Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
Nekem bejövõs.

A másféle harcmodort kívánó és az eltérõ dinamika miatt néha gondot okoz, de ez inkább idõ kérdése.

A German Front módban megszoktam a gyorsabb reagálású játékmotort, és a harcmodort.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

viszont sztem nemerdemes...tele van meg mindig hibakkal,es ojan akados,vagy lassu vagy nemtom... viszont az biztos hogy csak gyalogos mappok jok nagy tankosok naon szarok sajnos..sztem

szoval tud vki csak gyalogos szerver cimeket vagy vmit?!
trident
Most free trial van.

Amúgy kb. 6 ezer forint megrendelve. (jól tudom az árát?)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

panther112
Üdv,

ez fizetõs játék, vagy uolyan free, mint az AA?

köcsög
miért nem lehet egy normális fórumot csinálni? ez a szaros képfeltöltés sem mûködik, az imageshack pedig letiltott minket vagy mittudomén
szabadítsatok már meg a nyomoromtól
nem? oké
akkor thumbnails vazzeg
a kurva anyádat
majdcsak sikerül
Ha arra pályázom hogy az ellen tankjában a motort vagy a lõszert akarom eltalálni felrobbantani akkor a HE lõszer jobb mint a páncéltörõ?

Én ha vezetek általában mindig féloldalasan szoktam beállni az ellenfél tankjához képest sokszor lepattan hanszos tud lenni.

lövegkezleõként találkoztam olyannal hogy ha a vezetõ kidugja a fejét és nekem balra kell tekerni a csövet hogy célozhassak akkor a vezetõ feje kitakarja az egész optikát és hát a külföldieknek nehéz megmagyarázni hogy húzza be a fejét mert nem tudok célozni:-)
Dietrich
13:15 van <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
elsõ nap simán kapcsolódott..most már nekem így se csak az van mint a képen.

miért ilyen bonyolult ezt elinditani? 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Serpa
majd du.

Dietrich
nem jössz most játszani?

jaja..."vegso"elkeseredesemben uninstallni kartam steamat hogy ujra rakjam,es inkabb reparirni probaltam es ekkor szolt hogy nincs is fennt steam original exe meg sbt.eseszebejutott h ro miatt volt szamtalan trukkozes masolgatott dll ek meg sbt..szoval inkabb ujra raktam..
bemasoltam korabban mentett gcf eket,steam inditaskor csinalta amit kell es most frankon megy..ennyi..kosz
Serpa
na, történt mi?

alma2
kb 2 eve probaltam utoljara, na meg most a jatekot, jo sokat fejlodott, bar a gyermekbetegsegek nem valtoztak, beragadok a kinyilo ajto ala, kiszallok a kocsibol, raszur a keritesre es hasonlok 😊 de annyira nem zavaroak.
Ami viszont igen az idiota invazio amit tegnap tapasztaltam, tobbszor haltam meg tk miatt, mint ellenseges lovedektol. a tamadok meg sem mozdulnak stb.Bar a jatekmenet nem eleg porgos, /bar az AA-hoz kepest igen/a titan veremhez merve, de lehet, hogy megveszem, ha megnyugtattok az idiota roham csak a free napoknak koszonheto, es hogy utana is marad jatekos.
Anno, nem igazan lehetett playert talalni a szervereken.

szerintem

Van olyan szerver, ahol van játékon belüli hangkommunikáció, sajna kevés ember játszik mikivel.
ja de ha ugy porbalom hogy nem lepek ki steambol akkor lehet hogy de...akkor kiprobalom😄
de ha nincsenek gcf filek a steamappsban akkor nem islattya mygamesnal..szoval nem is tom ezt megcsinalni...mindegy ,letoltom ujra es majd lesz vmi..kosz
Mersant
most mi a gaz? nem lehet mar letolteni hogy itt szarozol vele vagy mi van? kb 4 ora alatt lejon es nincs szopas...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Félreértettél, nem mondtam, hogy náci vagy, ha németekkel vagy fordítva. Nem baj, ha németekkel vagy az a baj,csak azzal. Képzeld el ha egy szerverre beszabadul 20 ember, ebbõl a 20 emberbõl 15 csakis és kizárólag az egyik féllel akar lenni. Így az egyik oldal 2x-es túlerõben lesz csak azért mert dedósok. Na hogy lesz ebbõl így játék? Teamballancot kell szemelött tartani és az Autoselect-re kattintani Axis/Szovjet helyett érteeeeem?
Serpa
esetleg probáld meg azt, h helyezd át vhova (pl C:\ro) a teljes system könyvtárat, majd a steamen belül a red orchestra -ra jobb klikk --> properties --> local files --> verify integrityre ... katt.

