6141
  • KlinikaHUN
    van billentyű a célketeszt bekapcsolására vagy már annyira valósághű akar lenni,hogy minek az
  • Serpa
    én ma csak este tok felnézni, de vasárnap egész nap leszek.
    addigra TSt is megprobálom beüzemelni.
  • priluki
    hejj most hagytam abba,ez k...va jo volt,aszthittem láma leszek mert akkor játszottam mikor megjelent ,de Nem!!! jee :)))
  • priluki
    hi,már megy ugyhogy tolhatjuk:))
  • Cypher7
    TS=Team Speak egy komunikációs program amivel real time lehet beszélgetni a neten.
  • priluki
    én benne vagyok bár nem tudom az mi amiröl beszélsz meg hogyan kell :DD
  • Cypher7
    Szervezzük meg és akkor nyomhatjuk!
    Sajnos TS-t már nem tudok szerezni, de szerintem a Sly szerver tökéletesen megteszi majd. Este 10-kor csinálni fogok rajta egy Red Orchestra csatornát.

A címe: tss.thomi.hu
  • sFAlastor
    Itthon sajnos nem kapható, csak külföldön vagy Steam-en keresztül tudod megvásárolni.
  • priluki
    Hi,énis leszedtem ugynézem este 10 orátol lehet nyomni,ugyhogy megvan az éjszakai programom:) Anno még játszottam vele mikor megjelent tört servereken.. amugy vannak tört serverek? ja,és hol lehet megvenni mert gondolom azota lett patch meg miegymás,és ha tetszik akkor megvenném..
  • FLeK0
    illetve 10
  • FLeK0
    este 8-tól.
  • jakewyler
    Már mást ír ki a steam amikor akarok csatlakozni a játékra,szóval már lassan indul a game...
  • hofitom
    Max holnap. Most este döglök mert a náthától kifolyik a szemem is.
  • Yossarian
    itt egy ingyenes TS szerver
  • Dietrich
    Jövünk többen is IBT-sek tankozni. ;)
  • Dietrich
    lenn
  • Yossarian
    nem, este 10 óra. most láttam csak a számlálót meg :)
  • Yossarian
    Starts: December 7 @ 1:00pm PST
    Ends: December 10 @ 1:00pm PST

ez akkor este 9 óra lesz, ugye?
  • Serpa

TS-t tud vki szuperálni?
  • jakewyler
    Na még 1 nap és mehet a játék...
  • Yossarian
    szedem, szedem... :)
  • Serpa
    már lennt van?
  • Dietrich
    Hi.
    Jövök én is ismét
  • Cypher7
    Olvass kicsit vissza. Én már vagy 1000x leírtam, hogy milyen néven játszom. Plusz még javasoltam, hogy tegye fel mindenki az Xfire nevezetü progit és azzal már azonnal tudnánk csatlakozni arra a szerverre amin éppen játszik a partner.
  • me and a monkey
    Nálam nincs gond. (17.40.)
  • sFAlastor
    Ti sem tudtok felmenni egy szerverre sem? Vagy csak nálam áll fenn ez a probléma?
    Tegnap még semmi gond nem volt, gyanítom hogy valami köze van az ingyenes időszakhoz (megjelent egy RO - Download paused a Steamemben).
  • hofitom
    Már szedem:)
  • Serpa
    na, itt az idő Yoss! :)
    nem kell kínlódni.
  • sFAlastor
    Annyit jelent hogy december 7től 10ig lesz ingyenes kipróbálási időszak. Le lehet tölteni előre a játékot hogy rögtön tudj vele játszani.
  • priluki
    hi,valaki leforditaná ezt magyarra?
  • me and a monkey
    Köszi, ez jó hír, kicsit fel is hozom a témát !
  • FLeK0
    Free Full Game Trial

Join the Red Orchestra Free Full Game Trial for four days of action-packed fun. Pre-load the game now so you’ll be ready to play as soon as the weekend starts.

Starts: December 7 @ 1:00pm PST
    Ends: December 10 @ 1:00pm PST
  • sFAlastor
    Milyen néven és melyik szervereken szoktatok játszani?
  • Serpa
    kezd elhúzni, ezaz!
  • me and a monkey
    Voksom megtettem.
  • Mersant
    na, elég jól állunk, hajrá RO
  • Serpa
    szavazzatok!
  • feedb4ck
    Akkor talán töltesd le a gémet egy haverral és másold át miután törtétek. Aztán írd át amit át kell írni. A botok alapján mindenesetre nem érdemes megítélni a játékot. Azoknak a seggükön is szemük van, de pattognak a tankok körül meg lassított felvételben futnak és bedőlnek a kanyarban. Eszük viszont semmi. Tegnap Ottó meg Alexander vagy 5 percig körözött egymás körül fenyegető harci mozdulatok közben míg undorral legéppisztolyoztam mindkettőt.

Így járnak azok is akik PM-et írogatnak nekem. Mondtam már, hogy ne írjatok ide mert nem foglalkozok tovább a warezzel. Egyébként sem emlékszem hova töltöttem fel a cuccot, mert töröltem a leveleket. sFAlastornak írjatok, ő majd segít (ha akar).
  • Yossarian
    Feladom! 2-szer is letöltöttem, pontosan végig csináltam szépen mindent újra 2-szer is lépésről lépésre és mégse megy. :(
  • feedb4ck
    előző hozzászólásomat magam sem értem