6141
  • Serpa
    arra írtam, h "erre varrj gombot".
  • Dietrich
    amúgy valaki ott TK-zott minket rendesen..téged lelött engem megsebzett..hogy rohadna le aki spawn pontnál ezen élvezkedik...
  • Dietrich
    dehogynem!
    írtad:
    Figyelj!
    én figyeltem és löttem..T34 meg fűstölt utána :)

amúgy jöhetnél TS-re akkor könnyebb lenne .p
  • Serpa
    megsértődtem, mert nem figyeltél.
  • Mersant
    hm...erdekes olvasni itt 1-2 velemenyt :-)

-nekem a pingem semmivel sem rosszabb mint mas jatekoknal, sot itt magasabb pingel is normalisan lehet jatszani
    -panceltoro lovedekkel ne is lojel gyalogosra, mert a valo eletben sem szednel ki vele senkit, hacsak nem telibetalalod, HE-vel pedig cafatokra szedi ha a hatosugaranak megfelelo helyen van a gyalogos, aki nem ezt tapasztalta az bizony csunyan mellelott
    -ugyanigy a kezifegyvereknel is, az ujratoltos fegyver halal pontos, hacsak 1 legypiszkot latsz is a monitoron, de azt eltalalod akkor biztos halal, de ha eltalalsz valakit es nem hallna meg akkor azt onnan latod hogy annak lelasul a mozgasa, akkor viszont nem tud kapasbol megfordulni, ha nem igy van azt jelenti mellelottel ;-)

ami tenyleg zavaro a jatekban az az hogy a fedezek mogott hasalsz, es egyszercsak rajta talalod magad, valamint hogy 40cmes homokzsakot nem lehet atugrani, amugy ezt leszamitva a jatek kozel tokeletes...

ez 1 csapatjatek, senkit nem erdekel a statod, a lenyeg hogy a csapatd nyerje a meccset, BFben is utalom az olyan embereket akik miatt nem lehet jatszani mert a statjukra izgulnak, egesz nap 1 ponton campelnek hogy jobb legyen K/D aranyuk stb. szerintem ez szanalmas...amugy meg ha a lista elejen vegzel akkor jol jatszottal, vagy ha nem is jol de eredmenyesen, ilyen egyszeruen meg lehet allapitani...
  • Dietrich
    a tankos része odabasz rendesen pl. az uo-nak..ebben kétségtelen jobb. ha jó a csapat és tényleg hallgat a főnökre kifejezetten élvezetes, II. vh-s feeling
    a mapok kinézete

de ami kiábrándító benne a gyalogos része, a hatalmas pingek 1024/192 adsl terén is..nekem 25-ös pingjeim vannak a coduo-ban, de itt 100 körül is volt..
  • me and a monkey
    Na jó, de ha HE lövedékkel - ami elvileg gyalogosok ellen is jó - a lába elé lövök közvetlen közelről, vagy amikor a csűr oldalában áll és mögé lövök, hogy a falon robbanjék a golyó és cafatokra robbanjon az ellen... akkor azért vígan ne szaladjon el.
    Mindezzel együtt élvezets játék, amit nem szeretek benne:
    - karaktermozgás szörnyű (Cod UO-hoz képest burleszkfilm...)
    - néha (bár csak 60-as pingem van)képtelen vagyok nyílt téren eltalálni bárkit is,
    pl. újratöltős fegyverrel talán 1X találtam el egy embert)
    - hiába találok el v.kit, akkor sem hal meg, hanem megfordul és lelő.
  • Zenty
    Már hogyne lenne közze az is megjelenitéshez tartozik...
    Egyébként példádnál vissza térve valszeg nem találtad el.
    Itt mindenél pontosan,nyugisan kell célozni!(mint rendesen)
    Egyik lenti hozzászolásra a Tank lövészetnél is azért nem hal bele a gyalogos ,ha rá lösz,mert egyszerüen nemtalálta el normálisan.( leh lehet lőni ,de pontosan kell célozni)
    Igazábol se lövöldöznek a gyalogságra a tank lövegel ,ezért találták kih a gépuskát vagy az olyan lövedéket ami ugy robban mint egy nagyobb kézi gránát (he)!

