6141
  • Yossarian
    most erősen elkezdtem gondolkodni rajta... Serpa, nagyon különbözik a mozgás a COD-ostól? (azért kérdem, mert pl a Farcry-jal képtelen voltam lőni meg rendesen mozogni annyira idegen volt a koordinációja.
  • bootsector
    Sziasztok!
    Ezzel a játékkal rendszeresen nyomjátok, vagy azért nincs akkora kialakult kultusza, mint a BF2-nek?
    Szívesen kipróbálnám veletek, csak elég kezdő vagyok, és valszeg igencsak lőszertöltelék lennék, de nem baj. Épp most vettem meg Steam-en keresztül...
  • Serpa
    mivel a játékosok 99,9%a megvette, kizárt, h legyenek csíterek.
    kb 4-5 hónapig játszottam, és eggyel nem találkoztam.

hacsak feedb4ck nem tekinthető annak
  • joebacsi
    nemhiszem, mert ittse a vérpistike az átlagkorosztály...de majd az aktív játékosok úgyis megmondják konkrétabban...
  • Yossarian
    ez a játék hogy áll csíterekkel? itt is sok van?
  • Cypher7
    Na akkor itt van a FAQ:

http://www.rdha.hu/cypher/vasarlas.html
  • Cypher7
    Megfogadva Joebacsi tanácsát készítettem egy részletes leírást azoknak akik nem tudják hogyan kell Steam-en keresztül vásárolni. Csak annyi a gondom, hogy nem tudom hova felrakni mert momentán nincs tárhelyem sehol. Ha valaki tudna ebben segíteni akkor kérem keressen meg. Köszönöm!
  • joebacsi
    lehet hogy neked egyszerű, de nem ebből kell kiindulni, hanem abból, hogy az emberek nagyrésze, csak úgy tartja kivitelezhetőnek egy játék megvásárlását még jelenleg, hogy bekocog a bótba és leemeli a polcról...
  • joebacsi
    kell dombornyomott kártya, ez kevés helyen van, és a költségekkel sincsenek nagyon tisztában általában...
    meg lehet sokan játszanának esténként a játékkal, akik amúgy nem kockulnak egész nap gép előtt, és ez a visszatartó erő...most mennyi ideig tart egy ilyen leírást összehozni?
    ha csak pár plusz embert jelentene, már megérné sztem a dolog...de a ti dolgotok, ti közösségetek, úgy, és annyi energiával építitek, ahogy ti gondoljáték, én örülök, ha 1 játék közösségében tudok aktív szerepet vállalni :)
  • FLeK0
    Könnyebb, mint gondolnád. Nevet, kártyaszámot, országot kell megadni, kettőt kattintani, és fél perccel később már indul is a letöltés.
  • Gábor
    Na neeeee! ENNYIRE nem hülyék az emberek!
    Aki neten játszik az szvsz minimálisan tud angolul, a regisztráció a rendeléshez meg elég egyszerű!
    De lehet igazad van.
  • joebacsi
    toljatok egy leírást hozzá, vagy valamit, mert így nagyon idegen sztem az átlagember számára...itthon sztem ez eléggé nagy visszatartó erő...
  • Cypher7
    Sajnos itthon nem jelent meg lemezes verzió, de mint már oly sokszor elmondtam nem értem miért kell ennyire viszolyogni a steam-es vásárlástól? Megbízható, gyors, egyszerű...
  • Alkarcsont
    Jó de hol a DVD-s verzió!
  • Cypher7
    Nem tudom miért nagy kiadás 6-7e Ft egy játékért... Ráadásul ez egy Multi orientált fajta, kiváló támogatotsággal és lehetőségekkel. Ha komolyan tatszik a játék akkor igen is szánjunk rá ennyi pénzt. Egyrészt ezzel a fejlesztőket is támogatjuk(és valljuk be, hogy ebben az undorító profit orientált vilálgban ezek a srácok a hozzá állásuk alapján ezt marhára meg is érdemlik) másrészt évekig(legalábbis a többségnél) kellemes kikapcsolódást tud nyújtani. Arról nem is beszélve, hogy megszűnik az állandó törésvadászat és hekkelés, hogy legalább egy szerverre be lehessen menni játszani. ;)
  • Mersant
    hat az szomoru...de lassan jon a Mikulas meg a Jezuska, ha jo gyerek voltal biztos szivesen meglep egyel....csak meg kell gyozni a szuloket
  • Alkarcsont
    engem érdekel, de nincs eredeti RO-m...
  • Gábor
    Tedd hozzá, hogy eredetivel érdekelje a dolog ;)
  • Mersant
    5. nincs még 5 ember ebben az orszagban akit erdekelne a dolog?!
  • Cypher7
    Akkor kezdjünk el számolni, hogy eddig mennyi embert sikerült összeszedni.
  • Serpa
    a fődíjért megéri.
  • Alkarcsont
    Red Orchestra: Ostfront 41-45 Mapping Contest
  • Alkarcsont
    Red Orchestra: Ostfront 41-45 Update
  • garferi
    Én is benne lennék valami magyar összejövetelben... Má unom, hogy csak hébe hóba látok pár magyart.
  • Gábor
    Még mindig kevés.
    Kb 10 jó képességű játékosra lenne szükség.
  • Cypher7
    Nekem is megvan eredetibe és benne is lennék ebben.
  • Mersant
    én vagyok, meg tudnék szerezni még 1-2 embert
  • Gábor
    Nem tudom, hányan vannak original verzióval, de ha lenne legalább tíz, akkor lehetne nevezni a Nations Cup-ra jövőre!
  • tototto
    na fks4 tankszerverre feljutottam, általábn azon szoktunk lógni oda betudunk jutni :D
  • tototto
    Hali, köszi a helpet. Na sima steamel probálom igy is megy, csak hát állandóan a steam error duma van amikor csatlakozna a szerverhez, de azért remélem majd néha felenged :D
  • feedb4ck
    Heló Ottó, régen láttalak!

