6141
  • Alkarcsont
    Ja ez nem az, benéztem :D
  • Alkarcsont
    Új Trailer!
  • Serpa
    Next Update: mid-September
  • Serpa
    jó neked.
  • feedb4ck
    nálam működik
  • zoltang
    Nálam is ez van jó pár napja. Sehova nem enged be. :(
  • Serpa
  • feedb4ck
    mi a probléma?
  • Serpa
    kösz, nem vált be.
  • feedb4ck
    tessék
  • Serpa
    ami a #2974ben volt két file, abból a frissebb verziókat fel tudnád rakni?
  • Serpa
    nem vagyok jövőbelátó.
    könnyebbet kérdez.
  • feedb4ck
    ápdételt a fene egye meg, újra kellett telepítenem, mert nem tudott elindulni.
    úgy néz ki mostanság a c3ll-re a legkönyebb belépni.
    egyre gyakoribb a játék alatti disconnect.
    mindenesetre a wild bunch rotációja:

arad
    rakowice
    barakasha
    kurland kessel
    konigs platz
    berezina
    makhnovo village
    basovka
    bondarevo
    krasnyi oktyabr
    lazur
    kaukasus
    baksan valley
    stalingrad kessel
    odessa
    hedgehog
    lyes krovy
    ogledow
  • Dietrich
    meddig? következő updétig?
  • Serpa
    írni akartam, h probáld meg, de megelőztél :)

annyira belejöttem, h 1 órát játszottam.
    faxa volt.
  • wily
    Klassz, engem is egyből beengedett remélem sokáig marad még ez az álapot
  • Serpa
    ezt nem hiszem el.
    most, h updatelt a steam, betudtam lépni a C3LL serverre.

pedig már az uninstallon merengetem.

remélem így marad.
  • Serpa
    másnak is updatetelt ma a steam?
  • me and a monkey
    Rich
  • Gábor
    [-I-]Gabe
  • Mersant
    Warlock, csak igy siman...
  • garferi
    Egyszerűbb megoldás:
    Akinek megvan a game az legyen oly kedves írja le ide a fórumba a nicknevét, hogy a "bádiz" listában tudjuk egymást követni.
    Legalább a magyarok találjanak egymásra ha játszanak... :)
    Az én nickem: Deathmaster(HUN)
    Szóköz nincsen benne.
  • garferi
    Akiknek megvan eredetiben azok meséljék mán el, hogy hol szoktak játszani.
    Jó lenne má magyarokkal is.
  • feedb4ck
    akkor jó
    gyerünk játszódni PIRJÓ LÓSZ LÓSZ
  • Mersant
    latod orulok en
  • feedb4ck
    Kabbe az összes afszom Warlock te GÁDE - egy kicsit se tudsz örülni velem? irigykedsz, mert a lányok nem neked küldözgetik a bugyikat és illatos leveleiket.

Egyébként anno a stat tábla teljes eltörlésére szavaztam. A játék jobb lenne nélküle és most sem gondolom másképp. Játszatok a NEOGEN-en, ott nincs stat tábla.

baszom alásan,
    bh.
  • Mersant
    azért mert az a szerver 1000 verzioju, mig a te gamed 1016, szal nem is fog menni, probald a The Wild Bunchot, nem mindig enged be, de ha ojanja van beszokott :-)
  • Mersant
    hála az égnek, kezdődik itt is a statbuzulás...
  • feedb4ck
    Nem kis büszkeséggel jentem be, hogy a csaknem 12.000 regisztrált játékos közül jelenleg én vagyok a legjobb - legalábbis a köv. linkről elérhető rank táblázat szerint:

player ranking @ finnish front lines
  • Serpa
    láttalak.
    probáltam belépni, de nem sikerült.
  • feedb4ck
    Wily, a WAR IS C3LL-en most sikerült játszanom. A Wild Bunch-al viszont problémák vannak. A SPLAT-on is gyakran lehet játszani és a 2 NEOGEN szerveren.
  • wily
    Na azthiszem feladom a warez verzióval való próbálkozást, a K-play szerverell is csak addig jutok hogy alapból meglévő pályákat akar letölteni ótvar lassú sebességel.
  • Mersant
    nekem a haverom hozta el, viszont ő is postán rendelte. valamint 1 másik haverom angliából rendelt anno WOW-ot, és 2 nap múlva már a kezében volt, mindössze 1000 Huf-os postaköltséggel. szal ne mkell félni tőle, de a steames vásárlástól sem, mert a társaim mind így vették meg.
  • Serpa
    épségben megérkezett a játék külföldről?
  • Gábor
    Bármikor kihívhatsz minket a honlapunkon, vagy itt privibe!
    INForcers
  • zoltang
    Van egy magyar szerver is: Istenek.... (1016 verziójú, 18 fős), de nem tudtam belépni. A k-play...1, k-play..2 1000-es verziójú.
  • Mersant
    Srácok, aki szeretne csapatban játszani és a későbbiekben akár 1 klánban is, az dobjon meg 1 privát üzivel, ott megadom neki a TS elérhetőségünket. Ha összejönnénk minimum 8an, már tudnánk GYAKmeccseket játszani Gábor klánja ellen, persze ha ez nekik is megfelel. :-)
    Mint már említettem nekünk van 1 BF2-es klánunk, és a mellé ha összejönne 1 jó RO-s társaság, csinálnánk 1 RO klánt is. A klánosdihoz mindenképp szükséges mikrofon, 18+, valamint eredeti játék. Aki csak publikozni szeretne velünk és esetleg nincs eredetije azt is szívesen látjuk TSen. A többit majd élőszóban ;-)
  • FREY666
    gyerekek miért csináljátok velem ? hányszor pofázzam el nektek , van 1 tört szerver simán megy stabil jó ping , német szerver KPLAY.DE//REDORCHESTRA#2 ezen kéne összegyűlni és gamézni , nézzétek meg nektek is megy e 16 os a szerver a ping 45 - 65 ig pályátol függő , itt szenvedtek más szerverekkel , majd ha megunjuk ezt a pár mappot és van másik szerver uj mappokkal aztmondom érdemes pöcsölni azokal is , de addig sztem felesleges
  • Nyers
    Mare Nostrum - info: AUGUST PRESS RELEASE
    WWII - North Africa, Sicily

Remélem tovább nő az RO tábor és a Tripwire is majd belevág az UE3-mas motor nézegetésébe
  • feedb4ck
    Wily, annyira türelmes azért ne legyél. Ha 5-10 másodperc fekete vagy fekete + kapcsolódási felirat után sem történik semmi akkor esc vagy f10.

Tegnap nekem is nagyon furcsán viselkedett. Olyanok amiket írtál + sokszor lettem szétkapcsolva rögtön azután, hogy bejutottam egy szerverre.