6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#2821 első nap simán kapcsolódott..most már nekem így se csak az van mint a képen.
miért ilyen bonyolult ezt elinditani? ;) -
#2820 majd du. -
#2819 nem jössz most játszani? -
toza #2818 jaja..."vegso"elkeseredesemben uninstallni kartam steamat hogy ujra rakjam,es inkabb reparirni probaltam es ekkor szolt hogy nincs is fennt steam original exe meg sbt.eseszebejutott h ro miatt volt szamtalan trukkozes masolgatott dll ek meg sbt..szoval inkabb ujra raktam..
bemasoltam korabban mentett gcf eket,steam inditaskor csinalta amit kell es most frankon megy..ennyi..kosz -
#2817 na, történt mi? -
#2816 kb 2 eve probaltam utoljara, na meg most a jatekot, jo sokat fejlodott, bar a gyermekbetegsegek nem valtoztak, beragadok a kinyilo ajto ala, kiszallok a kocsibol, raszur a keritesre es hasonlok :) de annyira nem zavaroak.
Ami viszont igen az idiota invazio amit tegnap tapasztaltam, tobbszor haltam meg tk miatt, mint ellenseges lovedektol. a tamadok meg sem mozdulnak stb.Bar a jatekmenet nem eleg porgos, /bar az AA-hoz kepest igen/a titan veremhez merve, de lehet, hogy megveszem, ha megnyugtattok az idiota roham csak a free napoknak koszonheto, es hogy utana is marad jatekos.
Anno, nem igazan lehetett playert talalni a szervereken. -
Alkarcsont #2815 Van olyan szerver, ahol van játékon belüli hangkommunikáció, sajna kevés ember játszik mikivel. -
toza #2814 ja de ha ugy porbalom hogy nem lepek ki steambol akkor lehet hogy de...akkor kiprobalom:D -
toza #2813 de ha nincsenek gcf filek a steamappsban akkor nem islattya mygamesnal..szoval nem is tom ezt megcsinalni...mindegy ,letoltom ujra es majd lesz vmi..kosz -
#2812 most mi a gaz? nem lehet mar letolteni hogy itt szarozol vele vagy mi van? kb 4 ora alatt lejon es nincs szopas... -
Alkarcsont #2811 Félreértettél, nem mondtam, hogy náci vagy, ha németekkel vagy fordítva. Nem baj, ha németekkel vagy az a baj,csak azzal. Képzeld el ha egy szerverre beszabadul 20 ember, ebből a 20 emberből 15 csakis és kizárólag az egyik féllel akar lenni. Így az egyik oldal 2x-es túlerőben lesz csak azért mert dedósok. Na hogy lesz ebből így játék? Teamballancot kell szemelött tartani és az Autoselect-re kattintani Axis/Szovjet helyett érteeeeem? -
#2810 esetleg probáld meg azt, h helyezd át vhova (pl C:\ro) a teljes system könyvtárat, majd a steamen belül a red orchestra -ra jobb klikk --> properties --> local files --> verify integrityre ... katt. -
#2809 nincs is szükség rá.
másnak is dob ilyen üzenetet.
a megoldás, h még nincs megoldás.
a devek már dolgoznak a problémán, még nem találkoztak ilyen hibával, ezért nem tudnak fixet mondani. -
#2808 szerintem igen szar a minosege, bar volt 1-2 ember akit tisztan hallottam, lehet a 90%nak a mikrofonja vagy a beallitasai szarok... -
#2807 a játékon belüli "TS"t probáltátok?
kérdezni is akartam :)
mert hallottam másokat beszélni csak nem tudtam a mikéntjét..mondjuk a cod2-től jobb a minősége de nem éri el a TS szintjét..szerintem -
#2806 ha gondolod megkérdezhetem a deveket. -
toza #2805 jajaja..azt mondom hogy validating utan is csak 29.5 megat rak a mappaba..pedig ua ezzel a megoldassal egy masik gepen megcsinaltam..es ott bele is tolta a 2 g koruli mennyiseget..es a gcf file ok is eltuntek sbt..mindegy..meg van 3 nap 11 ora...addig csak lesz vmi... -
#2804 Én igen, aránylag jó minőségű hangot ad, nem olyan mint a CoD 2. -
#2803 nekem 2.4, nyilván a mappacknak köszönhetően.
