6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#4221 énis fel tudtam venni pedig
ui: az én nickem: bazooka -
#4220 a Jeff_JN -t próbáld mert az a nickem a másikat csak poénnak írtam :P -
#4219 pedig úgy hívják -
#4218 thx aki megadta.
Jeff!
egyik nicket se tom felvenni. -
#4217 RO nick: nick_arpad :P
RO nick: Jeff_JN -
#4216 ja és van Ts ünk aki komolyan gondolja szóljon
MSN:[email protected] -
#4215 RO nick: m1garand_HUN csak az keressen akit a páncélos csaták érdekelnek!
Thx! -
#4214 ha van kedved szívesen várunk elkéne még pár ember mert kevesen vagyunk
-
honorshark #4213 Hmmm Hawk mintha én ismernélek ^^...felvettelek MSNr-e a többi ROs közé... -
#4212 Elment. -
Adler #4211 Köszönöm! -
#4210 Küldj privátban e-mail címet, küldök egy meghívót. -
Adler #4209 miért baj, hogy fogy?
megvenném én is, de nem ismerem a Stream rendszert. -
feedb4ck #4208 úgy emlékszem csak az új tankra lehet felkapaszkodni -
#4207 Régen volt mod, most már önálló játék. -Ismertető- cím alatt megtalálod.
Most már inkabb nagyobb baj, hogy fogy. -
Adler #4206 üdvözlet
szeretném kiprobálni, olvastam, hogy lehet kapni meghivokat, megköszönném, ha küldene valaki.
Látom hazánkban nem kapható, igy csak a neten lehet megvenni, remélem lesz olyan bolt,ami szállit is az europai unioba.
Gépigény milyen, ez egy mod, tehát kell hozzá az UT játék is, ha igen, akkor melyik? -
#4205 e-mail: [email protected]
RO nick: Hawk -
Neoncsoves #4204 email: [email protected]
RO nick: NeonSG -
#4203 srácok azt megtudja mondani valaki hogy most nézegetem a trailereket a játékról steamen, és ott látom hogy fellehet valahogy ülni a tankok oldalára, erről régen volt is szó, de teljesen kiment a fejemből, és még senkit nem is láttam a játékban hogy igy felült volna az oldalára a tankoknak, ezt melyik gombbal lehet megtenni, vagy mi a módja ennek nem tudja valaki esetleg? -
#4202 A legjobb lenne mailcím alapján használni, az a biztos, én is szivesen venném, mert jó lenne így játszani, másrészt rossz a névmemóriám.:) -
#4201 Trident és Monkey RO nickjét ismerem, de a többiekét nem.
megírnátok, h felvegyelek titeket a buddyk közzé (ha nem egyezik meg az ittenivel teljesen)? -
#4200 Aztán csatlakoztam egy külföldi szerverre,ahol szinte 50en voltak,csak nagy volt a pingem ugyhogy sokáig nem játszodtam sajnos. -
#4199 Azt láttam irta hogy a szerveren kik játszanak,ott volt Jeff is.Akrtam én is csatlakozni de amiután letöltötte a pályát és betöltötte,tehát amire el kellett volna elinduljon arra kilépett a játékból és valami hibaüzenetet irt ki,hogy nem tudja betölteni a texturákat vagy ilyesmi...:( -
#4198 :D:D -
#4197 Találtunk egy új és nagyon jó tankos mapot RO-Debrecen_B1, armored beasts moddal FKs #4 szerveren. -
#4196 Szőnyeget hol vetted? -
#4195 nekem se sikerült..... -
#4194 most updatelek ... :) -
#4193 Megpróbáltam csatlakozni a Trident és Honorshark által megadott IP-re is de egyikre sem lehetett -
#4192 Fúúúú ma a kedvenc mappomon bakker felém állt egy panzer 3-as vagy 4-es:DD azt kilőtték és én is meghaltam :-( -
#4191 Kész,letöltötte a játékot,de ez sokkal ujabb mint amit én elöször letöltöttem.Sokkal több pálya van,az emberek ordítnak amikor meghalnak meg minden.:D
Na jöne valaki játszani és ha igen akkor melyik szerveren?:) -
#4190 Öööö.....de igen:D -
#4189 az nem font? :D -
#4188 mégjó. -
#4187 Igazad van,elnéztem.Úgy néz ki még mindig álmos vagyok:)
Ha megakarom rendelni kell regisztrálni is? -
#4186 Anglián kivülre, esetünkben, csak az "european postage" érvényes. -
#4185 Most olvasom hogy lehet 1osztályu szálítást kérni ami 2nap alatt megérkezik:D -
#4184 Azért kérdem mert itt azt irja hogy a játék 10euro és a szálítás ingyenes.Te pedig 13-at fizettél..
-
#4183 A "kincs" megörökítve,szépecskék :D
Te is innen rendelted a játékot? -
#4182 Hát a közeljövőbe az lesz,így már ezt is leegyszerüsítettem volna,pont úgy rendelném meg a játékot hogy amire a 10 nap lejár arra pont megérkezzen az eredeti játék:D:D