Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hardverbuzinak sem kell lenni hozzá, át konfigolod a bill. kiosztást esetleg butítasz a grafikán és már nyomhatod is ;-)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ha nincs a RO-ban transzport le se töltöm <#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
aktualizált:
Volt egy kis problémám, hogy a stem a c:-re volt telepítve. Ezért áttettem a d:-re de így át kellett írni az elérhetési útvonalat a steamapp.cgf-ben is.
Tehát a régi RO-ból áttettem a steamapp.cgf-t az "elõre letöltött" RO-ba. Majd az steam könyvtárából a steam.dll-t (3,02 MB (3 174 400 bájt) 2006. július 26. ) mellé másoltam.
Így indul az "új" RO, de hiába 1016-os verziójú, mint a többi szerver (ezt írja ki az info-ablakban), nem csatlakozik hozzájuk.
A 1016-os a legújabb verzió?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
dietrich, gyakoroljál practice módban. javaslom, változtasd meg a neved, mert van egy bot ugyanilyen névvel. ugyan nem olyan hülye mint ottó (aki ruganyosan mellémpattant és megpróbált leszopni !? egy tank tetején) de õ sem egy szellemóriás: pl. gyakran látom elakadni ajtókban miközben azt ordibálja hogy "los los!"
az új "elhalálozási hangok" nagy kamu volt, csak a trailer nyomták fel vele
egyenlõre nem sikerült gránátot felvennem. elõször csak azt hittem, hogy a kommandir otdelenya meg a gruppenführer esetében van ilyen probléma azokon a mapokon ahol füstgránátot kapnak, de hiába lõttem halomra a botokat mint strelok, gránátot nem találtam náluk (egyébként ezeket a neveket átírták angolra)
es sp 2 nelkul joval szebb az elet..szamomra..majd csak lesz vmi free hetvegre nyilvan...
A 1016-os a legújabb verzió?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
installáld újra a steamet, mennie kell annak még win98ban is.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
1: IE-t használok
2; SP2-es xp-t
3; elöször steamet szed le majd azt elindítva létrehozol egy accot utána leszedi a cuccost ebbe a mappába 1.99GB..
4; várod a frre napokat, hogy kipróbáld
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
megjelent egy ablak..még 5 nap és 1 óra a free-ig
csak simán nem teccik a lézer.
hdr elég furcsa, mintha szembõl sütne a nap.
A SteamApps könyvtár: 1,97 GB (2 116 805 248 bájt) lett nálam. A "régi" verzióval majdnem megegyezik a mérete.
ha lejött a játék nem kell várnotok aug 2-ig, pecseljétek a steamet és hadd szóljon
(mindha egy új német fizimiskát is láttam volna)