6141
  • Neoncsoves
    Na jön le, downloadolom lefele :))
  • hutkai
    Vannak magyar klánok vagy vmi oldal mint például www.dod.hu vagy cs2hu ?
    És ogc kivül van más magyar szerver mert az x-fire csak azt jelzi ki ?
  • Serpa
    minden szavazat számít
  • Alkarcsont
    Én megpróbáltam mikorfonon kiadni parancsokat, ha láttam elakadt a támadás akkor segítettem füstgránáttal beépített menüs parancsokat is használtam... Taktika csak akkor van, ha vannak partnereid is benne akik hajlandóak együttműködni...
  • Mersant
    en altalaban nemet szervereken jatszom, egyreszt mert jo a ping, masreszt mert van csapatmunka, odafigyelnek egymasra az emberek, az MG-s nem megy elore kommandozni, hanem fedez, ha ker loszert kap es nem kell erte orakig konyorognie...persze itt is feltunnek hulyek, akik direkt szetbarmoljak mas jatekat de azok 1-2 kor alatt eltunnek....meg altalaban nem ez a jellemzo
  • bricsi01
    Én a FreeTrial alatt nem alkalmaztam semmijen taktikát, én csak kerestem egy jó látószöget s K98(de távcső nélkül,sztem úgy könnyebb :-) ), azt tizedeltem.
  • sFAlastor
    Az épp jelenlévő játékosoktól függ. Próbálj olyan szerverre bemenni ahol van jópár ember a jobb klánokból (13th, project, DBDUK, fullmj, Core, stb.).
  • Neoncsoves
    hm. tesóm american express kártyájával vettük meg a garrys mod 10et. azonnal le tudtam tölteni a gamet és nyomni... és ft volt feltöltve rá
  • Neoncsoves
    Sziasztok! Látom hogy "csak" 4ezer ft. asszem megveszem! :) csak véleményt szeretnék kérni. Itt van legalább a csapatban taktika? tehát nem csak rohanni és lőni?
  • Cypher7
    Természetesen csak egyszer vonnak le pénzt a kártyádról. Az utalás iszonyatosan körülményes mivel napokba is beletelhet mire eljut amerikába a pénz, így viszont nem kell erre várni mert így is napokba tellik, de mivel már az ő bankjuk veszi le a számládról a cash-t ezért azonnal oda is adják a játékot. Szerintem marha logikus és kényelmes. Nem hiába működik így szinte minden internetes bolt.
  • hutkai
    Nah mind1 interneten vszeg nem veszem meg inkább várok a díszdobozra ha nem lesz akkor meg megnézzük azt az internetes rendelést csak kell vhonnan 1 bankkártya :d
  • hutkai
    Ez a típikus amcsi taktika mindenkiről megakarnak tudni mindent h tudják biztositani a világot stb.....
  • bricsi01
    Helló!

Nekem 1 nyügöm van.
    Hogy miért kell megadni a bankkártyaszámot meg egyebeket, de miért nem lehet utalni?
    Húznak le idönként 1 kicsi pénzt a felhasználás miatt, vagy mi? :-)
  • Mersant
    ugy tudom magyarorszagon tovabbra sem lehet megvenni boltokban...
  • hutkai
    Hi. Nem tudjátok h a steamen kivül hol lehet megvenni mert 1 időben volt az 576-ban de mostmár nem látom és az eladó azt mondta ők már ne mfoglakoznak vele? Előre is kösz
  • sFAlastor
    Igen, nagy valószínűséggel a TFT monitorod okozza.
  • garferi
    Hi!
    Az lenne a kérdésem, hogy miért van nállam DirectX 9 módban játszva az a grafikai hiba, hogy a kép elcsúszik egy kicsit ha oldalra mozgatom az egeret? Mindenből a legfrissebb van fenn. ATI 9600pro-m van.
    Sima DirectX ben nincs ez. Lehet, hogy a TFT monitor miatt? Ha a vsync ot feljebb állítom a driverben akkor sem jó. Játékon belül pedig nem lehet a szinkronizációt állítani sajnos.
  • trogerzsiger
    köszi!
  • sFAlastor
    Akarom mondani 512kb/s-es nettel már garantáltan semmi gondod nem lesz
  • sFAlastor
    Gép? Sztem bármilyen mai konfigon elfut. Net nem árt ha nem csak 56-os modemes, 256 már elég kell hogy legyen neki, de 256al garantáltan hibátlanul működik. (a letöltéséhez nyilván minél jobb ajánlott :D)

Az elmúlt oldalon kétszer van azt hiszem leírva hogy nem kapható Magyarországon, csak Steam-en keresztül.
  • trogerzsiger
    Hello!

Azt szeretném megtudni hogy a játéknak milyen gép kell és milyen net?
    És hol lehet megvenni? itt magyarországon
  • Serpa
    tenkjú :P
  • me and a monkey
    Rám számíthatsz. ;)
  • priluki
    egyépkén totál valami 21$ és ma néztem a dollárt 195 ft ugyhogy kb 4000ft a játék.. szoval sztm nem pénz érte (föleg ha összejönne a vásárlás:S):D
  • priluki
    Én tregnap megprobáltam a tranzakciot,de nem sikerült,akkor valoszinüleg a ft miatt... de akkor most dollárt rakjak a kártyára,vagy hogyan? ááá magas nekem ez miértr vagyunk ennyire "balkán ország hogy nincs boltba " :S
  • benioh1993
    kössz
  • sFAlastor
    Steamen nem tudsz fizetni forinttal, de egyébként 17.95$ azaz olyan 4.5-5k között leszel forintban összesen vele.
  • benioh1993
    És mennyi a mostani ár?4000FT körül?
  • benioh1993
    Ez igaz!Meglettem győzve
  • Serpa
    "limited-time trials"
    :)

vmelyikötök megdob majd vele?
    jelenleg csak DoD:Snál lehet.
  • Cypher7
    Szerinted nekünk honnan van meg a játék? :) Amúgy sokan rettegnek ettől az átverésről, de hiddjétek el nem olyan egyszerű csak úgy leszívni valakinek a számláját. Meg amúgy is ez a rendszer már évek óta működik szerinted ha kamu lenne nem tünt volna már fel valakinek? :D
  • Mersant
    par haverom is azon keresztul vette, es nem panaszkodtak hogy gaz lenne :-)
  • benioh1993
    És van ki vett már játékot steamen keresztül?
  • Mersant
    ez ponosan hogy is mukodik? adok valakinek ilyen "jogot", es az X orat jatszhat velem 1 szerveren, vagy nincs ido limit, mert gondoljak az illeto beleszeret es ugyis megrendeli? :-)
  • sFAlastor
    Biztos lehetsz benne hogy nem vágnak át... Gondolj bele hány ember játszik CS-t vagy HL-t, CoD-ot stb. Én még soha nem hallottam olyat hogy Steamen keresztül vágtak volna meg vkit. Egyébként a banknál utána tudsz érdeklőni hogy mennyit vettek le stb.
  • Alkarcsont
    Igen, de egyszerre csak 1 embert hívhatsz és az csak azon a szerveren játszhat amin te és csak VAC Secured servereken... De ettől még király dolog!
  • benioh1993
    Ez a steamen való vásárlás mennyire biztonságos?
  • Serpa
    steamnek lesz egy új opciója.
    "Guest Passes"

egyfajta "limited-time trials".
  • Cypher7
    Rendelés Steam-en
  • Cypher7
    Aki meg szeretné vásárolni annak itt egy részletes útmutató a rendelésről.

http://www.rdha.hu/cypher/vasarlas.html