6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#3781 ami a karikán kívűl vagy ami belül van?
-
hutkai #3780 piros karika !!!! -
#3779 mire gondolsz?
-
hutkai #3778
Ez baki vagy én néztem el ? -
#3777 ez az új körbetartozás -
hutkai #3776 énis abba a körbe tartozom :d -
#3775 ajaj Jeff -
hutkai #3774 rájöttem -
hutkai #3773 és hogyan lehet megnézni a privi üzeneteimet? :D -
#3772 hírdettem a wargamer.hu n is de ott csak egy lassú gondolkodású írt még de nem fogta fel amit olvasott -
#3771 -
#3770 hááááát nem tudom -
#3769 ki más? ill. ha van más is akkor szivesen látjuk :P -
hutkai #3768 Én ? -
#3767 ha írsz egy privit akkor adok majd egy TS ip-t. -
#3766 Jeff talán megadja a ts címet a többit megbeszéljük ott -
hutkai #3765 melyi kszervereken szoktatok gamelni ? :D ideje nem német lámákkal játszani :D akik széjjjjjjel tknak -
#3764 vagy az ellen közzé hajigálták -
#3763 sött ahogy olvasom már az E ben is volt.Igaz nem rögzített ha jól fordítottam akkor magukkal vittek egy MG34 est "helyi védekezésre" magyarán tank tetején kibujva mindenkit lerambózva sztem -
#3762 jaja az egyik t34 meglógott és az oldalunkba támadott -
#3761 500m en belül a valóságban is ki tudták lőni a T-34esek és nagy hátránya volt a tigának hogy lassan fordult a csöve meg nem volt egy rakéta gyorsaságú egyébként ha mondjuk Blackdayjuly-n játszol vele akkor állj be úgy hogy az ellen neked 11 vagy 1 órára legyen akkor szinte kilöhetetlen mi tegnap kb 6-7 tankot szedtünk ki vele probléma nélkül aztán persze gyözött a túlerö :P -
#3760 nagyon kellene is hát a készítők úgy ráhányták mint a mapra a fákat -
#3759 hát úgy látom nem tolonganak a jelentkezők -
#3758 ja és ami még a poén ,hogy a stug ausf f. ben ami ugye a játékban is benne van már volt gépfegyver játékban nincs... -
#3757 engem a játékban legjobban az zavar mennyire gyengére van bekalibrálva a tigris, borzasztó lassú a csöve és rengetegszer 1 lövésre kilövik szemből, nagyon irreális -
#3756 75mm StuK 40 L/48 erre a ágyúra gondoltam az elöbb -
#3755 Achtung panzert olvasgatom most :P na nem a könyvet hanem az oldalt a megmaradt régebbi stugokat amikor visszakerültek a gyárba nagyfelujjításra ált. a legutobbi tipus ágyúját kapta magyarán legoztak velük ezerrel volt olyan "C" tipus amiben 75ös ágyú volt. Szal a fotok nagyon becsapósak.
akiket komolyabban érdekelnek a stugok azoknak itt egy jó link:
http://www.achtungpanzer.com/stug.htm -
#3754 hát igen a német tipusok kicsit zűrösek de a shermannal semmi nem veszi fel a versenyt -
#3753 tessék többet olvasni -
#3752 panzerkeil.dre.hu -
#3751 kabbe egyébként mást is elírtam :D -
#3750 amúgy az köténylemez
-
#3749 az önjáró tüzérség majd holnap -
#3748 van még páncélvadász PzJager és vdászpáncélos Jagdpz -
#3747 a harckocsi az Panzerkampfwagen (Pz.Kpfw) -
#3746 a stug nem harckocsi hanem rohamlöveg (Sturmgeschütz)!!! -
#3745 egyébként a németek által a legnagyobb számban gyártott harckocsi a Stug szal biztos volt jópár "korcs" példány -
#3744 ez ausf G. -
hutkai #3743
LOL pár stug :D
-
hutkai #3742 Pz.Kpfw. III Ausf.F