• feedb4ck
    most már el fogom kérni az üzenőfüzetedet
  • toza #2892
    es tenyleg!mivan a tobbi,kb 30 mappal?!
  • feedb4ck
    SPLAT maprotáció:

?
    Lazur
    Grey Ghosts Of War
    Baksan Valley
    Kuzernki B1
    Hedgehog
    Ogledow
    ?
  • toza #2890
    a mozgasnak nincs koze a grafhoz...a jatek tenyleg szep..gyonyoru..de akkor is 7-8 szor szurtam fejbe gyereket aki hasonfekutt korbe is rohatnam parszor..aztan eszre vett felnezett es egylovessel helo...:\meg ijenek..
  • bakvarnyu
    pl. Operation Flashpoint
  • Zenty
    Pont a graf ami nem nagy szám föleg karakter mozgás szörnyü.
    Ami neked nem teccik az a realitás
  • toza #2887
    de csak a graf miatt realisztikus ...es ez a baj...egyebkent dod...
  • tototto
    toza ha nem tetszik nem kell játszani, ilyen egyszerű, de mert még leirod +10 kommentben hogy szar szar szar attól még nekem tetszik :)
    lehet vannak hibái de mondj egy játékot ami szerinted jobb, mert szerintem a hibái ellenére is a legrealisztikusabb és legjobb szórakozást nyújtó játék, persze UT forever :)
  • bakvarnyu
    HAHAHA de jóv olt ez a szöveg=)))
  • Alkarcsont
    lehet látni, hogy ki öl keveset és ki nem. Aki keveset öl, az vagy nem csinál semmit, vagy állandóan leszedik...
  • toza #2883
    de nekem igen..szeretnem tudni hogy ki miatt szopunk,vagy hogy jolnyomom e sbt...sztem
  • Alkarcsont
    Ki a faszt érdekel a stat, meg a halálaid száma. Nem a halálaid száma az érdekes, hanem az egész csapaté, mert van egy bizonyos szám és abból gazdálkodik mindenki, ha ez elfogy akkor már nem jön újabb erősítés, és ha mindenki elesett akkor az ellen nyert.
  • toza #2881
    ja meg van hogy ki se irja ki lott le meg ki nem..szal assetom mi tortent..meg van hogy percekig nem termelocc ujra azt fassetugya akkor is hogy mivan..meg a stats kva szar..mer nincs kulon a kill meg a score?!es a halaljaid szamat mer nem latod..?!??!? kva nevecseges aprosagokon bukott nagyot nallam ez a jatek...egy rakas fos...utalom !!ptoo!!ptooo!
  • toza #2880
    de csak miutan 20 szor megnyomtam az use gombot..a foldet kell kozben nezni..es kb 10 fegyverfelvetel probalkozasbol 8 * lelottek kozben..ennyi...ja es nem ugrik fel meternel magasabb dolgokon at,es mindenben meg lehet akadni..es most nyomtam meg fel orat hatha megis bejon,de csak megint kva ideges lettem...

akinek teccik joszorakozast..csok
  • Alkarcsont
    Eldobod a régit, lenézel az újért kiírja a nevét mi az és felveszed ennyi!
  • toza #2878
    ja es az elszort fegyverek felvetelenek agyon bonyolitottsaga ,marmint az hogy kb szaz ev mire sikerul...az is zavaro..
  • Alkarcsont
    Valassz ki egy távoli célt (lehet akár ház is) - akár offline módban is, akkor nem zavar senki - és lődd be először alapból aztán változtatsz 1-2-t és megnézed mennyire lő fölé az előző lövésednek. Ha belőted magadnak hogyan működik érzésből fog menni!
  • Alkarcsont
    HE lövedék azért jobb a gyalogosra, mert ha mellé lősz is a robbanás ereje megöli.
  • toza #2875
    ja igen..es granat meg panzerfus egy meterrol nem halalos..jobb ha tugyatok...sot tanklovedek sem veszejes emberre..jol latod
  • toza #2874
    nagyon szar ez a jatek..annyira jo lehetett volna de szar...igazabol csak jol nez ki,es realisnak tunik de szar..emberek nyujtott labbal totyognak,ha bemeek ellenfel elfoglalt fohadiszallasanak hianya miatt paja kozepere kerult spawn teruletre szol hogy jaj nema es kinyir...engem naon zavar hogytarazas kozben nem lehet utni,vagy fegyvert valtani pl,meg mindegyik pajan szaz evet kell maszni spawn pontol hogy utanna csatateren 5 fejest lojjek,es utanna megis ellenfel szed le..mer ugye nem arra nez,meg nem ott van ahol valosagban..meg a nagy pajak hujen nagyok..nagy semmi sokaig ,aztan sok rom meg mittomen 2 meteren mindenki...sebzes sem egyertelmu...fegyverek tulzottan szornak..sbt...

