6141
  • m1garand
    és szerinted?
  • honorshark
    Elkezdtem olvasni de csak veszekedést látok.... :S
  • bricsi01
    Szerintem is hülyeség ez a CoD-is fegyverválasztás.
    Persze.
    Van benne.
    Kérdezz! MSN:[email protected]
  • Hawk06
    Aha,értem.Szerintem ez jó is így,ezt is hiányoltam más játékokból,mert az szívás amikor egyszerre egy halom sniper van például.De gondolom ez függ a pályáktól is,például ha nagyobb méretű a map vagy nagyobb csatáról van szó akkor több HMG-t és SMG-t is éngedélyez.
    Jah,és félhernyók vannak-e benne?
    Tele vagyok még kérdésekkel:)
  • Serpa
    egyet csak találtam.

ebayen árulják, jelenleg 12.99$
  • Serpa
    én kettőről tok.
    alap és a gyűjtői kiadás (ebben, többek közt, 16 kártya van a járművekről és a mapokról).

utóbbit nem lelem sehol, ahol megrendelhető lenne.
  • bricsi01
    3 kiadás van nem?
    Az Olcsó(Csak játék+pecs), az Eredeti(#4013) meg a Gold(#4013+Térképek, Tankrajzok...nemtom.).
    Nem?
  • bricsi01
    CDk, Kis segéd köny, Reklám a kiadótól, Képeslap.
    Asszem ennyi, lusta vok megnézni. XD
  • Mersant
    az alapban semmi, de azota kijott olyan valtozat is amiben van extra CD/DVD palyakkal, meg poszter vagy leiras a jarmuvekrol asszem...
  • bricsi01
    Igaz hogy ezek jók, de ebben a játékban a csomagok korlátozott számban kaphatók.
    Álltalában a Rifleman(98K) vagy a TankCrewman(Lüger,P38) amik korlátlanok.
    A sniperből 1 van álltalában, Semi-automaticosból meg 5-6 asszem, MG-s ből meg szintúgy 1.
    Max ha szupergyors a géped akkor talán te lépsz be elsőnek és válogathatsz.
    Elmondom, hátha még nem tudnád, hogy ebben is úgy van mint a Bf-ben, hogy kis csomagok vannak, de némelyikben lehet válogatni:
    MG-MG42
    \MG34 Ha értd mire célzok.
  • Serpa
    tehát akkor durván 4900ft lenne, ha a play.com -ról rendelném meg.
    hacsak nem változott azóta a postaktg.

a dobozban a könyvön és a CDken kivül van vmi?
  • Mersant
    hat hallod memoriam mint az aranyhale, ugyhogy sorry de meg csak megkozelitoleg sem tudom megmondani. ha az erdekel mennyi a postakoltseg, akkor azt tudom mondani hogy 1 haveromnak kb.1000 huf ert kuldtek angliabol 1 masik jatekot.
  • Serpa
    Mersant!

pont 1 éve írtad, h megrendelted küldföldről (play.com).
    akkor mennyibe került összesen?
  • m1garand
    ha vki szeretne az RO ban páncélossal játszani továbbra is szívesen várjuk csak előtte vagy száz lövést gyakoroljon és ismerje fel a tankokat mert csak úgy fogja tudni, hogy hol kell meglőni!
    ajánlott ezen a mapon gyakorolni
    RO-MormRange.rom
  • Jeffjohnson
    Nincs ezzel semmi gond! Nem lebeszélni akartalak mindössze volt pár igen kellemetlen élményem ami nélkülözi a realitást és hamár ott diszeleg a játékon a muzeumi logo vagymi akkor az ember kicsit többet várt de valszeg sem én sem Garand nem fogunk olyan játékot találni ami 100%ig megfelelönek tartunk. Erröl a játékról azt hittük eleinte ,hogy ez legalább közelít hozzá ezért is vagyunk "mérgesek" a hibákra ami ha nem lenne akkor még a realisztikus jelzöt is rá lehetne aggatni bár az egyes mutatorokban van fantázia (pl:Armored Beast). Egyébként nem tom észrevette e már valaki de ami a hivatalos oldal download alatt diszeleg
    ott van egy óóriási baki ugyanis ott Stug3g diszeleg de a játékban Stug3f van.Meg a kilövési pontok és még sorolhatnám....ennek ellenére majd minden nap játszunk vele (többnyire ruszkival német nem kihívás meg ált. ruszki oldalon kevesebben vannak és nekünk nem élvezet 9vs4ben nyerni) "sajna" eddig még jobb nincs és ahogy kinéz még sokáig fogjuk a játékban és itt sg-n is "rontani a levegőt"
  • Hawk06
    #3969es hozzászólásomat kijavítanám kb így "....azt igazán az tudhatja aki akkor harcolt és aki aval foglalkozik...." ezt csak a magam kijavítására.
    Én a tigrisről csak annyit tudtam (de ahogy elolvastam a hozzászólásokat kiderült hogy azt se jól tudtam Jeff#3990)hogy 88as agyuja volt és a páncélját is csak 88assal lehetett átlöni.
    Én nem akartam senkivel vitázni,látom hogy ti(m1garand és Jeff ) utánanéztetek a dolgoknak komolyan, ugy hogy nekem nincs mit szólanom illyen szempontból nektek...sok respect.Csak rosszul esett a #3964es hozzászólás.
    Majd én is utánanézek dolgoknak,mert érdekelnek de mondom én még csak a felszinit karcolgatom.