A superstem már ki is fingott, a lényeg, hogy sikerült újra letöltened játékot.

A hagyományos szarakodós módszer szerint továbbra is lehet játszani: tier0_s.dll, Steam.dll, vstdlib_s.dll-t másold be a steam gyökérből a RO system könyvtárba + kell ugyanide az megfelelő user/psw-re javított SteamApp.cfg.

Aztán indítod a steam-et és külön a RO-t.

Használd a supersteam-et steam-ként, mert a RO mozgatásával elveszítheted a játékot. A legjobb ha az egész supersteam könyvtárról csinálasz egy biztonsági másolatot.
  • tototto
    leszedtem ezt a supersteamet feltelepítem, és utánna amikor elakarom inditani
    account névhez mindig ezt irja: valvecafepc32018 passhoz meg semmi, hiába próbálok uj accountal belépni nemlát semmilyen játékot ha a preloadolt játékot berakom neki steamappsba akkor a régi accountal ezis azt irja hogy preload complete de hoyg tudom elinditani hogy onlineban is működjön?
    http://ss.dheat.co.uk/ ezen az oldalon alul van egy kép hogy minden játék választható hát nekem egysincs ott csak a szokásos codename gordon
  • feedb4ck
    javítás: nem starsteam, végig a supersteam-ről beszélek
  • feedb4ck
    A warezos srácoknak: a starsteam-mel le tudjátok tölteni a játékot. Amikor a supersteam szerverek működnek, akkor mindenhová probléma nélkül fel lehet menni. Máskülönben a régi szarakodós eljárás szerint kell eljárni. Nagyjából ugyanez vonatkozik a többi steam-es játékra is. Szedjétek míg működik. Los!
  • Cypher7
    Én ha időm engedi szoktam játszani. A nevem Cypher_HUN.
  • Alkarcsont
    Én játszanék, ha tudnék...
  • Mersant
    kihaltunk? kik azok akik szoktak meg jatszani? paran bennt vagytok budilistben de nem szoktam latni senkit...
  • feedb4ck
    lol?
  • Alkarcsont
    Red O... és már kattintottam is ;)
  • Serpa
    nagyon nem