Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csináltam is egy oldalt a FOW-osoknak ha nem tudnák a patchelést:

http://fowpatch.extra.hu/news.php

XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..

Meg is írtam a jelentkezést az oldalatokon 😊

XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..

Garand jelentkeznék én meg a FOW klánba. Megy rendesen csak nem találok magyarokat 😊

m1garand
most a tigris vs t34 76 os tesztet próbáljuk összehozni Jeffel

makett.tk

m1garand
hát ritkán járunk arra de majd észben tartom

makett.tk

Mindegy Trident azért téged is várunk a TSünkön majd és a közös játszásoknál 😛 😊

Garand> Szerintem csak több embernek kéne mélyebben hatni a szüleikre vagy jobb bankkártyát beszerválni 😛

ui.: LEJÖTT A FACES yehaaa 😄 (Keress majd honorshark néven..ha müködni fog...legutóbb olyan bugom volt hogy 2800x1600 ba jött be a játék tele csíkokkal...azt hittem agyam eldobom (csak a patch után))

m1garand
nyitni kéne egy külön bankkártyás topikot<#vigyor3>

makett.tk

trogerzsiger
Ez fura, mert én már annyi mindent csináltam visa electronnal neten.

garferi
Viszont érdekes mert az Összes OTP Visa Electronra is azt írják, hogy neten nem használható...
😄
Érdekes és csodás!

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
Az enyémen van 3 szám hátul és Budapest bankos Visa Electron, de mégsem lehet... 😄
LINK
Interneten használható: Nem

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

trident
Közös hepaj, jóérzõs Red Orchestrázásban benne vagyok barátokkal, ismerõsökkel, a klánozást egyelõre kerülném.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Serpa
nekem van 3 jegyû szám az aláírás után.

tototto
igen, mindent tartalmaz ha megveszed ami az ostfronthoz valaha megjelent össze frissitést pályát mindent, és amint kijön valami uj pecs neked nem kell vele foglalkoznod a steam automatikusan feltelepíti majd
megkapod az sdk-t is hozzá
+ 2 10 napra szóló meghívót is kapsz hozzá amit bárkinek elküldhetsz egy hónapon belül
errõl jut eszembe, nem tudna valaki küldeni nekem egy CS-S meghivot cserébe adnék ROhoz
szeretném majd azt is kiproszálni milyen neten 😊

tototto
van a hátoldalán 3 jegyû kód az aláírás után , vagy nincs ha nincs akkor nem fog menni mert steam kéri, h van akkor fog menni ilyen egyszerû

tototto
utoljára mondom el hogy én az otps visa electronommal vettem ha továbbra is szajkozzátok hogy nem lehet akkor isten vagyok hogy megtudtam oldani, és járuljatok elém megbocsátásért 😛

garferi
Semmilyen visa elektronnal nem lehet, csak Visa Classical!

A klánnal kapcsolatban minden rendben halad. Holnap elkezdõdik a végleges terv készítése. Remélem a tökélyig fejlesztjük a klánt 😛

Tényleg minden fórumozót, magyart várunk. Köszönöm....

Serpa
OTP VISA ELEKTRON -t nem láttok itt, akkor ki is van lõve?

Ich heiße Petersen von Fritz... (And shut up 😄)

garferi
Akkor mán látod Herr Kaleun. 😄

Vazz Feri nem is láttam hogy te vagy az 😄😄😄

garferi

Nem ezt mondtam eddig is? 😄

Interneten használható: Nem
Nem mûködik. A bank azt küldi SMS-ben, hogy sikertelen kártyahasználat...
A TS2 címet nekem is eltudná valaki küldeni? köszönöm...

trogerzsiger
Hallottam fasza kis mód lesz, meg a mare monstrum vagy micsoda is jó lehet majd

Nem tudom hallottatok e a Darkest Hour kiegészítõröl mely hozzáadja majd az amerikai oldal egységeit és néhány új német dolgot is. A mod 100% ingyenes lessz. Beta hozzáférésem van így résztvettem tesztelésében de szerzõdést írtam alá hogy nem mondok semmit 😊 Megéri várni úgy érzem...

Addig is:
NÉZZ MEG 😄

Hivatalos weblap:
KATT IDE

Mindegy most prõbálom újra letölteni és kifizetni.
Akkor menj be a bankba és hát... csináltass egyet 😄

Az a két feltétel megvan. 😊
trogerzsiger
én is a nõvérem kártyájával vettem meg

Zoltang nem nagyon jár premium. Ez a prémium hogy tudsz külföldön vásárolni. Semmi nagy cucc nem kell hozzá...alapdolgok

- 18 év
- 50 ezer nyitó összeg

... ennyi tényleg nem sok sztem..egy havi fizetés

garferi

Akkor a többieknek is - akiknek Electron van - valami Premium is van mellé?

Köszi, de jobb lenne valahogy magam kártyával... 😉
Amúgy nemtom milyen TSrõl beszéltek...ha akartok meghívtok, ha akartok nem. Mi is 4-5 en gyülekezünk egy TS-en.

Nem ELECTRO hanem hogy PREMIUM e a kártyád. CSAK PREMIUM elfogadott. Nézz utána 😊 Ha kell mondom meg tudjuk venni.

Nem a Visa Electron a lényeg?
ez bank függõ, kérdezz rá

Tehát nem kötelezõ a dombornyomott kártya? 😊
trogerzsiger
Én i azt vettem visa electronnal, nekem letöltötte és mehettem játszani

Már nagyon régen játszottam ezzel a jó kis játékkal (anno a kezdetekben, 2006 elején). Nem tudom már rég a Steam-et "kicselezni", így tudok a nem-megvett verzióval fellépni a netre. De most egyik hozzászólásban tototto (#3646) írta, hogy nem dombornyomott kártyával (Visa Electron) is sikerült megvennie.

Nekem is Erste Visa Electron van, ezzel tényleg sikerülhet?

Ha megvenném mit tartalmazna a "csomag"? Ez minden eddigi javítást, plussz dolgot stb.-t tartalmaz?

Most elgondolkoztam a megvételén ha a kártyám jó lenne. (Eddig a dobozos verzióra vártam, de ezt reménytelennek tartom itthon.)

-------------------------------------------------------
Csalók mennyire vannak itt mostanság, mert pl.: a CoD 2-ben teljesen el vannak szabadulva?
Nõtt a népszerûsége Magyarországon? Régebben alig voltak magyarok fent.
lehet ts-re hívni másokat is pl.:honorshark <#gun>

M1Garand bocs hogy nem reagáltam sok a dolog most az alakulgatás körül. Most alaplap és ház kérdések merültek fel a szervergéppel kapcsolatban...

Lassan én is bekapcsolódom az itteni társalgásba remélem...

M1Garand már töltöm a Faces of War -t.. régen játszottam vele már csak meguntam hogy 5FPS-en fut 😛

kb. hányan leszünk ?

m1garand
a színész vsz nem jól tartja a puskát

makett.tk

m1garand
sõt a legtöbb w2 es gyalogsági puskán ui van egy borítás talán a forró csõ miatt

makett.tk

m1garand
igen a német akit az amcsi elengedett

makett.tk

m1garand
hát ez megint csak pótvizsga

makett.tk