Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ej...beengedett egyre,de az emberemnek nem volt fegyver... Pedig fegyverest választottam az tuti,szép puskával.
Aztán egyszer csak kivágott menübe,ezzel véget is ért rövid kalandom...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nyilvan utolag frissitettek a rendszert, hogy idovel kiszurje a kiadott 'feltort' valtozatot.

nekemse megy már..
de izé, nem arrol votl szó hogy itt csak a megvásárlás steames, maga a game netes része nem? mert ha tudtam volna hogy az is az akkor lese szedem :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

PESFAN
Detto

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Ráférne még egy kis patch!!!! 😛

Na mostmár váltogatja az Incompatibe Version-t,a sima Conection Failed-el...
Egyre jobb,de ma még sehova sem tudtam felmenni.

Most próbáltam ki az "egyszemélyes" játék tesztelése után, a neten is a játékot. Egy német szerverrel próbálkoztam eddig, simán beengedett. A COD-hoz viszonyítva jobban lehet érezni a frontot, valósághûbbnek érzõdik. Itt nincs az az idétlen COD-os ugrálás, betonstabil fegyvertartás stb. A városi harc nagyon jó, "hangulatos", izgalmas lopakodós. Egy régi Panzer IV-el (rövidcsövû) rálõttem egy t-34-re, rossz szögben találtam el (lepattant róla), így a lövedék felrepült a levegõbe és arrébb a földbe csapódott. Még ilyet játékban nem láttam. A MG34/ 42 -es lövedékei is gellert kaphatnak.
Eisenhower
nemtudom. elõbb rámentem egy szerverre kiirta nekem is utána megint megpróbáltam akkor meg beengedett. kipróbáltam egy másikat asszem holland volt azon meg simán beengedett.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Akkor avass be pls hogy neked miért megy!!

PESFAN
Nekem is Radeon 9600 XT
Semmi bajom nem volt míg ment

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Hy all!

Még a menü sem jelent meg, de a képernyõ elsötétül, a gép újraindul.
Ez mitõl van? Radeon 9600 XT.

joebacsi
sziasztok, egy gyors kérdésem lenne azokhoz, akik kipróbálták:
a tankok sebzése az itt is megmaradt ilyen idióta életerõ sebzésnek (bf-ek, ofp), vagy a realisztikusabb, távolságtól, sebességtõl, ürmérettõl függõen ütõdik át a páncélzat (pl wwii online)
reménykedem az utóbbiban, mert nemlátom a shotokon, hogy 2 centire harcolnának a tankok...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mozesapo
Én elõbb játszottam, nem tudom miért ment.

PESFAN
DETTO!

Ehhh...

Nálam ma már minden csatlakozási kisérlet igy ért véget:

hiba
single kuldetesek nincsenek?

Ez most kinek ment?Mert az on-line-on nem segit ez az átirás nálam...<#shakehead>

Eisenhower
nem tudom mirõl beszéltek mert most is megy a tört.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

SteamAppId -t at kell irni a cfg-ben 1200-ra es menni fog.

PESFAN
de akkor biztos hogy nem lehet törttel nyomni?practice már bocsi de ki a faszt érdekel?
nem ezért adtam ki 160+áfát
<#mf1>

forza milan
Mind1,nagyon állat practice módban is!Halljátok,mi a cod ehhez képest emberek,mindig is ilyen frontvonalas gameröl álmottam!Ittvan!Gratula fejelsztök!

hiba
OK <#vigyor1>

alph4
kicsomagolva 2giga is megvan 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hiba
ez az egesz nincs egy giga?

forza milan
magyarán jáccani is?mint css?

PESFAN
Hát akkor nem érte meg a kínlódást.
És akkor vége?
Nem arról volt szó hogy majd lehet tört szervereken nyomni?
Akkor szeretett játékom COD UO újra jövök jippijé

hiba
gondolom a steam miatt nem megy talan majd azt megkerulve?

Vagyis mostmár nekem se megy..<#duma>
Hát akkor ennyi volt?!<#szomoru1>

botokkal meg lehet nezni a palyakat

forza milan
Egyébként van vami single,vagy bots,vagy vmi mód a multinkivül?😊:c

Hát nekem megy most is neten...

forza milan
Most egyáltalán nem lehet seholse tolni törttel most akko?<#rinya><#zavart2><#duma><#levele><#shakehead><#confused><#merges2><#gonosz3><#wow3>

Valami baja van már...<#sir>

Newyorker
Akkor már nem lehet neten nyomni?

Mondjuk az igaz hogy a futás animácio elég gyengus lett.Kissé karót nyelt hatása ban a katonáknak,ahogy futnak.De nem mondanám ezt sem egetverõ hibának.

Sztm amugy a játékélmény a WW2 online-battleground-ra hasonlit,csak sokkal szebb kiszerelésben.

KM
Igen, nekem is ez az érzésem. Több ember kellene. Kérdés az, hogy bírja-e a szerver...

Ezt ugy hivják realisztikus!
Épp ezért király ez a game,nem rohangálsz össze vissza azt hentelsz..

mozesapo
Bocsi, elírtam, Redorchestra.ini még.

Bocs,bisztos el voltam foglalva. DD
ezt a távoli megkülönböztetést sztm majd a beépitett beszélökével lehet csak kivédeni.Egyszerüen megkérdem,"te figy nem te fekszel ott a szénakazal melett?"
hát ha azt nem válaszol akkor igy járt<#violent>
Amugy jobban tetszenek a tank nélküli mapok,sniperrel nagyon bejön ez a városi gerillázás.D
Meg sztm néhány map akkora hogy kevés még a 32 fös server is,dehát ezt bisztos orvosolják majd. 😊

alph4
Itt van pár kép:

Igazábol én csalódtam benne, azthittem jobb lesz mint a DoD Source, de tévedtem.
Még irányíthatatlanabb. Alig van benne vmi akciódus közelharc, csak távolról lövi mindenki egymást "pixelháború", mert igazán nem is láttam az ellenet 19"es monitoron csak a lövedék irányát, de már lelött...
A játékosok mozgása valami nagyon gagyi. És a fizikárol nem is beszélni, mivel ilyen nemnagyon van. Grafikája közepes. A textúrák néhol nem az igazik és nem is túl részletesek a pályák. Bár legalább fut rendesen a közepes gépeken is 😊
Meg ez a sok futkározás össze-vissza aztán valamilyen oknál fogva meghalok és futhatok megint vissza...
Ugyhogy ezt a játékot inkább mellõzöm, nincs kedvem szenvedni vele. :S

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Nekem csak a Default.ini-be van ilyen sor.
mozesapo
Ha 1 GB ramotok van, érdemes a Default.ini és Users.ini fájlban megkeresni a CacheSizeMegs sort és átírni a 32-t 64-re. Sokkal gördülékenyebb lesz a betöltés, stb.

Nyomassatok képeket, plz...

KM
Illetve: igen. Fene egye meg, reggel van még!<#vigyor2>

KM
Nem.

hi
milyen a jatek? jobb a dod source nél?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

nekem azt írja ki amikór csatizni akarok 1 szerverre hogy az én gémem nem kompatibilitis a szerverr verziójával... :S kijött asteam-en valami update vagy mi a rák? mellesleg ha átírom a steamapp.cfg-t hogy hol a steam-em stb akkór a steam-en emgkell jelennie az orchestra logojának hogy ott a géme? mert nekem üres maradt. elõre is thx melo után leszek bye
urbijoe
ha csinálok uj accountot akkor a steam nem veszi észre a gépen az eredeti cs:s -ot? emrt nem szeretném ha bannolnának

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5