6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#3261 nekem is ezert jon be... -
priluki #3260 hát engem nemérdekel hány klán van annyira jo ez a játék,hogy beleszerettem...
szoval nekem kell az bisztos,végigtoltam ezt a 3 napot ,alig aludtam,nem rohangál mindenki össze vissza,van egy arcvonal,lassan lehet elörenyomulni,minden...
elegem van az ilyen Arcade Fps-ekböl!! -
#3259 Gabortol kene megkerdezni ö dobta fel a temat, es en a CB oldalan nem talaltam infot rola, de ahogy elnezem a laddert, ne mis nagyon vamn ra esely hogy lesz mert 16 aktiv klan van csak.... -
sFAlastor #3258 Nem sértettél meg csak próbáltalak ráébreszteni hogy butaságot mondtál :-). -
benioh1993 #3257 Jólvan nyugalom!Nem akartalak megsérteni. -
sFAlastor #3256 Jó akkor ne játsz vele nem kötelező... Én március óta játszok vele szóval nekem magyarázhatsz... Persze és mi alapján feketelistáznak? Steam accountom? Nagy ügy, csinálok újat. IP-m? Dinamikus szóval jó szórakozást.
A szerverek abszolút nem kihaltak, bármelyik nap akármelyik órájában van legalább 10-15 szerver ami tele van (32 fő) és jópár másik is amin vannak elegen. -
benioh1993 #3255 Kb hány felhasználó van?Vagy ugyanojyan kipusztultak a szerverek mint a DOD:S-ba? -
benioh1993 #3254 Én nem ajánlo a warezzal való onlineos játékot mert felkerülsz a blacklistre
-
sFAlastor #3253 Warezzel is működik szinte tökéletesen az online játék. Ha többet szeretnél tudni róla írj egy privát üzenetet nekem.
Mersant: NationCup CB szervezésű ugye? meddig lehet jelentkezni? Nekem olyan január 10 körül lesz meg az eredeti elvileg. -
benioh1993 #3252 Köszi -
Torry #3251 Megjelenik My Games-ben és letöltheted. Vagy hogyha már megvan, használhatod. -
benioh1993 #3250 Nekem is ez a problémám -
priluki #3249 én megveszem az tuti,már csak az a kérdés hogy van a folyamat mert nekem nincs bankkártyám,muternak van csaképp nemtom hogy kell itt használni.. ha esetleg valaki segitene ebbe megköszönném,megadom az msn cimem:
[email protected] -
benioh1993 #3248 Szerintem! -
benioh1993 #3247 A Warezos fos mer csak egyjátékosban tudsz játszani de ott überbrutál hülyék a botok és úgy nemjó! -
benioh1993 #3246 Azt szeretném kérdezni hogy ha megveszem a steamen akkor mi történik? Kihozzák vagy megjelenik a MY GAMES-be??PLS VÁLASZOLJON AKI TUD!! Köszi! -
#3245 Köszi, amúgy jól látom, hogy most késtem le egy próbahetet:( ? Warez verzióval, kb. mennyire lehet kipróbálni a játékot? Csak azért kérdezem, mert egyszer már nekiálltam 1 éve, de akkor sajnos csak 3 percig tudtam játszani, és az alapján nem sok mindent tudtam leszűrni:)
-
Cypher7 #3244 Itthon sajnos, vagy nem sajnos csak steam-en keresztül. -
#3243 na ki erzi ugy a proba het utan, hogy megveszi a jatekot? gyujtjuk meg az embereket Nationscupra.....asszem -
#3242 tehát :)
+ KV-1S, SU-76, T-60, T-34/76. -
#3241 Üdv,
ezt a játékot hogyan lehet beszerezni? -
sFAlastor #3240 A 76.2 mm-es T34es modellt se felejtsd ki ;) -
#3239 + KV-1S, SU-76, T-60. -
lee56 #3238 85mm-es t34-el simán lehet tigrist irtani, amugy én kicsit keveslem a tank választékot, főleg orosz oldalon, nemsokat játszottam még (de csak is-2 vel és t-34/85 el találkoztam + a szállitó jármü), lehet hogy más pályán nagyobb a választék. Vagy vannak modok amikben több a tank? -
#3237 azt elfelejtettem, h célszerű egy kicsit ferdén ráállni az ellen tankra.
tehát az oldalsó páncélt tudja eltalálni, és ne az alsó köpenyt, mert ha azt találja el, 1 lövés és BUMMM!. -
#3236 simán, ha kritikust pontot találsz.
engem magyar serveren találtok meg leginkább.
miki beüzemelve. -
hofitom #3235 Nem a sebzés helyével volt a gond:)
Bár ami meglepő volt, hogy egy T34 szemből kilőtte 2 lövésből a Tigrist. -
#3234 Új konfiggal játszom, rá kellett jönnöm, hogy így "kitárul" a világ, egészen más így játszani az RO-t.
Semmi szaggatás, a közelharcoknál egyenlő esélyek, 1280x1024-ben gyönyörűen megy.
Sajnos konfigigényes játék, de egészen más mint a CoD. -
sFAlastor #3233 Sok helyen írják... szimuláció szintű páncélosharc. Ajánlom a játék oldalán elérhető leírásokat és képeket a tankokhoz, jelezve van rajta hol kell meglőni hogy kritikus sebzést okozz. -
#3232 Közben megtaláltam a választ...:) -
hofitom #3231 Ma próbálgattuk 3-an Dietrich-vel meg BJ-vel a tankozást. Hááát nem sok sikerélményünk volt....
Valóban, játékélményre a CoD sokkal jobb. Szvsz pöttyet túlbonyolították. Még próbálgatom de az első tapasztalatok nem túl rózsásak. Nekem... -
#3230 szvsz,kuka...még mindig battlefield marad a trónon -
#3229 Helló!
Most tologatom a Steam-es FreeTrial alkalmábol és nekem nagyon megtetszett ez a valósághűség.
Csak az a bajom, hogy hol lehet ezt dobozosan megvásárolni? -
#3228 a gagyi COD GFM-ben sincs célkereszt. -
#3227 Tudom, a hiba az én készülékemben van, de nekem meg egyáltalán nem jött be. Még szerencse, hogy nem vettem meg... -
#3226 1órát játszottam és még mindig üt.
-
Alkarcsont #3225 Igen! Minek az? -
Alkarcsont #3224 Minden map más... Ráadásul vannak olyan mapok ahol védő/támadó felállás van, vannak olyam mapok ahol mind a két fél foglalhat ill. ezek keverékei és vannak Vehicle és infantry pályák is... -
#3223 Nekem egyetlen dolog nem tetszett: csak egy játékmód van benne, szóval teljesen rendben van a RO, de számomra kicsit unalmas mindig ugyanazért a célért nyomulni, ugyanarra indulni. De ettől függetlenül nagyon korrekt a RO.:) -
sFAlastor #3222 Ez nem gagyi CoD hogy még célkereszt is legyen...