szep szep..de egy rakas szar...legalabbis csak felbosszantani tudom magam rajta...ennyi volt..szedem le verbe...pedig annyira jo lenne,mer szep meg "valosaghu" lehetne a kornyezet is...de inkabb csak szep mint jo....kar :(((
  • PaI2tizán
    Nekem nagyon nem ment ez a távolság becslés meg beállítás sokkal jobban tudok ugy célozni azzal ha a csővel korrigálom a távolságot kicsit fölé kövök ha távolabb van.

Ez a távolság becslés befolyásolja hogy milyen erővel lő a tank? mert ha nagyon messze célzok beállítás nélkül akkorszinte ráesik a másik tanra a lövés.

szóval jó azis ha csővel korigálok vagy hatásosabb beállítani a távolságot?
    távolságállításnak van valami rutinja szabálya?
  • me and a monkey
    Gyalogost le lehet szedni HE lövedékkel is? Már megszoktam a CoD UO-ban, hogy oda lövök a közelébe és kész..., de valahogy így is a reális.
    Míg itt, ha ráküldök egy lövedéket, akkor vígan szalad tovább, csak a gépfegyverrel lehet kiiktatni.
  • Alkarcsont
    Már tankoztam annyit, hogy van rutinom a távolság függvényében finomhangolni az irányzékot, már csak abban kéne több tapasztalatot szereznem mikor pattan le a lövedék.
  • Alkarcsont
    Én mindig AP-t használok tankra. HE inkább gyengébben páncélozott járművekre ill. gyalogosok ellen van, de gyalogosokat inkább gépfegyverrel szedem le...
  • me and a monkey
    Idézet Alkarcsont expozéjából:
    Két lőszert használhatunk minden tankban AP (páncéltörő) és HE (nagy robbanóerejű) lövedék közül választhatunk. AP tankok ellen, míg HE inkább a gyalogság ellen használatos. A tankoknak megvannak a kritikus helyeik, ahova célozni érdemes, de ha rossz szögből lövünk akár le is pattanhat a lövedékünk a páncélzatról.
  • me and a monkey
    Ja, tényleg, akkor a játék hazai pápáját lőttem le tegnap este Odessán?
  • Alkarcsont
    Mit értesz ez alatt? Én 2800+ Sempron proccal 1024MB 333-as DDR Rammal és egy 9600XT-vel 1024-ben játszon full graffal!
  • Zenty
    Hát igen tankal egyedül kell menni ,ha többen mentek nem árt jóh csapat munka ,vagy tuti kapute föleg vezető a lényeg ,hogy ne kurja el.
    Másik meg valóban nem egy optimalizált game...
  • PaI2tizán
    A kritikus pontok becélzásához (motor lőszer) a HE vagy az AP a jobb?
  • feedb4ck
    ó menjetek már a picsába araddal
  • PaI2tizán
    Hogy mennyi ökör van a szervereken állandóan egymást lövöldözik a kezdőn meg hasonlók most az előbb történt hogy egyedül vagyok egy német tankban fal mögött hogy csak a torony látszik ki a távolban két muszka tank nem vettek észre teljesen oldalt nekem állnak egy helyben célzok, erre jön egy hülye beszáll elindul én mellé lövök elindul a két tank felé célozni nem tudok így és amikor észrevesznek és ránk céloznak akkor kiugrik engem meg kilőnek.

• Alkarcsont
    Hát nem egy FAQ inkább ez is egy ismertető, de így utólag a végére bebiggyesztettem a két oktató videót is!