6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Stuller #4061 na hat jelenleg sajna ugy áll h olyan servert amin senki mas nincs azt elintezni idő lesz még... -
#4060 Na én valakivel szívesen tankozgatnék, beválalom a vezető vagy a rádiós(remélem így hívják) szerepét! -
#4059 Én csak annyit tudtam tenni, hogy a két meghívómat már megkapta HangyaQtya (gfm-ből lehet ismerős) és Petesharknak (gfm és cod2 gfm).
Ritkán tudok fenn lenni, de szivesen sofőrködnék újra, Serpával már próbáltunk gyakorlatozni.:)
Vagy netán jó kis lődözős, fedezékbe rohanós, puttyogtatós őrület is jó lenne, csak az a lényeg, hogy ne legyen Rich a tűzvonalamban.^^
(Rich: megnyugtatás: drasztikusan csökkent a tk szintem, mostanság már valóban ritka) -
#4058 maga a játék 9.99£, erre jön a szállítás, ami 2.95£(erre rakodhat + ktg, de ebben nem vok biztos).
valszeg ma v hétfőn meg is rendelem.
3-5 nap a szállítás ideje. -
honorshark #4057 Már hülyét kapok...erre a meghívó megint felesleggé vált mert eltünt a gyerek. Na mind1. Úgy tudom visszakapja az illető aki küldte ha nem akkor meg alázatos bocsánatkérésem...
jelenleg várok Maffiára hogy mit tud adni :D -
hutkai #4056 Ha kell vkinek 10 napos meghívó az szóljon!!!!! küldjün privit -
honorshark #4055 Stuller igen kell. Ventri. Látom te vagy Maffia. Majd rádkérdezek MSN-en. Persze csak üres vagy 1 klános szerver kell hiszen ott van kani vagy bármi más. A másik dolog. KÖssz a meghívót. -
#4054 Ha full üres és csak a RO-sok lesznek rajta akkor igen.
Nem szeretem a tömött szervereket. :D -
Stuller #4053 ööö 1 kérdés:
-kell-e ts vagy ventri itt a HUN ro-soknak? -
#4052 én ugy tudom amazon nem is szállit MOra
az angol ebayen elég jo árak vannak azt is nézzétek meg szerintem -
#4051 ott olcsóbban adják a játékokat a megszokott árnál? -
#4050 ja az amazon nagyon drága
-
#4049 köszi.
itt olcsóbban kijön.
mindesetre még keresgélek. -
#4048 Van itt olyan aki morzsi néven játszik? -
#4047 honorshark elküldve a meghivó -
#4046 na akkor ha mindenigaz honorshark még nem kapott akkor küldöm neki én :) -
#4045 no akkor most én kinek küldjem, nehogy a végén az legyen valaki 2t kap valaki meg egyet se :D
-
Neoncsoves #4044 na elküldtem!
akinek még kell gyorsan szóljon!!! még van 1!!! -
#4043 [email protected] az emailem!:D -
#4042 talán itt
http://www.amazon.co.uk/Excalibur-Video-games-publishing-Orchestra/dp/B000FUEBAA/ref=sr_1_1/026-7990171-4082060?ie=UTF8&s=videogames&qid=1183203794&sr=1-1 -
Neoncsoves #4041 én tudok 1et küldeni, a másik Roccoé lesz ha leírja végre az emailjét :D -
#4040 a fenébe.
most láttom, h a play.com nem szállít Mo-ra.
most kereshetek más helyet.
vki tud tippet adni, ahonnan megrendelhetem? -
#4039 Van még nekem egy! ha kell elküldöm -
honorshark #4038 Akkor én lemaradtam mind2ről...azért kössz -
Neoncsoves #4037 email? :P -
#4036 Nekem küldheted!! Köszi előre is ! :) -
Neoncsoves #4035 én tudok még 2 meghívót adni, egyiket elküldöm valamelyikőjüknek tototto, a másik meg akinek kell, szóljon! -
#4034 hát látom ketten jelentkeztetek 1 perces csuszással, nem szeretnék senkivel kiszurni honorshark meg partizán18 melyikőtöknek adjam? :)
mivel partizánnak nincs ismerőse aki megmutassa milyen ez a játék azért gondoltam hogy neki adnám, de ugye előbb jelentkeztél honorshark , bár nem neked kell, hanem ismerősnek
szóval nem haragszol ha partizánnak adom?
nem gondoltam volna hogy hirtelen két embert is érdekel :)
-
honorshark #4033 Amúgy nemtom hogy kinek mennyire fontos én csak egy haveromnak szeretném hogy megismerje és megvegye a játékot. -
honorshark #4032 Hát költségmentesen sosem tudtam de kérdezd Maffiát. Neki OTP juniorral ment ha jól tudom. Habár csak 3. próbálkozásra de ment...próba cseresznye.. -
partizán18 #4031 Üdv!
Én szívesen fogadnék egy meghívót.
Egy ideig próbálkoztam megvenni a játékot egy rokonom bankártyájával, de nem sikerült, valamiért nem fogadta el.
Tudnátok segíteni hogy milyen úton szerezhetném be a játékot?
Esetleg tudja valaki hol tudnék költség mentesen erre alkalmas bankártyát igényelni? -
honorshark #4030 TotoTTo nekem kell egy! EMAIL-ben írj > [email protected] -
#4029 nemtudom jár e erre valaki, akinek kellene egy 10 napos meghívó? egyet tudnék küldeni még, akit érdekelne az most szoljon gyorsan mert már csak juli 1ig küldhetem el! -
#4028 ááh 2 napig nem járok erre van 8millió hsz de semmi értelmes csak veszekedés :)
sztem Jeff-fel meg garand-dal nem érdemes vitatkozni a tankokról (velem se :D) -
Neoncsoves #4027 igen, az elég irreális h a map másik felén elordítja magát a német kolléga, és te is német vagy és meghallod... olyan mintha walkie-talkien dumcsiznanak vagy bluetooth fülhallgatóval XD -
#4026 Korabeli német oktató anyag
Tigris kézikönyv
Panther kézikönyv -
#4025 Engem a bugok közül a V betüs beszéd midenhol hallhatósága zavar a leginkább.
Miért nem 3D hang, de lehtne olvasni. -Ha kérhetném ezt valaki megírná mint javaslatot az angól fórumra, mert én kicsit tudok csak angolul.
Előre is köszönöm. -
#4024 reménykeltő az armored beasts mod -
#4023 igen -
#4022 Egyébként ha már hibáknál járunk, akkor ezt is elmondanám.
A WWII-ra már a löveg nem ragaszkodott a teknőhöz, szal nem jut eszembe hogy hívják azt, de a lövegnek mindig egy felé kéne mutatnia és nem forogni a teknővel.