Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
Én próbáltam azért figyelni a fõnökre is ha volt nem csak arra melyik bill mire való 😊
de screnshotot melyik billel lehet?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Nekem is volt szerencsém tegnap egy picit újra kipróbálni a játékot. Mennyi hülye megrohanta a szervereket. Valamelyik azon versenyzik, hogy a saját csapattársakat harckocsival elgázolja, a másik meg gránátozik, a harmadik lelõ. Beleültem egy harckocsiba és szépen egymagam lövöldöztem a T-34-ket. Egyszer beül egy hülye mellém és elkezd rallizni a pályán... 😞

A próbajátékban csak a régi alap térképek vannak engedélyezve. Hiába tettem fel a legutóbbi csomagot (RO_FinalPack_060726.exe), szavazásnál csak a régieket lehet választani.

Még ennyi embert, ennyi teli szervert régen láttam... 😊

A Steam ezeket pakolta fel 22:00 után nálam:
RedOrchestra.log
trip_postfx.log
User.ini
RedOrchestra.ini
ServerFilters.ini
ClientRegistry.blob

Ezeket kellene megbuherálni, hogy késõbb is menjen a progi?
Mersant
F1

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

urbijoe
itt melyik gombra van álitva amivel meg tudom nézni kik játszanak?
mint pl: a CoD2-ben a "Tab"

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Mersant
en is felugrottam tegnap este egy kicsit, hogy esetleg segitsek az ujaknak, de tenyleg rengeteg kreten van :-)hiaba mondtam, irtam barmit, mar reg csak 1 bazisunk volt egyedul vedtem, a tobbiek elol futkostak odessan ahol mar semmi keresnivalojuk nem volt. bar a tamado csapat sem volt jobb, mert csak 1 emberke probalta befoglalni azt a bazist, de a vegere neki sikerult rabeszelnie par embert hogy foglalni kene :-)
milliok kerestek a celkeresztet, ugraltak a tank korul mintha hotdogos bode lenne, lottek gepisztolyal...:-) szal voltak extrak. remelem hamarosan raereznek, es meg is tetszik nekik a jatek, jo lenne 1-2 magyar szerver ezek utan is.

kerdes: visszaallitottak a tankok sebzeset a regire? mert megint 2 loves kellett a T34 kilovesehez, mig az uccso peccsben mar 1 is eleg volt ha a loszertarolonal kapott talalatot, szal mivan ezzel?!<#nemtudom>

Schrank, meg nem nyilatkoztal...visszamentel Bfezni? <#boxer>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

tototto
én serpával meg feedbackel (sgt.brutal) játszottam 😊

Dietrich
Mennyi tankos map van? Mert mindig csak azon az egyen voltunk...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ip cím alapján nem talált semmit..aztán másképp igen..

Dietrich
és mibõl gondolod hogy nem? <#ravasz1>

Tridenték fullon voltak oda nem fértem be..Serpa sem ezen a nicken játszik tuti 😉

trident
Köszi a játékot mindenkinek!😊

Vagy olyan kasztot választottam, ahol magányos farkasként próbálkozhattam (volt ahol jól, volt ahol nem) vagy pedig maximálisan próbáltam kooperálni (tankot vezetve pl, figyelve mikor céloz, lõ a tüzér).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

connection failed van akkor is ha a map töltése közben betelik a szerver
me and a monkey
Az a szerver telt házon futott, én másikon voltam Akarcsonttal és amikor kiléptem, akkor láttam egy Dietrich 68-at, bár nem hinném, hogy az a "mi" Dietrichunk lett volna.
Nagy nehezen be tudtam menni a full szerverre, Feedback rontotta ott a levegõt(egyszer le is lõtt) és Trident.
Még van egy pár nap .

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
hát nem tom.
nálam mûxik.

sok a kretén is.
vagy 3x kiadtam a parancsot, h STOP, de baxot megállni.

Ja nekem is volt egy Connection Failed.aztán a másik szerverre már bement.
Hát most jó sokan játszák,köszönhetõen a "ingyen hétnek".

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tototto
nagyon filinges végre be lehet jutni a szerverekre 😊
a füstgránát meg nagyon tetszik , de azt megfigyeltem ha krasnyin a garázsnál bedobod az ajtóba és bemész az ablaküveg mögé akkor nem látszódik a füst ez elég csúnya bug :S

Dietrich
lehet hogy gyûlik de nálam nem azt írta ki, hogy ez egy mûködõ szerver lenne..

*keresem
most beengedet és az államat eresem a padlón 😊
bemásoltátok korábban a steam.dll-t a RO system könyvtárba?
hát ez elég szarul hangzik
én még nem próbáltam ki...
'Conncetion failed'

bárhova lépek, ezzel mit lehet kezdeni?
hat kva jo ingyen het ..ugyanugy szazevigtolt,nem is latom ennek fojamatat azt 6-6 cor cancel connection..mit kell feltenni hozza?!BRUUHUUHUUU
Serpa
itt gyûlik a nép ...

80.77.120.59:7757

angréfdászobjekt!
Serpa
ellenõrzni a fileokat, után már télleg betudsz lépni.

Újraindítottam a Steam-et, most valamit csinál...
lépj ki a steam-bõl aztán vissza
Nekem a Launch gombra nem csinál semmit <#szomoru1>
schrank
indul a mandula <#buck>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
méééég néééégy peeeeerc <#finom>

Kerítsétek elõ nekem 😄
Szerverválasztásban nálam legfontosabb az alacsony ping, teli szerver, botok hiánya. Kerülöm a tank mapokat kivéve Ogledow esetleg Arad. Végül jó játékosok után kutatok mint pl. wunderlich meg a projectes srácok.
Serpa
Tridenttel kell egyeztetni.

Alkarcsont néven leszek, de hol a TS szerver? Roppantmód fontos lenne könnyebb volna összeegyeztetni hol gámol a csapat!
schrank
schrankHUN

KM
JTB

Serpa
Serpa

pont most akartam errõl kérdezõsködni. aki benéz még ide dobjon már meg minket a nevével, hogy felismerjük egymást.

sgt.brutal leszek vagy cpt.gade
Serpa
te hol leszel?
h elkerüljelek.
<#wow3>

me and a monkey
Legalább mi igyekezzünk egy szerverre menni, lehetõleg magyarra. Én beraktam mind a négy szervert a kedvencek közé, figyelni foglak benneteket.
Én Rich mûvésznéven tevékenykedem, Serpáét kitalálom (talán Serpa...), Feedback valamiféle Sgt. Brutal vagy mi... Többiek?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

akkor kristályosodik majd a frusztráció mint a fing az abszolút nulla fokon
schrank
sok BF-es lesz azt garantálom <#ravasz1><#hehe>

Kíváncsi vagyok hogy a noob invázió milyen új stratégiát igényel. Gondolom látunk majd néhány ROPlayer-t és még a csapattársak elõl is rejtõzni kell. Gondolom a PPSh seggét is többször fogom használni.
Már csak 1 óra is indul!
Serpa
jó, h nem a vízágyig.

Serpa
igen.

Na ja persz utolag okasabb az ember,de a kerdesre ezekszerint negativ a valasz?

Serpa
túlreagálod ezt az egészet.

22.00 után belépsz a multiplayer menüpontba, és kedved szerint válogathatsz a serverek közt, h hova lépj be.

Serpa
csakis.
elõbb kellett volna hozzákezdened.

Egy gyors kerdes sracok.A gamet nem lehet mashonnan leszivni,csak steam-en keresztul?Ugyanis azt regeli nekem,hogy sokan vannak rajta es probaljam egy kicsit(par ora)kesobb.