6141
  • Mersant
    nekem is ezert jon be...
  • priluki
    hát engem nemérdekel hány klán van annyira jo ez a játék,hogy beleszerettem...
    szoval nekem kell az bisztos,végigtoltam ezt a 3 napot ,alig aludtam,nem rohangál mindenki össze vissza,van egy arcvonal,lassan lehet elörenyomulni,minden...

elegem van az ilyen Arcade Fps-ekböl!!
  • Mersant
    Gabortol kene megkerdezni ö dobta fel a temat, es en a CB oldalan nem talaltam infot rola, de ahogy elnezem a laddert, ne mis nagyon vamn ra esely hogy lesz mert 16 aktiv klan van csak....
  • sFAlastor
    Nem sértettél meg csak próbáltalak ráébreszteni hogy butaságot mondtál :-).
  • benioh1993
    Jólvan nyugalom!Nem akartalak megsérteni.
  • sFAlastor
    Jó akkor ne játsz vele nem kötelező... Én március óta játszok vele szóval nekem magyarázhatsz... Persze és mi alapján feketelistáznak? Steam accountom? Nagy ügy, csinálok újat. IP-m? Dinamikus szóval jó szórakozást.

A szerverek abszolút nem kihaltak, bármelyik nap akármelyik órájában van legalább 10-15 szerver ami tele van (32 fő) és jópár másik is amin vannak elegen.
  • benioh1993
    Kb hány felhasználó van?Vagy ugyanojyan kipusztultak a szerverek mint a DOD:S-ba?
  • benioh1993
    Én nem ajánlo a warezzal való onlineos játékot mert felkerülsz a blacklistre
  • sFAlastor
    Warezzel is működik szinte tökéletesen az online játék. Ha többet szeretnél tudni róla írj egy privát üzenetet nekem.

Mersant: NationCup CB szervezésű ugye? meddig lehet jelentkezni? Nekem olyan január 10 körül lesz meg az eredeti elvileg.
  • benioh1993
    Köszi
  • Torry
    Megjelenik My Games-ben és letöltheted. Vagy hogyha már megvan, használhatod.
  • benioh1993
    Nekem is ez a problémám
  • priluki
    én megveszem az tuti,már csak az a kérdés hogy van a folyamat mert nekem nincs bankkártyám,muternak van csaképp nemtom hogy kell itt használni.. ha esetleg valaki segitene ebbe megköszönném,megadom az msn cimem:
    [email protected]
  • benioh1993
    Szerintem!
  • benioh1993
    A Warezos fos mer csak egyjátékosban tudsz játszani de ott überbrutál hülyék a botok és úgy nemjó!
  • benioh1993
    Azt szeretném kérdezni hogy ha megveszem a steamen akkor mi történik? Kihozzák vagy megjelenik a MY GAMES-be??PLS VÁLASZOLJON AKI TUD!! Köszi!
  • panther112
    Köszi, amúgy jól látom, hogy most késtem le egy próbahetet:( ? Warez verzióval, kb. mennyire lehet kipróbálni a játékot? Csak azért kérdezem, mert egyszer már nekiálltam 1 éve, de akkor sajnos csak 3 percig tudtam játszani, és az alapján nem sok mindent tudtam leszűrni:)
  • Cypher7
    Itthon sajnos, vagy nem sajnos csak steam-en keresztül.
  • Mersant
    na ki erzi ugy a proba het utan, hogy megveszi a jatekot? gyujtjuk meg az embereket Nationscupra.....asszem
  • Serpa
    tehát :)

+ KV-1S, SU-76, T-60, T-34/76.
  • panther112
    Üdv,

ezt a játékot hogyan lehet beszerezni?
  • sFAlastor
    A 76.2 mm-es T34es modellt se felejtsd ki ;)
  • Serpa
    + KV-1S, SU-76, T-60.
  • lee56
    85mm-es t34-el simán lehet tigrist irtani, amugy én kicsit keveslem a tank választékot, főleg orosz oldalon, nemsokat játszottam még (de csak is-2 vel és t-34/85 el találkoztam + a szállitó jármü), lehet hogy más pályán nagyobb a választék. Vagy vannak modok amikben több a tank?
  • Serpa
    azt elfelejtettem, h célszerű egy kicsit ferdén ráállni az ellen tankra.
    tehát az oldalsó páncélt tudja eltalálni, és ne az alsó köpenyt, mert ha azt találja el, 1 lövés és BUMMM!.
  • Serpa
    simán, ha kritikust pontot találsz.

engem magyar serveren találtok meg leginkább.
    miki beüzemelve.
  • hofitom
    Nem a sebzés helyével volt a gond:)
    Bár ami meglepő volt, hogy egy T34 szemből kilőtte 2 lövésből a Tigrist.
  • me and a monkey
    Új konfiggal játszom, rá kellett jönnöm, hogy így "kitárul" a világ, egészen más így játszani az RO-t.
    Semmi szaggatás, a közelharcoknál egyenlő esélyek, 1280x1024-ben gyönyörűen megy.
    Sajnos konfigigényes játék, de egészen más mint a CoD.
  • sFAlastor
    Sok helyen írják... szimuláció szintű páncélosharc. Ajánlom a játék oldalán elérhető leírásokat és képeket a tankokhoz, jelezve van rajta hol kell meglőni hogy kritikus sebzést okozz.
  • bricsi01
    Közben megtaláltam a választ...:)
  • hofitom
    Ma próbálgattuk 3-an Dietrich-vel meg BJ-vel a tankozást. Hááát nem sok sikerélményünk volt....
    Valóban, játékélményre a CoD sokkal jobb. Szvsz pöttyet túlbonyolították. Még próbálgatom de az első tapasztalatok nem túl rózsásak. Nekem...
  • KlinikaHUN
    szvsz,kuka...még mindig battlefield marad a trónon
  • bricsi01
    Helló!

Most tologatom a Steam-es FreeTrial alkalmábol és nekem nagyon megtetszett ez a valósághűség.
    Csak az a bajom, hogy hol lehet ezt dobozosan megvásárolni?
  • Yossarian
    a gagyi COD GFM-ben sincs célkereszt.
  • Yossarian
    Tudom, a hiba az én készülékemben van, de nekem meg egyáltalán nem jött be. Még szerencse, hogy nem vettem meg...
  • Serpa
    1órát játszottam és még mindig üt.
  • Alkarcsont
    Igen! Minek az?
  • Alkarcsont
    Minden map más... Ráadásul vannak olyan mapok ahol védő/támadó felállás van, vannak olyam mapok ahol mind a két fél foglalhat ill. ezek keverékei és vannak Vehicle és infantry pályák is...
  • trident
    Nekem egyetlen dolog nem tetszett: csak egy játékmód van benne, szóval teljesen rendben van a RO, de számomra kicsit unalmas mindig ugyanazért a célért nyomulni, ugyanarra indulni. De ettől függetlenül nagyon korrekt a RO.:)
  • sFAlastor
    Ez nem gagyi CoD hogy még célkereszt is legyen...