Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
ne paráz, van transzport ;-)
hardverbuzinak sem kell lenni hozzá, át konfigolod a bill. kiosztást esetleg butítasz a grafikán és már nyomhatod is ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

schrank
tudhatnád hogy nem vagyok egy hardver/szoftver-buzi úgy hogy a kérésemet szíveskedjék szó szerint teljesíteni <#nezze><#vigyor3>
ha nincs a RO-ban transzport le se töltöm <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Serpa
júl.27. -i a legújabb patch, verziószámot nem tok.

A PROViSiON féle cgf, a steam eléréssel, kóddal, névvel kiegészítve (...App véget nem én írtam rá 😊, nem tudom honnan jött).

aktualizált:
Volt egy kis problémám, hogy a stem a c:-re volt telepítve. Ezért áttettem a d:-re de így át kellett írni az elérhetési útvonalat a steamapp.cgf-ben is.

Tehát a régi RO-ból áttettem a steamapp.cgf-t az "elõre letöltött" RO-ba. Majd az steam könyvtárából a steam.dll-t (3,02 MB (3 174 400 bájt) 2006. július 26. ) mellé másoltam.

Így indul az "új" RO, de hiába 1016-os verziójú, mint a többi szerver (ezt írja ki az info-ablakban), nem csatlakozik hozzájuk.

A 1016-os a legújabb verzió?
Mersant
szerintem huzzatok le az ingyenes napokra a gamet es probaljatok ki. hiaba barmilyen faq, a jatekelmenyt nem adja at ;-) nem olyan porgos mint BF2, ezt meg kell szokni, meg Vodnik sincs benne....:-D de sokkal jobb ;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

schrank
jó lenne ha össze dobnátok egy FAQ-ot mert így sohasem tudják összehasonlítani a bf2-es árkádos kecsegek a béefet ezzel a fantasztikus játékkal <#ravasz1> különös tekintettel a ingyenes kipróbálási lehetõséggel de van belõle demo az is jó lenne <#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ez mi a bánat? "SteamApp.cgf (aktualizált)"
nekem sem sikerült elindítanom multiban. ha jól veszem ki a szavaidból zoltang, akkor te eljutottál a szerverlistáig. hogy csináltad?

dietrich, gyakoroljál practice módban. javaslom, változtasd meg a neved, mert van egy bot ugyanilyen névvel. ugyan nem olyan hülye mint ottó (aki ruganyosan mellémpattant és megpróbált leszopni !? egy tank tetején) de õ sem egy szellemóriás: pl. gyakran látom elakadni ajtókban miközben azt ordibálja hogy "los los!"

az új "elhalálozási hangok" nagy kamu volt, csak a trailer nyomták fel vele

egyenlõre nem sikerült gránátot felvennem. elõször csak azt hittem, hogy a kommandir otdelenya meg a gruppenführer esetében van ilyen probléma azokon a mapokon ahol füstgránátot kapnak, de hiába lõttem halomra a botokat mint strelok, gránátot nem találtam náluk (egyébként ezeket a neveket átírták angolra)

ez persze nem igaz..ie nyitott kapu virusoknak,renceresen fagy es meg szar is..

es sp 2 nelkul joval szebb az elet..szamomra..majd csak lesz vmi free hetvegre nyilvan...
Serpa
dietrich!

ezek neked valók ^^

Infantry Training
Vehicle Training

Tudom, csak próbáltam hamarabb indítani. 😊
Serpa
miket másoltál te?

semmit nem kell másolni, szerdától indul a free-banzáj.

Érdekes ez az elõre letöltött RO. Bemásoltam a system könyvtárába a SteamApp.cgf (aktualizált) és a legújabb steam.dll-t (steam könyvtár). Így már megy a progi, de a multi nem. Kiírja a 1016-os verziószámot, de a listában levõ szerverekre nem csatlakozik (hiba a kapcsolatban...), bár azokat is 1016-osnak mondja.

