Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem gondoltam volna, h egy SDK ~760 mega is lehet, ráadásul elsõ indításnál felszökik +2gigára.
Kicsit szokatlan, hogy nem kell vadászni a szervereket mert mindenhova be tudok menni. 😊 Viszont egy valami kicsit bántja a szemem, mégpedig az, hogy minden tekintetben lassabban tölt a steam-es változat mint a "biztonsági másolat". 😞
Amugy meg mióta megjavult a pingem, olyat is tapasztaltam ma, amit még soha. Kiirta játék közben hogy Pause. Nekem kellet várnom, hogy a többiek szinkronba kerüljenek!!!
Marha jó érzés meg kell jegyeznem! 😊)
Szituáció a köv.:
Basovka, 12vs12. nagyban nyomulunk elõre. Elsõ pontig eljutunk, le csüccsenek az árokba. Azt hittem én naiv, hogy a többiek is ezt teszik. Pusztán csak azért mert baromira jól védekeztek az oroszok. Hát erre mit csinál a népes társaság, elindul a következõ ponthoz. Héé! Még ez sincs elfoglalva! Próbálom felhivni a figyelmüket, de sz*** nak rám. Persze egyedül nem lehet elfoglalni, mert vagy 2-3 orosz a környéken volt. Kilöttek, mondom megnézem mit csinálnak. Hát az utólsó navi pontnál ácsorognak és várják, hogy elfoglalódjon!!!
Próbálja az ember finoman elmagyarázni, hogy csak szép sorjában megy a dolog, de rám sem bagóztak.
És még a múltkor azt mondtam, hogy az AI-nál nincs rosszabb. Tévedtem.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ettõl függetlenül ha van egy szabad fél órám, akkor kiereszteni a gõzt tökéletes. Gyors, pergõ, vannak játékosok és ugyanakkor nincsenek ordító hibái. Hangulata meg egyébként szerintem van. A DoD soha nem akart ultrareális játék lenni.
Pl.: Csapatszállítót elvitték és eldugták valahová. Gyalog kellett az Aradi páyán közlekedni.
Az ilyen kis ****** mér nem mennek játszani a Sims-l ???
Bocsánat a Sims rajongóktól.
Amúgy meg igen is lehet csapatjátékot játszani csak az a baj, hogy a játék még elég új, ezért még kell egy kis idõ, hogy tényleg csak azok maradjanak állandó játékosoknak akik tudják, hogy mi az a taktika. Az önjelölt rambók meg amúgy is ki fognak potyogni mert nem fogja õket lekötni, hogy rohannak egyedül a pálya közepén és valaki állandóan leszedi õket.
a szétszórtság kezelésére pedig ott a voip, azon keresztül ha valaki érez magában egykis vezetõi készséget, akkor jókis csapatmunkát tud összehozni (nopersze ha értelmesek az emberek, de szerencsére itt azért kevés a vérpistike)
sajna viszont ro-t csak egy maroknyi ember játszik, személy szerint énis azt a kis idõt ami játékra jut, inkább bfre szánok, szinte egyedül a közösség miatt...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Menetrend szerint azzal találkoztam a szervereken, hogy legfeljebb 2-3 fõs csapatok, de méginkább magányos rambók mászkálnak szerte-széjjel. Lehet arra fogni, hogy jó szerveren, jó csapattal kell játszani, de ez valahol a játék hibája azért, hiszen van rá mód, hogy valahogy "összefogják" a játékosokat (squadok létrehozása, parancsnoki lánc, akármi). E nélkül viszont valahogy szétszórt, összeszedetlen az egész, kicsit éppen a BF-re emlékeztet engem. 😞
A valóságban ugye olyan dolgok is bejátszottak, minthogy a német optikák híresen jó minõségüek voltak, szemben az orosz optikákkal. Az olyan dolgok, hogy a T-34-esnél három harckocsiból kettõben csak rádióvevõ volt, és csak a harmadikban (rajparancsnoki) volt rádióadó is. Tehát ha a rajparancsnokot kilõtték, a két másik harckocsi személyzete végighalgathatta a haláltusájukat, utána meg gondolatolvasós rendszer mûködött, hogy vajon a másik harckocsiparancsnok akkor mit akar tenni.
