Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oroszoknak a hangjuk is irritál olyanok mintha belennének baszva 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A tankos mapok nekem nagyon bejönek a sima gyalog harcokra is kezdek rá érezni.
Szal jóh game bár egy ami nem teccik külsõ nézetes karakter mozgás..
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
indítsd steambõl (launch)
Ennek ilyenkor milyen betegsége van?
Steam megy,be vagyok jelentkezve,meg persze net kapcsolat is van...
Tûzfalon kiengedtem,meg már ki is kapcsoltam,semmi hatás.
Oda kell belépni, ahol kevesebben vannak mindig meglegyen a csapategyezés, fairplay emberek!
Elöször az orosz fél cuccai tetszetek a németeknél mindig jobb a csapat :-)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Dietrich: én átállítottam a bill.kiosztást, de játékban > ESC > controll options.
Ott meg tudod nézni.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
HUN_PaI2tizan néven szomorítom az ellenfél csapatát de mégjobban a saját csapatomat 😄
ingyért van 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
My Life for Freedom!
remélem maradnak a free után azok közül akik most csak probálgatják; és nem csak 4-5 játszunk majd.
jó sok kérdés felmerült, és úgy láttom mindenki kapott is választ.
így csak az uccsó kérdésre (wily) reflektálok.
ajánlatos 1-2 HPvel megkínálni a lánctalpakat, utána jöhet az AP.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
szani nem kell, herotom van a szanikból akik a fronton meggyogyitjak az katonat, sot felelesztik a halalbol...<#falbav>#falbav>
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
És az utász kaszt mire képes?
Kár hogy szanitéc nincs:-)
2. haközel mész hozza akkor automatikusan letámasztja ha olyan pozícióban vagy. teendõ nincs, csak így nem mozog a fegyver és pontosabban lehet célozni.
3. pályafüggõ, van mikor támadni kell, van mikor védekezni, van amikor visza tudod foglalni a pontokat van amikor nem. a térképet kell megnézni, ott látod az elfoglalható pontokat. ha fehér akkor mind a 2 csapat foglalhatja, ha éles színû a vaskereszt vagy a vöröscsillag akkor szintén, ha halvány akkor azt a pontot már nem lehet visszafoglalni, hátrébb kell vonulni és a többi pontot védeni. elég egy ember is, a lényeg hogy több embernek kell ott tartozkodnia mint ellenségnek, alul középen jelzi a foglalás állapotát
4. ha rányomsz a tûzgombra ki van biztosítva, de nem dobja el egybõl csak ha elengeded, asszem..
5. sokat, errõl van egy pontos leírás a honlapján de ez nagyon hoszú, leírja hogy ha 2 háromszög között van atank akkor az hány métert jelent és hogy kell beállítani a "célravezetõt" de feelingbõl is mehet a dolog..
6. nem
7. harckocsi is
8. lõszert tudsz vele osztani a társaknak
1.Bajonettet puskára hogyan kell rátenni? (esetleg BAYONETT/DEPLOY MG gom lehet az és ha igen mit jelent a deploy mg?)
2.Hogy tudok fegyvert letámasztani homokzsákra meg egyéb tereptárgyakra? megjelenik az a kis ikon olyankor mi a teendõ?
3.Az egész játékmenet kicsit homáylos azt értem hogy vannak nagyobb objektumok amiket el kell foglalni de mind a két csapat foglalhat? vagy van egy védekezõ és egy támadó csapat? a védekezõ csapat visszafoglalhat? hány ember kell a foglaláshoz? és honnan látom ha épp foglalok? az elenfél látja - e?
4. gránátot lehet kibiztosítani mielött eldobom hogy minél hamarabb felrobbanjon?
5.harckocsiban a távolság becslés mennyit számít a pontosságban illetve hogy lehet ezt gyakorolni csak tapasztalattal megy gondolom
6.ellenséges harkocsit lehet-e lopni? :-)
7.ha harckocsi áll egy elfoglalandó területen azzal is lehet foglalni vagy csak gyalogos tud?
8. a "resuply gunner" gomb mire való?
Azért látszódott, hogy sok a kezdõ. Aokan a célkeresztet keresték, mások azt kérdezték mivel zoomol, volt aki kijelentette, hogy irányíthatatlan a játék, meg úgy ahogy van értelme sincsen és hol van a térkép egyáltalán. Mikor elõvetettem vele a térképet, megmondtam, hogy õt egy piros nyíl mutatja és vannak még ott vannak a feladatok mit kell elfoglalni/védeni jött a válasz, hogy mire megy vele.
Persze ezek csak a legdurvább esetek a nagy átlag vagy értette a dolgát, vagy miután elmondtuk értette mirõl van szó. Jó tankcsatáim és jó puskás harcaim voltak érdemes mindenkinek kipróbálnia, de elötte ott van a 2db. videó tessék végre megnézni, ha azokután is van kérdés akkor szivesen válaszolok.