Serpa
nincs is szükség rá.
másnak is dob ilyen üzenetet.

a megoldás, h még nincs megoldás.

a devek már dolgoznak a problémán, még nem találkoztak ilyen hibával, ezért nem tudnak fixet mondani.

Mersant
szerintem igen szar a minosege, bar volt 1-2 ember akit tisztan hallottam, lehet a 90%nak a mikrofonja vagy a beallitasai szarok...<#nemtudom>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Dietrich
a játékon belüli "TS"t probáltátok?

kérdezni is akartam 😊
mert hallottam másokat beszélni csak nem tudtam a mikéntjét..mondjuk a cod2-tõl jobb a minõsége de nem éri el a TS szintjét..szerintem

Serpa
ha gondolod megkérdezhetem a deveket.

jajaja..azt mondom hogy validating utan is csak 29.5 megat rak a mappaba..pedig ua ezzel a megoldassal egy masik gepen megcsinaltam..es ott bele is tolta a 2 g koruli mennyiseget..es a gcf file ok is eltuntek sbt..mindegy..meg van 3 nap 11 ora...addig csak lesz vmi...
me and a monkey
Én igen, aránylag jó minõségû hangot ad, nem olyan mint a CoD 2.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
nekem 2.4, nyilván a mappacknak köszönhetõen.

#2798at végig vitted?

más.
a játékon belüli "TS"t probáltátok?

😞akkor ez a baj...redorchestracommon.gcf 628 megas ize validatingolasnal csak 29 megat rak oda....😞(((nyilvan ez lesz a baj...gcf fileok kitomorodeset hogy lehet eloidezni
Dietrich
nekem 1.96GB

Mersant
aki tud nemetul annak ajanlom ezt az oldal, rengeteg hasznos info van a FAQ-ban
nemet FAQ

nektek Steamapps/teAccountod/Redorchestra hany megas konyvtar?!
Mersant
1:

1. keresd meg: "C:/Programme/Steam/Steamapps/IhrAccount/Redorchestra"
2. töröld: Orden Redorchestra (elotte mentsd el: User.ini es Redorchestra.ini
3. inditsd a steamet es a Red Orchestra, elvileg meukodnie kell

2:

1. inditsd el a steamet es valaszd ki "My games".
2. klikk Red Orchestra es valaszd ki a tulajdonsagokat.
3. klikk erre "Lokale Dateien" .
4. klikk ide "Dateiintegrität des Spielspeichers überprüfen"
5. ellenorzes utan ujra kell inditani a steamet.
6. ha meg nem tetted meg valaszd ki ezt "Erstelle Desktop Verknüpfung" a Red Orchestrahoz jobbklikkel
7. inditsd el bejelentkezes nelkul a RO-t ezzel az ikonnal

Lösung 3: neha a Redorchestra.ini torlese utan nem lesz helyesen viszaallitva
itt talalod meg: "C:/Programme/Steam/Steamapps/IhrAccount/Redorchestra/System", nyisd meg, ha ures masold be innen a cuccot: default.ini findet ugyanaz a konyvtar

a nemet dumat nem tudom angolra forditani, ugyhogy allitsd at a nyelvet ideiglenesen nemetre ha mashogy nem megy ;-)

Dietrich
azt néztem, hogy itt nem nagyon van team balance..

marmint ha tud vki mas megoldast akkor koszi
szoval akkor ez hardver miatti hiba vagy mi a rak?!ha gyogyithato hogyan?
ó menjetek már a picsába araddal
nálam a RAM-mal volt a probléma. ki is kellett vennem egy modult, és 512-vel nagyon szaggat a játék szinte minden map elején. ilyenformán az ellennel való elsõ találkozást brutális hadnagy többnyire nem éli túl.