Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán egyszer csak kivágott menübe,ezzel véget is ért rövid kalandom...<#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de izé, nem arrol votl szó hogy itt csak a megvásárlás steames, maga a game netes része nem? mert ha tudtam volna hogy az is az akkor lese szedem :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Egyre jobb,de ma még sehova sem tudtam felmenni.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Semmi bajom nem volt míg ment
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Még a menü sem jelent meg, de a képernyõ elsötétül, a gép újraindul.
Ez mitõl van? Radeon 9600 XT.
a tankok sebzése az itt is megmaradt ilyen idióta életerõ sebzésnek (bf-ek, ofp), vagy a realisztikusabb, távolságtól, sebességtõl, ürmérettõl függõen ütõdik át a páncélzat (pl wwii online)
reménykedem az utóbbiban, mert nemlátom a shotokon, hogy 2 centire harcolnának a tankok...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
nem ezért adtam ki 160+áfát
<#mf1>#mf1>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
És akkor vége?
Nem arról volt szó hogy majd lehet tört szervereken nyomni?
Akkor szeretett játékom COD UO újra jövök jippijé
Hát akkor ennyi volt?!<#szomoru1>#szomoru1>
Épp ezért király ez a game,nem rohangálsz össze vissza azt hentelsz..
ezt a távoli megkülönböztetést sztm majd a beépitett beszélökével lehet csak kivédeni.Egyszerüen megkérdem,"te figy nem te fekszel ott a szénakazal melett?"
hát ha azt nem válaszol akkor igy járt<#violent>#violent>
Amugy jobban tetszenek a tank nélküli mapok,sniperrel nagyon bejön ez a városi gerillázás.D
Meg sztm néhány map akkora hogy kevés még a 32 fös server is,dehát ezt bisztos orvosolják majd. 😊
Igazábol én csalódtam benne, azthittem jobb lesz mint a DoD Source, de tévedtem.
Még irányíthatatlanabb. Alig van benne vmi akciódus közelharc, csak távolról lövi mindenki egymást "pixelháború", mert igazán nem is láttam az ellenet 19"es monitoron csak a lövedék irányát, de már lelött...
A játékosok mozgása valami nagyon gagyi. És a fizikárol nem is beszélni, mivel ilyen nemnagyon van. Grafikája közepes. A textúrák néhol nem az igazik és nem is túl részletesek a pályák. Bár legalább fut rendesen a közepes gépeken is 😊
Meg ez a sok futkározás össze-vissza aztán valamilyen oknál fogva meghalok és futhatok megint vissza...
Ugyhogy ezt a játékot inkább mellõzöm, nincs kedvem szenvedni vele. :S
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
milyen a jatek? jobb a dod source nél?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor