6141
  • Gugyu
    Meg lehet ezt valahol eredetiben vásárolni, vagy csak asteamon lehet letölteni és fizetni is? Ja és mennyibe is kerül? Ha lehet és netalán van valakinek egy eredeti eladó, akkor jelezzen. Köci
  • Mersant
    2 rekesz sör áráért meg tudod venni, dupla haszon...
  • feedb4ck
    F12-vel tudod állítani

Akkor véget ért a móka. Próbáltam kijátszani magam, mert egy időre le kell hogy disszociáljak a játékról - elég sok munkát felhalmoztam. A warezos dolgokat azért naponta leellenőrzöm és ha más nem tesz imeg, akkor szólok, ha van valami.
  • Alkarcsont
    Ezt te tudod variálni közelíteni távolítani a sniperrel.
  • PaI2tizán
    Az tényleg jó csak ritkán lehet hozzáférni egyébént nem tudom mért de egyes szervereken csak a cél optika látszik mint alapból de van olyan mint pl a codban hogy kitakarja az egészet. Szerintem jó megoldás mert célzás közben valaki oldalról arra somfordál akkor észre veszed és nem tud meglepni meghát így reális.
  • Serpa
    baró a sniper.
    szedtem le az emberkéket, mint a céllövöldében, azt se tudták ho vagyok.
  • Serpa
    Error: When I load most maps i kinda freeze and its like Im the only one on the server and I cant move I can only shoot.
  • PaI2tizán
    Végre sikerült belőnöm ezt a távolság dolgot a tank lövegen 4-5 tankot sikerült kilőnöm közben 1 találatott kaptam.
    De a legjobb a Krasnyioktober pályán bajonettel gyilkolászni a németeket több németet szúrtam le mint amennyit lelőttem lenn tartom a szúrony gombot és sprint az ellenség felé jó móka

Kár hogy ma vége lesz az ingyen hétnek
  • Zenty
    Mih ez a hiba amikor befagyok a kezdőre?
    MÁr többször előfordult kiválasztom a kasztott után betölt mindet csak karival nemtudk semmi lépést se tenni ....
    Lőni tudok ,de ujra töleni nem.
    Csak a disconnecdt segit...
    Többek közt erre értettem az optimalizátlanáságt a gamenek és egyéb hülye dolgai miatt....
  • Serpa
    tárgyalás alatt van; lehet, h az 1C lesz az itthoni forgalmazó.
  • Zenty
    Téleg a dobozos változatal mivan itthon nem lehett kapni?
    Kih a kiadója?
    Mert most vacilálok hogy ezt vegyem vagy a dod-ot és stemes vásárt kihagynám..
  • me and a monkey
    Egyébként revideálom a véleményem, hogy gyalogost nem lehet kiiktatni, tényleg a HE lövedékkel hidegre lehet tenni őket, kipróbáltam. Csak mellé lőttem és meghalt.
  • Zenty
    LOL :D
    Ez igazi?
    MErt valóságba elég érdekes lehett igaz ne haják honnan loh ,de helyhez kötött és ha egyszer kiszurjak könnyü bom
  • feedb4ck
    hangtompító ágyúra:

ami a SPLAT-pt illeti vagy megváltoztatták a map-sorrendet vagy véletlen megy...
  • Mersant
    pl.: de a többi is érdekes:

"Ahogy kezdtek elterjedni a páncélosok, úgy kezdtek elterjedni a páncélelhárító fegyverek, amelyek viszonylag kis űrméretűek voltak (a két világháború között jellemzően 20 és 37 mm között), de nagy sebességű lövedékeikkel képesek voltak átütni az akkori kor viszonylag vékony acélpáncélzatait. Ezek az ágyúk azonban hasztalanok voltak, ha egy erődítést kellett lerombolni, vagy ha házakban bujkáló katonákat kellett semlegesíteni. Ezekre a feladatokra ugyanis nagy átmérőjű, nehéz és lassú lövedékek kellettek, ezért specializálták a járműveket egy-egy feladatkörre."
  • Zenty
    Jah az arad night is jóh! Ugyanaz mint arad csak sötétbe :D
  • Dietrich
    voltam egy brit szerveren..semmi mást nem hallani ott csak a fuckin szót
  • me and a monkey
    Meghal, de előőte haldoklott még egy kicsit, emelgette a fejét majd szép lassan kimúlt
    Béke poraira +++

Román képeslap
    Arad by night
  • bakvarnyu
    ez tul hosszu, nincs kedved összefoglalni a lényeget?
  • Alkarcsont
    http://www.sg.hu/cikk.php?cid=34916
  • Mersant
    az tény hogy pl. egy házba becsapódna 1 AP akkor a fal repeszei valószínű kicsinálnának, meg nagy sanszal meg is süketülnél, sőt szívrohamot is kaphatsz...,de ha így oldották volna meg akkor fölösleges lett volna 2 fajta lőszer, és ugyanolyan gagyi lenne a játék mint a többi lövöldözős tankos pl. BFek...
    amúgy én sem vitatkozni akarok, csak reagálnom kell az ilyen kommentekre...
  • Mersant
    a tankban lévö ütésre, hőre, túlnyomástól robbanó dolgokra: üzemanyag, lőszer, olaj...
  • trident
    igen, nem is a lövedék repszhatására gondoltam, hanem amibe csapódik.

DE. tényleg nem vitatkozok ezen, de nem is akarok most utánnaolvasni, van egy rakat dolgom és megyek vissza RO-zni;)
  • PaI2tizán
    AP lövedékben nincs repesz így max a légnyomás lehet okozhat sérülést azt nem tudom hogy robban is e a cucc.
  • trident
    Igen, HE lövedéket használok, de előfordult kezdetben egy párszor. Hááááttt. Tartalékos vagyok, nem kellett szolgálnom, de ha valaki mellé csapódik be egy páncéltörő lövedék, azér szerény tudásommal azt gondolnám, hogy a légnyomás, a becsapódás energiája, a repeszek nem hatnak pozitívan az emberi testre.

