6141
  • Dietrich
    első nap simán kapcsolódott..most már nekem így se csak az van mint a képen.

miért ilyen bonyolult ezt elinditani? ;)
  • Serpa
    majd du.
  • Dietrich
    nem jössz most játszani?
  • toza #2818
    jaja..."vegso"elkeseredesemben uninstallni kartam steamat hogy ujra rakjam,es inkabb reparirni probaltam es ekkor szolt hogy nincs is fennt steam original exe meg sbt.eseszebejutott h ro miatt volt szamtalan trukkozes masolgatott dll ek meg sbt..szoval inkabb ujra raktam..
    bemasoltam korabban mentett gcf eket,steam inditaskor csinalta amit kell es most frankon megy..ennyi..kosz
  • Serpa
    na, történt mi?
  • alma2
    kb 2 eve probaltam utoljara, na meg most a jatekot, jo sokat fejlodott, bar a gyermekbetegsegek nem valtoztak, beragadok a kinyilo ajto ala, kiszallok a kocsibol, raszur a keritesre es hasonlok :) de annyira nem zavaroak.
    Ami viszont igen az idiota invazio amit tegnap tapasztaltam, tobbszor haltam meg tk miatt, mint ellenseges lovedektol. a tamadok meg sem mozdulnak stb.Bar a jatekmenet nem eleg porgos, /bar az AA-hoz kepest igen/a titan veremhez merve, de lehet, hogy megveszem, ha megnyugtattok az idiota roham csak a free napoknak koszonheto, es hogy utana is marad jatekos.
    Anno, nem igazan lehetett playert talalni a szervereken.
  • Alkarcsont
    Van olyan szerver, ahol van játékon belüli hangkommunikáció, sajna kevés ember játszik mikivel.
  • toza #2814
    ja de ha ugy porbalom hogy nem lepek ki steambol akkor lehet hogy de...akkor kiprobalom:D
  • toza #2813
    de ha nincsenek gcf filek a steamappsban akkor nem islattya mygamesnal..szoval nem is tom ezt megcsinalni...mindegy ,letoltom ujra es majd lesz vmi..kosz
  • Mersant
    most mi a gaz? nem lehet mar letolteni hogy itt szarozol vele vagy mi van? kb 4 ora alatt lejon es nincs szopas...
  • Alkarcsont
    Félreértettél, nem mondtam, hogy náci vagy, ha németekkel vagy fordítva. Nem baj, ha németekkel vagy az a baj,csak azzal. Képzeld el ha egy szerverre beszabadul 20 ember, ebből a 20 emberből 15 csakis és kizárólag az egyik féllel akar lenni. Így az egyik oldal 2x-es túlerőben lesz csak azért mert dedósok. Na hogy lesz ebből így játék? Teamballancot kell szemelött tartani és az Autoselect-re kattintani Axis/Szovjet helyett érteeeeem?
  • Serpa
    esetleg probáld meg azt, h helyezd át vhova (pl C:\ro) a teljes system könyvtárat, majd a steamen belül a red orchestra -ra jobb klikk --> properties --> local files --> verify integrityre ... katt.
  • Serpa
    nincs is szükség rá.
    másnak is dob ilyen üzenetet.

a megoldás, h még nincs megoldás.

a devek már dolgoznak a problémán, még nem találkoztak ilyen hibával, ezért nem tudnak fixet mondani.
  • Mersant
    szerintem igen szar a minosege, bar volt 1-2 ember akit tisztan hallottam, lehet a 90%nak a mikrofonja vagy a beallitasai szarok...
  • Dietrich
    a játékon belüli "TS"t probáltátok?

kérdezni is akartam :)
    mert hallottam másokat beszélni csak nem tudtam a mikéntjét..mondjuk a cod2-től jobb a minősége de nem éri el a TS szintjét..szerintem
  • Serpa
    ha gondolod megkérdezhetem a deveket.
  • toza #2805
    jajaja..azt mondom hogy validating utan is csak 29.5 megat rak a mappaba..pedig ua ezzel a megoldassal egy masik gepen megcsinaltam..es ott bele is tolta a 2 g koruli mennyiseget..es a gcf file ok is eltuntek sbt..mindegy..meg van 3 nap 11 ora...addig csak lesz vmi...
  • me and a monkey
    Én igen, aránylag jó minőségű hangot ad, nem olyan mint a CoD 2.
  • Serpa
    nekem 2.4, nyilván a mappacknak köszönhetően.

