6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#3101 most erősen elkezdtem gondolkodni rajta... Serpa, nagyon különbözik a mozgás a COD-ostól? (azért kérdem, mert pl a Farcry-jal képtelen voltam lőni meg rendesen mozogni annyira idegen volt a koordinációja. -
bootsector #3100 Sziasztok!
Ezzel a játékkal rendszeresen nyomjátok, vagy azért nincs akkora kialakult kultusza, mint a BF2-nek?
Szívesen kipróbálnám veletek, csak elég kezdő vagyok, és valszeg igencsak lőszertöltelék lennék, de nem baj. Épp most vettem meg Steam-en keresztül... -
#3099 mivel a játékosok 99,9%a megvette, kizárt, h legyenek csíterek.
kb 4-5 hónapig játszottam, és eggyel nem találkoztam.
hacsak feedb4ck nem tekinthető annak -
#3098 nemhiszem, mert ittse a vérpistike az átlagkorosztály...de majd az aktív játékosok úgyis megmondják konkrétabban... -
#3097 ez a játék hogy áll csíterekkel? itt is sok van? -
Cypher7 #3096 Na akkor itt van a FAQ:
http://www.rdha.hu/cypher/vasarlas.html -
Cypher7 #3095 Megfogadva Joebacsi tanácsát készítettem egy részletes leírást azoknak akik nem tudják hogyan kell Steam-en keresztül vásárolni. Csak annyi a gondom, hogy nem tudom hova felrakni mert momentán nincs tárhelyem sehol. Ha valaki tudna ebben segíteni akkor kérem keressen meg. Köszönöm! -
#3094 lehet hogy neked egyszerű, de nem ebből kell kiindulni, hanem abból, hogy az emberek nagyrésze, csak úgy tartja kivitelezhetőnek egy játék megvásárlását még jelenleg, hogy bekocog a bótba és leemeli a polcról... -
#3093 kell dombornyomott kártya, ez kevés helyen van, és a költségekkel sincsenek nagyon tisztában általában...
meg lehet sokan játszanának esténként a játékkal, akik amúgy nem kockulnak egész nap gép előtt, és ez a visszatartó erő...most mennyi ideig tart egy ilyen leírást összehozni?
ha csak pár plusz embert jelentene, már megérné sztem a dolog...de a ti dolgotok, ti közösségetek, úgy, és annyi energiával építitek, ahogy ti gondoljáték, én örülök, ha 1 játék közösségében tudok aktív szerepet vállalni :) -
FLeK0 #3092 Könnyebb, mint gondolnád. Nevet, kártyaszámot, országot kell megadni, kettőt kattintani, és fél perccel később már indul is a letöltés. -
Gábor #3091 Na neeeee! ENNYIRE nem hülyék az emberek!
Aki neten játszik az szvsz minimálisan tud angolul, a regisztráció a rendeléshez meg elég egyszerű!
De lehet igazad van. -
#3090 toljatok egy leírást hozzá, vagy valamit, mert így nagyon idegen sztem az átlagember számára...itthon sztem ez eléggé nagy visszatartó erő... -
Cypher7 #3089 Sajnos itthon nem jelent meg lemezes verzió, de mint már oly sokszor elmondtam nem értem miért kell ennyire viszolyogni a steam-es vásárlástól? Megbízható, gyors, egyszerű... -
Alkarcsont #3088 Jó de hol a DVD-s verzió! -
Cypher7 #3087 Nem tudom miért nagy kiadás 6-7e Ft egy játékért... Ráadásul ez egy Multi orientált fajta, kiváló támogatotsággal és lehetőségekkel. Ha komolyan tatszik a játék akkor igen is szánjunk rá ennyi pénzt. Egyrészt ezzel a fejlesztőket is támogatjuk(és valljuk be, hogy ebben az undorító profit orientált vilálgban ezek a srácok a hozzá állásuk alapján ezt marhára meg is érdemlik) másrészt évekig(legalábbis a többségnél) kellemes kikapcsolódást tud nyújtani. Arról nem is beszélve, hogy megszűnik az állandó törésvadászat és hekkelés, hogy legalább egy szerverre be lehessen menni játszani. ;) -
#3086 hat az szomoru...de lassan jon a Mikulas meg a Jezuska, ha jo gyerek voltal biztos szivesen meglep egyel....csak meg kell gyozni a szuloket -
Alkarcsont #3085 engem érdekel, de nincs eredeti RO-m... -
Gábor #3084 Tedd hozzá, hogy eredetivel érdekelje a dolog ;) -
#3083 5. nincs még 5 ember ebben az orszagban akit erdekelne a dolog?! -
Cypher7 #3082 Akkor kezdjünk el számolni, hogy eddig mennyi embert sikerült összeszedni. -
#3081 a fődíjért megéri. -
Alkarcsont #3080 Red Orchestra: Ostfront 41-45 Mapping Contest -
Alkarcsont #3079 Red Orchestra: Ostfront 41-45 Update -
#3078 Én is benne lennék valami magyar összejövetelben... Má unom, hogy csak hébe hóba látok pár magyart. -
Gábor #3077 Még mindig kevés.
