Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én csak ismételni tudom magam, hogy egyenlõre nem tervezik az itthoni megjelenést. Ha valaki mégis "kézbe akarja venni" a jtákot akkor valószínüleg külföldrõl kell azt megrendelenie dobozos változatot, de akkor már ugyan ott lenne mintha megvenné steam-en ráadásul még olcsóbban is jönne ki.

Serpa
Mersant
mondenki várja a magyar megjelenést :-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mi van srácok? Kicsit leült a fórum...

me and a monkey
Még, még, még... Melyek a kedvenc oldalaid a neten?
Csak hogy elkerüljem messze õket.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

reszvetem...😞
vagy mikor kedvenc cicámra Junóra gondolok, aki 2 éve távozott húgyhólyag problémák miatt
Hát én is átmentem CoD2-be ha lõdözni támad kedvem,mert ennél a harc általában a szervere való bejutásban nyilvánult meg,nem a játékban...
Az meg olyan amilyen,bár az Admiral Mod-al már kezd hasonlitani valami épkézláb játékhoz,de hát RO-t nem tudja megközeliteni.(igazából a legjobb benne amikor a magyar szervereken a valószinûleg 13 év körüli játékosok elkezdnek cheaterezni meg k...a anyázni,olyankor jobb mint a kabaré)
Ennek nem tudom mi kellett volna.Mondjuk a Steam-es terjesztés meg reklám kicsit rossz vonal volt szerintem,mert igy azok jutnak hozzá legközelebb akik Counter Strike vonalon vannak.Na most az igen arcade CS játékos nem fog erre az erõs szimulációra rávetödni valószinû.De ezzel együtt is irdatlan kevesen játszák...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem szégyen az toza,
néha nekem is könnyek szöknek a szemembe
mikor sikerül egy náci fejszerkezetet dizájnosan a falra robbantani
az ok egyebkent hogy 1 haztombot kell lovoldozni de spawn utan 2 meter utan alhatok be a sarokra a bal kettes doboz moge es van 2 ablak es bambi...mert mindenhol kemperek figyelnek..stb.. legalabbis nekem ez fajt kicsit..bar ez minden jatekban ott van u h tok mindegy...

egyebkent csapatmunkanal vvar os,osszehangoltsag filingre gondoltam..
a kornyezet is egyertelmuen szarra jovos,de akkor sem jo igy...hogy hetente 2 szerverre enged fel,akkor is rohangal mindenki osszevissza,meg viszika tankokat,meg nincs bevedett allas,csak ha esetleg konyorogsz kicsit erte stb...nem is beszelve a fragvadasz nemmozdulonc kocsog loveszencekrol..stb..

nekem agyonjott a jatek..majdnem sirtam is hogy 4 oranyi jaccas utan abba kell hagynom hogy melo elott legalabb 2 orat aludjak hajnalban,de akkor sem az igazi...sztem
Serpa
te kezdesz orvosi esetté válni ...
😊

a warezos bûntudatomat csökkentendõ:
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=111266
ezt mondom en is...
Azt hiszem a lényeget elmondta a kolléga én csak a csökkent képességükenek(persze mint mindíg tisztelet a kivételeknek 😉) összefoglalom:

Ha csíped a DOD, COD, CS, BF stb.. játékmenetû játékok nagyban kerüld el a RO-t, de ha többre vágysz mint amit ezek a játékok nyújtanak akkor ne habozz. 😊 😉

