6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Alkarcsont #3061 Ja ez nem az, benéztem :D -
Alkarcsont #3060 Új Trailer! -
#3059 Next Update: mid-September -
#3058 jó neked. -
feedb4ck #3057 nálam működik -
zoltang #3056 Nálam is ez van jó pár napja. Sehova nem enged be. :( -
#3055 -
feedb4ck #3054 mi a probléma? -
#3053 kösz, nem vált be. -
feedb4ck #3052 tessék -
#3051 ami a #2974ben volt két file, abból a frissebb verziókat fel tudnád rakni? -
#3050 nem vagyok jövőbelátó.
könnyebbet kérdez. -
feedb4ck #3049 ápdételt a fene egye meg, újra kellett telepítenem, mert nem tudott elindulni.
úgy néz ki mostanság a c3ll-re a legkönyebb belépni.
egyre gyakoribb a játék alatti disconnect.
mindenesetre a wild bunch rotációja:
arad
rakowice
barakasha
kurland kessel
konigs platz
berezina
makhnovo village
basovka
bondarevo
krasnyi oktyabr
lazur
kaukasus
baksan valley
stalingrad kessel
odessa
hedgehog
lyes krovy
ogledow -
#3048 meddig? következő updétig? -
#3047 írni akartam, h probáld meg, de megelőztél :)
annyira belejöttem, h 1 órát játszottam.
faxa volt. -
wily #3046 Klassz, engem is egyből beengedett remélem sokáig marad még ez az álapot -
#3045 ezt nem hiszem el.
most, h updatelt a steam, betudtam lépni a C3LL serverre.
pedig már az uninstallon merengetem.
remélem így marad. -
#3044 másnak is updatetelt ma a steam? -
#3043 Rich -
Gábor #3042 [-I-]Gabe -
#3041 Warlock, csak igy siman... -
#3040 Egyszerűbb megoldás:
Akinek megvan a game az legyen oly kedves írja le ide a fórumba a nicknevét, hogy a "bádiz" listában tudjuk egymást követni.
Legalább a magyarok találjanak egymásra ha játszanak... :)
Az én nickem: Deathmaster(HUN)
Szóköz nincsen benne. -
#3039 Akiknek megvan eredetiben azok meséljék mán el, hogy hol szoktak játszani.
Jó lenne má magyarokkal is. -
feedb4ck #3038 akkor jó
gyerünk játszódni PIRJÓ LÓSZ LÓSZ -
#3037 latod orulok en -
feedb4ck #3036 Kabbe az összes afszom Warlock te GÁDE - egy kicsit se tudsz örülni velem? irigykedsz, mert a lányok nem neked küldözgetik a bugyikat és illatos leveleiket.
Egyébként anno a stat tábla teljes eltörlésére szavaztam. A játék jobb lenne nélküle és most sem gondolom másképp. Játszatok a NEOGEN-en, ott nincs stat tábla.
baszom alásan,
bh. -
#3035 azért mert az a szerver 1000 verzioju, mig a te gamed 1016, szal nem is fog menni, probald a The Wild Bunchot, nem mindig enged be, de ha ojanja van beszokott :-) -
#3034 hála az égnek, kezdődik itt is a statbuzulás... -
feedb4ck #3033 Nem kis büszkeséggel jentem be, hogy a csaknem 12.000 regisztrált játékos közül jelenleg én vagyok a legjobb - legalábbis a köv. linkről elérhető rank táblázat szerint:
player ranking @ finnish front lines -
#3032 láttalak.
probáltam belépni, de nem sikerült. -
feedb4ck #3031 Wily, a WAR IS C3LL-en most sikerült játszanom. A Wild Bunch-al viszont problémák vannak. A SPLAT-on is gyakran lehet játszani és a 2 NEOGEN szerveren. -
wily #3030 Na azthiszem feladom a warez verzióval való próbálkozást, a K-play szerverell is csak addig jutok hogy alapból meglévő pályákat akar letölteni ótvar lassú sebességel. -
#3029 nekem a haverom hozta el, viszont ő is postán rendelte. valamint 1 másik haverom angliából rendelt anno WOW-ot, és 2 nap múlva már a kezében volt, mindössze 1000 Huf-os postaköltséggel. szal ne mkell félni tőle, de a steames vásárlástól sem, mert a társaim mind így vették meg. -
#3028 épségben megérkezett a játék külföldről? -
Gábor #3027 Bármikor kihívhatsz minket a honlapunkon, vagy itt privibe!
INForcers -
zoltang #3026 Van egy magyar szerver is: Istenek.... (1016 verziójú, 18 fős), de nem tudtam belépni. A k-play...1, k-play..2 1000-es verziójú. -
#3025 Srácok, aki szeretne csapatban játszani és a későbbiekben akár 1 klánban is, az dobjon meg 1 privát üzivel, ott megadom neki a TS elérhetőségünket. Ha összejönnénk minimum 8an, már tudnánk GYAKmeccseket játszani Gábor klánja ellen, persze ha ez nekik is megfelel. :-)
Mint már említettem nekünk van 1 BF2-es klánunk, és a mellé ha összejönne 1 jó RO-s társaság, csinálnánk 1 RO klánt is. A klánosdihoz mindenképp szükséges mikrofon, 18+, valamint eredeti játék. Aki csak publikozni szeretne velünk és esetleg nincs eredetije azt is szívesen látjuk TSen. A többit majd élőszóban ;-)
-
FREY666 #3024 gyerekek miért csináljátok velem ? hányszor pofázzam el nektek , van 1 tört szerver simán megy stabil jó ping , német szerver KPLAY.DE//REDORCHESTRA#2 ezen kéne összegyűlni és gamézni , nézzétek meg nektek is megy e 16 os a szerver a ping 45 - 65 ig pályátol függő , itt szenvedtek más szerverekkel , majd ha megunjuk ezt a pár mappot és van másik szerver uj mappokkal aztmondom érdemes pöcsölni azokal is , de addig sztem felesleges -
#3023 Mare Nostrum - info: AUGUST PRESS RELEASE
WWII - North Africa, Sicily
Remélem tovább nő az RO tábor és a Tripwire is majd belevág az UE3-mas motor nézegetésébe -
feedb4ck #3022 Wily, annyira türelmes azért ne legyél. Ha 5-10 másodperc fekete vagy fekete + kapcsolódási felirat után sem történik semmi akkor esc vagy f10.
Tegnap nekem is nagyon furcsán viselkedett. Olyanok amiket írtál + sokszor lettem szétkapcsolva rögtön azután, hogy bejutottam egy szerverre.