6141
  • Willenbrock
    Remélem ez nem kamu oldal mert már beregeltem ide
  • werkfilm
    az csak egy "rajongói" oldal, ahogy a totalsteam.hu is, de ők nem tudnak segíteni, mindenképp az angol support oldalon kell írnod.
  • Willenbrock
    Itt találtam a Steam magyar oldalát:

Steam
  • Willenbrock
    Megtaláltam azt a lehetőséget hogy lehet csak a termékkód alapján lekérni a régi hozzá tartozó accountot,de hiába adom meg az új e-mail kontaktot mert úgyis kilogol a rendszer mikor kód alapján kérem az adatokat.Tehát továbbra is a régi rossz címre küldi a jelszót.Hogy lehet elérni hogy a helyes címre küldje?(tehát az új e-mail kontakt ezen nem segített mert csak kilogolás után lehet keresni)
  • werkfilm
    nincs magyar oldaluk, nehogy megadj személyes adatot máshol mint a steampowered.COM
  • Willenbrock
    Ok,megtaláltam a magyar oldalukat,talán sikerül megoldani majd a problémát.
  • Willenbrock
    Végül lehet hogy megpróbálok összehozni egy angol levelet de nem biztos hogy érteni fogják mit akarok kérni:-(
  • Willenbrock
    Köszönöm a tanácsokat-angolul annyira sajnos nem tudok hogy egy normális levelet összehozzak,a memóriám nem olyan rossz de azt az e-mail címet amivel anno regeltem már több mint fél éve nem használom.Esetleg nincs a Steamnek valamilyen magyar képviselete ahová magyarul is lehet írni?
  • tototto
    ha lefotozod a serialt meg a cd-t tokot esetleg egy számlát is ha megvan még , mellékletként elküldöd a valvenek és leirod mi volt a régi accountod neve szerintem fognak adni egy másik kódot
  • werkfilm
    írhatsz angolul a steam supportnak, csak ott fognak tudni segíteni ha nem javul meg az emlékezeted :()
  • Willenbrock
    Mehet a gém a szemétbe ezek után?Több mint 1 órája vacakolok a jelszó-találgatások stb miatt:-(
  • Willenbrock
    Kösz a tippet!Egy gond van csak sajnos ezzel a módszerrel:azóta az e-mail címem változott és hiába küldözgetik a Steamos jelszavamat mert nem emlékszem a régi e-mail címemre(pontosabban a jelszavára-ha meg új jelszót kérek csak a jelenlegi címhez akar adni)Így hát kialakult egy ördögi kör:
    -A termékkód duplikált a régi reg miatt
    -Az emlékeztető jelszót a régi címre küldik ahova már nem tudok belépni
  • werkfilm
    http://supportwiki.steampowered.com/hu/Resetting_a_Lost_Password
  • Willenbrock
    Faxom már a Steamba!Regelésnél azt írja duplikált a termékkód,ja régen már regeltem de ki emlékszik már az akkori jelszavakra?Most új accountot csináltam a Steamon,de indamailre nem is küldött semmit.Mit kéne küldeniük az e-mail címre-új termékkódot?Megváltoztattam az e-mailt de a másikra sem küldtek még semmit-fax kivan már az ilyen köcsög másolásvédelemmel!!!
  • Serpa
    én meg kénytelen leszek tovább irányítani :)
  • trident
    Néhány napja megkeresett HS goodbyelenin, egy francia srác, csatázni szeretnének, Serpához irányítottam.:)
  • bakvarnyu
    A Darkest hour tankos resze egesz jo lett.Egy a szar vele,
    a shermanokon nincs tavolsagjelzo.
  • bakvarnyu
    Regisztralsz redorchestra.hu-n es jonnek az infok.
    Tegnap eloszor alig lehetett bejutni annyian voltak.
  • ranGer2
    Hali!, valamilyen elérhetőséget, esetleg MSN-t tudnál dobni privátban? Ha ilyen jellegű csata van, jó lenne egyeztetni, hívnék én is egy pár embert.
  • me and a monkey
    Darkest Hour 3.0 (Red Orchestra mód)

Hivatalos weboldal

Darkest Hour

• bakvarnyu
    Most le van árazva 4.99 Euro szerintem ne habozz.
  • V43 1105
    Nincs véletlen valakinek meghivója, hogy ketten kipróbálhassuk a játékot?:$
  • Serpa
    nem figyeltem, voltál a ma esti játékon?
  • Szpecnyaz
    már megtaláltam
  • Szpecnyaz
    ezeket a pályákat honnan tudom letölteni?Mert a darkest hour+ a mare nosturm az fel van telepítve.
  • Serpa
    Páncélos ütközet ma este!

