6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
priluki #3421 remélem tényleg hamarosan,mert sajna nyáron nem leszek itthon... -
#3420 hamarosan ... -
priluki #3419 És ez mikorra várhato?
Nagyon jol hangzik :) -
#3418 majd elfelejtettem.
32 helyett, 64 lesz a max user szám. -
#3417 Hm.:) -
#3416 hogy új játékmód lesz-e a nemsoká megjelenő új updateben azt nem tom,
de végre lesz benne tankelhárító, új járművek, fel lehet ülni a tankra, ...
nagyon várom bricsi válaszát ... -
#3415 Ha így lesz esetleg nekem is, nem cserélnék dombornyomott kártyára, de ~4-et megér.:)
Egyedül azt sajnálom, hogy egy játékmód van, ezt jó lenne bővíteni. -
#3414 "családi vállakozásunk"
ezt úgy érted, h behoztok 1000 db ot, és meghirdetitek? -
Alkarcsont #3413 majd szolj, ha összejön -
#3412 1 hónap szabadidőnyi munkát szerinted direkt törőlnek emberek? :)
A környék kreálással meg kissé lassú vagyok az arányok miatt de sztem meglesz.
Jah, s ha valaki meg akarja venni a játékot akkor asszem nem soká lehet kapni itthon a családi vállakozásunk jóvoltábol.(de nem biztos mert én ezekbe nem lettem beavatva hogy tényleg meg lesz e csinálva) -
#3411 ha megveszed...:-) -
Zsolesz0721 #3410 sziasztok!lehet ezzel neten játszani? -
priluki #3409 pff,az durva.. gondolom nem direkt törölted le?! -
#3408 Na jó napot!
Technikai okok miatt(Konkrétan Letöröltem) újra kell kezdeni minden eddigi munkámat.
E miatt belekezdtem a kőrnyékem készitésébe, bár kicsit néhol hozzáadok.
Ent schuldigung! -
halasizs #3407 Egy oldal amit én is használok! Nekem bevált. http://www.imageshack.us/ -
#3406 Jó hétvégét mindenkinek!
Szeretnék feltenni képeket a keszülő pályáról, csak az a baj, hogy a képeim 2 megásak s nem találok egy jó helyet se ahol ennyit tudnék feltölteni.
A segitségeteket kérném.
Előre kösz. -
feedb4ck #3405 a másik meg hogy a golyók nem a középső pixelre mennek, hanem (nagyjából) oda ahová a fegyver csöve mutat. a különbség leginkább akkor szembetűnő, mikor sokat forgolódsz -
#3404 Vagy mint ahogy én szoktam közel-közép harcban 98K-val kb.-ra bemérni hova néz a cső. -
sFAlastor #3403 A játék a teljes valósághűségre törekszik ezért nincs benne célkereszt. Viszont a szemedhez tudod emelni a puskát, ez megkönnyíti a célzást. -
halasizs #3402 Üdv. mindenkinek!
Nehezen ,de sikerült megszerezni a játékot!
Egy kérdésem lenne, hogyan kell bekapcsolni a célkereszttet?
Elég nehéz célozni!
Köszi mindenkinek. -
#3401 Jé!
Mit találtam:
This -
priluki #3400 Te,és hol fogjuk kiprobálni? mert sajna nincs agyar server.. házilagos servere? bár azis jo,szolj ha kész lesz,már kiváncsi vagyok -
#3399 Van egy kis kérdésem a pálya folytatásával kapcsolatban:
Mit lehetne még hozzátenni a
HQ-, Fire Range-, Camp-, Airport-, Panzerfaust Trainer-, épület támadó-védő feladat- s a sima lerombolt városi csatatérhez?
Kiemelem, hogy ez csak gyalogsági tábor, szóval semmi tank. :-)
Úgy csináltam meg eddig, hogy mivel ez német kiképzőtábor, ezért nincs orosz, frendly fire-el kell játszani, szerintem így hitelesebb, szerintetek?
S bocs, hogy minden nap ennyit írok.
-
#3398 Egyébként az ötletet egy Maporchestra.com nevü oldalon találtam, mert van már ilyen pálya.
Csak tele van angól plakátokkal s eléggé lehuzza a gépet.
De amúgy ötletes. -
priluki #3397 :) engem érdekelne majd az a gyakorlo páéyád,mostanában nemigen volt idöm játtszani de ennek vége! -
#3396 Estét!
Napokban gyűlő feszültséget már az UEditor nem igazán tudta levezetni, úgyhogy játszottam egy kicsit.
S sikerült egy 3 Ruskyt megölő sorozatot produkálni 98K-val.
Szerintetek jó eredmény?
Mert írta egy csóka, hogy "XYZ: salute"
Gondoltam teszek be egy kis élmény beszámolót. :-) -
#3395 Most kezdtem bele egy gyalogsági gyakorló pályába.
Ha valaki akar kicsit gyakorlatozni a haverjaival, akkor szivesen ajánlom.
Ha kész lesz szólok. -
#3394 törtel nem lehet jatszani....szokott lenni ingyenes jatek ,figyeld az oldalt. ha tetszik csak 4 ropi a game, szal nem 1altalan nem veszes. -
ExPLOITED #3393 Nem tudok mit kezdeni :( -
ExPLOITED #3392 Sziasztok!! letöltöttem a red orchestra: ostfront c. játékot, de nincs semmilyen exe. vagy setup file. tudnátok segíteni hogy mit kezdjek? -
#3391 Ha van róla infó meg képek, akkor ok.
Csak még most kezdtem ezt a készitgetést, ugyhogy ne várjatok valami halál bonyolult pályát.
Mert még küszködök a domborzattal, spawnnal, égbolttal.
Ilyen segéd infó is jól jönne. -
sFAlastor #3390 Ha már Budapestről szeretnél készíteni, akkor ajánlom a Vár végső ostromát / a február 12.-ei kitörést megörökíteni. -
#3389 Hi All!
Itt van egy jó kis honlap.
http://maporchestra.com/
A budapest pályát meg egy francia gyerek csinálta :)
-
#3388 Jó napot!
Ma a suliba gondolkodtam, hogy tényleg magyar pálya legyen e.
Kis korom miatt még nem igazán láttam Budapestet és még csak most kezdtem tanulni az UnrealEditort, de megpróbálok ki tenni magamért s csinálni egy jó kis pályát.
Majd teszek fel néhány képet. -
Gábor #3387 A hivatalos fórumon hosszasan taglalják az engine skálázását optimális teljesítményhez. Csekk it áut. -
#3386 Hát köszönöm az érdeklődést és a támogatást.
De van egy kis bajom a textura eltüntetéssel, valaki tud ilyenben segiteni?
Előre is köszi. -
Gábor #3385 Az ritka szar!
Egy német srácnak fotóztam a Kálvin teret, hogy rekonstruáljon egy normális helyszínt, de úgy tűnik a mapból nem lesz semmi :/
Pedig igazán jó fotók voltak (a régi épületekről, nem az újakról!:)) -
#3384 Én láttam Budapest nevű pályát, vagy rosszul emlékszem? -
Alkarcsont #3383 Szolj, ha kész! -
#3382 Szia!
Szerintem keress fel modder lapokat, vagy pedig a vedd fel a készítőkkel a kapcsolatot!