Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
elméletileg le van töltve a cucc hová szedte a saját steam-es mappába <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
jóvammá én aszittem igazi bf-es voltál nem csak ilyen kipróbálom azt uninstall a bf-nek amúgy is nagy a szavatossága mint minden on-line cuccnak

Illetve nem "Ma" hanem Na...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ma tessék,egyszer véleményezzem,aztán meg ne véleményezzem,ki tud rajtad kiigazodni...<#vigyor4>

schrank
jjjja hát aki koca bf-es az ne mondjon róla véleményt mert tökéletes játék nincs gondolom a ro sem az elsõ javító csomagon van túl a bf2 már játékmenetre kora tavasz óta tökéletes már csak szoftveres problémák vannak

Hú,hát az már vagy egy éve volt amikor én BF2-ben játszottam.És az az igazság hogy én BF2-ben is inkább a gyalogos pályákat szerettem meg ebben is (illetve BF2-ben is azokat ahol gyalogosként jobban lehetett érvényesülni).
Igy igazából én ezt nézve tudok véleményt mondani,és hát akkor biztos hogy a RO a jobb,mert hát abban az idõben a BF2-nek voltak érdekes húzásai,amikor egy fél tár is kellett egy emberbe hogy kimúljon meg hasonlók (nem tudom,lehet azóta patch-ekel javitották,én vagy egy éve nem láttam BF2-t).

schrank
te is bf2-es kecseg vagy mint én melyik a jobb õszinte választ várok <#ravasz1>

Hm...lesz egy hét próbaidö?Akkor addig én is visszatérek,mert a sok csatlakozási nyûg elriasztott ettõl az amugy szuper kis játéktól.

schrank
köszi <#papakacsint>

most is letöltheted elõre, és akkor semmivel se kell foglalkozni, csak kettõt kattintani amint lehet játszani.

schrank
magyarul az ingyenes héten csak le kell tölteni nem kell kártyával ....szakodni <#fejvakaras>

tototto
na a régi steamapp.cfgvel bejön a szerverválasztó rész kilistázza szervereket de mindegyikre azt irja ha kikkelek hogy nem disconnect 😊

tototto
hát a játék teljesen jól elindul ha a steam.dllt bemásolom de a multiplayer részre klikkelve azt mondja inditsak steamet, hiába fut, de a számláló még ketyeg, tehát eévileg menni fog remélem és igy csak 10%-t kellett letölteni 😊

tototto
akinek a battlefield bejött szerintem nem fog jót szórakozni ROval ég és föld a két játék, dehát itt az ingyen játék pár napig kikell próbálni, eleinte lehet nem fog tetszeni, de ne add föl egybõl 😊

Van sok külföldi szerver jó pinggel ahol találhatsz tömegeket, a magyarok is ilyeneken játszanak általában.

Regisztrálsz steamen (1 perc), kikeresed a játékok között, megadod a kártyád számát és még pár adatot (2 perc), vársz fél percet amíg ellenõrzik, és máris töltheted, majd játszhatod a játékot. Kifejezetten kényelmes.

schrank
de egy ilyen karakterû gémnél elengedhetetlen a rengeteg fõvel üzemelõ rengeteg számú szerver
amúgy a magyar scene mekkora hányada nem varezos és az hogy neten lehet megvenni az azt jelenti hogy megrendelni korongon vagy letölteni meg baszakodni az accunt-tal <#ticking>

k*

1, mivel ez egy online akciójáték, meglepõ lenne ha magadban kéne játszogatni
2, automatikusan a legfrissebb verziót tölti le a steam, nincsenek külön kiadott peccsek, csak kettõt kell kattintani az ikonjára.
3, folyamatos spawnolás van, hullámokban
4, jelenleg csak neten, 6500Ft körül van.
5, nem nagyon, kevesen játszanak vele MO-n, és köze sincs a bf2 játékmenetéhez vagy a világához, nem pont a bf-es egyszerû lelkel játszanak ezzel.

schrank
na szóval:
- az ingyenes héten lehet majd játsani on-line is ?
- kellenek az aktuális patchek ?
- van a játékban spawn-olási lehetõség vagy egy körben csak egyszer lehet meghalni ?
- lehet-e kapni magyarországi hipermarketekben vidéki boltokban a gammát vagy csak neten lehet megvenni ?
- ha arra adom a fejem hogy átállok bf2-rõl ro-ra vannak magyar szerverek honlapok stb. mert amit eddig linkelgettetek az édeskevés

me and a monkey
Ebben nincs igazad, szerintem meg magasról szarik Rád.....