Kb 10 jó képességű játékosra lenne szükség. -
Cypher7 #3076 Nekem is megvan eredetibe és benne is lennék ebben. -
#3075 én vagyok, meg tudnék szerezni még 1-2 embert -
Gábor #3074 Nem tudom, hányan vannak original verzióval, de ha lenne legalább tíz, akkor lehetne nevezni a Nations Cup-ra jövőre!
-
#3073 na fks4 tankszerverre feljutottam, általábn azon szoktunk lógni oda betudunk jutni :D -
#3072 Hali, köszi a helpet. Na sima steamel probálom igy is megy, csak hát állandóan a steam error duma van amikor csatlakozna a szerverhez, de azért remélem majd néha felenged :D -
feedb4ck #3071 Heló Ottó, régen láttalak!
A superstem már ki is fingott, a lényeg, hogy sikerült újra letöltened játékot.
A hagyományos szarakodós módszer szerint továbbra is lehet játszani: tier0_s.dll, Steam.dll, vstdlib_s.dll-t másold be a steam gyökérből a RO system könyvtárba + kell ugyanide az megfelelő user/psw-re javított SteamApp.cfg.
Aztán indítod a steam-et és külön a RO-t.
Használd a supersteam-et steam-ként, mert a RO mozgatásával elveszítheted a játékot. A legjobb ha az egész supersteam könyvtárról csinálasz egy biztonsági másolatot. -
#3070 leszedtem ezt a supersteamet feltelepítem, és utánna amikor elakarom inditani
account névhez mindig ezt irja: valvecafepc32018 passhoz meg semmi, hiába próbálok uj accountal belépni nemlát semmilyen játékot ha a preloadolt játékot berakom neki steamappsba akkor a régi accountal ezis azt irja hogy preload complete de hoyg tudom elinditani hogy onlineban is működjön?
http://ss.dheat.co.uk/ ezen az oldalon alul van egy kép hogy minden játék választható hát nekem egysincs ott csak a szokásos codename gordon -
feedb4ck #3069 javítás: nem starsteam, végig a supersteam-ről beszélek -
feedb4ck #3068 A warezos srácoknak: a starsteam-mel le tudjátok tölteni a játékot. Amikor a supersteam szerverek működnek, akkor mindenhová probléma nélkül fel lehet menni. Máskülönben a régi szarakodós eljárás szerint kell eljárni. Nagyjából ugyanez vonatkozik a többi steam-es játékra is. Szedjétek míg működik. Los! -
Cypher7 #3067 Én ha időm engedi szoktam játszani. A nevem Cypher_HUN. -
Alkarcsont #3066 Én játszanék, ha tudnék... -
#3065 kihaltunk? kik azok akik szoktak meg jatszani? paran bennt vagytok budilistben de nem szoktam latni senkit... -
feedb4ck #3064 lol? -
Alkarcsont #3063 Red O... és már kattintottam is ;) -
#3062 nagyon nem