Ekkor pedig még nem is beszéltük arról, hogy milyen lõszert használnak, kumulatív, vagy rogyókúpos keményfémmagvas páncéltörõ lõszert, stb.
Anno még az UT-s idõkben tetszett az RO, csak kissé túlságosan is kaotikusnak hatott (ez a játékosoktól függ, ugye, a nagy terepen szabadon kószáló játékosok ha nincsenek összefogva valahogy (pl. a pálya desingja miatt, mint a DoD-ban), akkor annak anarchikus képe lesz, vagyis mindenfelé magányosan kószáló játékosok töltik be a pályát).
Mikor megjelent a Steam-en megvettem, hátha bejövõs lesz, a DoD-al úgyse nagyon játszok már. Hát sajnos csalódtam benne. Nem fogott meg a hangulata, és ha már nem nyújt olyan szintû realitást, amit én elvárnék tõle, akkor legalább jó, pörgõs szórakozást nyújtson, de ilyen téren meg a DoD-al nem versenyezhet.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
remélem 1 patchben javítják ezeket a sebzéseket, mert az életben a tigris 1 lövésbõl szedte a T34eket, itt meg tényleg a leg használhatatlanabb. ettõl eltekintve ez a legjobb játék amivel eddig találkoztam <#violent>#violent>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ja és aki ért hozzá az mondja már meg nekem, hogy hova kell lõni a tankon ha egy lövéssel akarjuk elintézni? Mert ugyancsak nem egyszer fodult velem elõ, hogy egy teljesen "egészséges" tankot egy lõvéssel kilõtt az ellen. Akár közelrõl akár távolról.
Száz szónak is egy a vége szerintem a tankoknál valamit nagyon elszûúrtak a készítõk... 😞
ha tömörítve lenne, közkinccsé tehetted volna és (bár sosem csináltam még ilyet) talán készítettem volna egy mapot.
manual nekem nagyon is részletesnek tûnik.
amúgy semmi.
De mi a gyakorlati haszna egyébként?
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Software Developer's Kit.
Ez valamiféle pályaszerkesztõ vagy mi?
Bõvebben.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
szerverek kongasa meg nyilvan idozonakbeli kulonbseg miatt van...nem mindenki ecakazik ugyanakkor...
haverokkal beszeltem msn-en, hogy milyen kafa kis game, jojjenek jatszani, mindegyikojuk azt mondta ilyen szar grafikaju jatekkal nem jatszanak...szerintem egesz jol nez ki, legalabb nem zabalja meg a gepemet....
FAQ meg szerintem felesleges, csak azt kellene leirni pontosan, hogy hogyan kell megcsinalni, hogy neten is tudjanak jatszani, amugy az miert van, hogy ilyen kevesen vannak a servereken?...en latok kb 100+ servert, de szinte mindegyik ures, ennyire "uj" game, vagy csak nem ismerik....vagy mi az okra?..
Amugy szerencse dolga, hová enged be, de ha már benn vagy, ki ne gyere amig a szemed bírja. <#pias>#pias>
Csak arra figyelj, hogy AI szerverekre ne menj. Nekem legalábbis nem jöttek be. Vagy túl buták és csak ácsorognak, vagy a seggükön is szemük nõtt és képtelenség a közelükbe jutni.
ja es u:ber ismerteto= halott link....csak nallam!?
Már nagyon ki voltam éhezve egy kis játékra. Napok óta a gátvédelmi programban "jeleskedek". A karom majd' le szakad, de már nagyon hiányzott a game. Pár óra alvás után történt az esti játék és azonnal kialakult a "csõlátás" effektus.
Majd jobban figyelek. <#finom>#finom>
kijött a SDK, ami csak steamrõl tölthetõ le.
SDK manual
hát negativumnak egyedul azt tudnam felhozni hogy marhara sokaig tolt egy mapet, de ez bizonyara az an gepem hibaja, na nembaj marhajo game!!....pedig en cod-os meg Bf-es vagyok
Sikerült egy szerveren fenn maradni kb 2 órára. Sajna elfáradt a szemem, de jó kis pályák voltak.
Steam is already running.
You may only run one copy of Steamat a time.
hát bocs, ha valami tok egyertelmu de bena angolos vagyok...^^