Nah remélem béke van?:)
  • Hawk06
    Ma végig néztem egy halom harc jelenetet a játékról a youtubeon és ugy döntöttem,hogy távcsöves K98-al vgy MG42-össel fogok játszani.:)
    Vagy közelharc esetére G43-al.Úgy láttam az is van:)
  • m1garand
    RO topic befoglalva!
  • m1garand
    kezdesz egy dezinformátorra hasonlítani
  • m1garand
    "ár én nem igazán tankozok mert nekem a gyalogosdis 98K-val az igazi."
    Te akkor mit magyarázol itt mi a tankok hibájáról beszélünk minket bosszant, hogy a hibák miatt nem jön össze egy jó manőver
    Tehát aki játszik is tankkal és tesztelt többszáz lövést attól szívesen vesszük az építő jellegű kritikát amihez kisebb fajta kutató munka sem árt.
  • Jeffjohnson
    nem már vagy 20akárhányszor végigment az idény 39-45 ig de ahogy végigmegy
    újraindul
  • m1garand
    arra gondolatm, hogy messziről nem ismerik fel a tankokat
  • bricsi01
    A WWIIOnlinet én is toltam mikor FreeTrial volt, de korom miatt még nincs állandó pénzforrásom, így nem tudnám havi fizetni.
    Meg abban az a lol, hogy már 7 éve 1939-et tolják. XD
  • Jeffjohnson
    Azzal nincs gond :) kedvelem a játékot csak nem került volna sokba ,hogy realisztikussá tegyék... annyi adat van a neten ...lehet nem szalvétán csempészett célkeresztet kellett volna másolgatni külcsiny az jó csak a belbecs ami kicsit sántít egyébként már volt aki már megcsinálta wwiionline. Volt szerencsém kipróbálni csakhát ott meg meglehetösen puritán a grafika a kettöt kellene összehozni és akkor örülnék mint pistike a gumicukornak....
  • bricsi01
    Ezt hogy feltételezed?
    Én azonos oldalu tankot tévesztettem (Szerencsére :) ), nem a Párducot az IS2-vel.(ami ciki XD)

Egyébként én is nagyritkán megtapasztalom a TK-es köcsögöket, amikor kivadászik PanzerFaust-al, én meg ülök a PzIII-ban XD.
    És még azt se mondja, hogy bocs.
  • bricsi01
    Aki egyébként kedvel egy játékot az nem keresi vagy figyeli a hibákat.
    De ha utálok egyet akkor abban 5 másodperc alatt találok 1000-et.
    Tény hogy vannak bugok tankozásilag, de én ezeket elnézem és próbálok nem arra figyelni.
    Bár én nem igazán tankozok mert nekem a gyalogosdis 98K-val az igazi.
    Meg ha van benne valamilyen bug azt nem csak mi vesszük észre hanem több más "rajongó" is, szal ha nem írják meg ezt a cégek ötezren. :D

Mégegyszer bocs a tankos félrenézésem miatt.
  • Jeffjohnson
    BlackdayJulyn szokott sok TK lenni ha német oldalon T-34 el mész de ruszkiknál is gyakran elöszokott fordulni volt olyan kör ahol 5halálból 3at saját tank okozott....
  • bricsi01
    Igazatok van a PzV-el kapcsban.
    Elnézést kérek mindenkitől.
    S nagyon ritkán lövök ki havert, tanknál soha.
  • Jeffjohnson
    Su-76 al vagy T-34/76 sött még 85 tel is szinte lehetetlen kilöni ha már 11/1 órára van neked oldalról meg ha nem azt az 5x5 ös pontot találod el hanem felette 1centivel akkor szintén pelepuffogtatsz jópárat mire kilövöd és Orelen Central Hights on többnyire közelharc van. Persze BF2 höz képest hiperrealisztikus vagy mi a frász... de ugyebár azon nincs muzeumi pecsét meg ahoz a célkeresztet nem szalvétán csempészték az akkori Dzsémszbondok nem kellene sokat változtatni ill. olyan mutator van hozzá ami tetszik egész épelmélyüen meg vannak magyarázva a dolgok benne csak azzal ugyebár a German funboyok nem játszanak. Az is meglepöen érdekes ,hogy ahogy betették az IS-2-t orelre egyböl nem volt gond azzal ,hogy mindenki németnek áll.........
  • m1garand
    ez a hivatalos
    http://www.redorchestragame.com/index.php?categoryid=2
  • joebacsi
    nemtom, már iszonyat rég nem játszottam RO-val, de ahogy emlékszem a tiga eléggé sebezhető volt szemből...párducot jobban szerettem...az igazi csíter tank pedig az is2 volt...sréhen beállítva szinte kilőhetetlen volt, ahogy emlékszem :)