#2798at végig vitted?
más.
a játékon belüli "TS"t probáltátok? -
toza #2802 :(akkor ez a baj...redorchestracommon.gcf 628 megas ize validatingolasnal csak 29 megat rak oda....:((((nyilvan ez lesz a baj...gcf fileok kitomorodeset hogy lehet eloidezni -
#2801 nekem 1.96GB -
#2800 aki tud nemetul annak ajanlom ezt az oldal, rengeteg hasznos info van a FAQ-ban
nemet FAQ -
toza #2799 nektek Steamapps/teAccountod/Redorchestra hany megas konyvtar?! -
#2798 1:
1. keresd meg: "C:/Programme/Steam/Steamapps/IhrAccount/Redorchestra"
2. töröld: Orden Redorchestra (elotte mentsd el: User.ini es Redorchestra.ini
3. inditsd a steamet es a Red Orchestra, elvileg meukodnie kell
2:
1. inditsd el a steamet es valaszd ki "My games".
2. klikk Red Orchestra es valaszd ki a tulajdonsagokat.
3. klikk erre "Lokale Dateien" .
4. klikk ide "Dateiintegrität des Spielspeichers überprüfen"
5. ellenorzes utan ujra kell inditani a steamet.
6. ha meg nem tetted meg valaszd ki ezt "Erstelle Desktop Verknüpfung" a Red Orchestrahoz jobbklikkel
7. inditsd el bejelentkezes nelkul a RO-t ezzel az ikonnal
Lösung 3: neha a Redorchestra.ini torlese utan nem lesz helyesen viszaallitva
itt talalod meg: "C:/Programme/Steam/Steamapps/IhrAccount/Redorchestra/System", nyisd meg, ha ures masold be innen a cuccot: default.ini findet ugyanaz a konyvtar
a nemet dumat nem tudom angolra forditani, ugyhogy allitsd at a nyelvet ideiglenesen nemetre ha mashogy nem megy ;-) -
#2797 azt néztem, hogy itt nem nagyon van team balance.. -
toza #2796 vki esetleg nemetrol ha leforditana..nemegesszen vilagos .. UGameEngine ugyben -
toza #2795 marmint ha tud vki mas megoldast akkor koszi
-
toza #2794 szoval akkor ez hardver miatti hiba vagy mi a rak?!ha gyogyithato hogyan?
-
feedb4ck #2793 ó menjetek már a picsába araddal -
feedb4ck #2792 nálam a RAM-mal volt a probléma. ki is kellett vennem egy modult, és 512-vel nagyon szaggat a játék szinte minden map elején. ilyenformán az ellennel való első találkozást brutális hadnagy többnyire nem éli túl. -
feedb4ck #2791 be is vagyunk -
#2790 critical error , nemtom mi miatt van nekem is szokott lenni ut motoros játékoknál, 2k4el is kivág néha, egy winreinstall megoldaná állitolag de annyira azért nemakarok durva megoldást :) -
#2789 de miért baj hogy én a németekkel vagyok, szerintem midnenki legyen olyan amilyen szeret , amugy nem azért vagyok a németekkel mert nácilennék, azért ezt remélem nem gondoltad komolyan :D
oroszoknak a hangjuk is irritál olyanok mintha belennének baszva :) -
#2788 Kéretik az axis szobát használni a trial idejére.:) -
toza #2787 History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free problemaval ki dob..vissza olvasgattam de nem talalom ...mi is itt a megoldas?!?lecci... -
Zenty #2786 Nemhittem volna ,hogy a magyar mapok a legjobbak föleg arad :D ( ahogy látom külföldi serverek is rendesen nyomatják)
A tankos mapok nekem nagyon bejönek a sima gyalog harcokra is kezdek rá érezni.
Szal jóh game bár egy ami nem teccik külső nézetes karakter mozgás.. -
#2785 A ts-en vagyok, a két ip-t próbálom nézni, remélem megint találkozom veletek.^^ -
#2783 Privát ment!:) -
Alkarcsont #2782 Van TS? -
#2781 Remélem sok ismerőssel találkozom a TS-en, ha sikerül hazaérnem...^^