Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki neten játszik az szvsz minimálisan tud angolul, a regisztráció a rendeléshez meg elég egyszerû!
De lehet igazad van.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Kb 10 jó képességû játékosra lenne szükség.
A superstem már ki is fingott, a lényeg, hogy sikerült újra letöltened játékot.
A hagyományos szarakodós módszer szerint továbbra is lehet játszani: tier0_s.dll, Steam.dll, vstdlib_s.dll-t másold be a steam gyökérbõl a RO system könyvtárba + kell ugyanide az megfelelõ user/psw-re javított SteamApp.cfg.
Aztán indítod a steam-et és külön a RO-t.
Használd a supersteam-et steam-ként, mert a RO mozgatásával elveszítheted a játékot. A legjobb ha az egész supersteam könyvtárról csinálasz egy biztonsági másolatot.
account névhez mindig ezt irja: valvecafepc32018 passhoz meg semmi, hiába próbálok uj accountal belépni nemlát semmilyen játékot ha a preloadolt játékot berakom neki steamappsba akkor a régi accountal ezis azt irja hogy preload complete de hoyg tudom elinditani hogy onlineban is mûködjön?
http://ss.dheat.co.uk/ ezen az oldalon alul van egy kép hogy minden játék választható hát nekem egysincs ott csak a szokásos codename gordon
úgy néz ki mostanság a c3ll-re a legkönyebb belépni.
egyre gyakoribb a játék alatti disconnect.
mindenesetre a wild bunch rotációja:
arad
rakowice
barakasha
kurland kessel
konigs platz
berezina
makhnovo village
basovka
bondarevo
krasnyi oktyabr
lazur
kaukasus
baksan valley
stalingrad kessel
odessa
hedgehog
lyes krovy
ogledow
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
annyira belejöttem, h 1 órát játszottam.
faxa volt.
most, h updatelt a steam, betudtam lépni a C3LL serverre.
pedig már az uninstallon merengetem.
remélem így marad.