6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Stuller #4141 énis szívesen eltankozgattok:D csak még gyakorolni kéne. meg egyesek rendszeresen elviszik a tankot egyedül mert ugye "taxit nem kapsz"... ugye XY? :)) -
#4140 Rajtam meg M1Garandon kívül van még valaki aki csak tank mapokat tolja? vagy csak mi ketten vagyunk ilyen fanatikus tankosok? -
#4139 Nah, ma reggel Svenhasselel belevetettük magunkat a harcolásba, Arad mappon egészen jól játszottunk, harckocsival:)) -
#4138 de nem értem mi tart ennyi ideig.
elvégre már tagjai vagyunk az "unijónak". -
#4137 Na lejött nagyon teccik eddig :D de madj holnap vetem bele magam igazán :) -
#4136 IP: 86.84.243.155:7757 -
#4135 Mi annak a servernek az ipéje? -
#4134 szia üdv a klubban! :)
nem fogod megbánni ha szereted a realizmust
viszont mivel realizmusról van szó, nincs célkereszt sokakat ez tántorit el, de hát ugye ettől RO az RO
magyar szerverek nincsenek de 70-100as pinggel még játszható a játék nem ugy mint esetleg másik játékoknál, ahol egy 3 jegyű pingnél mindenki visitva hagyja ott a szervert :)
lényeg hogy ha a szerver európában van akkor jól játszható márpedig ugye sok európai szerver van :) -
#4133 Szólj ha lent van, msn: [email protected] aztán játszunk egy kicsit ;) -
#4132 Akkor jó, már alig várom hogy lejöjjön :) váá :D -
#4131 Nem fogod! Garantálom!!! -
#4130 Na mind1 megvettem :D remélem nem bánom meg :) -
#4129 Értem, de a holland szerveren is jó a ping meg midnen? Amúgy most felteszek egy fontos kérdést ami eldönti hogy megvegyem-e :D megérte megvenni? szal jó játék? :D -
honorshark #4128 Svenhassel MÉG nincs magyar szerver. Most munkálkodunk rajt. Egyetlen gép fog duruzsolni majd 1gbps alatt mely ellátja majd a magyar közösséget. Egyelőre holland szerverünk van ami magyar közösséget szolgálja. -
#4127 Jajj a hsz elején vmit nagyon összekavartam de nem tom mit :D de biztos érted :D -
#4126 Jaja tom nem az is jó mert valójában télleg így kell belenézni egy optika irányzékba :) és nem rátapasztani a szemed :D -
#4125 Jó igaz, a CoD2 mástészta... : Egyébként, szerintem én is megfogom venni, nagyon megfogott eza játék! És, tudod mi még a szép, a mesterlövés puska távcsöve! Majd belökök egy screenshotot róla -
#4124 Akkor jó mert igazán nem a járműves része vonz.
Áh a CoD2-t nem is lehet ehhez hasonlítani a CoD kettőben oylanokat csináltam már hogy pisztollyal fejest attam vagy 100 méterről, meg kezdőröl fejes a játék első 3 másodpercében... amúgy engem is ez fogott meg hogy olyan mint ha ott lennél ( a töltés amit írtál, robbanásnál elsötétül a kép vagy mi, gondolom becsukod a szemed mer nem hiszem hogy vki pislogás nélkül kibírna egy robbanást :D ) -
#4123 Hello! :)
Nem nem minden pályán vannak járművek, vannak kisebb pályák, amelyek főleg városokban játszódnak! Vannak nagyobb pályák amelyek nyílt csatamezőkön játszódnak! És nem nem lesz unalmas, ha olyan szerverekre mész ahol van forgalom! Amúgy, ajánlom a játékot! Rendszeresen Call of Duty2-zöm, de túl szárnyalja, egyszerűen olyan mintha ott lennél, pláne ha van az embernek 5.1-es hangfal rendszere! Sőt, szerintem az is fantasztikus amikor a karaktered újra tölti a Kar98-át! Nem az van mint a Cod2-ben hogy slussz bele lőszer, felhúzom és kész... Picit erőltetnie kell, tehát teljesen ugyan olyan, mintha egy Youtubeos videón látnád, ahogy az igazi fegyvert megtöltik! -
#4122 Aha értem, köszi. Még egy kérédsem lenne hogy midnen pályán vannak járművek? És nem okoz gondot hogy nagy pályák vannak szal nem lesz uncsi mert kevés emberrel találkozok?
