Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másféle harcmodort kívánó és az eltérõ dinamika miatt néha gondot okoz, de ez inkább idõ kérdése.
A German Front módban megszoktam a gyorsabb reagálású játékmotort, és a harcmodort.^^
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
szoval tud vki csak gyalogos szerver cimeket vagy vmit?!
Amúgy kb. 6 ezer forint megrendelve. (jól tudom az árát?)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

köcsög

Én ha vezetek általában mindig féloldalasan szoktam beállni az ellenfél tankjához képest sokszor lepattan hanszos tud lenni.
lövegkezleõként találkoztam olyannal hogy ha a vezetõ kidugja a fejét és nekem balra kell tekerni a csövet hogy célozhassak akkor a vezetõ feje kitakarja az egész optikát és hát a külföldieknek nehéz megmagyarázni hogy húzza be a fejét mert nem tudok célozni:-)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
miért ilyen bonyolult ezt elinditani? 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
bemasoltam korabban mentett gcf eket,steam inditaskor csinalta amit kell es most frankon megy..ennyi..kosz
Ami viszont igen az idiota invazio amit tegnap tapasztaltam, tobbszor haltam meg tk miatt, mint ellenseges lovedektol. a tamadok meg sem mozdulnak stb.Bar a jatekmenet nem eleg porgos, /bar az AA-hoz kepest igen/a titan veremhez merve, de lehet, hogy megveszem, ha megnyugtattok az idiota roham csak a free napoknak koszonheto, es hogy utana is marad jatekos.
Anno, nem igazan lehetett playert talalni a szervereken.
szerintem
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
másnak is dob ilyen üzenetet.
a megoldás, h még nincs megoldás.
a devek már dolgoznak a problémán, még nem találkoztak ilyen hibával, ezért nem tudnak fixet mondani.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
kérdezni is akartam 😊
mert hallottam másokat beszélni csak nem tudtam a mikéntjét..mondjuk a cod2-tõl jobb a minõsége de nem éri el a TS szintjét..szerintem
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
#2798at végig vitted?
más.
a játékon belüli "TS"t probáltátok?
nemet FAQ
1. keresd meg: "C:/Programme/Steam/Steamapps/IhrAccount/Redorchestra"
2. töröld: Orden Redorchestra (elotte mentsd el: User.ini es Redorchestra.ini
3. inditsd a steamet es a Red Orchestra, elvileg meukodnie kell
2:
1. inditsd el a steamet es valaszd ki "My games".
2. klikk Red Orchestra es valaszd ki a tulajdonsagokat.
3. klikk erre "Lokale Dateien" .
4. klikk ide "Dateiintegrität des Spielspeichers überprüfen"
5. ellenorzes utan ujra kell inditani a steamet.
6. ha meg nem tetted meg valaszd ki ezt "Erstelle Desktop Verknüpfung" a Red Orchestrahoz jobbklikkel
7. inditsd el bejelentkezes nelkul a RO-t ezzel az ikonnal
Lösung 3: neha a Redorchestra.ini torlese utan nem lesz helyesen viszaallitva
itt talalod meg: "C:/Programme/Steam/Steamapps/IhrAccount/Redorchestra/System", nyisd meg, ha ures masold be innen a cuccot: default.ini findet ugyanaz a konyvtar
a nemet dumat nem tudom angolra forditani, ugyhogy allitsd at a nyelvet ideiglenesen nemetre ha mashogy nem megy ;-)