6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#3741 na ezekben már 75mm-es ágyú volt -
hutkai #3740 Megvan neve ausf F
-
hutkai #3739
Ennyi képet találtam róla 1 oldalon egyiken sincs ilyen cucc mint a gamebe :( -
hutkai #3738 Eléggő összevissza kavarják -
#3737 egyébként meg ez sztem ausf. B amit te beraktál ami assault gunnak minösül vagyis nem "tankvadász" mint ami a játékban is bennevan -
#3736 itt mindent megtaláltok, igaz csak németül -
hutkai #3735 megnéztem a gémbe a neve Panzer IV H -
#3734 ez rövidcsövü ember lol a játékban 75mm es van csőszárfék vagy mi a lóturó sincs rajta -
#3733 a megfejtés baromi egyszerü a játékban nem stug3g van hanem 3f 3gn ugyanis már volt gépfegyver és oldallemez 3f en egyik se.Csak akkor ezt a linket magyarázza el nekem valaki:
http://www.redorchestragame.com/index.php?categoryid=3&p13_sectionid=2&p13_fileid=34
ez evileg hivatalos oldalon van fent...ami még érdekes ebben ,hogy ki az a barom aki hagyja ezt felrakni??? mivel a jármüvek közti leírásban meg rendesen szerepel 3f ként. -
hutkai #3732 ami a lánctalpat védi mint a gamebe ? -
hutkai #3731
Itt hol van védő oldallemez ?
-
#3730 ha minden igaz akkor stug3 G-n már volt játékba ki tudja miért nincs rajta
-
#3729 1942 decembere óta ha minden igaz de kövezzetek meg ha a dátum nem stimmel -
#3728 stug3-4en van oldallemez, meg még a stuh42őn is -
hutkai #3727 ennyi erővel berakhaták volna a király tifrist meg vadászpárducot -
hutkai #3726 stugnak mióta van oldallemeze? -
#3725 Kár ,hogy a játékfejlesztök nem ismerik a tankokat akkor biztos nem a parduc lövege lenne a legerösebb (németek közül) -
#3724 komoly ez a felvételi :D
am legkönyebben az alakjáról, színéről lehet felismerni sztem -
#3723 a gameben PzIVH -
#3722 stug 3,4 pz4h -
#3721 amelyiken oldallemez van, az melyik is? -
#3720 teljesen jó meglátás
meg a hangjáról de akkor már úgyis késő
-
#3719 hát majdnem jó, semmilyen lemez nincs a párducon és az ő csöve a hosszabb L70 525cm, tigris L56 492,8cm, keskenyebb a párduc és hosszabb
Pótvizsgát tehet! -
#3718 legkönnyebben a színéről lehet felismerni ^^ -
hutkai #3717 Tigris:Kockásabb :D legkönnyebben a 88 mm ágyúról lehet megismerni hossza miatt. Párduc:szélesebb és rövidebb cső a toronysinkább középen-hátúl van és itt alkalmazták a lácvádő acél lapokatde zek inkább már a PzV H voltak jellemzők. Amennyire emlékszem !!!! -
#3716 érdekes. -
hutkai #3715 XD
-
#3714 olyan külső bevonat a tank páncélján ami megakadályozza a mágnesesaknák tapadását kb. 1944 után nem alkalmazták a mágnesesaknák kis száma miatt.
zimmerit itt pontosabb
úgy sejtem vágod a témát -
#3713 de én a felismerésre gondoltam de eddig ok
-
hutkai #3712 Na és mi a Zimmerit? XD -
hutkai #3711 PzVI: Tigris 88mm löveggel PzV:Panzerkampfwagen V. Párduc -
#3710 köszi a jelentkezést Jeff megbeszélem este -
#3709 mi a PzVI és a PzV között a különbség?
A többieknek sugni nem ér! -
#3708 vezetni senki nem szeret pedig csak úgy lehet a tankot kihasználni -
#3707 de a julyn nincs is2 sőt még 85 se -
#3706 Nekem jöjjön egy normális vezető, mert nem nagyon szoktak rám hallgatni.. -
#3705 Én aránylag jó vagyok tankok terén! IS2-vel nagyon szoktam aprítani. :D Kedvenc map BlackDayJuly :D
Szerintem a legjobb tankos map... -
hutkai #3704 Én szívesen jelentekzem bár 1 órája kezdtem az ro de felismerem a tankokat :D -
#3703 az a helyzet, hogy a haverral kezdtük el pár hete az RO-t a páncélosok miatt,
csak mostanra tele van a tökünk a TK hülyékkel szinte minden alkalommal van, hogy a "csapat társ" kilő hát nem igaz, hogy ez a sok hülye nem ismeri fel a tankokat kb. és egyálalán minek ül úgy bele ha fingja sincs, másik alkalommal tiga lőtte seggbe a mi tigánkat 1200m ről sikeresen, tegnap kimászom a tankból szétnézek erre a mellettem álló T60-as lelőtt haver meglöki is2-vel erre rálő na megyek új t34 akkor is baszogatja a havert rálövök, hogy kapjon észbe, erre felrobbant mind kettőnket na kick szavazás semmi ugye na én erre lelövöm a hülyét engem kick hát megáll az eszem.
na szóval ha vki felismeri a tankokat 1000m is és tud csapatban dolgozni és nem Zrínyinek hiszi magát, szívesen látjuk, van ts is úgy, hogy többen kicsit könnyebb lenne mapokat nyerni
akit érdekel kérem jelezze itt -
#3702 nyitottam egy topikot az iwiwen a ro-nak:D