M1garand: visszaolvastam de csak azt láttam hogy mindenki veszekszik mindenkivel a Tiger tank realizmusáról :P
Amúgy azért is tetszik a játék mert nagy ww2 fan vok... és elég ritka a normális ww2es fps amivel multin is lehet jáccani (pölö cod, cod2 egy rakás kaki...) egyedül a DoD votl a másik ami egy kicsit megfogott de az se az igazi... -
#4121 ja mindíg kapaszkodol -
#4120 Remélem mások is reagálnak. Szerintem igen. Jóval több élményt, realizmust, szórakozást tud nyújtani, mint a hasonszőrűnek mondott játékok/fps-ek. Szerintem nagyon jól eltalálták az egyensúlyt a játszhatóság - realizmus közt.
Több száz szerver van, világszerte játszák, vagyis lesz mindig hová csatlakoznod.
Nézz meg minél több videót, képet, leírást. Nekem sem jön be 100%-osan pár dolog, igen, a mozgás kicsit fura, de nem zavaró.
Szerintem mindenki megtalálja játékon belül a számítását és lehetőségeket, de kell hozzá kitartás is, mert nincs csípőből puttyogtatás és bunny hop, kell idő, hogy tényleg lehessen élvezni a RO-t.
Kérdezd meg esetleg nincs e valakinek meghívója szabadon.
Ha a te neved GFM-es és IBT szerverről ismerlek, akkor légyszives küldj egy privátot. -
#4119 ha új vagy olvass vissza érdemes -
#4118 Hello, új vagyok még itten :D de arra gondoltam hogy talán meg kéne rendelni a játékot steamen mer egészen bejött (sok videót megnéztem róla) de előtte meg szeretném kérdezni hogy:
1) Vannak magyar szerverek és ha igen akkor azokon van mindig elég játékos? Vagy ha nincs akkor német vagy vmi más szerveren is lehet jól jáccani?
2) Télleg jó a játék? :D Mert nekem bejön (az eddig látottak alapján), a grafika se rossz meg télleg élethűnek láccik de így hogy még nem jáccottam vele soha, nem tom... bevallom az egyetlen ami nem teccik benne, a videók alapján az a karakterek mozgása. Ez csak a videók miatt van vagy télleg ilyen darabos a mozgás? Na köszi ennyi lett volna :)
Sven -
honorshark #4117 Hát Serpa sok sikert :) Sajnos a szervereink most offlineok mert technikai problémánk van de próbáljuk beüzemelni őket.. -
#4116 huh ez kicsit sok idő -
#4115 Szerintem ez csak jogi okok miatt vagy így "körülbástyázva".
Londonból nézve minden más a világ többi része.... :) -
#4114 kaptam mailt, h "fizikailag" már elhagyta a megrendelésem "gameplay"-t.
"...you should receive your package in 1 - 4 Weeks." :(
ez elszomorító.
"...postage to the rest of the world can take 7-28 working days."
hát már nem azért, de nem a világ végén lakok.
remélem legkésőbb jövő héten már a kezem közt lesz. -
#4113 Valaki ma a lejebb látható Server IP-n egykis játék??:)) -
honorshark #4112 Várunk mindenkit Ventrilo és Red Orchestra szerverünkön :)
Red orchestra IP: 86.84.243.155:7757
Ventrilo cím: bloodlust.servemp3.com -
#4111 Megrendeltem.
a pénzt is levonták.
ha kérdezné vki, OTP VISA ELEKTRON -nal fizettem.
most már csak várni kell. -
#4110 Volt szerencsémnéhány hazánk fiával találkozni, de már megint kapaszkodnom kellett...^^
-
#4109 de, a cső szögét korrigálod a távolság miatt ill. a rövppályát,
a távolságot becsülni kell -
honorshark #4108 Ez csak ROsoknak. Az egész szerver CSAK Rosoknak. Ill. még aki kér szobát kap...ROsok közül. Kérek mindenkit jöjjön feeeel :D -
#4107 Nekem halálédesmindegy, ahogy a másik topikban is írtam én nem játszom keresztbe.
Ha kell, itt van. Csak nektek, nekünk, RO játékosoknak, jelszavazva. -
Neoncsoves #4106 vagy ez külön szerver ROsoknak? -
Neoncsoves #4105 honorshark, már trident intézett TS-t. személy szerint a TS jobb -
honorshark #4104 Ventrilo letöltési link:
http://whclan.extra.hu/v.exe
gondoltam feltöltöm mert gyorsabb -
honorshark #4103 MEGVAN A VENTRILO! TEljes ADMIN jog és CSAK az RO-sok illetve én :D
IP: BLOODLUST.SERVEmp3.com
PORT: ALAP
VERZIÓ: 2.3.0
MINDENKIT VÁROK! :) -
Neoncsoves #4102 télleg énis kaptam