6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#3981 S ez hogy jön ide? XD -
#3980 De az se igaz hogy a páncélt a világ végéig lőhetjük.
Mert multkor tankoztam egy picit s szereztem egy PanzerV (alias Tigris)-t kiálltam vele s szitává lőtték a páncélomat, szal egy idő után már nem véd meg.
Azért a játék készitőji csak jobban tudják ezeket, mert egy tankmúzeum is segitette őket.
Apropó, ez sokkal realisztikusabb mint az eddigi MP FPS-ek.
Szerintem nem kéne ekkora apróságokon veszekedni, amikor ez már így is elnyúlik a többi felett.
S remélem ezzel be is fejeződnek itt a veszekedések és inkább élmény megosztás lesz. -
#3979 nem e? a tankok közelről szinte kilőhetetlenek -
#3978 A felszereléseket a pályakészitése közben eldöntheted, vannak kis sorok amikbe kódokat kell írni, amit a játék értelmez.
Max aki csinálta a mapot az kurvára de nem értett ehez azt csinált ilyeneket. XD
De az eredeti RO pályákon én sose láttam ilyet. -
#3977 Mindenki máshogy gondolja és mást szeret, de valahogy aki a RO-t választja az el is fogad egyfajta gondolat és játékmenetet.
Mindenesetre ez egy játék és azt tetszik benne, hogy a játékélmény - realitás - játszhatóság egyensúlyban van. Élvezhető, kikapcsolódást nyújt, még akkor is, ha sokat lehet benne "szívni". De ezekből a hibákból tud az ember tanulni. Hiszen mindenki más közegből jött, elsőnek én is mentem mint a golyó és jött is a golyó...:D
Szerintem ez a három dolog kialakult balansza fontos és az hogy korrekt, értelmes, érett közeg legyen, és bizony meg kell tisztelni, becsülni a másikat is.:)
(még ha nem is szinpatikus, de legyen meg mindenkinek a privát szférája, szerintem ez célravezető ebben a közösségben). -
Neoncsoves #3976 megértem, de azért nem kéne veszekedni egy leendő RO Player-rel -
#3975 igaz, hogy nem túl régóta toljuk Jeffel de a hibáit hamar észre vettük csak azt furcsálom, hogy a fejlesztőknek nem tünt fel 1-2 tigris méretű hiba. Pl: robbanó anyag a tankcrewmannál -
#3974 gamét nehéz lenne bomlasztani...mondcsak hogy is kell? -
Neoncsoves #3973 nem itt kell bomlasztani a gamet. ha nem tetszik akkor húzhatsz innen -
#3972 banyek pedig már azt hittem ,hogy egy szakértövel van dolgom...erre nem akar vitatkozni ejha -
#3971 Látom szeretsz vitatkozni...én tovább nem fojtatom. -
#3970 ......akkor azt már nagyon kevesen tudják nem is tudom akkor honnan vették a játékkészítök ,hogy hogyan néztek ki a tankok hmmm biztos mesélték nekik azok akik ott voltak és különben is honnan tudod ,hogy ha meglönek meghaltál?? talán már löttek meg? -
#3969 Én nem mondtam hogy az élethűség...én nem tudom pontosan hogy is volt a 40es évekbe a tigris megsemisítése azt csak az tudja aki akkor harcolt...ugy hogy ilyen szempontból nem nyitok vitát.Én arra gondoltam hogy meglönek s meghaltál. -
#3968 Hát ha az neked élethüség hogy 1m röl sem lehet a tigát kilöni ill ki lehet de akkor azt az 5cmx5cm részt kell eltalálnod ami a "kilvési pont"......akkor bizonyára élvezni fogod a játék "élethüségét" -
#3967 a #3964-re akartam választ írni -
#3966 Én minél élethübb egy játék annál jobban szeretem...akkor is ha minden 5sec után halott vagyok...nekem ilyen gondjaim nincsenek hogy nem akarok meghalni,stb...amugy german funboy se vagyok csak szűk a választék,szivesen játszanék brit,usa vagy francia egységekkel is de sajnos nincsemek,az oroszokat pedig tényleg nem bírom...
