Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*melyekkel
XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..
Üdv mkinek...Kössz M1garand a szép szavakat mellyel illettél...
XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..
majd énis felnéznék a TS-re...
pfff
szted <#duma>#duma> Ne legyél hülye 😄 hogy a k98 mióta van fa a fém csõ közepén
piros karika !!!!<#crazya>#crazya>
Ez baki vagy én néztem el ?
<#taps>#taps>énis abba a körbe tartozom :d
rájöttem <#falbav>#falbav>
és hogyan lehet megnézni a privi üzeneteimet? 😄
hírdettem a wargamer.hu n is de ott csak egy lassú gondolkodású írt még de nem fogta fel amit olvasott
makett.tk
Én ?
melyi kszervereken szoktatok gamelni ? 😄 ideje nem német lámákkal játszani 😄 akik széjjjjjjel tknak
sött ahogy olvasom már az E ben is volt.Igaz nem rögzített ha jól fordítottam akkor magukkal vittek egy MG34 est "helyi védekezésre" magyarán tank tetején kibujva mindenkit lerambózva sztem <#vigyor2>#vigyor2>
500m en belül a valóságban is ki tudták lõni a T-34esek és nagy hátránya volt a tigának hogy lassan fordult a csöve meg nem volt egy rakéta gyorsaságú egyébként ha mondjuk Blackdayjuly-n játszol vele akkor állj be úgy hogy az ellen neked 11 vagy 1 órára legyen akkor szinte kilöhetetlen mi tegnap kb 6-7 tankot szedtünk ki vele probléma nélkül aztán persze gyözött a túlerö 😛
nagyon kellene is hát a készítõk úgy ráhányták mint a mapra a fákat<#vigyor3>#vigyor3>
makett.tk
ja és ami még a poén ,hogy a stug ausf f. ben ami ugye a játékban is benne van már volt gépfegyver játékban nincs...
engem a játékban legjobban az zavar mennyire gyengére van bekalibrálva a tigris, borzasztó lassú a csöve és rengetegszer 1 lövésre kilövik szembõl, nagyon irreális
Achtung panzert olvasgatom most 😛 na nem a könyvet hanem az oldalt a megmaradt régebbi stugokat amikor visszakerültek a gyárba nagyfelujjításra ált. a legutobbi tipus ágyúját kapta magyarán legoztak velük ezerrel volt olyan "C" tipus amiben 75ös ágyú volt. Szal a fotok nagyon becsapósak.
akiket komolyabban érdekelnek a stugok azoknak itt egy jó link:
http://www.achtungpanzer.com/stug.htm
akiket komolyabban érdekelnek a stugok azoknak itt egy jó link:
http://www.achtungpanzer.com/stug.htm
hát igen a német tipusok kicsit zûrösek de a shermannal semmi nem veszi fel a versenyt
makett.tk
makett.tk
egyébként a németek által a legnagyobb számban gyártott harckocsi a Stug szal biztos volt jópár "korcs" példány
LOL pár stug 😄

Pz.Kpfw. III Ausf.F