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

á dietrich le se szar engem, ezért lehet vele jókat szívózni (szerintem lány)
az orosz fórumon azt olvastam, hogy valószínûleg az ncf fájlok felelõsek az azonosításért. lehet, hogy kéõsbb csak két ilyen (megfelelõ) fájlra lesz szükség, hogy a free hétvége után is lehessen játszani. valamilyen okból nagyjából abban is egyetértenek, hogy a legalásian letöltött cuccal nincsen mód játékra a free periódus elõtt.

http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=37428
Ez jól hangzik. Ha nincs már meg a "warez install", akkor talán csinálj a steamapps-ról egy kópiát és engedd a steam-nek, hogy befejezze a letöltést. Ha mûködik az MP szerver listáig el kell tudni jutnod (miután bemásoltad a steam.dll-t a RO system könyvtárba) és megspóroltál úgy 2Gb-30Mb letöltést.
mit mondott?menni fog?!
me and a monkey
Ne törödj vele, Feedback nagyon sokat tett a játék hazai népszerûsítéséért csak sajnos hajlamos a túlkapásokra.Õ egyfajta enfant terrible, de munkássága elvitathatlan !
Ha még maradtak volna kételyek Benned akkor látogasd a Feedback által promotált fórumot.
Fórum

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Nemtudom, én tettem fel rendes Steam-et és Preloadoltam már a cuccost!
Az oroszok is csak 2 órával vannak elõttünk, nem napokkal.

tototto
nem kell idõutazónak lenni csak azért kérdeztem hátha olvas valaki az orosz fórumban errõl, ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor kár flamelni

mindjárt megkérdezem az idõutazó szomszédomat

tototto
ha bekopizom az extrahált verziót az uj steambe akkor 89.8 %os preloadtól folytatja a letöltést, fog ez majd mûködni?, és inygen hét után is megy majd tört steammel, errõl tud valaki valamit?

tototto
srácok az extrahált verziós Rot lehet updatelni, fog mûködni az inygenhét alatt, vagy lekell tölteni az egészet 2gigásan egy nem peccselt steammel, vagy esetleg lefrissitem az extrahált verzsönt és tegyek fel egy szûz steamet amibe kopizzam át a steamappst meg a frissitett ncfeket?

Az nem lézer, hanem nyomjelzõs lövedék akar lenni.
köszi Z,

sikerült eljutnom a szerverlistáig (de elõbb még rimánkodott két dll-ért amit bemásoltam a system könyvtárba)

a hibaüzenet más mint amikor még mûködött, szóval szerintem nem tudunk tovább lépni
Bocs nem vettem észre. De ez a cgf ugyanaz mint az eddigi, semmi különleges.

De feltöltöm:
NEVED (simán beírva), JELSZÓD (" között) értelem szerûen, a D:\Steam oda van telepítve.

tessék

...\red orchestra\System\
Dietrich
....

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zoltang!
a 65-ös index a testmagassagodat, a cipomeretedet vagy IQ-dat hivatott jelezni?
bakvarnyu
'steam servers are currently too busy to download the game '
na fasza .. jol felkeszultek a letoltes invaziora

Dietrich
"dietrich, gyakoroljál practice módban. javaslom, változtasd meg a neved"

miután nem is engedte ezt így kapott egy számor Dietrich65 <#vigyor1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
hát persze minden szar amit nem frissitenek az userek...

a firefox meg felzabálja a memóriát pár óra használat után (ctrl+alt+del)..

lol..kicsomagtam az orosz oldarol korabban letoltheto gcf filet,es updatolta kb fel ura alatt 80% rol..es most kesz..es visszaszamol lazan..viszont viccbol day of defeat free weekend van ki irva..nektek is?!
schrank
addig májerkodjatok amíg velem nem futtok össze valamelyik szerveren na persze ha odáig eljutok <#vigyor5>

Serpa
igen,igen?
majd meglássuk ...^^

sûrûn nézz majd hátra, sose tudhatod mikor termek ott és a hátatba állítom a bajonetet.
😊

Ha ha ha .... 😊))
bújnék az erdõben egy tácsöves SVT40-el, elõttem a célkeresztben egy õrült náci MG-vel
schrank
láttam a linket csak töltögetõs kecseg sem vagyok de már rájöttem hogy a " Your download is ready." mire szolgál <#miaz>

köszi zoltang.
fel tudnád tölteni valahová azt a cgf-et? hova kell rakni?
1016 igen.
Kipróbáltam a LyvesKyrov (remélem így írják 😊 ) pályát, persze csak botokkal. Elég érdekes kis erdõs, lövészárkos pálya... 😊) Jó sok emberrel lenne az igazi (min. 64). Állnék az MG42 mögött, elõttem a muszkák tömegrohama... 😊))
a FAQ-t én megcsinálom mihelyst rendezõdnek a viszonyok.

BTW schrank, te matyizol ott a sárga kis ablak mögött?
Serpa
transport ld #2531
vehicle vid