6141
  • Dietrich
    Én próbáltam azért figyelni a főnökre is ha volt nem csak arra melyik bill mire való :)
    de screnshotot melyik billel lehet?
  • zoltang
    Nekem is volt szerencsém tegnap egy picit újra kipróbálni a játékot. Mennyi hülye megrohanta a szervereket. Valamelyik azon versenyzik, hogy a saját csapattársakat harckocsival elgázolja, a másik meg gránátozik, a harmadik lelő. Beleültem egy harckocsiba és szépen egymagam lövöldöztem a T-34-ket. Egyszer beül egy hülye mellém és elkezd rallizni a pályán... :(

A próbajátékban csak a régi alap térképek vannak engedélyezve. Hiába tettem fel a legutóbbi csomagot (RO_FinalPack_060726.exe), szavazásnál csak a régieket lehet választani.

Még ennyi embert, ennyi teli szervert régen láttam... :)

A Steam ezeket pakolta fel 22:00 után nálam:
    RedOrchestra.log
    trip_postfx.log
    User.ini
    RedOrchestra.ini
    ServerFilters.ini
    ClientRegistry.blob

Ezeket kellene megbuherálni, hogy később is menjen a progi?
  • Mersant
    F1
  • urbijoe
    itt melyik gombra van álitva amivel meg tudom nézni kik játszanak?
    mint pl: a CoD2-ben a "Tab"
  • Mersant
    en is felugrottam tegnap este egy kicsit, hogy esetleg segitsek az ujaknak, de tenyleg rengeteg kreten van :-)hiaba mondtam, irtam barmit, mar reg csak 1 bazisunk volt egyedul vedtem, a tobbiek elol futkostak odessan ahol mar semmi keresnivalojuk nem volt. bar a tamado csapat sem volt jobb, mert csak 1 emberke probalta befoglalni azt a bazist, de a vegere neki sikerult rabeszelnie par embert hogy foglalni kene :-)
    milliok kerestek a celkeresztet, ugraltak a tank korul mintha hotdogos bode lenne, lottek gepisztolyal...:-) szal voltak extrak. remelem hamarosan raereznek, es meg is tetszik nekik a jatek, jo lenne 1-2 magyar szerver ezek utan is.

kerdes: visszaallitottak a tankok sebzeset a regire? mert megint 2 loves kellett a T34 kilovesehez, mig az uccso peccsben mar 1 is eleg volt ha a loszertarolonal kapott talalatot, szal mivan ezzel?!

Schrank, meg nem nyilatkoztal...visszamentel Bfezni?
  • tototto
    én serpával meg feedbackel (sgt.brutal) játszottam :)
  • Dietrich
    Mennyi tankos map van? Mert mindig csak azon az egyen voltunk...
  • Dietrich
    ip cím alapján nem talált semmit..aztán másképp igen..
  • Dietrich
    és miből gondolod hogy nem?

Tridenték fullon voltak oda nem fértem be..Serpa sem ezen a nicken játszik tuti ;)
  • trident
    Köszi a játékot mindenkinek!:)

Vagy olyan kasztot választottam, ahol magányos farkasként próbálkozhattam (volt ahol jól, volt ahol nem) vagy pedig maximálisan próbáltam kooperálni (tankot vezetve pl, figyelve mikor céloz, lő a tüzér).
  • feedb4ck
    connection failed van akkor is ha a map töltése közben betelik a szerver
  • me and a monkey
    Az a szerver telt házon futott, én másikon voltam Akarcsonttal és amikor kiléptem, akkor láttam egy Dietrich 68-at, bár nem hinném, hogy az a "mi" Dietrichunk lett volna.
    Nagy nehezen be tudtam menni a full szerverre, Feedback rontotta ott a levegőt(egyszer le is lőtt) és Trident.
    Még van egy pár nap .
  • Serpa
    hát nem tom.
    nálam műxik.

sok a kretén is.
    vagy 3x kiadtam a parancsot, h STOP, de baxot megállni.
  • Gabe18
    Ja nekem is volt egy Connection Failed.aztán a másik szerverre már bement.
    Hát most jó sokan játszák,köszönhetően a "ingyen hétnek".
  • tototto
    nagyon filinges végre be lehet jutni a szerverekre :)
    a füstgránát meg nagyon tetszik , de azt megfigyeltem ha krasnyin a garázsnál bedobod az ajtóba és bemész az ablaküveg mögé akkor nem látszódik a füst ez elég csúnya bug :S
  • Dietrich
    lehet hogy gyűlik de nálam nem azt írta ki, hogy ez egy működő szerver lenne..
  • wily
    *keresem
  • wily
    most beengedet és az államat eresem a padlón :)
  • feedb4ck
    bemásoltátok korábban a steam.dll-t a RO system könyvtárba?
  • feedb4ck
    hát ez elég szarul hangzik
    én még nem próbáltam ki...
  • wily
    'Conncetion failed'

bárhova lépek, ezzel mit lehet kezdeni?
  • toza #2719
    hat kva jo ingyen het ..ugyanugy szazevigtolt,nem is latom ennek fojamatat azt 6-6 cor cancel connection..mit kell feltenni hozza?!BRUUHUUHUUU
  • Serpa
    itt gyűlik a nép ...

80.77.120.59:7757
  • feedb4ck
    angréfdászobjekt!
  • Serpa
    ellenőrzni a fileokat, után már télleg betudsz lépni.
  • Alkarcsont
    Újraindítottam a Steam-et, most valamit csinál...
  • feedb4ck
    lépj ki a steam-ből aztán vissza
  • Alkarcsont
    Nekem a Launch gombra nem csinál semmit
  • schrank
    indul a mandula
  • schrank
    méééég néééégy peeeeerc
  • Alkarcsont
    Kerítsétek elő nekem :D
  • feedb4ck
    Szerverválasztásban nálam legfontosabb az alacsony ping, teli szerver, botok hiánya. Kerülöm a tank mapokat kivéve Ogledow esetleg Arad. Végül jó játékosok után kutatok mint pl. wunderlich meg a projectes srácok.
  • Serpa
    Tridenttel kell egyeztetni.
  • Alkarcsont
    Alkarcsont néven leszek, de hol a TS szerver? Roppantmód fontos lenne könnyebb volna összeegyeztetni hol gámol a csapat!
  • schrank
    schrankHUN
  • KM
    JTB
  • Serpa
    Serpa[SG]
  • feedb4ck
    pont most akartam erről kérdezősködni. aki benéz még ide dobjon már meg minket a nevével, hogy felismerjük egymást.

sgt.brutal leszek vagy cpt.gade
  • Serpa
    te hol leszel?
    h elkerüljelek.
  • me and a monkey
    Legalább mi igyekezzünk egy szerverre menni, lehetőleg magyarra. Én beraktam mind a négy szervert a kedvencek közé, figyelni foglak benneteket.
    Én Rich művésznéven tevékenykedem, Serpáét kitalálom (talán Serpa...), Feedback valamiféle Sgt. Brutal vagy mi... Többiek?