6141
  • Serpa
    gameplay.co.uk
  • Hawk06
    Tudsz adni egy linket?
  • Hawk06
    Már minden pályát végigjátszodtam botok ellen,tetszik az hogy nincs célkereszt,én amelyik játékban tehettem mindegyikből kikapcsoltam a célkeresztet például a Half Life-ba ahol ugyebár Freemanel kell játszani aki ugyebár egy kutató és az elég furcsa hogy amikor egy kutató fegyvert kap a kezébe már mesterien kezeli:) így reálisabbá tettem a játékot:DPersze online játszásnál a célkeresztet be szoktam kapcsolni:D.Az tetszik még erősen hogy amiután lövök egy puskával akkor azt én kell ujratöltsem,jah és az tényleg nagyon jól meg van csinálva amikor a scope-ba belenéz az ember,élvezek tankozgatni is de jobban szeretek tankvadász emberrel lenni:Dkell féljél hogy nehogy meglássanak a tankból és ha biztos akarsz lenni a dolgodban akkor minél közelebb kell juss a tankhoz stb,szóval nagyon tetszik a játék.A német gépfegyverek egy kicsit erősen szórnak vagy én vagyok kezdő:D,de az orosz pps 71golyós gépfegyverrel úgy lehet tizedelni a népet hogy az nem igaz:D nagyon stabilnak tünt nekem.
    Kár hogy nincs LAN benne
  • trogerzsiger
    Hawk mért nem szerzel be egy egy bankártyát? Szinte mindenhol lehet vele fizetni, meg nem kell hülye pénztálcát hordani, mert rajta tartod a pénzed :D
  • Serpa
    Hawk!
    csekkes megoldás is létezik, van egy cím, amire utalni kell a pénzt.
    de az oldalon le van írva, h is.
  • Serpa
    akkor az igért képek a csomagról.
    fotó1
    fotó2
  • Hawk06
    A #4173as hozzászóláshoz azt akartam irni hogy mára lejön az a 10napos próbaverzió amelyhez kaptam a meghívót és azelőtt letöltöttem egy warez verziót amelyen kipróbáltam a játékot, persze botok ellen.Csak hát egy kicsit álmos voltam :D
  • Hawk06
    Serpa:
    Ha nincs hitelkártyám akkor hogyan tudom megrendelni a játékot?
    A postán kéne kifizetni a csomag átvételekor vagy hogy?
  • Hawk06
    Holnapra lejön a steamen át a játék(reméltem erre nem lesz szukség) nekem is ugy,hogy holnaptól megyek a frontra én is:D

Persze amikor megkaptam a meghívót már utban volt lefele egy warez verzió ,szóval már van game experience is:D Nagyon tetszik a játék,föleg akkor szerettem bele igazán,amikor olvastam arról a pecsről amely engedélyez 50 játékost a 32 helyett.

Jah és még valami,létezik valami olyan mód vagy valami amely hozzájárulásával a holtestek,fegyverek,roncsok,"kráterek"és golyóhüvelyek nem tünnek el?:D:D
  • feedb4ck
    másság a seregben...

„barátok”

a perverz
  • feedb4ck
    company of heroes

kevés magyart van, úgyhogy jobbára egy török gyerekkel (SHAMaN vagy SUPRESSoR) írtjuk az éblkámpánit vagy ami jön - már-már kötelességszerűen