Mersant
"csapat munka nelkul nem sok ertelme van" :-)))))))) azt hiszem ez errol szol, mint a haboru is, csapatmunka nelkul halott vagy...;-) DODal 1000 eve nem jatszottam, nem tudom mit fejlodott, de itt 1 loves 1 halal, persze ha jo helyen talalod el az embert es ne mcsak fejre ertem, ki tudod loni a faszi kezebol a fegyvert, a tankokrol lepattan a lovedek ha rosz szogben talalod el, ki lehet loni kulon a motort, a lanctalpakat, limitalva vannak a kasztok, nem fogsz 20 sniperrel talalkozni 1 palyan akik 1 bokorban gugolnak es nyirjak a spawnolokat. frontvonalak vannak, nagyon jol meg vann csinalva a foglalas/vedekezeses, nem 1 szuk pontra koncentralodik, hanem 1 strategiailag fontos helyre ami akar 1 egesz tobbszintes haz, vagy 1 hatalmas ret, es nem 1 4x4es szoba. a palyak hangulata visszaadja a II VH koszos, veres feelingjet, a fegyverek nagyon jol le lettek modellezve, fantasztikusak a hangok...magyar szerver volt 1 jopar, de mivel sokaknak nincs eredetiuk, es amugy nehezkes felmenni a szerverekre ezert megszuntek, azert ilyen keves a jatekos mert egyreszt europaban csak juniusban fog megjelenni, magyarorszagon nem is fog, steemrol sokan nem tudjak/akarjak letolteni es nincs agyonreklamozva mint a sok tucat szar, egykaptafara epulo gagyi adjunk el 1 csomo bugot jatek... mondjuk ennek orulok is, mert csak elvetve talalkozni 1-2 holt hulye DTKzos barommal, nem ugy mint a neves "uberfasza" jatekokban ala BF2, vagy CS es tarsai ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

azert maradjunk inkabb a "legelethubben abrazolt fegyvereket megjelenito fps"kifejezesnel inkabb lecci..mert igazat megvalva pajak gagyik,vagy tul nagyok vagy kicsik,tankokkal is rengeteg problema van,csapat munka nelkul nem sok ertelme van...kasztok sem szaz szazalekban tokeletesek szvsz...

igazabol dod szeru befoglalgatos fps,"szebb"(mert hogy dod nem mondhato annak),de kevesbe hangulatos... szvsz...szal szep de a jelek szerint egesz vilagon kb 1000 embert kot le..szoval nem az igazi..egyenlore...

(van egyaltalan magyar szerver?!!?)
Serpa
#2200 & #2202
csatlakozom.

Mersant
ha nem az agyatlan lovoldozes jon be neked, hanem az elethubb, taktikusabb akkor mindenkepp jo valasztas, ellenkezo esetben meg nem a te jatekod. de amugy ha visszaolvasol le avnnak irva a velemenyek. szerintem a valaha kijott legjobb FPS, es mondom ezt ugy hogy BF klanban jatszom, mar 2 eve...;-)

valaki írjon egy-két sort plíz.
nem akarom feleslegesen leszedni
Mersant
azért köszönjük ;-)én a magam részérõl jobban szeretek TS nélkül játszani, nem bírom a hangzavart, bár itt ezexerint nem nagyon lett volna :-)

Igéretemhez híven a mai naptól leállítom a közösség számára létrehozott TS szervert. Sajnálom, hogy így alakult, de ha nagyobb érdeklõdés lesz iránta mint eddig volt akkor visszakapcsolom. 😞

sziasztok!
láttam egy-két videót a játékról, nagyon teccik. lenne egy pár kérdésem.
Ez most csak online game?
Mekkora a mérete?
Futna geforce mx 440 with AGP8X-el?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

De hogynem, de nem nekem kellene. 😉

Serpa
steamen keresztül nem jön le?

Egy mûködõ linket tudna valaki adni a Privision-ös patch-hez? Köszönöm!

sehogy, rohamom volt
Hát igen. Ez egy rendes felhasználóbarát játékfejlesztõi hozzáállás nem úgy mint monduk a Bf2-nél... Ott is néha kijön 1-1 javítócsomagnak csúfolt valami ami álltalában még jobb gajra teszi a játékot. Persze az EA-nál teljesen hülyének nézik az ember és gyorsba kiadnak egy gyors fix-et ami ugyan kijavít 1-2 nagyobb hibát, de iszonyat sok kicsi és idegesitõ bugot viszont benne hagy... Arról már nem is beszélve, hogy ott egy olyan addonért amiben van 1-2 új pálya, fegyver, jármû keményen fizetni kell.

Nem tudom már csak ezért is megvenném a játékot ha tetszik mert a fejlesztõknek ilyen a hozzáállása és így szivesen támogatom õket. Bár sajnos így is a nagy hasznot nem õk hanem a Valve fölözi le, de sajnos ilyen a kapitalizmus. Reménykedjünk, hogy remélhetõleg a terveik nagy részét meg tudják valósítani. 😉

Serpa
a következõ néhány hétben adnak ki egy "big" peccset.
😊

és azt írja az egyik fejlesztõ, h a következõ 12-18 hónapban fognak kiadni pecceket, addonokat; és ha ezt nem fogják tudni tartani, az a pénz miatt lesz.