#2798at végig vitted?

más.
    a játékon belüli "TS"t probáltátok?
  • toza #2802
    :(akkor ez a baj...redorchestracommon.gcf 628 megas ize validatingolasnal csak 29 megat rak oda....:((((nyilvan ez lesz a baj...gcf fileok kitomorodeset hogy lehet eloidezni
  • Dietrich
    nekem 1.96GB
  • Mersant
    aki tud nemetul annak ajanlom ezt az oldal, rengeteg hasznos info van a FAQ-ban
    nemet FAQ
  • toza #2799
    nektek Steamapps/teAccountod/Redorchestra hany megas konyvtar?!
  • Mersant
    1:

1. keresd meg: "C:/Programme/Steam/Steamapps/IhrAccount/Redorchestra"
    2. töröld: Orden Redorchestra (elotte mentsd el: User.ini es Redorchestra.ini
    3. inditsd a steamet es a Red Orchestra, elvileg meukodnie kell

2:

1. inditsd el a steamet es valaszd ki "My games".
    2. klikk Red Orchestra es valaszd ki a tulajdonsagokat.
    3. klikk erre "Lokale Dateien" .
    4. klikk ide "Dateiintegrität des Spielspeichers überprüfen"
    5. ellenorzes utan ujra kell inditani a steamet.
    6. ha meg nem tetted meg valaszd ki ezt "Erstelle Desktop Verknüpfung" a Red Orchestrahoz jobbklikkel
    7. inditsd el bejelentkezes nelkul a RO-t ezzel az ikonnal

Lösung 3: neha a Redorchestra.ini torlese utan nem lesz helyesen viszaallitva
    itt talalod meg: "C:/Programme/Steam/Steamapps/IhrAccount/Redorchestra/System", nyisd meg, ha ures masold be innen a cuccot: default.ini findet ugyanaz a konyvtar

a nemet dumat nem tudom angolra forditani, ugyhogy allitsd at a nyelvet ideiglenesen nemetre ha mashogy nem megy ;-)
  • Dietrich
    azt néztem, hogy itt nem nagyon van team balance..
  • toza #2796
    vki esetleg nemetrol ha leforditana..nemegesszen vilagos .. UGameEngine ugyben
  • toza #2795
    marmint ha tud vki mas megoldast akkor koszi
  • toza #2794
    szoval akkor ez hardver miatti hiba vagy mi a rak?!ha gyogyithato hogyan?
  • feedb4ck
    ó menjetek már a picsába araddal
  • feedb4ck
    nálam a RAM-mal volt a probléma. ki is kellett vennem egy modult, és 512-vel nagyon szaggat a játék szinte minden map elején. ilyenformán az ellennel való első találkozást brutális hadnagy többnyire nem éli túl.
  • feedb4ck
    be is vagyunk
  • tototto
    critical error , nemtom mi miatt van nekem is szokott lenni ut motoros játékoknál, 2k4el is kivág néha, egy winreinstall megoldaná állitolag de annyira azért nemakarok durva megoldást :)
  • tototto
    de miért baj hogy én a németekkel vagyok, szerintem midnenki legyen olyan amilyen szeret , amugy nem azért vagyok a németekkel mert nácilennék, azért ezt remélem nem gondoltad komolyan :D

oroszoknak a hangjuk is irritál olyanok mintha belennének baszva :)
  • trident
    Kéretik az axis szobát használni a trial idejére.:)
  • toza #2787
    History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free problemaval ki dob..vissza olvasgattam de nem talalom ...mi is itt a megoldas?!?lecci...
  • Zenty
    Nemhittem volna ,hogy a magyar mapok a legjobbak föleg arad :D ( ahogy látom külföldi serverek is rendesen nyomatják)
    A tankos mapok nekem nagyon bejönek a sima gyalog harcokra is kezdek rá érezni.
    Szal jóh game bár egy ami nem teccik külső nézetes karakter mozgás..
  • trident
    A ts-en vagyok, a két ip-t próbálom nézni, remélem megint találkozom veletek.^^
  • trident
    Privát ment!:)
  • Alkarcsont
    Van TS?
  • trident
    Remélem sok ismerőssel találkozom a TS-en, ha sikerül hazaérnem...^^