Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvan neve ausf F

Ennyi képet találtam róla 1 oldalon egyiken sincs ilyen cucc mint a gamebe 😞
Eléggõ összevissza kavarják
egyébként meg ez sztem ausf. B amit te beraktál ami assault gunnak minösül vagyis nem "tankvadász" mint ami a játékban is bennevan
itt mindent megtaláltok, igaz csak németül
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
megnéztem a gémbe a neve Panzer IV H
a megfejtés baromi egyszerü <#hehe>#hehe>a játékban nem stug3g van hanem 3f <#wow1>#wow1> 3gn ugyanis már volt gépfegyver és oldallemez 3f en egyik se.Csak akkor ezt a linket magyarázza el nekem valaki:
http://www.redorchestragame.com/index.php?categoryid=3&p13_sectionid=2&p13_fileid=34
ez evileg hivatalos oldalon van fent...ami még érdekes ebben ,hogy ki az a barom aki hagyja ezt felrakni??? mivel a jármüvek közti leírásban meg rendesen szerepel 3f ként.
http://www.redorchestragame.com/index.php?categoryid=3&p13_sectionid=2&p13_fileid=34
ez evileg hivatalos oldalon van fent...ami még érdekes ebben ,hogy ki az a barom aki hagyja ezt felrakni??? mivel a jármüvek közti leírásban meg rendesen szerepel 3f ként.
ami a lánctalpat védi mint a gamebe ?
Itt hol van védõ oldallemez ?
ennyi erõvel berakhaták volna a király tifrist meg vadászpárducot
stugnak mióta van oldallemeze?
Kár ,hogy a játékfejlesztök nem ismerik a tankokat akkor biztos nem a parduc lövege lenne a legerösebb <#szomoru1>#szomoru1> (németek közül)
hát majdnem jó, semmilyen lemez nincs a párducon és az õ csöve a hosszabb L70 525cm, tigris L56 492,8cm, keskenyebb a párduc és hosszabb
Pótvizsgát tehet!<#nyes>#nyes>
Pótvizsgát tehet!<#nyes>#nyes>
makett.tk
Tigris:Kockásabb 😄 legkönnyebben a 88 mm ágyúról lehet megismerni hossza miatt. Párduc:szélesebb és rövidebb csõ a toronysinkább középen-hátúl van és itt alkalmazták a lácvádõ acél lapokatde zek inkább már a PzV H voltak jellemzõk. Amennyire emlékszem !!!!
XD
olyan külsõ bevonat a tank páncélján ami megakadályozza a mágnesesaknák tapadását kb. 1944 után nem alkalmazták a mágnesesaknák kis száma miatt.
zimmerit itt pontosabb
úgy sejtem vágod a témát
zimmerit itt pontosabb
úgy sejtem vágod a témát
makett.tk
Na és mi a Zimmerit? XD
PzVI: Tigris 88mm löveggel PzV😛anzerkampfwagen V. Párduc
Én aránylag jó vagyok tankok terén! IS2-vel nagyon szoktam aprítani. 😄 Kedvenc map BlackDayJuly 😄
Szerintem a legjobb tankos map...
Szerintem a legjobb tankos map...
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Én szívesen jelentekzem bár 1 órája kezdtem az ro de felismerem a tankokat 😄
az a helyzet, hogy a haverral kezdtük el pár hete az RO-t a páncélosok miatt,
csak mostanra tele van a tökünk a TK hülyékkel szinte minden alkalommal van, hogy a "csapat társ" kilõ hát nem igaz, hogy ez a sok hülye nem ismeri fel a tankokat kb. és egyálalán minek ül úgy bele ha fingja sincs, másik alkalommal tiga lõtte seggbe a mi tigánkat 1200m rõl sikeresen, tegnap kimászom a tankból szétnézek erre a mellettem álló T60-as lelõtt haver meglöki is2-vel erre rálõ na megyek új t34 akkor is baszogatja a havert rálövök, hogy kapjon észbe, erre felrobbant mind kettõnket na kick szavazás semmi ugye na én erre lelövöm a hülyét engem kick hát megáll az eszem.
na szóval ha vki felismeri a tankokat 1000m is és tud csapatban dolgozni és nem Zrínyinek hiszi magát, szívesen látjuk, van ts is úgy, hogy többen kicsit könnyebb lenne mapokat nyerni
akit érdekel kérem jelezze itt
csak mostanra tele van a tökünk a TK hülyékkel szinte minden alkalommal van, hogy a "csapat társ" kilõ hát nem igaz, hogy ez a sok hülye nem ismeri fel a tankokat kb. és egyálalán minek ül úgy bele ha fingja sincs, másik alkalommal tiga lõtte seggbe a mi tigánkat 1200m rõl sikeresen, tegnap kimászom a tankból szétnézek erre a mellettem álló T60-as lelõtt haver meglöki is2-vel erre rálõ na megyek új t34 akkor is baszogatja a havert rálövök, hogy kapjon észbe, erre felrobbant mind kettõnket na kick szavazás semmi ugye na én erre lelövöm a hülyét engem kick hát megáll az eszem.
na szóval ha vki felismeri a tankokat 1000m is és tud csapatban dolgozni és nem Zrínyinek hiszi magát, szívesen látjuk, van ts is úgy, hogy többen kicsit könnyebb lenne mapokat nyerni
akit érdekel kérem jelezze itt
makett.tk
nekem nincs kedvenc pályám! Tipikus orosz katona vagyok! csak harcolok >😊
Új kedvenc pályám lett Kaukasus, Danzig, mellé betársul Smolensk is!
"Üdvözlet mindenkinek. Szeretném bejelenteni hogy megalakul az ELSÕ MAGYAR Red Orchestra klán. Tudtommal az elsõ...
Fõleader: SharK
További vezetõket KERESÜNK!
Amit biztosítunk:
- Weblap
- Teamspeak v. Ventrilo szoba (biztosított szerveren)
- Szerver (ha minden jól megy akár max slotos/tagok adminok lesznek rajt)
-Remélhetõleg JÓ társaság
....JELENTKEZÉS:
MSN: [email protected]
XFIRE: honorshark
Ui.: AKINEK KELL RED ORCHESTRA ÉS NINCS BANKKÁRTYÁJA, ANNAK ELINTÉZZÜK. KÜLDD PÉNZT ÉS MI MEGVESSZÜK STEAM ACCOUNTRA.
Köszönöm elõre is... Remélem jól fog elsülni a dolog"
Tegnap egy csókával találkoztam aki tudja biztositani fentláthatókat.
Fõleader: SharK
További vezetõket KERESÜNK!
Amit biztosítunk:
- Weblap
- Teamspeak v. Ventrilo szoba (biztosított szerveren)
- Szerver (ha minden jól megy akár max slotos/tagok adminok lesznek rajt)
-Remélhetõleg JÓ társaság
....JELENTKEZÉS:
MSN: [email protected]
XFIRE: honorshark
Ui.: AKINEK KELL RED ORCHESTRA ÉS NINCS BANKKÁRTYÁJA, ANNAK ELINTÉZZÜK. KÜLDD PÉNZT ÉS MI MEGVESSZÜK STEAM ACCOUNTRA.
Köszönöm elõre is... Remélem jól fog elsülni a dolog"
Tegnap egy csókával találkoztam aki tudja biztositani fentláthatókat.
Van serial, hiszen van DVD-s verzió is....