Aradon, az északi mezővel szemben vagy egy pajta, melynek padlásrészére fel lehet menni és a tető egy kiszakadt részén a hohoszok szeretnek kilövöldözni. Az tiszta sor, hogy az ap lövedék mire szolgál, de én nem örülnék neki, ha befigyelne mellém. Bár ilyen helyzetben majd hivatkozok a bowling golyóra.

[ironizmus, de nem flém. Ez egy játék, a hócipőm teli lenne, ha vitatkoznom kellene]
  • Alkarcsont
    Érdekes, hogy veled fordulnak elő a legfurcsább dolgok...
  • PaI2tizán
    Akkor mitől robban fel egy tank amit eltaláltak AP-vel?
  • Mersant
    "-az valban ciki, ha belövök a AP lövedékkel egy pajtába akkor vígan szaladgálnak a gyalogosok,"

mitol lenne ciki? ez nem robban, csak atszakitja a pancelt, oylan mintha egy bowling golyot basznal be. HE-t kell hasznalni...
  • PaI2tizán
    detto

• trident
    Nálam nagyon nem voltak gondok,
    -a játékos modellek brékdenszén jó lenne javítani,
    -a fegyverek célzás találat rendszere jó, gyakorlás kell hozzá,
    -a tankos csaták hangulatosak, de néha ott sem tiszta, hogy a legjobb lőni,
    -az valban ciki, ha belövök a AP lövedékkel egy pajtába akkor vígan szaladgálnak a gyalogosok,
    -a csipázás tetszett, pedig sohasem szerettem csipázni,
    -a pontlövők használata nehezebb, de a gehwert jól használható,
    -a sorozatlövőket meg gyakorolni kell, fekvő gugoló helyzetből rövid sorozatokat érdemes távolabra,

Az Americas Armyban látott apróságokat (pl. kaszt választási sorrend) jó lenne belevenni.
    És érdemes lenne a készítőknek egy hangyafasznyit elmozdulni a játszhatóság irányába, hogy ugyan rétegjáték legyen, de a játékélmény fontos, legyen kicsit könnyebben emészthető, hangulatosság mellet sikerélmény is több jusson.^^
  • Zenty
    Most idegesitett fel igazán elöször a game :D
    Arad-nál meg más tankos mapnál imádni való ,amikor egyedül visszed el a tankodat ,és szépen megállsz már becélzod az ellen tankját ,és amikor lönnél beszál egy ügyes gyerek és el rallyzik onnan....
    Méghozzá ugy hogy le is lönek minket...

Kéne a tankokra ilyen zár ,hogy aki elöször szállt be ne engedhesen be a másikat ha ugy akarja...
  • bakvarnyu
    haha király.
    én egyébként ilyen hibákkal nem találkoztam amit irtatok azalatt a kemény 45 perc alatt amíg játszottam, távcsövessel 1 lövés 1 ember ha pontosan fejbecsűröd.
    A tankos dolog meg a BF1942-ben is úgyanígy van, ha nem pontosan találod el a gyalogost az ágyúval nem hal meg.
  • toza #2909
    hat nallam pl ez nemigy tortent..(vissza raktam a jatekot kozben...unalmas volt a hetvege torott asztal meg roncsolt bill nelkul...)
    kb 1-2 mp eket is kesik neha pedig magam ala lottem..160-170 es pingel..maskor meg ugyanennyivel siman oke minden..viszont tovabbra is erdekes hogy fulra fegyver cso elott a csavo,lenyomok egy sorozat,es hatra fordul hogy lelojjon...hmmm
  • Dietrich
    ma a keresztfiammal toltuk..ő vezetet én lőttem és fordítva..hát jó pár németet hazaküldtünk
    de volt egy akiről lepattantak a skulók (5 lövést kapott a tankja de meg se kottyant neki), gyalogos mappon halhatatlan volt..ide is betört a cheat?
  • Alkarcsont
    Tudjátok mit hiányolok az RO:Ostfront-ból? A szovjet csapatszállító teherautókat, amik még a mod-ban benne voltak. Meg a Sevastopol pályát pl.
  • Alkarcsont
    Gyalogost, ha nem egy házban van legcélszerübb a tang gépfegyverével leszedni, nem azzal, ami a toronyban van, hanem ahol a rádiós foglal helyet 3. pozíció!
  • me and a monkey
    O.K. Akkor én voltam béna, kipróbálom.
  • PaI2tizán
    Nekem müködött rendesen HE lövedék mikor tankkal épp foglaltam és jött egy gyalogos bemenekült egy házba belöttem az ajtón egy AP-t mert az volt a csőbe és semmi a következő HE volt és azt már nem élte túl.
  • Alkarcsont
    Ping tökre nem lényeg vegyétek észre, hogy ping és ping között is különbség van. Szerintem jó a netkódja az RO-nak én 100-as pingnél is belelőttem a falba megnézve mennyit késik, és nem volt probléma, az embereket is szedtem lefele puskával...
  • me and a monkey
    Panceltoro lovedekkel ne is lojel gyalogosra, mert a valo eletben sem szednel ki vele senkit, hacsak nem telibetalalod, HE-vel pedig cafatokra szedi ha a hatosugaranak megfelelo helyen van a gyalogos, aki nem ezt tapasztalta az bizony csunyan mellelott

HE lövedékkel lőttem. Mindegy, azért ezt még kipróbálom újra.