"Nem úgy mint egyes nagyobb játékfejlesztõ cégek..."
ezt is megemlíti:
"unlike most other developers/publishers bother to do."

Igen vagyunk egy páran.

tototto
mivan, hogy jön ide a worms?

tototto
van itt valaki aki megvette ROt?

Mersant
hm, ez király cucc neki is állok megtanulni :-)

kétlem, hogy a mezõrõl összefogdosott orosz paraasztoknak volt valami hasonló
Trucker39
Ez nagyon jó! 😊

A Tigris tankok eredeti manuálja (természetesen németül):

http://www.fprado.com/armorsite/TIGER-1%20FILES/tigerfibel.pdf

nagypoén!
Látszik, hogy a srácok nem profi játékfejlesztõkként kezdték. Õk legalább még gondolnak a felhasználókra. Nem úgy mint egyes nagyobb játékfejlesztõ cégek...

Serpa
közeleg az elsõ komolyabb pecs.

a szokásos bugfixeken, optimalizációkon kivül, két új fegyvert ad:
- German MP41 sub-machine gun
- Soviet Mosin M44 rifle

Nincs, és jobban teszed ha nem is foglalkozol vele. Menjél wörmszözni.
"Red Orchestra: Ostfront 41-45 modok közelegnek
<2006. május 19. @ 18:49 - Mantis>
A Tripware Interactive jelenti, hogy van egy szép kis gyûjteményük a hamarosan megjelenni készülõ modokból, ami a Red Orchestra: Ostfront 41-45-öt illeti. Nemsokkal az SDK megjelenése után rengeteg tehetséges modkreátor kapott ihletet, így többek közt ilyen címekkel találkozhatunk majd: Burning Sands: Afrikafeldzug 40-43, Campagna Italiana: Road to Rome vagy Defence Alliance. Minden további infó itt olvasható."

http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22239

tototto
hali emberek mindent feltettem és ugy csináltam ahogy itt látom de a szerverek 90% ra azt mondja hogy incompatible pedig 1001eseket próbálok és ami érdekes hogy a k-play szerver 1000 és oda felenged , erra nincs valami megoldás csak az eredeti orvosolja, esetleg azse?

Mersant
sõt kell. ahogy a #2173 ban le van írva csináld meg ha nem eredetid van ;-)

Bence94
hali érdemes letölteni a patchet??

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Serpa
sikerült bejutnom a Budapest mapos serverre, de nem találom, h hova töltötte le.

maps mappában nincs.

Serpa
Dietrich!

1. kicsomagolod vhova a játékot.

2. lesz egy ilyen könyvtár --> read me - provision, online stuff és ott van a steaminstall.exe

3. steamet felrakod

4. maradj loginolva a steambe

5. 1.1 es patchet rakd fel (#2152)
biztonság kedvéért csinálj másolatot azokról a filekról, amiket updatel a patch, mert lehet, h nem fog mûködni a patchel

6. ezután ahova kicsomagoltad a játékot, azon belül lesz egy system könyvtár, és ezen belül egy SteamApp.cfg file ezt nyisd meg, h szerkeszthesd

7. a SteamApp.cfg vége így nézzen ki:

SteamInstallPath="C:\Program Files\Steam"
#
SteamAppUser=steam nick neved
SteamUserPassphrase="steam jelszavad"

mentsd el.

8. a steam könyvtárából a steam.dll-el felül kell írni a RO system könyvtárában levõ ugyanilyen nevû fájlt.

(steam mindez idõ alatt fut)

9.Run /System/RedOrchestra.exe

10. have fun!
😊

"Hallottatok már az nv4_disp.dll végtelen loop hibáról? Na ez valami olyasmi lehet. Kell hozzá Intel vagy VIA cshiepset, nvidia driver és XP. Nekem van mind, azért ismerem 😊"

Na látod nekem is ugyan ezek vannak(Asrock P4Dual-880RPO, 6600 GT EE, XP Prof.) és semmi gondom nincs a játékkal...

<#kocsog>
Tényleg, de jó. <#nyes>