AGRESSoR vagyok
  • trogerzsiger
    coh, hupsz
  • trogerzsiger
    Az a cod az milyen játék?
  • trident
    :)
  • feedb4ck
    mostanában a játékidőt jobbára a coh-ra ment (micsoda játék az is!), de tervezem, hogy visszatérek

cseréltem a nickemen, mostanában főleg major_bloodwork vagyok, néha gayplay - ha szúrkálni, ugrálni meg rikoltozni van kedvem hogy ahtungsárfibombe (messze a kedvenc beszólásom)

sgt.brutal is kijár még a fontra nagy ritkán, főleg ha tankokat kell felrobbantani, gruppenführereket elrabolni, stb.
  • trogerzsiger
    Az első jóóóó :DDDDDD
  • feedb4ck
    jaj a képek

néhány kedvenc

• V43 1105

Sven elvtárs figyel, keresi az ellent xD
  • me and a monkey
    Nemcsak, hogy megcsúsztál, ráadásul még a lábad is alaposan beütötted, hisz vérzik.
    Sürgősen menj el orvoshoz !
  • tototto
    :) jah én is sokszor kacagok ahogy képes az ember elfeküdni a játékban
    ami még mókás az amikor lelőnek és izeg mozog a feje az embernek meg a lábfeje :)
  • m1garand
    légy szi
  • trogerzsiger
    jaja
  • Serpa
    ha nagyon szeretnél rakok fel képet :)

troger!
    BF2142 befigyel? ^^
  • trident
    Remélem nem gond, de jönne még két kép.
    Az elsőn az látható, ahogy a hóba már megint megcsúsztam hazafelé, látszik is az arcomra kiült döbbenet e végett:

Itt pedig az látható, hogy a tankon piknikezve, a tuborgom leesett és ép hajolok át érte a csövön, elvégre oda kell figyelni a folyadékpótlásra...
  • trogerzsiger
    ez jobb mint a cdgalaxis... :-)
  • me and a monkey
    Great. Bár minden jóslatom így teljesülne, 1 millió strigula lenne az ágy lábán....
    Fényképet kérhetünk?
  • Serpa
    nem is lett:)
    nemrég hozta a postás a csomagocskát :)

olyan szép dolgok vannak a tokban, h csak na :))
    képeslap, usermanual (CDkulcs az elején), excalibur-publishingnek reklám anyaga, no és a 2 szépséges CD.
    ^^

so 2 nap alatt meg is érkezett.
  • me and a monkey
    Pont arra utaltam, hogy szerintem nem lesz ilyen hosszú a határidő.
    Csak a saját (jogi) biztonságuk miatt adnak meg biztosan teljesíthető időpontot.
  • V43 1105
    Én én én !!!! Gyere má MSN-re!!!:DDD
  • Svenhassel
    Valaki/valakik ma este játék? :) sokkal jobb haverokkal együtt :)
  • trogerzsiger
    az igaz de ha szerencséd van kifogsz normális emberket. Nekem volt már ehhez szerencsém normális vezető profi commander, azt váltogattuk egymást
  • Jeffjohnson
    általában az ilyen mapokon mindíg nagy harc van azért hogy ki viszi a tankot.
  • trogerzsiger
    Úgy a jó ha a mapon csak egy két tank van, azt lehet aprítani a gyalogság között
  • Jeffjohnson
    Vannak olyan pályák mint pl Orel ahol érdemes soförrel együtt nyomulni viszont Blackdayjulyn meg az a jó ha többen vagytok. Szal sztem pálya válogatja mi a jobb felállás.
  • tototto
    én is szeretek tankozni, de csak Alastor barátommal, mert amikor beül mellém egy hülye csak a fejemet fogom, ha egyedül vagyok inkább kihagyom a tankos pályákat
  • Jeffjohnson
    Azt tudom :P
    Thx
  • Hecker007
    énis csak tankozok álltalában :)
    off: jó lett az avatarod ;)
  • Svenhassel
    Jaja kira volt :D jó a játék minden szempontból kellemesen csalódtam benne :) kiraaa
  • Jeffjohnson
    Arad az nem igazi tankos map mész 50m-t beállsz egy szikla mögé aztán kacsavadászat manöverezni taktikázni nem igazán lehet. Ha igazi tankos mapra vágysz javaslom a Blackdayjuly-t meg Orel valamelyik változatát.
  • V43 1105
    Hát, mi ma játszottunk Danzigon Svenhasselel, de a tankos Arad map, jobban bejött, csak túl rövid volt :D