6141
  • me and a monkey
    Ez is mehetne FAQ-nak a banner alá ha gondoljátok...
    Serpa?
    FAQ
  • feedb4ck
    Bondarevóban van ilyen tank.
  • feedb4ck
    rakowicében pl. a célpontok jól el vannak szórva és tetszőleges sorrendben bevehetők. a térképet átállíthatod transzparensre és futás közben is nézheted. de a rakowicei mapon nincs híd, serpa. talán barakashára gondolsz?
  • feedb4ck
    azt használtam
  • Alkarcsont
    Mondjátok, KV-1 tankot melyik pályán lehet vezetni?
  • Dietrich
    miért léptél ki?
    1x tudtam lenni a lövegkezelöd ;)
  • Cypher7
    Korábban már volt próbálkozás TS szerver indítására, de sajnos az érdektelenség miatt le kellett állítani.
  • Alkarcsont
    Eddig akármikor mentem fel üres volt az Axis csati...
  • trident
    Nekem jó a beépített hangkommunikáció, de szivesen lennék fenn TeamSpeak-en is. Már csak azért is, mert ha különböző időben mennénk a szerverre, tudjuk egymásnak átadni a szerverIP-t.
  • Serpa
    Rakowice -ra gondolsz a híddal kapcsolatban?
    át kell törni.

btw néha iszonyat xar érzés játszani, h nincs coop; kénytelen vagyok egyedül kommandózni.
  • toza #2851
    es tenyleg gyorsabb...meg szebb is kb..kull vagy..

de akkor is gyagya a mozgas a terep is erdekes .ut-s ,paran meredek lejtokkel meg nagy terek vannak mindenhol,de megis egy rohatt hidra korlatozodik altalaban az osszecsapasok szinheje...tarazas kozben vettelen vagy,nem lehet "abbba hagyni" pl...nekem a terkep is faj,miert nem lehet allandoan vmejik sarokban,ha ugyakarnad..?!na mindegy..
    azer aranyos..
  • Serpa
    ezt a bekezdést keresd -->Error: Red Orchestra takes a long time loading maps

3dmax
  • feedb4ck
    de azért a köcsög aliratú kép nagyon ott van
  • feedb4ck
    melyikre? (kérlek ne bánts)
  • feedb4ck
    nagyon sok infantry only szerver van, soknak már a címében is jelzik mi a helyzet
  • feedb4ck
    főleg RAM és CPU igényes, a videókártyára nem finnyás.
    érdekes, évekig elvoltam a hibás RAM modullal és ment a COD, de ez a játék rögtön kiszúrta.
    mindenesetre 512Mb-al nagyon szaggat a mapok elején.
    ami a hibákat illeti, ha így folytatják a fejlesztők, azok biztosan ki lesznek javítva.
  • ReTeK
    ezt bővebben ha lehet vagy egy linket thx
  • Serpa
    te meg mér nem vagy képes arra a tárra feltölteni, amit múltkor írtam?
  • Serpa
    a redorchestra.ini -t egy kicsit meg kell buherálni, és máris gyorsabb lesz mind a map betöltés, mind maga a játék.
  • me and a monkey
    Anno 6700 volt mindennel együtt.
  • trident
    Nekem bejövős.

A másféle harcmodort kívánó és az eltérő dinamika miatt néha gondot okoz, de ez inkább idő kérdése.

A German Front módban megszoktam a gyorsabb reagálású játékmotort, és a harcmodort.^^
  • toza #2840
    viszont sztem nemerdemes...tele van meg mindig hibakkal,es ojan akados,vagy lassu vagy nemtom... viszont az biztos hogy csak gyalogos mappok jok nagy tankosok naon szarok sajnos..sztem

szoval tud vki csak gyalogos szerver cimeket vagy vmit?!
  • trident
    Most free trial van.

Amúgy kb. 6 ezer forint megrendelve. (jól tudom az árát?)
  • panther112
    Üdv,

ez fizetős játék, vagy uolyan free, mint az AA?
  • feedb4ck
  • feedb4ck
  • feedb4ck
  • feedb4ck
  • feedb4ck

köcsög
  • feedb4ck
    miért nem lehet egy normális fórumot csinálni? ez a szaros képfeltöltés sem működik, az imageshack pedig letiltott minket vagy mittudomén
  • feedb4ck
    szabadítsatok már meg a nyomoromtól
  • feedb4ck
    nem? oké
  • feedb4ck
    akkor thumbnails vazzeg
  • feedb4ck
    a kurva anyádat
  • feedb4ck
  • feedb4ck
    majdcsak sikerül
  • feedb4ck
  • feedb4ck
    [img=http://img132.imageshack.us/img132/6386/shot00012af8.jpg]
  • wily
    Ha arra pályázom hogy az ellen tankjában a motort vagy a lőszert akarom eltalálni felrobbantani akkor a HE lőszer jobb mint a páncéltörő?

Én ha vezetek általában mindig féloldalasan szoktam beállni az ellenfél tankjához képest sokszor lepattan hanszos tud lenni.

lövegkezleőként találkoztam olyannal hogy ha a vezető kidugja a fejét és nekem balra kell tekerni a csövet hogy célozhassak akkor a vezető feje kitakarja az egész optikát és hát a külföldieknek nehéz megmagyarázni hogy húzza be a fejét mert nem tudok célozni:-)
  • Dietrich
    13:15 van