6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Neoncsoves #3941 valaki egy géjmet? -
Neoncsoves #3940 jah az igaz h érdekes pozitúrákban esnek össze az emberek :D -
#3939 Vörösboroskóla. A nyomai is ott vannak...:D
Még a pufkámat is elejtettem, na, hát kapaszkodni kell:D -
Neoncsoves #3938 ??? :D -
honorshark #3937 LOL :D -
#3936 Lá lá léééé, veszélyes az út a haza felé...^^
-
honorshark #3935 Az RO ideiglenes HQ oldal címe !MEGVÁLTOZOTT!...
Sajnos DYN.hu el lett adva és tele lett reklámmal...
ÚJ CÍM: roklan.no-ip.org
Köszönöm mindenkinek a megértést... -
honorshark #3934 Vagyok már egy kilométer :) -
#3933 "Péter, nem vagy még egy kilóméter" -
honorshark #3932 Az miaz? Nem is tudtam ilyen is van köztünk :D -
#3931 tanar ne sértegess, oktatás technikus vagyok -
m0rTaL #3930 garand te erettsegizteto tanar vagy vagy csak valamitg felreertettem?:) -
#3929 ja jól 83 an érettségiztek egyszerre infoból kurva sok melónk volt vele -
honorshark #3928 Én már rég túl vagyok rajt..vagy mégsem? :D -
m0rTaL #3927 kinek hogy sikerult az erettsegi egyb?:) -
#3926 ezt a 88 as köszönést sztem hagyjuk....sem a játék sem a forum nem erröl szól!!! -
honorshark #3925 Mi célünk hogy magyar közösségi portált teremtsünk. ODA gyüjtsük a csomó magyart. Ha minden sikerül akkor google is azt fogja kidobni. Remélem mindenki igényét ki fogjuk tudni elégíteni a weblappal. Jelenleg is lázas erőkkel dolgozunk rajt. Addig is marad sg, roklan.tx.hu, wargamer.hu -
#3924 (nincs ezzel gond, nem baj ha van több platform is, meg az is jó ha vannak többen, akik az aktivitást több szálon, több formában folytatják, jó a szerveződés és szervezkedés, csak azért lenne kár, ha fel lenne aprózva az amúgy sem nagy társaság!:) ) -
honorshark #3923 Lee gyere az oldalunkra ha erről is lemaradtál :D:D:D / bocs akinek nem tetszik hogy hirdetem / -
lee56 #3922 nemtom miért irtam u-kat o-k helyett, sorry, meg az offokért is sorry :) -
lee56 #3921 Mi a fene van itt, 250 uj hsz, ingyenes lett a RO, vagy miről maradtam le? (mielőtt valaki hozzámvágja hogy ulvassak vissza, ilyen nagy számu ulvasatlan hsz komolyan elrettent ettől :D) -
honorshark #3920 Elnézést kérek mindenkitől aki nem éri el a fórumunkat. Dataglobe.hu -sokat kell ütni érte. Náluk van elhelyezve mind az oldal és mind a fórum. EGYELŐRE. Ha megjön a szerver egy XAMPP alapon fug futni majd a weblap... úgy még gyorsabb. -
honorshark #3919 Hát igen ha az emberek segítenének bármibe is akkor gyorsabban haladnék....ugye m0rTaL? :D:D:D -
m0rTaL #3918 ott a pont trident:)
egyébként ez a klanos dolog meg ugy van, hogy nagy rohammal fejlodik minden amit kiterveltunk es az szerintem az ide latogatot is erdekli hogya van e osszefogott magyar tarsadalom meg esetleg magyar server nem csak annyi hogy neha neha osszefut egy magyarral. szoval szerintem ezt a clanos meg magyaros temat megbeszelhetnenk itt is. az iRC-et meg tenyleg hagyjatok mar a fszba folosleges ezen veszekedni lesz klan ugyis elvalik mi lesz es hogyan... 88 -
#3917 Én is azt gondolom, ennek a topiknak a legfőbb szerepe a játékosok "összeszedése", a vélemények, élmények megosztása.
Személy szerint támogatok minden jó ötletet, de a pártoskodást, darabolást kihagynám.
Azért járok és jövök ide, mert több RO-s ismerős is itt lézeng és így jó.
A klánozás, irc, xfire, saját honlap meg más tészta, mindenki eldönti hogy mit szeretne, de ez maradhatna pártatlan és nyitott tér a játékosok előtt.:) -
#3916 ut-ról beszéltem (pl teszem azt kupán részt veszel akkor irc csatin kell találkozni meccs előtt, persze ha ellen belemegy mást is használhatsz, én csak azt mondtam ez az ugy nevezet "isokompatibilis" klán talihely :)) na ezt jól megasszontam -
honorshark #3915 Hja erősen meglehet hogy nem arról.... Amúgy sztem nincs több magyar RO klán Clanbase-en :D -
#3914 mi clanbasen játszunk és ott azt használják, meg a magyar klánok 99%ának van irc csatija szal ilyen gond nincs igazán
de szerintem hagyjuk az offot mert aki ide téved az ROról szeretne olvasni nem a mi szokásainkról :) -
honorshark #3913 mIRC-en milyen wart lehet találni? Én egyedül CSS warokat szoktam ott keresni. Azok is olyanok hogy se klánnév se semmi. VWAR-on előre megbeszélt dolog a war leegyeztetett dolgokkal és így tovább...
