Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nieleen
baszom alásan,
bruális hadnagy
meg arra vagyok kivancsi hogy a panzer IVH kulonbozik e tulajdonsagaiban az elozoektol, vagy csak a dizajnja valtozott ezekkel az extra vedelmekkel...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
October 31, 2006, 2:00 pm - Jason Ruymen
--------------------------------------------------------------------------------
Updates to Red Orchestra have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Red Orchestra
Added new level, Danzig. Features intense, close-quarters infantry combat in a bombed out city environment
Added new vehicles, the Panzer IV H German Medium Tank and the Universal Carrier Russian Armored Troop Transport
Added support for the Logitech G15 Keyboard
Added ROTV game spectating and "shoutcasting" functionality
Added enhancements to allow for longer view distances
New camouflage skins for all camouflaged German tanks and enhanced skins for the snow versions of all Russian tanks
Fixed the tank cannons firing blanks under certain lag related conditions
Fixed getting stuck infinitely reloading the bolt sniper rifle if you picked up an empty sniper rifle and tried to reload it
My Life for Freedom!
Nieleen
már nem tom, CoDban kileng?
Valami megjegyzése volt Serpának, hogy itt másképp kell a puskával célozni, az mit jelent?
Nieleen
Nieleen
1. Adja meg mindenki a nevét és fel kell õket venni a Buddy List-be.
2. Xfire. Nem tudom, hogy hányan ismerik a programot, de egy MSN-re hasonlító progi azzal a külömbséggel, hogy felismeri milyen játékok vannak telepítve a gépen és ha játszol valamelyikkel akkor a partnereid látják, hogy melyik szerveren vagy, és közvetlenül a programból képesek egy kattintással csatlakozni arra a szerverre.
A játékban használt nevem: Cypher_HUN
Xfire név: cypher07
Egy barátom, tototto ajánlotta ezt a fórumot segítségkérés és miegymás céljából. Most más téma miatt körbeszaglásztam errefelé és benéztem ide is. Jómagam is egy RO-s öregróka lennék, már a régi UT2k4 TC óta játszok, az utolsó javítás óta viszont nem sikerül elindítani RO😮F-om, mivel "nem fizettem érte", csak úgy megvan 😊. Pedig ugyan azzal a módszerrel próbáltam mint tototto, neki minden gond nélkül döcög, én pedig kapok egy üzenetet mikor a Multiplayer menüpontra klikkelek, hogy rendelkeznek kell internet kapcsolattal (hahahaha) és Steamnek futnia kell ha multizni szeretnék (természetesen elindítottam elõtte). Nagyon szívesen fizetnék is a játékért ha kis országunkban kapható lenne, Steamen keresztül nem fogom megvásárolni. Ti úgy szereztétek be? Elképzelhetõ hogy hamarosan hozzájutok egy eredeti példányhoz egy ismerõs jóvoltából, ebben az esetben szívesen részt vennék én is egy magyar csapat formálásában ha szükség lenne rám.
buddy list-><-I->-I->Gabe
Elég kevés emberem jön játszani, úh akinek van kedve kipróbálhatja milyen egy profi klántréning.
Gábor szervezkedik, igaz, h jó játékosok kellenek neki, so össze kell kapnod magad <#smile>#smile>
Az itteni banda is összeverõdhetne valamikor. Ahogy visszaolvastam, más is támogatja. Ha jut majd hely egy magamfajta <#lama>#lama> -nak is...
Ez hasonlít eddig a legjobban arra, mikor még lövészversenyekre jártam, bár a kezemet én mozgattam.<#crazya>#crazya>
de vannak akik gyakran játszák, õk majd válaszolnak a csíter kérdésre.
bootsector!
magától upgradel, HUN serverrõl nem tok.
Nieleen
én úgy érzem, h csak puskával nehéz célozni, de ebbe is bele lehet jönni.
megveszed?
a free alatt nem probáltad ki?
Nieleen
Ezzel a játékkal rendszeresen nyomjátok, vagy azért nincs akkora kialakult kultusza, mint a BF2-nek?
Szívesen kipróbálnám veletek, csak elég kezdõ vagyok, és valszeg igencsak lõszertöltelék lennék,<#nyes>#nyes> de nem baj. Épp most vettem meg Steam-en keresztül...
kb 4-5 hónapig játszottam, és eggyel nem találkoztam.
hacsak feedb4ck nem tekinthetõ annak<#mf2>#mf2>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.rdha.hu/cypher/vasarlas.html
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
meg lehet sokan játszanának esténként a játékkal, akik amúgy nem kockulnak egész nap gép elõtt, és ez a visszatartó erõ...most mennyi ideig tart egy ilyen leírást összehozni?
ha csak pár plusz embert jelentene, már megérné sztem a dolog...de a ti dolgotok, ti közösségetek, úgy, és annyi energiával építitek, ahogy ti gondoljáték, én örülök, ha 1 játék közösségében tudok aktív szerepet vállalni 😊