6141
  • Stuller
    na hat jelenleg sajna ugy áll h olyan servert amin senki mas nincs azt elintezni idő lesz még...
  • trogerzsiger
    Na én valakivel szívesen tankozgatnék, beválalom a vezető vagy a rádiós(remélem így hívják) szerepét!
  • trident
    Én csak annyit tudtam tenni, hogy a két meghívómat már megkapta HangyaQtya (gfm-ből lehet ismerős) és Petesharknak (gfm és cod2 gfm).

Ritkán tudok fenn lenni, de szivesen sofőrködnék újra, Serpával már próbáltunk gyakorlatozni.:)
    Vagy netán jó kis lődözős, fedezékbe rohanós, puttyogtatós őrület is jó lenne, csak az a lényeg, hogy ne legyen Rich a tűzvonalamban.^^
    (Rich: megnyugtatás: drasztikusan csökkent a tk szintem, mostanság már valóban ritka)
  • Serpa
    maga a játék 9.99£, erre jön a szállítás, ami 2.95£(erre rakodhat + ktg, de ebben nem vok biztos).
    valszeg ma v hétfőn meg is rendelem.
    3-5 nap a szállítás ideje.
  • honorshark
    Már hülyét kapok...erre a meghívó megint felesleggé vált mert eltünt a gyerek. Na mind1. Úgy tudom visszakapja az illető aki küldte ha nem akkor meg alázatos bocsánatkérésem...

jelenleg várok Maffiára hogy mit tud adni :D
  • hutkai
    Ha kell vkinek 10 napos meghívó az szóljon!!!!! küldjün privit
  • honorshark
    Stuller igen kell. Ventri. Látom te vagy Maffia. Majd rádkérdezek MSN-en. Persze csak üres vagy 1 klános szerver kell hiszen ott van kani vagy bármi más. A másik dolog. KÖssz a meghívót.
  • garferi
    Ha full üres és csak a RO-sok lesznek rajta akkor igen.
    Nem szeretem a tömött szervereket. :D
  • Stuller
    ööö 1 kérdés:
    -kell-e ts vagy ventri itt a HUN ro-soknak?
  • tototto
    én ugy tudom amazon nem is szállit MOra
    az angol ebayen elég jo árak vannak azt is nézzétek meg szerintem
  • trogerzsiger
    ott olcsóbban adják a játékokat a megszokott árnál?
  • m1garand
    ja az amazon nagyon drága
  • Serpa
    köszi.

itt olcsóbban kijön.

mindesetre még keresgélek.
  • trogerzsiger
    Van itt olyan aki morzsi néven játszik?
  • tototto
    honorshark elküldve a meghivó
  • tototto
    na akkor ha mindenigaz honorshark még nem kapott akkor küldöm neki én :)
  • tototto
    no akkor most én kinek küldjem, nehogy a végén az legyen valaki 2t kap valaki meg egyet se :D
  • Neoncsoves
    na elküldtem!

akinek még kell gyorsan szóljon!!! még van 1!!!
  • V43 1105
    [email protected] az emailem!:D
  • m1garand
    talán itt
    http://www.amazon.co.uk/Excalibur-Video-games-publishing-Orchestra/dp/B000FUEBAA/ref=sr_1_1/026-7990171-4082060?ie=UTF8&s=videogames&qid=1183203794&sr=1-1
  • Neoncsoves
    én tudok 1et küldeni, a másik Roccoé lesz ha leírja végre az emailjét :D
  • Serpa
    a fenébe.
    most láttom, h a play.com nem szállít Mo-ra.

most kereshetek más helyet.

vki tud tippet adni, ahonnan megrendelhetem?
  • trogerzsiger
    Van még nekem egy! ha kell elküldöm
  • honorshark
    Akkor én lemaradtam mind2ről...azért kössz
  • Neoncsoves
    email? :P
  • V43 1105
    Nekem küldheted!! Köszi előre is ! :)
  • Neoncsoves
    én tudok még 2 meghívót adni, egyiket elküldöm valamelyikőjüknek tototto, a másik meg akinek kell, szóljon!
  • tototto
    hát látom ketten jelentkeztetek 1 perces csuszással, nem szeretnék senkivel kiszurni honorshark meg partizán18 melyikőtöknek adjam? :)
    mivel partizánnak nincs ismerőse aki megmutassa milyen ez a játék azért gondoltam hogy neki adnám, de ugye előbb jelentkeztél honorshark , bár nem neked kell, hanem ismerősnek
    szóval nem haragszol ha partizánnak adom?

nem gondoltam volna hogy hirtelen két embert is érdekel :)
  • honorshark
    Amúgy nemtom hogy kinek mennyire fontos én csak egy haveromnak szeretném hogy megismerje és megvegye a játékot.
  • honorshark
    Hát költségmentesen sosem tudtam de kérdezd Maffiát. Neki OTP juniorral ment ha jól tudom. Habár csak 3. próbálkozásra de ment...próba cseresznye..
  • partizán18
    Üdv!

Én szívesen fogadnék egy meghívót.
    Egy ideig próbálkoztam megvenni a játékot egy rokonom bankártyájával, de nem sikerült, valamiért nem fogadta el.
    Tudnátok segíteni hogy milyen úton szerezhetném be a játékot?
    Esetleg tudja valaki hol tudnék költség mentesen erre alkalmas bankártyát igényelni?
  • honorshark
    TotoTTo nekem kell egy! EMAIL-ben írj > [email protected]
  • tototto
    nemtudom jár e erre valaki, akinek kellene egy 10 napos meghívó? egyet tudnék küldeni még, akit érdekelne az most szoljon gyorsan mert már csak juli 1ig küldhetem el!
  • Hecker007
    ááh 2 napig nem járok erre van 8millió hsz de semmi értelmes csak veszekedés :)
    sztem Jeff-fel meg garand-dal nem érdemes vitatkozni a tankokról (velem se :D)
  • Neoncsoves
    igen, az elég irreális h a map másik felén elordítja magát a német kolléga, és te is német vagy és meghallod... olyan mintha walkie-talkien dumcsiznanak vagy bluetooth fülhallgatóval XD
  • m1garand
    Korabeli német oktató anyag
    Tigris kézikönyv
    Panther kézikönyv
  • bricsi01
    Engem a bugok közül a V betüs beszéd midenhol hallhatósága zavar a leginkább.

Miért nem 3D hang, de lehtne olvasni. -Ha kérhetném ezt valaki megírná mint javaslatot az angól fórumra, mert én kicsit tudok csak angolul.

Előre is köszönöm.
  • m1garand
    reménykeltő az armored beasts mod
  • m1garand
    igen
  • bricsi01
    Egyébként ha már hibáknál járunk, akkor ezt is elmondanám.
    A WWII-ra már a löveg nem ragaszkodott a teknőhöz, szal nem jut eszembe hogy hívják azt, de a lövegnek mindig egy felé kéne mutatnia és nem forogni a teknővel.