6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
honorshark #3821 Vazz Feri nem is láttam hogy te vagy az :D:D:D -
#3820 Interneten használható kártyák -
honorshark #3819 Nem ezt mondtam eddig is? :D -
zoltang #3818 Interneten használható: Nem -
zoltang #3817
Most látom a kártyámról... :( -
zoltang #3816 Nem működik. A bank azt küldi SMS-ben, hogy sikertelen kártyahasználat... -
honorshark #3815 A TS2 címet nekem is eltudná valaki küldeni? köszönöm... -
#3814 Hallottam fasza kis mód lesz, meg a mare monstrum vagy micsoda is jó lehet majd -
honorshark #3813 Nem tudom hallottatok e a Darkest Hour kiegészítőröl mely hozzáadja majd az amerikai oldal egységeit és néhány új német dolgot is. A mod 100% ingyenes lessz. Beta hozzáférésem van így résztvettem tesztelésében de szerződést írtam alá hogy nem mondok semmit :) Megéri várni úgy érzem...
Addig is:
NÉZZ MEG :D
Hivatalos weblap:
KATT IDE -
zoltang #3812 Mindegy most prőbálom újra letölteni és kifizetni. -
honorshark #3811 Akkor menj be a bankba és hát... csináltass egyet :D -
zoltang #3810 Az a két feltétel megvan. :) -
#3809 én is a nővérem kártyájával vettem meg -
honorshark #3808 Zoltang nem nagyon jár premium. Ez a prémium hogy tudsz külföldön vásárolni. Semmi nagy cucc nem kell hozzá...alapdolgok
- 18 év
- 50 ezer nyitó összeg
... ennyi tényleg nem sok sztem..egy havi fizetés -
#3807 Red Orchestra June '07 Update Trailer -
zoltang #3806 Akkor a többieknek is - akiknek Electron van - valami Premium is van mellé?
Köszi, de jobb lenne valahogy magam kártyával... ;) -
honorshark #3805 Amúgy nemtom milyen TSről beszéltek...ha akartok meghívtok, ha akartok nem. Mi is 4-5 en gyülekezünk egy TS-en. -
honorshark #3804 Nem ELECTRO hanem hogy PREMIUM e a kártyád. CSAK PREMIUM elfogadott. Nézz utána :) Ha kell mondom meg tudjuk venni. -
zoltang #3803 Nem a Visa Electron a lényeg? -
FLeK0 #3802 ez bank függő, kérdezz rá -
zoltang #3801 Tehát nem kötelező a dombornyomott kártya? :) -
#3800 Én i azt vettem visa electronnal, nekem letöltötte és mehettem játszani -
zoltang #3799 Már nagyon régen játszottam ezzel a jó kis játékkal (anno a kezdetekben, 2006 elején). Nem tudom már rég a Steam-et "kicselezni", így tudok a nem-megvett verzióval fellépni a netre. De most egyik hozzászólásban tototto (#3646) írta, hogy nem dombornyomott kártyával (Visa Electron) is sikerült megvennie.
Nekem is Erste Visa Electron van, ezzel tényleg sikerülhet?
Ha megvenném mit tartalmazna a "csomag"? Ez minden eddigi javítást, plussz dolgot stb.-t tartalmaz?
Most elgondolkoztam a megvételén ha a kártyám jó lenne. (Eddig a dobozos verzióra vártam, de ezt reménytelennek tartom itthon.)
-------------------------------------------------------
Csalók mennyire vannak itt mostanság, mert pl.: a CoD 2-ben teljesen el vannak szabadulva?
Nőtt a népszerűsége Magyarországon? Régebben alig voltak magyarok fent.
-
hutkai #3798 lehet ts-re hívni másokat is pl.:honorshark -
honorshark #3797 M1Garand bocs hogy nem reagáltam sok a dolog most az alakulgatás körül. Most alaplap és ház kérdések merültek fel a szervergéppel kapcsolatban...
Lassan én is bekapcsolódom az itteni társalgásba remélem...
M1Garand már töltöm a Faces of War -t.. régen játszottam vele már csak meguntam hogy 5FPS-en fut :P -
hutkai #3796 kb. hányan leszünk ? -
#3795 a színész vsz nem jól tartja a puskát -
#3794 sőt a legtöbb w2 es gyalogsági puskán ui van egy borítás talán a forró cső miatt
-
#3793 igen a német akit az amcsi elengedett -
#3792 hát ez megint csak pótvizsga -
#3791 hát remélem nem sértődtél meg de a lényegre nem reagáltál -
#3790 oks írj privit aztán adok ip-t -
#3789 ez Ryan közlegény megmentéséböl van nem? -
#3788 http://www.machinegun.pl/sklep/images/marushin_kar98k_8mm.jpg
sztem elnéztél valamit -
honorshark #3787 *melyekkel -
honorshark #3786 Üdv mkinek...Kössz M1garand a szép szavakat mellyel illettél... -
Neoncsoves #3785 majd énis felnéznék a TS-re... -
hutkai #3784 pfff -
#3783 te ez 1 film nem a valóság -
hutkai #3782 szted Ne legyél hülye :D hogy a k98 mióta van fa a fém cső közepén