, ellenkezo esetben meg nem a te jatekod. de amugy ha visszaolvasol le avnnak irva a velemenyek. szerintem a valaha kijott legjobb FPS, es mondom ezt ugy hogy BF klanban jatszom, mar 2 eve...;-)
  • csakb
    valaki írjon egy-két sort plíz.
    nem akarom feleslegesen leszedni
  • Mersant
    azért köszönjük ;-)én a magam részéről jobban szeretek TS nélkül játszani, nem bírom a hangzavart, bár itt ezexerint nem nagyon lett volna :-)