6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
m0rTaL #3901 Egy az Ország, Egy az Isten, Egy a Forum.
csinaljuk meg a kozos serverunket kozos Ts-t kozos honlapot.
Errol ennyit.
Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország ! XD -
#3900 Tudom nem nagy kaland, maximális hatótávnál lőttem ki egy páncélozott csapatszállítót finn védőként Manikkalán. Csak azért tetszett, mert olyan volt mint régen a céllövöldében a hurkapálcákat lődözni...:D
A másik dolog viszont... Kicsit elégedetlen vagyok a hangokkal, belépéskor, a választóképernyőn szokott szaggatni egy-két másodpercig. A játékon belül is elégedetlen vagyok, sokszor a mellettem lévő tank motorhangját sem hallom, meg olyasmi érzésem van, hogy a gépem nem tudná eldönteni, hogy mit halljak és van amikor a távoli hangokat is közel hallom és néha meg a közelemben lődöző hangok meg "felülírják" egymást. Tudom, nem valami egzakt meghatározás...
Alaplapi hangkártyám van (Abit AN7, NVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) ; Realtek ALC658 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface --- sztereóban használva, jelenleg egy sima genius ratyi hangfallal, mostanában leszoktam a fülesről)
Beállítások:
link. -
#3899 nem kell egésznap ott ülni pont ez benne a jó hogy ha van ideje az embernek játszani és felmegy ircre akkor megkérdezi azokat akik fent vannak hogy csá haver nem megyünk játszani :P
nem hiába használja a klánok 90%a az irct
jah és kb 0.1% pc és sávszél igényt jelent ez
dehát ti tudjátok -
honorshark #3898 Tototto gyere te is az oldalra légyszi. Nem tudunk elég kockák lenni hogy egész nap ott üljünk MIRC-et bámulva. Kössz...
Boot írj a bemutatkozásba. Kössz -
#3897 áh picsákat nekem elég egy fórum is, amugy sem hiszek a forumokban,inkább mirc -
bootsector #3896 Épp most regeltem a roklanra... -
bootsector #3895 Na ja. Régebben is voltak próbálkozások, akkor sem igen jött össze, hasonló okok miatt. Pedig marha jó céltábla lennék... -
honorshark #3894 Figyeljetek: http://roklan.tx.hu
Itt reggeljetek és oda gyűjtjük a magyar scene-t. Ezután meg majd a honlapunk fórumára... -
#3893 mi próbáltuk egyszer összegyűjteni a magyar ROsokat mircen, de Alastorral ketten voltunk csak
ezeket megjobb lenne chaten megbeszélni amikor rögtön válaszol az illető mint itt fórumon, ahol sokkal körülményesebb
szerintem -
zoltang #3892 Persze a Visat jelöltem meg. -
bootsector #3891 Én is nagyon szívesen gyaknék már veletek, eredetim van, csak nem tudom mikor lesz fent egy arra alkalmas csapat. -
#3890 jah azt elfelejtettem hogy ugye a VISAt jelölted be? -
#3889 hát akkor nem tom, csak amikor a régi kártyámon nem volt nekem se engedte, akkor talán az a baj hogy ez otps a tied meg nem?
bár valaki már felajánlotta hogy megveszi ha küldesz neki pénzt, vagy valami ismerőssel szülővel probáld elintéztetni
csak emiatt én nem igényelnék uj bankkártyát :S -
honorshark #3888 Kidomborodik Zoltang? NEM? Akkor nem is próbáld :P -
zoltang #3887 Van a nevem után, a kártya hátulján egy 4 ill. egy 3 betűs számsor nyomtatva. De hiába... :( -
Neoncsoves #3886 a sok spem DD -
honorshark #3885 Hozzúúúk feeeel :D:D:D -
Neoncsoves #3884 Népszerű témák
1. Jaccunk mi is szoláncot
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. F1CHL - Retro
4. Red Orchestra Ostfront 41-45
5. Test Drive Unlimited
6. Photoshop Munkák
7. CABAL Online
8. Colin McRae: DIRT
9. Hamis törvények
10. Tibia
-
honorshark #3883 Szal nem ? :D:D:D:D -
#3882 hát ezt már ilyen idős korban meg kell tudnod állapítani -
honorshark #3881 ööö nem ? :D:D:D Fenntvagy MSN-en ? :D -
#3880 úgy sejtem visszaolvasni Te se szoktál -
honorshark #3879 Felvettelek MSN-re de nem vagy fenn :P -
honorshark #3878 Néztem, írtam is :D MSN-ed nem adnád meg Priv-be? kicsit egyszerübb XD -
#3877 "Üdv mindenkinek. Gondoltam nyitok egy ilyen topicot is hogy ne kelljen folyton két helyre rájogatnom."
ja most már 3 helyre végülis igazad van -
#3876 nézd meg az roklan ra mit írtam -
honorshark #3875 Ennek a csöves beszólásnak xD -
#3874 minek örülsz ennyire?
-
honorshark #3873 lol :D:D:D:D -
#3872 te csöves köszönöm hogy megvilágítottad hamár te vagy a neoncsöves -
honorshark #3871 RO jövendőbeli tagok illetve a magyar közösség:
Elkészült az ideiglenes fórum amig nem érkezik a CMS. Elég béna meg minden de elégegyjetek be ezzel :D
http://roklan.tx.hu/ -
Neoncsoves #3870 alap :D -
hutkai #3869 Addig csak délután meg este nyomjuk :D -
#3868 csak az a baj hogy én csak 2hét múlva leszek szabin -
hutkai #3867 Garand ma délelött tömve voltak a tank szerverek 32 gameltünk bdj meg orelen Tegnap szünnap volt biztos :D -
#3866 ugy írd hogy én is értsem ,gondolom nem az utángyártott printer tonerre gondosz -
Neoncsoves #3865 4l4p -
#3864 mert ugye mikrofonja mindenkinek van -
#3863 jöhet mindenki aki bírja a kiképzést Jeffjohnsonnál lehet priviben ts ip-t kérni
-
#3862 hát lesz csak legyen szerver mert tegnap szar volt a felhozatal