A 1016-os a legújabb verzió?
Dietrich
mellesleg a firefox ugyanolyan szar (vagy szarabb) mint egy IE...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Már nem gcf fileokat használ a játék egy ideje, nem hiszem hogy mûködne. az meg remélem nem komoly hogy sp1et használsz <#ijedt>
installáld újra a steamet, mennie kell annak még win98ban is.

aha..szoval ezert tudok majd 3 eve stem es cuccokat nyomni..ertem...szoval nem raktam fel de fenn van..erdekes...szoval akkor az sp 2 lesz a megoldas..viszont azt biztos nem rakom fel szoval marad a gcf file ok masolgatasa..azert kosz..
Gerbill
Azért írja azt a Firefox mert nincs feltelepítve a futtatáshoz szükséges program, ebben az esetben a steam.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Dietrich
add
1: IE-t használok
2; SP2-es xp-t
3; elöször steamet szed le majd azt elindítva létrehozol egy accot utána leszedi a cuccost ebbe a mappába 1.99GB..
4; várod a frre napokat, hogy kipróbáld

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

((hogy lehet letoteni?!vagyishogy akinek sikerult annak sp 2 fenn van?!vagy mi?!mert nallam aszongya firefox hogy nem lehet mert nem tugya hogy kell ezt a cimet megnyitni..masik meg hogy korabban elerheto linken gcf fajlok ha megvannak az is eleg nyilvan nem?!be pakk steamaps mappba aztan annyi.. ? ))
Szega87

Dietrich
már le is jött.
megjelent egy ablak..még 5 nap és 1 óra a free-ig

Dietrich
de ha meglesz és lehet freen játszani, te szépen jössz egy TS-re fel és magyarázod mit kell majd csinálni a csatamezõn <#zavart1>

Serpa
addig nézd meg az új trélert

Dietrich
no elkezdtem leszedni..holnapra le is jön <#hehe>

Serpa
jaa, gondolom te olyan "pecselésre" gondolsz.
csak simán nem teccik a lézer.

hdr elég furcsa, mintha szembõl sütne a nap.

Serpa
ez komoly?

nem kell várni jövõ hétig?

Lejött a Steamrõl, de nem lehet még elindítani. Nálatok már "idõ elõtt" el lehet indítani?

A SteamApps könyvtár: 1,97 GB (2 116 805 248 bájt) lett nálam. A "régi" verzióval majdnem megegyezik a mérete.

Megoldottam.
Az a c:-n (win) van. 😞
beállításoknál defaultot nyomtam 😊

Oda tölti ahova a steamet installáltad.

Hogy lehet megadni neki, hogy ne a C:-re töltse le. Nekem a win partíción csak 670 MB van.
Mersant
igen, 1 csöppnyit....ezt hogy sikerült? :-)

kicsit erõs a hdr 😄

oké, ha nem megy még az elõtöltés steam-bõl, akkor kattintsatok erre a linkre

ha lejött a játék nem kell várnotok aug 2-ig, pecseljétek a steamet és hadd szóljon
Mersant
király, du. neki is állok....<#email>

Már le lehet tölteni elõre az ingyenes hétre a játékot.

a színe alapján az oroszoké valamilyen báriumsó lehet - nyomjelzõ lövedékeket használák mindkét oldalon. mi a bajod vele?

(mindha egy új német fizimiskát is láttam volna)
Serpa
azt a tetves lézert kivehetnék már.

füst!
Serpa
ja, másodjára megtekintve hallok 1-2 új elhalálozási hangot.

új sikolyok!
Serpa
magam alá csinálok!

<#puszis>
Serpa
tehetsz egy szívességet, <#kocsog>!

<#mf2>

makhnovon, lazuron játszott már valaki?
<#mf1><#violent>
Megesett, de az általában TK volt, mert mindanniyan (Serpát is beleértve) csak németeket játszottunk. Valahogy összekapcsolódtatok a fejemben, mert egyszerre jelentetek meg mint a buzik.
legfontosabb változásokat: #2454