Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ide is beillik 8)
öö nemtom, most értem haza 1 heti melobol, én speciel a humoros-aranyos topikbol nyultam 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Joe ez nem a BF2-on volt?
Ok,addig varok.
Semmi mozgolodas?
Megyek gyakok valahol egy kicsit,hatha este lesz meeting.
én vagyok, mondjátok mikor
Ma este OBIn-n egy kis osszeroffenes?
egyik szerver sem megy o,O
Nekem még megy. A SPLAT reggel hatig televan és szinte mindig be tudok lépni.
Úgy néz ki, hogy a patch megölte a biztonsági másolatokat. Legalábbis én ma már sehova nem tudtam belépni. 😞
csak ne olyat, amire rákérdeztem.
hogy miért?
hogy miért?
Nem. Ami most nálam van, az egy második világháborús Com21. (a pontos típusát nem látom itt a sötétben.)
Koszi az infokat,osszejott a dolog,de senki nincs bent 8(
OBI
Amugy meg ahová beenged a game (van úgy, hogy ugyanoda kétszer egymás után nem enged be)
Kicsit bugos a dolog. Ha jól olvastam, véglegesítik a path-t igy egy ideg gondolom, nehezebben lehet szervert találni.
Tisztelt magyar harcostársaimtól meg elnézést kérek, hogy nem vagyok bevethetõ állapotban. A net szolgáltatóm megigérte, hogy jövö héten hoz egy új modemet. Ugyanis kiderült, hogy mégsem az én gépemben van a hiba. (Kértem kölcsönbe egy komolyabb laptopot, felraktam rá a RO-t és csodák csodája azon is 160-csillagos égig terjedt a pingem játék közben.) A szolgáltató szerint egy überszupermegahardware modem mindent megold (ebben azért kicsit kételkedem, de majd meglátom)
Amugy meg ahová beenged a game (van úgy, hogy ugyanoda kétszer egymás után nem enged be)
Kicsit bugos a dolog. Ha jól olvastam, véglegesítik a path-t igy egy ideg gondolom, nehezebben lehet szervert találni.
Tisztelt magyar harcostársaimtól meg elnézést kérek, hogy nem vagyok bevethetõ állapotban. A net szolgáltatóm megigérte, hogy jövö héten hoz egy új modemet. Ugyanis kiderült, hogy mégsem az én gépemben van a hiba. (Kértem kölcsönbe egy komolyabb laptopot, felraktam rá a RO-t és csodák csodája azon is 160-csillagos égig terjedt a pingem játék közben.) A szolgáltató szerint egy überszupermegahardware modem mindent megold (ebben azért kicsit kételkedem, de majd meglátom)
Nagyonjó! ez úgy néz ki mûködik, melyik szerverre érdemes menni, ahol sok a honfitárs?
Valahol van még egy módja, de azt hirtelen nem találtam. Ha van idöd, érdemes kicsit visszaolvasni.
köszi
Ha felraktam a játékot kell peccselni?
vagy mit kell vele csinálni?
vmi game engine problémát ír ki nálam és nem indul
vagy mit kell vele csinálni?
vmi game engine problémát ír ki nálam és nem indul
Haliho.Legyszi egy kis segitseg kellene.Fentvan a Steam,de nem talalom benne a szervert.Mi a cime,vagy hogyan lehet keresni a steamben?Nem latom a szurok kozt a RO-t.
szijasztok van egy kis gondom, telepítettem a gémet elõírás szerûen de indításkor hibaüzit ad ki és nem megy. segítsetek pls
gyertek!
Na megnézem van-e valami mozgolódás a szerveren!
Na elkezdtem letölteni :9 napok kérdése és lejön 😊
Használtok TS-t? ha elkérhetném a címét örülnék, mert nem egyedül kéne rájönnöm a telepítés fortélyaira, merthát az angol skillem nem túl magas:9
Használtok TS-t? ha elkérhetném a címét örülnék, mert nem egyedül kéne rájönnöm a telepítés fortélyaira, merthát az angol skillem nem túl magas:9
havidíj nincs, torrenten biztos van Ro
itt megtalálsz minden infót róla: RO
ha magyar oldalakon rákeresel, biztos találsz magyarul is infót...
ha magyar oldalakon rákeresel, biztos találsz magyarul is infót...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Sziasztok!
Érdekelne engem is ez a game, de nem tudok róla semmit, ha valaki volna olyan kedves és írna róla pár sort, azt megköszönném.
Olyan érdekelne elsõsorban, h
honnan lehet letölteni
van e havidíja
gépigény
Érdekelne engem is ez a game, de nem tudok róla semmit, ha valaki volna olyan kedves és írna róla pár sort, azt megköszönném.
Olyan érdekelne elsõsorban, h
honnan lehet letölteni
van e havidíja
gépigény
A tegnapinap folyamán kiadták a végleges javítást. Szóval már csak arra kell várni mikor jelenik meg a biztonsági másolatokhoz is. Remélem minnél hamarabb. 😊
Hát ugynézem mostmár egyre több szerver patch-es,és az emberek is inkább ezekre gyûlnek...<#szomoru1>#szomoru1>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mert meg kéne beszélni egy idõpontot hogy mikor megy fel mindenki és akkor jó lesz!
Engem meg mostanában még a patchelt szerverekre is be szokott engedni.
Ja ilyen is volt már nekem is egyszer.Hát közben átgondolta a szerver a dolgot...<#vigyor4>#vigyor4>
velem azt játszotta el tegnap, hogy játszottam kb. 1,5-2 órát ugyanazon a szerveren, egyszercsak mikor töltené a következõ mapot, kiírja hogy rossz verzió...és többet vissza sem engedett, tényleg érdekes
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ja nekem is,szinte mindig be tudok menni valahova néhány perc próbálkozás után.De továbbra is teljessen véletlenszerû,ahova 1 órája még elsõre,oda lehet éppen most semmikép,aztán késõbb megint simán.Némileg érthetetlen...
nekem pár szerver gond nélkül mûködik még a steam-es trükkökkel, ha nemnagyon találtok már szervereket és valakit érdekel szívesen beszúrom ide õket
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Jövõ hétre megpróbálok összedobni valami írást a Red Orchestre-ról a cybergames.hu-re mindenképpen megemlítem a két állandó magyar szervert!
ma nekem sajnos nem jó, de majd legközelebb...
Na mégeccer, aki ráér és van kedve magyarokkal játszani, az jöjjön ma este 7 körül a Roloka szerverre! Ha leszünk elegen, nem lesznek botok, igérjük 😊)