Mellesleg: UT04 és RO között szerintem ELÉG nagy hasadék tátong..talán az engine közös. Más nem -
#3912 de figy most miért akartok mindenképpen meggyőzni arról hogy mit fogtok használni tegyétek, nekem mirc bevált és nem fogom lecserélni aztán itt pont
legközelebb ROról irkáljatok mert ez a játék topicja, a klánotok meg akit érdekelt már odament nem kell itt reklámozni többet szerintem -
honorshark #3911 Tototto te el vagy tájolva :) A klánban XFIRE alap. Több klán felvan véve (szinte az összes) számomra akik RO-ban számítanak. Bármelyik hétvégére lehetne gyakot szervezni. MIRC szerintem pocsék.
Amúgy te hallottál már egyáltalán VWAR-ról??? Sokat segít... -
#3910 xfire-t erre találták ki (RO-t is támogatja, dumálni se kell, csak ha látod, hogy játszik valaki valahol aki a listádon van rákatt, és már csatlakozol is arra a szerverre), és legalább nem csak a kockák használják, mint az ircet :)
játék közbeni kommunikációra meg ott a ts...
ennyi, nemkell ezt túlbonyolítani :) -
#3909 de most nem értem a problémát, csináljátok
mi meg maradunk ircnél mert bevált ut2k4nél
ha nem akartok játszani külföldiekkel csak 4-5en egymás ellen ami kicsit gáz szerintem ha már klánró beszélünk, akkor jó a fórum is, de ha külföldi ROklánokkal is szeretnétek játszogatni ugyis elengedhetetlen az irc majd rájöttök ott csak egy klikk és fent vagy a csatijukon ti meg regisztrálhattok a forumukra márha van egyáltalán :) -
Neoncsoves #3908 Na emberek, valaki RO? aki akar adjon TS IP-t vagy adok én aztán mehet. :) -
honorshark #3907 Ééééés IGEN! BingO! Megjött a weblapmotor. Teszem fel, állítom be, témakészítés, enyhe magyarosítás fix és GO! :) -
honorshark #3906 Nemtudom. Most IRC-en egyfolytában fennlenni engem NAGYON zavarna. Fórum az FIZETETT PRIVÁT tárhelyen van és majd átkerül a saját szerverre szóval borzasztó gyors. Most az hogy mennyit eszik az istenverte böngésződ egy pár JPG, gif, PNG megjelenítésével azt nemtom.
TIpp: Használj Firefox2-t :) -
m0rTaL #3905 Ha már az elonyoknel es hatranyaoknal tartunk.
mivel magyar serverunk lesz es jo minosegu ezert maximum 10-15os pingunk lesz hozzateszem MAXIMUM es a Teamspeak maximum 10-et dob ra a pingre ami nem hiszem hogy nagyon zavarni fog titeket.
most az irc és a Teamspeak kozott annyi a kulonbseg mint hogy levelet irsz valakinek vagy talalkozol vele es beszelgettek ...azert szerintem nem mind1. Termeszetesen lehet irC szobank is mert nem nagy cucc egy olyat csinalni meg az msn is alap. de erted Teamspeaken vagy es eppen nyugalomra vagysz atmesz egy masik szobaba... es akkor nem kell kilepegetned a gamebol fel orankent hogy ki ir neked hanem eleg ha atmesz masik szobaba es majd radszolnak ha van valami. Errol szerintem ennyit. en is rohadt sok klanban voltam mar WoW-tol kezdve ( ami kb 150szemelyes a kisebb CODos klanokig de mind1ik ventrillot vagy Teamspeaket hasznalt es +ban volt msn vagy IRC is . velemenyeket meg varom:) nah jo8 -
#3904 msn nem jó?
az úgyis megy szinte mindenkinek, ha bevan jelentkezve az látszik úgyis, konferencia beszélgetés van benne úgyhogy........... -
sFAlastor #3903 Igaza van totonak, IRC a legjobb megoldás. Semmi sávszélességet nem vesz el szinte, csak bejelentkezel és leteszed tálcára, senkit nem zavar, néha megnézed hogy írt-e valaki. TS-el ellentétben ott macerásan feljelentkezel mindig, ha más csinálsz zavarnak a hangok, ilyesmi. Fórumon meg vársz a válaszra akár órákig hogy most van-e épp valaki aki szeretne játszani. -
m0rTaL #3902 tototto te meg ne huncutkodjal ne kulonckodjel:)