Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De te a sajátodat miért nem teszed be?
Csak fura.
(kisbetûvel, én is ha tudok a wild bunch-on publámulok😊 )
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A RO-val is elégedett vagyok, talán a suta mozgásokon látnék változtatást. Egy-kétnaponta játszom egy keveset általában meló utáni levezetésnek, sokszor szívok, de ez ilyen, de a közösség, a játékélmény jóval több annál, minthogy a statban középen vagy legvégén vagyok.=)
A cod és cod pub közösség után ez már majdnem megváltás. (se anyázás, se csíterezés, se konfigolás csak 99% játék, néhanapján van csak egy egy összedörrenés)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az antitank fegyverrel nem boldogultam.^^
5%nál jár a letöltés 😊
Privibe.
Késõbbiekben visszatudom adni css vagy dodsban.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Durva lagokat eddig nem találtam (szvsz jó a netkód a ro-ban), viszont gyakran elõfordul, hogy nem találom "elég simának" a játékot, de nem az fps miatt. 😊
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Bár kikapcsólható, de úgy hülyeség.
Bár ez nem igazán jelent nekem jót, mert ez a válasz a 2D haverbeszéd "hibájára".
Vagyis a csávesz a fórumon így fogalmazta.
Azért csinálhatnának egy ilyen funkciót, mert engem kifejezetten zavar.
Rontja számomra a hangulatot.
De feltennék egy angól mondatot, s szeretném ha valaki leforditaná.
You won't see a fix since its not broken. It functions the way we intended it to work, which has been said many times before.
Elõre megköszönöm.
Alul a keresõvel ki tudsz mindent infót bányászni, de csak, hogy minél elõbb meglegyen:
Itt tudod megvenni és letölteni (dombornyomott bankkártya szükséges)
Az ára mint láthatod: 19,95 + 3,99 áfa = 23.94 $ Vagyis: 4333.- HUF
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
:S bocsi
.
PLS segitsetek az msn em [email protected]
Mostanság nagyon keveset ro-ztam, nem volt idõm, de egyelõre még a nagyon alap dolgoknál járok.^^
Bár szerintem azért a pályákat is optimalizálják.
De szerintem javít a játékon, élethûbbé teszi.
Meg majd a Normandiás módhoz is jól jön ez.
Honnan lehet letölteni, vagy az autómatikus?
Nekem se fogadja el,pedig 2 félét is probáltam.Ezekszerint ilyen netes témához nem jok.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Szóval nem lesz, sajnálom.
Akkor lehet rászánom magam.
239 servers, 1148 players
van kivel játszani és nincs is csúcsidõ.
Mostanában mennyire népszerû ez a játék?Még jó egy éve probálgattam,mikor a másolt verzio is el-el indult még.
De ugy láttam a vége felé egyre kevesebben játszák.
Most gondolkodom esetleg meg kéne venni,de nem tudom hogy áll játékos ügyileg...
Serpa, ajánlom figyelmedbe az új elhalázozási hangokat.