S csalni se szeretek(nem is tudom ebben a játékban egyáltalá lehet-e) ugy,hogy.... -
#3965 -
#3964 Tankos részétöl ne várj túl sokat kb annyiban reális mint bármely más FPS magyarán semennyire bár vannak hozzá Mutatorok (modok amik befolyásolják a
páncélátlövést stb.) amikkel egész élethü lesz a game csak az ilyen cuccal viszonylag kevesen játszanak mert ugye a German funboyok nem szeretik ha kilövik őket........ viszont ha jót akarsz szórakozni ülj be egy Tigába orel-en vagy blackdayjulyn mert azzal még az 5éves vérpistike is rambózni tud... -
#3963 páncéloson kívül ritkán fordulok elő, szaladgáljanak a mezítlábasok -
#3962 Minek van a sniper?:) -
#3961 Nincs single része?
Amugy láttam van anti-tank rifle is:D
És MG42-össel lehet indulni úgy hogy te kibíztosítod ahova akarod...vagy fix helyeken lehet találni,mint általába a többi játékokban.
Vagy esetleg MG34-est? -
#3960 légicsata az nincs de tüzérségi zárótűz na az van, hogy rohadjon meg..... -
#3959 aha ez egy olyan multiplayer játék -
#3958 :o :o :o :o
Megnéztem a trailert a youtube-on...nagyon bejön a játék....
-
#3957 Szoktatok multizni is? -
#3956 Érdemes még videókat (hivatalos oldal és mondjuk youtube.com) megnézned, hogy minél bővebb kép alakuljon ki. Én sem hasonlítanám semmihez a RO játékélményt, más szemléletet igényel, de ha valóban egy tartalmas, gazdag kikapcsolódásra vágysz, akkor az a pár ezer forint megéri. -
#3955 Ok,kösz mindenkinek...kezdek neki letölteni a játékot:)majd a többit kitapasztalom.
De ha tényleg csak USSR-el és németekkel lehet lenni akkor én az orosz komrádokat csak sajnálni tudom,mert akkor teljesen átpártolok a német frontra:D Nem nagyon bírtam szegény ruszkikat a WWII-ben. -
#3954 SHERMAN TANK VERSUS GERMAN TIGER -
#3953 Hát ha lábon lőnek akkor vérzel és nehezen tudsz mozogni egy darabig, a fegyvert is kilehet lőni a kezedből. -
#3952 Na ez igen végre egy igazi reális játék.
És olyasmik vannak-e benne mint például ha lábon ér egy lövés akkor nem tudok futni csak sántálni és kaliber meg távolság fügvényébe a helmet védeme és egyébb hasonló dolgok? -
#3951 legicsatak nincsenek, es egyikre sem hasonlit. a tobbi gagyi lovoldozes, hent, itt meg mivel korlatozottak a kulonbozo fegyvernemek es 1 jo loves= halal, ezert taktikusabban kell jatszani. megvannak a frontvonalak igy eletszerubb az egesz...
-
#3950 Amugy hali mindenkinek:D:D -
#3949 Elolvastam a játék reviewjét.Nagyon bejön,csak még lenne egy pár kérdésem mielött beszerzem:
Vannak-e benne légi csaták?
Szerintetek melyik játékhoz hasonlít a legjobban BF42,COD,HD2???
Ami a legjobban bejön az a realítás és az hogy ha tankot akarsz irányítani akkor crew-el kell légy aki csak egy oldalfegyverrel rendelkezik,ezt hiányoltam a HD2ből és a BF42-ből is. -
#3948 úgy látom páncélosban csak ketten maradunk Jeff. -
#3947 Rátok uszíton Nyerst ha nem viselkedtek rendesen -
#3946 Hát ahogy elnézem az Sg-s RO közösség egy rakás xar folyton offolás megy az ucso értelmes játékhoz kapcsolodo hozzászólás meg fényévekre van... -
#3945 Alapjában nem érdekel a rossz szöveg, de ha már nem csak egy ember kezdi rá akkor igen. Ide ez nem való, aki gyereknek érzi magát az addig spricceljen innen amíg nem késő.
A poént értem, az ostobaságot nem. -
honorshark #3944 Nem értelek majmos emberke ^^ -
#3943 Köszönjük az értékes hozzászólást. -
m0rTaL #3942 Trident csak hogy tudd lattalak COD forumon en mar 4eve CoDozok szal barmikor alazlak ha akarod:D