Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx. a választ

nem értem mit értetlenkedtek.. ott az a nagy LAUNCH gomb a preloadnál, arra kell rányomni amikor lejár a számláló, ha nem megy akkor steam restart és utána jó lesz.

Serpa

schrank
kér valami steam.dll-t gondolom ezt kapjuk meg mi potyalesõk holnap és akkor mit is kell csinálni pre-load <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
thx kipróbáélom

indítsd el a játékot practice módban és meglátod
alapból: z

érdemes ezeket a doksikat átnézni: \Steam\steamapps\common\red orchestra\Manual
Az új pecs elõtt ez a mutatvány nem volt lehetséges. A játék fizikájába való ilyenféle beavatkozással az egymásról lepattanó figurák problémájára akarták megoldani.

A pattogás megnehezítette a közelharcot és gyakran "telefrag"-hoz vezetett: UT2004-ben ha két karakter ugyanazt a teret foglalja el pl. teleportálás után, akkor az érkezõ játékos megöli a stacionáriust.

Telefrag már nincs, de állítólag a figurák továbbra is lepattannak egymásról...
Serpa
problémás 1 ember vagy.

steamapps --> common --> red orchestra --> system --> jéé, és mi van ebben a könyvtárban, hát nem a redorchestra.exe

schrank
már csak egyet kell aludni és még mindíg nem vagyok tisztában azzal hogyan lesz ebbõl a 2008MB-os izébõl játék egy hétig <#nemtudom>

Szevasztok, melyik gombbal lehet fegyvert felvenni?

szerdán este 10-tõl lehet játszani.

az én számlálóm szerint még 48 óra 10 perc van hátra
bakvarnyu
tényleg, akkor csak holnap éjfél

Serpa
nem tudtok vkit aki indítani tudna 1 hun servert?

me and a monkey
Amennyiben ma aug. 1 van.....
Nincs magyar szerver, szanaszét vagyunk

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

bakvarnyu
Elvileg akkor már ma hajnaltól indul a buli?
Van valami szerver ahol magyarok vannak?

me and a monkey
A Kaukazus pályán már megtekinthetõa Loch Ness-i szörny.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Dietrich
és majd ott fog elfutni a csõ elött? aki eltalálja annak meg kiírja majd a game, hogy:
win jackpot 100.000$
<#nyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
sztem belefér.
egy kis poén nem árt.

remélem én is megláttom majd.

Dietrich
na ez bejön már ;9

mi ez a baromság??<#wow1>kicsit komolytalanná teszi így..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
Serpa
akinek hiányolja a steam.dll -t, a következõket tegye:

1) In your steam directory find the steam.dll file
2) Make a copy of it
3) Navigate to common/redorchestra/system folder
4) Replace the steam.dll file there with the one you have copied.

Nekem Firefoxom van és bejön a kép. (sajnos 😊 )
IE-vel bejön FireFox-al nem. Máskor ne vicceskedjél velünk nem véletlenül hanyagoljuk az IE-t! Tessék szépen képfeltöltésre rakni azt a képet, érteeeem?
Serpa
a hiba az önnök készülékében van.

Az elsõ kép nem jó! Hagyd ezt a békát rakjad fel képfeltöltés.hu-ra!
Dietrich
az elsõ linked már be se jön..ilyen gázos kép volt? 😉

Serpa
véresen komoly.

Dietrich
dehogy..azon kívûl, hogy leszedtem nem csináltam még semmit vele.

Mi ez? <#wow1> Remélem csak vicc.
Jah azota en is lekoptam errol a gammarol,mert kicsit mar extra hard volt a w verzioval osszehozni a dolgot,na de majd most kiprobaljuk es ha elegge utos,akkor raszanok egy napot(ugy erzem ez majd kelleni fog neki)es osszehozom a dolgot.

Serpa
állati.
eddig jött >330kval, most meg alig 100k

schrank
én a C-re telepítettem a steam-et nem oda kellett volna mi <#idiota> mert így gondolom a c-re is akarja majd telepíteni a game-t ?

Mersant
eleg nagy gaz, ugyanis egy csapatban voltunk...meg 1 kocsiban is ultunk <#email>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

schrank
kösz te bf2-es áruló de tegnap játszottál bf-et is láttallak ill. lõttelek <#mf2>

Serpa
a tankos mapok lesznek igazán faxák.
te vezetsz és pedig bemérem a célpontot és megkínálom egy 88 millissel.
és fordítva.

amúgy szokod az irányítást/kezelést?

Dietrich
ok.

most majd te mész elöttem, én fedezem a hátad mint a régi szép idõkben <#eplus2>

Serpa
pedig akkor még 1xû volt.
nfo alapján ki lehet cselezni a steamet.

Dietrich
majd kiderül, hogy milyen lesz...márciusban nem volt kedvem baszakodni a warezolás részével..

Mersant
szal elinditod a steamet, kivalasztod a my games vagy iylesmit es ott dupla klikk a jatekra. menni fog? :-D

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Serpa
ha nem felejtem el ...

elõször is várd meg, míg elkezdõdik az 5 napos akció...
schrank
és hogyan kell majd telepíteni vagy elindítani vagy valami ez számomra még mindíg rejtély <#nemtudom>

oda hát a steamapps könyvtárba...
szoljatok, ha ezek a file-ok megérkeznek!
Serpa
én is emiatt térek vissza,
<#eljen>

és ha télleg csak néhány ncf fájlt kell letölteni a gondtalan játékhoz, tovább is maradok, mint 5 nap.

Serpa
élt 9 órát.