Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a pufkámat is elejtettem, na, hát kapaszkodni kell😄
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Sajnos DYN.hu el lett adva és tele lett reklámmal...
ÚJ CÍM: roklan.no-ip.org
Köszönöm mindenkinek a megértést...
XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..
makett.tk
egyébként ez a klanos dolog meg ugy van, hogy nagy rohammal fejlodik minden amit kiterveltunk es az szerintem az ide latogatot is erdekli hogya van e osszefogott magyar tarsadalom meg esetleg magyar server nem csak annyi hogy neha neha osszefut egy magyarral. szoval szerintem ezt a clanos meg magyaros temat megbeszelhetnenk itt is. az iRC-et meg tenyleg hagyjatok mar a fszba folosleges ezen veszekedni lesz klan ugyis elvalik mi lesz es hogyan... 88
Személy szerint támogatok minden jó ötletet, de a pártoskodást, darabolást kihagynám.
Azért járok és jövök ide, mert több RO-s ismerõs is itt lézeng és így jó.
A klánozás, irc, xfire, saját honlap meg más tészta, mindenki eldönti hogy mit szeretne, de ez maradhatna pártatlan és nyitott tér a játékosok elõtt.😊
de szerintem hagyjuk az offot mert aki ide téved az ROról szeretne olvasni nem a mi szokásainkról 😊
Mellesleg: UT04 és RO között szerintem ELÉG nagy hasadék tátong..talán az engine közös. Más nem
legközelebb ROról irkáljatok mert ez a játék topicja, a klánotok meg akit érdekelt már odament nem kell itt reklámozni többet szerintem
Amúgy te hallottál már egyáltalán VWAR-ról??? Sokat segít...
játék közbeni kommunikációra meg ott a ts...
ennyi, nemkell ezt túlbonyolítani 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
mi meg maradunk ircnél mert bevált ut2k4nél
ha nem akartok játszani külföldiekkel csak 4-5en egymás ellen ami kicsit gáz szerintem ha már klánró beszélünk, akkor jó a fórum is, de ha külföldi ROklánokkal is szeretnétek játszogatni ugyis elengedhetetlen az irc majd rájöttök ott csak egy klikk és fent vagy a csatijukon ti meg regisztrálhattok a forumukra márha van egyáltalán 😊
TIpp: Használj Firefox2-t 😊
mivel magyar serverunk lesz es jo minosegu ezert maximum 10-15os pingunk lesz hozzateszem MAXIMUM es a Teamspeak maximum 10-et dob ra a pingre ami nem hiszem hogy nagyon zavarni fog titeket.
most az irc és a Teamspeak kozott annyi a kulonbseg mint hogy levelet irsz valakinek vagy talalkozol vele es beszelgettek ...azert szerintem nem mind1. Termeszetesen lehet irC szobank is mert nem nagy cucc egy olyat csinalni meg az msn is alap. de erted Teamspeaken vagy es eppen nyugalomra vagysz atmesz egy masik szobaba... es akkor nem kell kilepegetned a gamebol fel orankent hogy ki ir neked hanem eleg ha atmesz masik szobaba es majd radszolnak ha van valami. Errol szerintem ennyit. en is rohadt sok klanban voltam mar WoW-tol kezdve ( ami kb 150szemelyes a kisebb CODos klanokig de mind1ik ventrillot vagy Teamspeaket hasznalt es +ban volt msn vagy IRC is . velemenyeket meg varom😊 nah jo8
az úgyis megy szinte mindenkinek, ha bevan jelentkezve az látszik úgyis, konferencia beszélgetés van benne úgyhogy...........
csinaljuk meg a kozos serverunket kozos Ts-t kozos honlapot.
Errol ennyit.
Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország ! XD
A másik dolog viszont... Kicsit elégedetlen vagyok a hangokkal, belépéskor, a választóképernyõn szokott szaggatni egy-két másodpercig. A játékon belül is elégedetlen vagyok, sokszor a mellettem lévõ tank motorhangját sem hallom, meg olyasmi érzésem van, hogy a gépem nem tudná eldönteni, hogy mit halljak és van amikor a távoli hangokat is közel hallom és néha meg a közelemben lõdözõ hangok meg "felülírják" egymást. Tudom, nem valami egzakt meghatározás...
Alaplapi hangkártyám van (Abit AN7, NVIDIA MCP2 - Audio Processing Unit (Dolby Digital) ; Realtek ALC658 @ nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface --- sztereóban használva, jelenleg egy sima genius ratyi hangfallal, mostanában leszoktam a fülesrõl)
Beállítások:
link.
nem hiába használja a klánok 90%a az irct
jah és kb 0.1% pc és sávszél igényt jelent ez
dehát ti tudjátok
Boot írj a bemutatkozásba. Kössz
Itt reggeljetek és oda gyûjtjük a magyar scene-t. Ezután meg majd a honlapunk fórumára...
ezeket megjobb lenne chaten megbeszélni amikor rögtön válaszol az illetõ mint itt fórumon, ahol sokkal körülményesebb
szerintem