Időpont: 2009.05.24, 19.00 órától.

Helyszín: **[OGC.hu][RedOrchestra][Tanksmapsonly*24/7]**
    IP: 78.24.190.104:7757

Férőhely: 50 fő

Pályák: BlackDayJuly, Debrecen, Debrecen36, Krivoirog, Maslova_1943_Version_G, Maslova_1943_Version_G1,Orel, Orel-88vs76, Orel-88vs76_Redux, Orel-Day1V2, Orel-Day2V2, Orel-Day3V2, Orel-Enhanced-V4, Pripet_Marsh1944_B2, Road_to_Orel_BETA_2

Lengyel haverokat is igyekszünk hívni.

Mindenkit szívesen látunk!

redorchestra.hu
  • trident
    https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5483-YUFN-0521

https://support.steampowered.com/kb_search.php?searchwords=ticket
  • Szpecnyaz
    megvan az eredeti steam!És van egy régebbi fiókom (amit használok hozzá)amin nincs játék és arra adtam meg a cd kulcsot.És azt írja ki amikor letölteném hogy a steam jegyed lejárt (ilyenkor beírom a jelszót mert azt kér) és telepíteném a játékot de csak annyit ír hogy túl vannak terhelve!Van erre vmi megoldás?Ls hogy lehet steam jegyet frissíteni vagy mit?PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Szpecnyaz
    letöltöttem a darkest hours-t vagy mit, és amikor telepíteném azt írja ki h "NSIS Error".Erre van vmi megoldás?PLS!
  • Szpecnyaz
    THX!!!!!!!!
  • Mersant
    magatol letolti a frissiteseket, modok
  • Szpecnyaz
    és patch utána módokat honnan tudok letölteni?előre is köszi
  • Szpecnyaz
    Hello
    A Red Orchestra 41-45-höz milyen patch-ot kell letölteni????????
  • tKool
    Éa kössz a segítséget!
  • tKool
    Hát akkor marad a format, mert próbáltam kiírtani, de semmi, minden ugyan az. Megkerestem a fájt, kitöröltem manuális módon, akkor sem változott semmi. Szerencse, hogy még nincs túl sok cucc a gépen, mert így nem kell mindent túlságosan elölről kezdenem.

tototto, ha nem derült ki, akkor most elmondom. Ez egy full új gép, új alkatrészek, meg minden, csak a windows ugyanaz. A régi vinyó itt van az asztal mellett a régi gépben. :)
  • tototto
    lehet balga kérdés de nem derül ki, a windowst ugye ujra huztad, nem csak a vincsit tetted az új gépbe? :)
  • Mersant
    ez valami trojai, megprobalhatod leirtani, de utanaolvasva nem sok minden segit, akkor marad a formatalas es a reinstall. utana meg elso korben valami tuzfal es stb. telepitese, minden mas csak utana.
  • tKool
    Ja. A gép új, de a windows ugyanaz amelyik a régi gépen volt. És a RO is ugyanaz.
    Amúgy a kék képernyős hibabejelentés tovább is van, de az csak rizsa. Olyankor nem tudok mást csinálni, csak újraindítani a gépet reset-tel. (ezt is kiírja az üzenet)
  • Mersant
    uj gep, uj install?
  • tKool
    HELP!

A régi gépemen simán ment a játék, csak pár mapon beszaggatott, ezért vettem az újat. Lerakom, és elindítom, és ahelyett, hogy elindulna a játék, bedob egy kék képernyőt ezzel a szöveggel:
    "A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzésének érdekében leállt. A problémát valószínűleg a következő fájl okozza Oreans.sys"
    Nem értem ezt, mert a régi gépemen semmi baja nem volt, lehetett vele játszani. De hogy most mi van, fogalmam sincs.
    Kérem, segítsen valaki!
    A választ előre is kössz!