6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
priluki #3461 -
#3460 Helló!
Valaki aki folyékonyan ír angolúl azt megkérném, hogy írja meg a készitőknek, hogy csinálják meg, hogy a beszédeket ugyanúgy halljuk mint más zajforrásokat.
Bocs a sok "hogy"-ért, csak gyorsan fogalmaztam.
Előre is köszönöm. -
#3459 Ennyire ne bízz meg senkiben, ez csak egy fórum.
Biztosan van a családban vagy a baráti körben valaki akinek van ilyen jellegű bankkártyája. -
Stuller #3458 nekem az lenne a nagy kérésem , hogy:
szeretném megvenni a gémet mar rég óta, de a barnkkártyám nemfogadta el (gondolom mivel 18 alatt vok, mert nincs rajta semmi korlátozás zs az bőven megvan rá) és h esetleg ha vkinek atutalnam a zs-t es megvenne nekem... tudom nagy kérés de még régebben a free weekenden beleszerettem:)
-
#3457 de az vok, eye to eye?
^^
506 osokkal én is voltam egy teamben, de ilyen parancsokat nem láttam.
de ez a RO topic. -
Alkarcsont #3456 TS szerver olcsón! -
#3455 Jó lenne, amiről írtam az CoD UO base szerver. -
#3454 Ugyan, csak nyugodtan. Tegnap engem is zavart az"Itt vagyok Ezredes - Parancs - Moody, hozz páncéltörőt...és hasonló "parancsszavak.
Így hogy szóltál nekik csak megerősítettél, hogy szóljak neki.
-
Neoncsoves #3453 obinet ki van lőve az nem szponzorál... Ha valaki tud, intézhetne :) meg lenne beszélve egy időpont hogy mikor játszanánk együtt melyik szerón. Én a The Wild Bunch Official-on szoktam játszani :) -
Neoncsoves #3452 13 vagyok de mégis tudok észszerűen játszani :) Srácok kéne intézni egy TS servert a Red orchestra HUN Scene-nek... -
#3451 Tőlük nem kérek elnézést, tőletek igen.
Ha legközelebb pattogok, csak írd be, hogy relax és észreveszem magam, szenzitív vagyok néha.
Se feleségnek, se barátnőnek, szeretőnek, nekik jó az én nem dombornyomott kártyám is... :D -
#3450 Serpa !
Ne légy régimódi, tegnap találkoztunk néhányszor a base szerveren. :)
Trident !
Feleség, barátnő, szerető? Egyiknek sincs dombornyomott kártyája? :)
Így legalább jössz mindig a szerverre, bár tudom néha idegesítő a 10-14 éves korosztály. (mint tegnap, 506-osok :) -
#3449 Én meg nem akarok csak ezért dombornyomott kártyára váltani, és nincs a közelembe olyan aki megvásárolná nekem. -
#3448 régimódi vok.
bricsi!
kiváncsi vok mi fog kisülni belőle ... -
#3447 Sors keze van benne, ha hozza majd a pízt akkor hamarabb mint ha havi 1 ember bejön csak nézelődni.
Ne kérdezősködj annyit, ha kérhetném. :-) -
#3446 Serpa ! Miért fontos, hogy így vedd meg? Ha letöltöd, ugyanaz a végeredmény, lehet így is "backup"-olni, így utána már elég csak azt újra meg újra feltenni. (+ update)
A vásárlás meg teljesen biztonságos. -
#3445 ebben az évben várható? -
#3444 Még sehogy, mert még csak most nyílt meg a bátyám PC boltja s még nem hoz sok anyagit amiből rendelhetnénk. -
FLeK0 #3443 steamen -
#3442 bricsi!
hogy áll a hazai terjesztés? -
#3441 Ti már olvastatok arról, hogy mit fognak újitani a következő pecsben?
Lehet majd használni a tankelháritó lövegeket és fel tudsz ülni utasként a tankokra, de még bővitik a játékos számot is 32-ről 64-re.
Ez jó cég, nem kiadja mégegyszer mint a többi.
Ha jól forditottam akkór 5 hét mulva lesz tölthető Steam-en.
Már várom, de szerintem miután elolvastátok már ti is. :-)
www.redorchestragame.com -
#3440 ja -
Alkarcsont #3439 videókat megkuksiztad? -
#3438 Egész pontosan: 19,95 + 3,99 áfa = 23.94 $ Vagyis: 4333.- HUF -
#3437 3585 forint. ez tényleg olcsó, de szerintem majd egy fél év mulva megveszem. -
#3436 19,95 $ és tényleg van áfa.
Nekem anno 24,95 + 4,99 volt az ára.
Nagyon is megéri.
Steam az árral -
FLeK0 #3435 bankkártyával? -
Alkarcsont #3434 steam-en hogy fizetsz áfát? -
lee56 #3433 Komolyan? annyit már majdnem meg is ér... -
FLeK0 #3432 +20% áfa -
#3431 Én tudom rosszul, hogy steamen keresztül kb. 3600 jó magyar forint? -
Alkarcsont #3430 Szerintem nézz meg róla pár videót:
[/URL]Red Orchestra: Ostfront 41-45 Trailer
Red Orchestra: OstFront 41-45 Trailer 2
Red Orchestra Ostfront France Video Contest
Gamplay videók:
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=FQItB8PjPCE]Gmaeplay1
Gameplay2
Gameplay3
Gameplay4
Persze igazából akkor tudod milyen, ha kipróbálod és akkor biztosan nagyon hamr 2 meglepetés fog érni:
1. eleinte azt sem tudod honnan szedtek le.
2. mikor megörülsz, hogy végre leszedtél valakit kiderül, hogy a társad volt (mert ezt is csak az egyenruha jelzi, nincs a fejük fölött jel vagy ilyesmi) -
Alkarcsont #3429 Elvileg, ha van egy haverod akinek megvan Steam-en tud adni neked vendégfelhasználóio státuszt és azzal pár napig tudsz játszani azon a szerveren amin ő is fent van... Asszem.... -
#3428 Nem lehet valahogy kiprobálni? amit mondtatok az jól hangzik, és az ismertető alapján is tetszik a játék, csak nem akarok kidobni 7000 forintot az ablakon. -
#3427 Valahogy a játékosok is mások.:)
Amikor próbáltam akkor nem találkoztam anyázókkal meg sírósokkal. =)
De (!) én csak a felszínét ismertem meg csak:) -
priluki #3426 Bf szerintem egy arcade ovoda fegyverekkel:D
itt nincs se életerö se célkereszt,nem mutatja mennyi löszered van,egyszoval realisztikus és pont ezért a legjobb!! -
Alkarcsont #3425 Határozottan nem. Ez olyan RO-s. BF-ben rambózhatsz, itt nem! -
#3424 ahha, szóval battlefield szerű? -
Alkarcsont #3423 Terület foglalós mindkettő, csak egyik mapon fix támadó/védő a felállás, másikon a célpontok (pl. egy magaslat, egy gyár, egy híd, egy tér stb.) oda vissza elfoglalhatók. Általában az a csapat győz aki időre megszerzi/megtartja az elfoglalandó célpontot vagy aki talpon marad a csata után (pl. mindkét fél 200 egységnyíi utánpótlással rendelkezik, ha valaki meghal és spawnol akkor ez a szám csökken...) -
#3422 Sziasztok!
Tervezem a játék megvételét, de a bf2ét is. A bf2 ki tudtam próbálni, ehhez pedig sajnos nem találtam demót. Milyen játékmódok vannak a játékban?