Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah mind1 interneten vszeg nem veszem meg inkább várok a díszdobozra ha nem lesz akkor meg megnézzük azt az internetes rendelést csak kell vhonnan 1 bankkártya :d

Ez a típikus amcsi taktika mindenkirõl megakarnak tudni mindent h tudják biztositani a világot stb..... <#violent>

bricsi01
Helló!

Nekem 1 nyügöm van.
Hogy miért kell megadni a bankkártyaszámot meg egyebeket, de miért nem lehet utalni?
Húznak le idönként 1 kicsi pénzt a felhasználás miatt, vagy mi? :-)

Mersant
ugy tudom magyarorszagon tovabbra sem lehet megvenni boltokban...<#szomoru1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hi. Nem tudjátok h a steamen kivül hol lehet megvenni mert 1 idõben volt az 576-ban de mostmár nem látom és az eladó azt mondta õk már ne mfoglakoznak vele? <#wow1>Elõre is kösz

Igen, nagy valószínûséggel a TFT monitorod okozza.

garferi
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy miért van nállam DirectX 9 módban játszva az a grafikai hiba, hogy a kép elcsúszik egy kicsit ha oldalra mozgatom az egeret? Mindenbõl a legfrissebb van fenn. ATI 9600pro-m van.
Sima DirectX ben nincs ez. Lehet, hogy a TFT monitor miatt? Ha a vsync ot feljebb állítom a driverben akkor sem jó. Játékon belül pedig nem lehet a szinkronizációt állítani sajnos.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

trogerzsiger
köszi!

Akarom mondani 512kb/s-es nettel már garantáltan semmi gondod nem lesz

Gép? Sztem bármilyen mai konfigon elfut. Net nem árt ha nem csak 56-os modemes, 256 már elég kell hogy legyen neki, de 256al garantáltan hibátlanul mûködik. (a letöltéséhez nyilván minél jobb ajánlott 😄)

Az elmúlt oldalon kétszer van azt hiszem leírva hogy nem kapható Magyarországon, csak Steam-en keresztül.

trogerzsiger
Hello!

Azt szeretném megtudni hogy a játéknak milyen gép kell és milyen net?
És hol lehet megvenni? itt magyarországon

Serpa
tenkjú 😛

me and a monkey
Rám számíthatsz. 😉

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

egyépkén totál valami 21$ és ma néztem a dollárt 195 ft ugyhogy kb 4000ft a játék.. szoval sztm nem pénz érte (föleg ha összejönne a vásárlás:S)😄

Én tregnap megprobáltam a tranzakciot,de nem sikerült,akkor valoszinüleg a ft miatt... de akkor most dollárt rakjak a kártyára,vagy hogyan? ááá magas nekem ez miértr vagyunk ennyire "balkán ország hogy nincs boltba " :S

kössz
Steamen nem tudsz fizetni forinttal, de egyébként 17.95$ azaz olyan 4.5-5k között leszel forintban összesen vele.

És mennyi a mostani ár?4000FT körül?
Ez igaz!Meglettem gyõzve <#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>
Serpa
"limited-time trials"
😊

vmelyikötök megdob majd vele?
jelenleg csak DoD:Snál lehet.

Szerinted nekünk honnan van meg a játék? 😊 Amúgy sokan rettegnek ettõl az átverésrõl, de hiddjétek el nem olyan egyszerû csak úgy leszívni valakinek a számláját. Meg amúgy is ez a rendszer már évek óta mûködik szerinted ha kamu lenne nem tünt volna már fel valakinek? 😄

Mersant
par haverom is azon keresztul vette, es nem panaszkodtak hogy gaz lenne :-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

És van ki vett már játékot steamen keresztül?
Mersant
ez ponosan hogy is mukodik? adok valakinek ilyen "jogot", es az X orat jatszhat velem 1 szerveren, vagy nincs ido limit, mert gondoljak az illeto beleszeret es ugyis megrendeli? :-)

Biztos lehetsz benne hogy nem vágnak át... Gondolj bele hány ember játszik CS-t vagy HL-t, CoD-ot stb. Én még soha nem hallottam olyat hogy Steamen keresztül vágtak volna meg vkit. Egyébként a banknál utána tudsz érdeklõni hogy mennyit vettek le stb.

