6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#2740 Én próbáltam azért figyelni a főnökre is ha volt nem csak arra melyik bill mire való :)
de screnshotot melyik billel lehet? -
zoltang #2739 Nekem is volt szerencsém tegnap egy picit újra kipróbálni a játékot. Mennyi hülye megrohanta a szervereket. Valamelyik azon versenyzik, hogy a saját csapattársakat harckocsival elgázolja, a másik meg gránátozik, a harmadik lelő. Beleültem egy harckocsiba és szépen egymagam lövöldöztem a T-34-ket. Egyszer beül egy hülye mellém és elkezd rallizni a pályán... :(
A próbajátékban csak a régi alap térképek vannak engedélyezve. Hiába tettem fel a legutóbbi csomagot (RO_FinalPack_060726.exe), szavazásnál csak a régieket lehet választani.
Még ennyi embert, ennyi teli szervert régen láttam... :)
A Steam ezeket pakolta fel 22:00 után nálam:
RedOrchestra.log
trip_postfx.log
User.ini
RedOrchestra.ini
ServerFilters.ini
ClientRegistry.blob
Ezeket kellene megbuherálni, hogy később is menjen a progi? -
#2738 F1
-
#2737 itt melyik gombra van álitva amivel meg tudom nézni kik játszanak?
mint pl: a CoD2-ben a "Tab" -
#2736 en is felugrottam tegnap este egy kicsit, hogy esetleg segitsek az ujaknak, de tenyleg rengeteg kreten van :-)hiaba mondtam, irtam barmit, mar reg csak 1 bazisunk volt egyedul vedtem, a tobbiek elol futkostak odessan ahol mar semmi keresnivalojuk nem volt. bar a tamado csapat sem volt jobb, mert csak 1 emberke probalta befoglalni azt a bazist, de a vegere neki sikerult rabeszelnie par embert hogy foglalni kene :-)
milliok kerestek a celkeresztet, ugraltak a tank korul mintha hotdogos bode lenne, lottek gepisztolyal...:-) szal voltak extrak. remelem hamarosan raereznek, es meg is tetszik nekik a jatek, jo lenne 1-2 magyar szerver ezek utan is.
kerdes: visszaallitottak a tankok sebzeset a regire? mert megint 2 loves kellett a T34 kilovesehez, mig az uccso peccsben mar 1 is eleg volt ha a loszertarolonal kapott talalatot, szal mivan ezzel?!
Schrank, meg nem nyilatkoztal...visszamentel Bfezni? -
#2735 én serpával meg feedbackel (sgt.brutal) játszottam :) -
#2734 Mennyi tankos map van? Mert mindig csak azon az egyen voltunk... -
#2733 ip cím alapján nem talált semmit..aztán másképp igen.. -
#2732 és miből gondolod hogy nem?
Tridenték fullon voltak oda nem fértem be..Serpa sem ezen a nicken játszik tuti ;) -
#2731 Köszi a játékot mindenkinek!:)
Vagy olyan kasztot választottam, ahol magányos farkasként próbálkozhattam (volt ahol jól, volt ahol nem) vagy pedig maximálisan próbáltam kooperálni (tankot vezetve pl, figyelve mikor céloz, lő a tüzér). -
feedb4ck #2730 connection failed van akkor is ha a map töltése közben betelik a szerver -
#2729 Az a szerver telt házon futott, én másikon voltam Akarcsonttal és amikor kiléptem, akkor láttam egy Dietrich 68-at, bár nem hinném, hogy az a "mi" Dietrichunk lett volna.
Nagy nehezen be tudtam menni a full szerverre, Feedback rontotta ott a levegőt(egyszer le is lőtt) és Trident.
Még van egy pár nap . -
#2728 hát nem tom.
nálam műxik.
sok a kretén is.
vagy 3x kiadtam a parancsot, h STOP, de baxot megállni. -
Gabe18 #2727 Ja nekem is volt egy Connection Failed.aztán a másik szerverre már bement.
Hát most jó sokan játszák,köszönhetően a "ingyen hétnek". -
#2726 nagyon filinges végre be lehet jutni a szerverekre :)
a füstgránát meg nagyon tetszik , de azt megfigyeltem ha krasnyin a garázsnál bedobod az ajtóba és bemész az ablaküveg mögé akkor nem látszódik a füst ez elég csúnya bug :S -
#2725 lehet hogy gyűlik de nálam nem azt írta ki, hogy ez egy működő szerver lenne.. -
wily #2724 *keresem -
wily #2723 most beengedet és az államat eresem a padlón :) -
feedb4ck #2722 bemásoltátok korábban a steam.dll-t a RO system könyvtárba? -
feedb4ck #2721 hát ez elég szarul hangzik
én még nem próbáltam ki... -
wily #2720 'Conncetion failed'
bárhova lépek, ezzel mit lehet kezdeni? -
toza #2719 hat kva jo ingyen het ..ugyanugy szazevigtolt,nem is latom ennek fojamatat azt 6-6 cor cancel connection..mit kell feltenni hozza?!BRUUHUUHUUU -
#2718 itt gyűlik a nép ...
80.77.120.59:7757 -
feedb4ck #2717 angréfdászobjekt! -
#2716 ellenőrzni a fileokat, után már télleg betudsz lépni. -
Alkarcsont #2715 Újraindítottam a Steam-et, most valamit csinál... -
feedb4ck #2714 lépj ki a steam-ből aztán vissza -
Alkarcsont #2713 Nekem a Launch gombra nem csinál semmit -
#2712 indul a mandula -
#2711 méééég néééégy peeeeerc -
Alkarcsont #2710 Kerítsétek elő nekem :D -
feedb4ck #2709 Szerverválasztásban nálam legfontosabb az alacsony ping, teli szerver, botok hiánya. Kerülöm a tank mapokat kivéve Ogledow esetleg Arad. Végül jó játékosok után kutatok mint pl. wunderlich meg a projectes srácok. -
#2708 Tridenttel kell egyeztetni. -
Alkarcsont #2707 Alkarcsont néven leszek, de hol a TS szerver? Roppantmód fontos lenne könnyebb volna összeegyeztetni hol gámol a csapat! -
#2706 schrankHUN -
#2705 JTB -
#2704 Serpa[SG] -
feedb4ck #2703 pont most akartam erről kérdezősködni. aki benéz még ide dobjon már meg minket a nevével, hogy felismerjük egymást.
sgt.brutal leszek vagy cpt.gade -
#2702 te hol leszel?
h elkerüljelek.
-
#2701 Legalább mi igyekezzünk egy szerverre menni, lehetőleg magyarra. Én beraktam mind a négy szervert a kedvencek közé, figyelni foglak benneteket.
Én Rich művésznéven tevékenykedem, Serpáét kitalálom (talán Serpa...), Feedback valamiféle Sgt. Brutal vagy mi... Többiek?