6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#3541 mire gondolsz mit nem teszek be, hova? :D -
Neoncsoves #3540 nekem NeoN[HUN] a nevem a játékban, a steam nevem amin fel tudsz venni: Neoncsoves -
#3539 Az enyém: BRicsi01[HUN] Teljesen így, nincs eltérés.
De te a sajátodat miért nem teszed be?
Csak fura. -
#3538 trident
(kisbetűvel, én is ha tudok a wild bunch-on publámulok:) ) -
#3537 irjátok be pls a játékban levő nicketeket , mert baraknék minden magyar playert buddiesba :) -
#3536 Nagyon bejön a steam (semmi dikics, állítás, magától intéz mindent).
A RO-val is elégedett vagyok, talán a suta mozgásokon látnék változtatást. Egy-kétnaponta játszom egy keveset általában meló utáni levezetésnek, sokszor szívok, de ez ilyen, de a közösség, a játékélmény jóval több annál, minthogy a statban középen vagy legvégén vagyok.=)
A cod és cod pub közösség után ez már majdnem megváltás. (se anyázás, se csíterezés, se konfigolás csak 99% játék, néhanapján van csak egy egy összedörrenés) -
#3535 Sajnos jönnöm kellett dolgozni.
Az antitank fegyverrel nem boldogultam.^^ -
Neoncsoves #3534 Elit Alakulat - Az Áttörés fíling... a század vezetője besokkol a harcemző közepén és a harcmező közepén megállítatta a századot... -
Neoncsoves #3533 ma tridenttel volt szerencsém találkozni :) az az új havas pálya volt, ahol 1 tank volt minden oldalnak, de akkora láma volt a tankos... nagy volt a pofája de ROPlayer néven nyomta meg akkor láma volt, hátul kempelt xD a gyalogság meg hullott mint a légy, mert az ő tankjuk meg jött előre... -
#3532 jah amugy meg ami a legkirályabb, hogy régen amikor akartam nem sikerült visa electronnal a vásárlás, de amióta lecserélték a lejárt kártyát és küldték az újat azzal már működik itt is és a sportingbeten is a feltöltés, szal ugy tűnik az uj visaelectronok már képesek a neten vásárlásra jah és otps a kártya -
#3531 no srácok most vettem meg steamen a játékot 19.15$ volt áfával, szal mostantól én is az online playerek közé tartozom sF*tototto^88 néven leszek a harcmezőkön :)
5%nál jár a letöltés :) -
#3530 Hali!
Én is szívesen elfogadnék egy meghívót, cserébe tudok CS:S meghívót küldeni! -
#3529 lejebb ment ára is a játéknak 15.95$ steamen -
Alkarcsont #3528 Red Orchestra - Summer Assault Pack -
#3527 Ha valaki tudna adni meghívót a red orchestrára akkor szivessen elfogadom.
Privibe.
Későbbiekben visszatudom adni css vagy dodsban. -
#3526 Van bármilyen konzolparancs, amit érdemes használni netán a netkapcsolat optimalizálása miatt?
Durva lagokat eddig nem találtam (szvsz jó a netkód a ro-ban), viszont gyakran előfordul, hogy nem találom "elég simának" a játékot, de nem az fps miatt. :) -
priluki #3525 hát csak botok ellen tudsz ugy játtszani,de a célnak(kiprobálás) megfelel.Sztm keress rá a neten én anno a gamelandrol szedtem ,hogy kiprobáljam. -
#3524 ezt tudom de azt is hogy van single része is
-
FLeK0 #3523 ez egy multiplayer game -
#3522 üdv! megtudnátok mondani nekem hogy honnan tudnám leszedni a gamet? csak a single player részét...ingyé kéne mert ki akarom probálni aztán ha bejön megvenni! előre is kösz! -
#3521 S bocsánat a sok visszajövő felháborodásomért, de tényleg engem zavar.
Bár kikapcsólható, de úgy hülyeség. -
#3520 Köszönöm!
Bár ez nem igazán jelent nekem jót, mert ez a válasz a 2D haverbeszéd "hibájára".
Vagyis a csávesz a fórumon így fogalmazta.
Azért csinálhatnának egy ilyen funkciót, mert engem kifejezetten zavar.
Rontja számomra a hangulatot. -
#3519 Nemtudok angolul, de azért kösz. Majd a nővérek lefordítják -
#3518 PayPal -
#3517 miaz a paypal? -
feedb4ck #3516 Nagyjából a következőket jelenti: "Nem fogsz látni javítást mivel semmi baja. Úgy működik ahogy terveztük, mint ahogy az már annyiszor el lett mondva." -
FLeK0 #3515 rendes visa/mastercard kell, vagy paypal -
#3514 Ti milyen kártyával vettetek mert nekem nem ment visa electronnal nem ment?:-( -
#3513 Megcsináltam hogy meglegyen a Beta Pecs s hát ne is tom, kicsit más lett.
De feltennék egy angól mondatot, s szeretném ha valaki leforditaná.
You won't see a fix since its not broken. It functions the way we intended it to work, which has been said many times before.
Előre megköszönöm. -
#3512 Serdülő ! (a kérdéseid miatt tudom már, hogy miért ez a nickneved :)
Alul a keresővel ki tudsz mindent infót bányászni, de csak, hogy minél előbb meglegyen:
Itt tudod megvenni és letölteni (dombornyomott bankkártya szükséges)
Az ára mint láthatod: 19,95 + 3,99 áfa = 23.94 $ Vagyis: 4333.- HUF -
serdulo #3511 ahj baze
:S bocsi -
serdulo #3510 Helló! Megszeretném venni a red orchestra jjátékot valaki tudna segiteni? nemtudom hogy kell megvenni vagy hol :) aki segitene [email protected] -
serdulo #3509 hellóka! hol lehetne megvenni a Red Orchestrát??és körülbelül mennyi forinba kerül??Aki tudna segiteni akár a vásárlásban vagy elmondani h hogyt udom megvenni a játékot Lécci vegyen be msn re [email protected] Előre is köszi!
. -
serdulo #3508 Hello! A red orchestra alapot hol kell megvenni?? vagy le lehet tölteni???
PLS segitsetek az msn em [email protected] -
#3507 tehát akkor nem fogjátok árulni?, tudnál akkor mondani egy helyet ahonnan lehet collectorst rendelni és MOra is elhozzák? -
#3506 Majd kiderül, azért hangulatos a nagylétszámú ütközet...:)
Mostanság nagyon keveset ro-ztam, nem volt időm, de egyelőre még a nagyon alap dolgoknál járok.^^ -
m0rTaL #3505 kemény vagy serpa ;) egyb meg eletemben nem jatszottam az RFB vel es nem is tervezem de azert mondd meg a frankot gyoker. -
#3504 Részben igazad van, hogy ezeken a pályákon zsúfoltság lesz meg balance dőlés.
Bár szerintem azért a pályákat is optimalizálják.
De szerintem javít a játékon, élethűbbé teszi.
Meg majd a Normandiás módhoz is jól jön ez.
Honnan lehet letölteni, vagy az autómatikus? -
Gabe18 #3503 Meg én...
Nekem se fogadja el,pedig 2 félét is probáltam.Ezekszerint ilyen netes témához nem jok. -
#3502 Nézelődtünk anyámmal, hogy honnan lehetne rendelni, de csak darabonként lehet, vagy németűl(de az nem kell sok embernek).
Szóval nem lesz, sajnálom.