Igen, de egyszerre csak 1 embert hívhatsz és az csak azon a szerveren játszhat amin te és csak VAC Secured servereken... De ettõl még király dolog!
Ez a steamen való vásárlás mennyire biztonságos?
Serpa
steamnek lesz egy új opciója.
"Guest Passes"

egyfajta "limited-time trials".

Aki meg szeretné vásárolni annak itt egy részletes útmutató a rendelésrõl.

http://www.rdha.hu/cypher/vasarlas.html

Mersant
<#eljen>nekem is ezert jon be...

hát engem nemérdekel hány klán van annyira jo ez a játék,hogy beleszerettem...
szoval nekem kell az bisztos,végigtoltam ezt a 3 napot ,alig aludtam,nem rohangál mindenki össze vissza,van egy arcvonal,lassan lehet elörenyomulni,minden...

elegem van az ilyen Arcade Fps-ekböl!!

Mersant
Gabortol kene megkerdezni ö dobta fel a temat, es en a CB oldalan nem talaltam infot rola, de ahogy elnezem a laddert, ne mis nagyon vamn ra esely hogy lesz mert 16 aktiv klan van csak....<#nemtudom>

Nem sértettél meg csak próbáltalak ráébreszteni hogy butaságot mondtál :-).

Jólvan nyugalom!Nem akartalak megsérteni.
Jó akkor ne játsz vele nem kötelezõ... Én március óta játszok vele szóval nekem magyarázhatsz... Persze és mi alapján feketelistáznak? Steam accountom? Nagy ügy, csinálok újat. IP-m? Dinamikus szóval jó szórakozást.

A szerverek abszolút nem kihaltak, bármelyik nap akármelyik órájában van legalább 10-15 szerver ami tele van (32 fõ) és jópár másik is amin vannak elegen.

Kb hány felhasználó van?Vagy ugyanojyan kipusztultak a szerverek mint a DOD:S-ba?
Én nem ajánlo a warezzal való onlineos játékot mert felkerülsz a blacklistre
Warezzel is mûködik szinte tökéletesen az online játék. Ha többet szeretnél tudni róla írj egy privát üzenetet nekem.

Mersant: NationCup CB szervezésû ugye? meddig lehet jelentkezni? Nekem olyan január 10 körül lesz meg az eredeti elvileg.

Köszi
Megjelenik My Games-ben és letöltheted. Vagy hogyha már megvan, használhatod.

Nekem is ez a problémám
én megveszem az tuti,már csak az a kérdés hogy van a folyamat mert nekem nincs bankkártyám,muternak van csaképp nemtom hogy kell itt használni.. ha esetleg valaki segitene ebbe megköszönném,megadom az msn cimem:
[email protected]

Szerintem!
A Warezos fos mer csak egyjátékosban tudsz játszani de ott überbrutál hülyék a botok és úgy nemjó!
Azt szeretném kérdezni hogy ha megveszem a steamen akkor mi történik? Kihozzák vagy megjelenik a MY GAMES-be??PLS VÁLASZOLJON AKI TUD!! Köszi!
panther112
Köszi, amúgy jól látom, hogy most késtem le egy próbahetet😞 ? Warez verzióval, kb. mennyire lehet kipróbálni a játékot? Csak azért kérdezem, mert egyszer már nekiálltam 1 éve, de akkor sajnos csak 3 percig tudtam játszani, és az alapján nem sok mindent tudtam leszûrni😊

Itthon sajnos, vagy nem sajnos csak steam-en keresztül.

Mersant
na ki erzi ugy a proba het utan, hogy megveszi a jatekot? gyujtjuk meg az embereket Nationscupra.....asszem <#vigyor>

Serpa
tehát 😊

+ KV-1S, SU-76, T-60, T-34/76.