amúgy fpshez képest elég korrekt a tankozás benne sztem, elég csak a bfhez hasonlítani, és rögtön nincs baj a realisztikussággal :D

fpsben csak a wiionline előzi meg sztem realisztikusság tekintetében...
  • Jeffjohnson
    hol írtam én ,hogy a Tiga az pz5 ??? Ki akarod próbálni milyen erös egy tiga arckapitány mert szivesen megmutatom neked...orel 88v76 on beállok 11 re aztán puffogtathatsz kedvedre...de ha nem lösz ki 5 lövésböl akkor megcsokolhatod a seggem......mert a tigának kb 2-3 lövés a T-34/76 még akkor is ha a csudás 11vagy1 órára áll nekem ami a valóságban sohasem történt meg sött épp azt kerülték hogy a sebezhetö oldalukat mutassák... nem beszélve arról ,hogy oldalról a 76 os 500m belül át tudta löni a tigát és ne magyarázza el nekem senki azt ,hogy a tank csak akkor semmisül meg ha a löszert találom el ha egy cseppnyi fogalmad is lenne a 2vhs haditechnikárol akkor nem magyaráznál itt nekem arról ,hogy huuu milyen élethü a játék...
  • m1garand
    ajánlom ezt az oldalt bemelegítésnek
    http://www.tarrif.net/
    ezt pedig annak aki tudni akar egy keveset a német gépekről
    http://panzerkeil.dre.hu/
  • m1garand
    hát a tankmúzeumban valószínűleg nem lőttek egymásra a gépekkel a készítők kedvért, a 3d része se tökéletes ott pl. a sutg, tehát a múzeumnak ez nem jó reklám, én is megörültem mikor megláttam az oldalukon a múzeum logóját, de erre mundják azt , hogy nem mind arany ami fénylik.
  • m1garand
    nagyon veszélyesek a szavaid
    Te nem tudod hogy Jeff hány napot eltörpöltünk a gép előtt a fow modhoz szükséges adatok miatt, nagyságrendileg fejből vágjuk a dolgokat, pl: a német tankok sebessége.
  • m1garand
    (szerintem ezért szoktak seggbe lőni a bajtársak is)
  • sFAlastor
    A játékkészítők onnan tudják hogy az egész orosz és német korabeli levéltári anyagot átnyalták, sőt még az angolba is betekintettek (az orosz periszkópok belsejét pl. egy angol kém szalvétára készített rajzából ismerték meg). A Tigris (Pz.Kpfw. VI és nem V :)) meg egyáltalán nem olyan erős a játékban mint ahogy mondod, nemtom mennyit játszottál vele. Szóval ha nem csak úgy hasból oltanád le a játékot hanem hosszabb időn keresztül játszottál volna vele akkor ezeket a dolgokat tudnád, sztem most hagyd abba a fikázást mert egyrész tökéletesen hitelét vesztették a szavaid másrészt magad kíméled meg a még mélyebbre süllyedéstől.

A tank legénységnél egyébként én egyetlen pályán láttam robbanóanyagot (Orel) és valószínűleg azért van náluk azon a mapon, mert iszonyú távolságokat kell megtenni és ha már kilőtték a tankod ne legyél 100%ig védtelen és kelljen önygilkosnak lenni hogy utána újra kilométereket vezethess. Nem realisztikus de ezen az egy pályán szükséges és el lehet nézni. Egyébként a készítőknek ehhez semmi közük, a mapper tette be valószínűleg.
  • m1garand
    1,aki nem tudja mi a PzV az ne magyarázzon nekem a tankos élményeiről(szerintem ezért szoktam seggbe lőni a bajtársak is
    )
    2, én nem veszekdetem senkivel nem is szoktam inkább ráhagyom, max vitatkozni de azt még Jeffel is
    3,én az élményeimet osztom csak ezek most a negatívak
    4, egy tankos játéknál hogy lehet apróbb BUG az hogy nem lehet kilőni a másik tankot
    5,igen én is úgy tudom, hogy még a modokban se sikerül kijavítani dolgokat mert a motorral is gondok vannak
    6, ja és a mapoknál a hidakkal van vmi gáz
  • tototto
    igen én is ha lehetek csak németekkel vagyok :)
    amugy üdv a klubban!
  • bricsi01
    Az tény hogy vannak apróbb-nagyobb bugjai a játéknak, de többségük a motorból fakad.
    Aminek javitásához egy újabbra kéne átépiteni az egészet, ami az Red Orchestra 2-ben talán meg is valósúl.

Szerintem. :)