6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#4421 na mivan senkise használta ezt a programot még? -
#4420 hat most hetvegen nem valoszinu, eleg suru a program ...szerencsere :) -
#4419 és mikor jössz játszani?
-
#4418 nekem is elkezdte berakni a botokat másodpercenként 1 kb 40 nél kifagyott
a megoldás elhangzott
-
#4417 na ez kétszer is elment amit hecker mondott az egy jó tipp a pálya egyébként nagyon jó gyakorlásra érdemes is sokat gyakni rajta mert az AB mutator más mint az eredeti game sokmindent változtattak/javítottak rajta igaz nem tökéletes de jobb mint az eredeti -
#4416 valoban...halas koszonet -
#4415 -
#4414 user csere teljessggel kizart... -
#4413 1 5let vedd ki a botokat mikor elindítod azt a mapot, nálam ez megoldotta a problémát -
#4412 nálam tökéletesen megy már használom jópár hete garand is tolja szal a hiba az ön készülékében van esetleg egy user csere megoldja -
#4411 nekem lefagy a game ha betoltom ezt a palyat. erossen akadozik, aztan lefagy. valaki valami 5let? thx. -
#4410 van ez az ROTactics nevű progiu amiben ugye ezeket a takitkákat lehet szerveren át több ember között átbeszélni, megrajzolni a pályák térképein
namost mi ezt kipróbáltuk de csak az ikonokat meg a pajzs meg csata rajzocskákat tudtuk jobbgombal lerakni ugy hogy a másik is lássa, de amint rajzolni kezdtünk a térképre a háttéren látni hogy besérgul tehát valaki rajzol rá, de maga a rajz nem jön át sehogyse, pedig mindenféleképpen megpróbáltuk már, sőt a legujabbra felfrissitve se ment
gondolom ekkora bug nem lehet benne szoval valamit mi rontunk el, nem tudna valaki segiteni hol hibázunk? -
benioh1993 #4409 Kössz -
#4408 letöltened csak a gyakorláshoz kell, aú letölt a ame mindent ami serveren fut.
Armored Beasts és TankRange gyakorlópálya -
benioh1993 #4407 Ez a aromored beast mutator ez mi?Vmi mod a gémhez?Ha igen honnan lehet leszedni mert szeretek tankozgatni -
#4406 hopp -
#4405 össze teccik keverni a Summer Assaultal ^^ -
#4404 az már volt nem?:D -
#4403 Summer Update -
#4402 Tök jó volt lelőni XD Egész játék alatt fucking fucking fucking, stop , fucking... :S -
#4401 Ja télleg bocs xD na ő nem volt semmi :D -
#4400 Pz4-et nem érdemes 2 embernek vezetni a túloldalon a T-34 et sem ált. mi Garanddal csak akkor ülünk egy tankba ha az IS-2 vagy Panter esetleg Tiger
kis tankoknál nem sokat számít a 2 fös személyzet sött 2 tank többet ér sok mapon mint 1 full személyzettel. -
#4399 Remélem emlékszel Wittmann barátunkra XDD :DDD -
#4398 Lehet de publicon nem nagyon van kivel csapatmunkázni... a sok majom lengyel meg német... azt értem érvényesülésen hogy muszály egyedül mennem a tankban mert ugye a többi nyomi elég nyomi xD és úgy elég nehéz... -
#4397 Jagdpanther, korai változat -
#4396 Nem a pálya a modos hanem a game egyébként Orel 10x nagyobb.Mit értesz érvényesülésen? Garanddal nem 1x 2en tartottunk egy egész "szárnyat" ha valaki nem ész nélkül rohan elöre pontról pontra akkor nagyonis lehet érvényesülni ez a map igazi csapatmunkát igényel nem olyan mint arad ahol elég beállni német tankkal a fal mögé és lövöldözni... -
#4395 Nem tom nekem ezek a moddos pályák nem teccenek, inkább az eredeti... mondjuk a debrecen nem rossz csak elég nehéz rajta érvényesülni meg elég nagy... -
#4394 a BOH tönnyire minden csak nem tankos néha bekeveredik egy két tankos de amúgy inf. szerver. Ha valaki biztosan tankozni akar AB mutatorral akkor én az FKS4-et ajánlom igaz hogy csak Debrecen_B2 megy de legalább 100% ig tankos -
#4393 Nekem a légicsata lenne a favorit,de erre nincs lehetőség ugyhogy minden egyébbre fogható vagyok.De azért én is inkább gyalogos vagyok(k98,MG42,sniper) -
#4392 Én is inkább a gyalogos pályákat szeretem, bár nem vetem meg a páncélos mulatságokat sem :) de inkább a Schütze szerep fekszik nekem -
Neoncsoves #4391 én gyalogos rambo vok -
#4390 FKS serverrel egy a gond, alacsony a playerlimit. -
#4389 a Hunyadi nevezetű honorshark irányításával
http://roklan.no-ip.org -
WinG #4388 Ja, de félreértetted a kérdésemet, én arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami magyar "klán" vagy közösség, akik gyalogosként játszanak? -
#4387 nem coRDHA klán -
A wild bunch népszerű, éjjel nappal teli, mindkettő 50 fős. Az orosz 44 fős, de szeretik nagyon a voice chatet... A tankos, armored beast mutatoros pedig 32 fős. -
#4385 Wild Bunch I-II például. Igaz abban is előfordulnak, de csak ritkán tankos pályák. -
WinG #4384 És nem ismertek olyanokat, akik inkább gyalogosan harcolnak? :) -
#4383 Légyszives privátban, mostanság majd több szabadnapot kapok, felfrissülés lenne. Nem véletlen a Hunyadi/ww2online banda? -
#4382 mi csak tankkal nyomulunk, ha úgy jó
CA-val megbeszélem és ok lehet még ma de lehet hogy holnap du.