6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
WinG #4381 Én is kaphatnék esetleg? :)
Jó lenne már magyarokkal játszani. -
#4380 ha komoly küldök ts ip-t
-
#4379 Oksa, járok majd arra, rászoktam a publámulásra, élvezem, hogy nem kell mást csinálnom, csak jól éreznem magam, igen, voltam ott, leszek is.:)
(nemsokára amúgy is vége a munkaidőmnek^^) -
#4378 talán az AB modosban jobbak a páncélosok -
#4377 [FKS]4 debrecen megy rajta, mintha jártál volna arra, mi kitanítunk :) -
WinG #4376 Halihó!
Nemrég kezdtem RO-zni, de egyelőre alig találtam magyarokat. Van valamiféle magyar RO komjuniti-hómpédzs, esetleg TS-Ventri szerver? :) -
#4375 Mire gondolsz, a lövegre? vagy mire? -
Thanatos #4374 romantikus? szvsz inkább vegyél a csajnak virágot... :PPP -
#4373 Tudtok számomra ajánlani jó, tankos/járműves/romantikus szervert? Leginkább nagy létszámú (mert publáma szeretnék lenni) esetleg mód nélkülit keresnék.
Gyatra vagyok gyalogbékának is (na jó, ennyire nem vészes a helyzet:D), de tankkal eddig sofőrként próbáltam ügyeskedni, szeretnék belejönni ebbe is.^^ -
#4372 olvassatok, de hogy aki csinálja a modot se néz utána (vérpistike szindróma by Jeff)
jagdtiger -
#4371 Köszi jó lesz ez a mod amúgy... Megnéztem a hivatalos honlapját... minden fegyvert meg mindent megcsináltak (megcsinálnak majd) és igen leszenk britek is. Meg Partraszállás!!! hehe -
#4370 Jó lett az avatarod Sven,teccik. -
Aztaaa -
#4368 Az jó... majd kipróbálom. -
#4367 ...és Firefly -
#4366 De van brit tank is most látom aCromwell MK. IV -
#4365 Nincs mér elnézést kérj,a képeken láthatóak a fegyverek és járművek amelyek benne leszenek a módba.Brit felszereléseket még nem láttam. -
#4364 Amúgy rendesen meg lesznek/vannak benne csinálva az amcsi fegyverek (netán brit)? -
#4363 Elnézést kérek láttam hogy valami mod de nem tudtam hogy Normandia... (mondjuk a képekből se nagyon derül ki, csak az uccsóból amit nem nagyon tanulmányoztam át) -
#4362 Sven,vess egy pillantást a #4238 hsz-ra. -
#4361 ez a Darkest Hour(Normandy) modhoz készül. -
#4360 A Jadgtiger-t bevetették egyáltalán a keleti fronton? Mert sztem nem de nem vagyok benne biztos. -
#4359 projectors ha be van kapcsolva mit változtat? -
#4358 sry.
rohadt béka.
Jagdtiger
Jagdtiger info
Jagdtiger ismét -
#4357 Tényleg az lol... -
Neoncsoves #4356 sárga béka -
Neoncsoves #4355 sárga béka -
#4354 WTF!!!
Jagdtiger
Jagdtiger info
Jagdtiger ismét -
#4353 Megvan:D -
#4352 5 cm görgetés lefelé? :) -
#4351 Ha valakinek van még meghívója szóljon már mert havernak is kéne egy -
#4350 Ú imádom ezt a gémet 5perc alatt bele szeretettem majd vhonnan megveszem -
#4349 akit érdekelne mghívó szoljon nekem is van még :) -
#4348 Köszi megjött -
#4347 Elment, most nincs több már. -
#4346 Adj mail címet privátban. -
#4345 Vki nem tudna esetleg egy meghívót küldeni mert gondolkozom h. megveszem de előtte ki akarnám próbálni. Akinek van írjon privátba! Előre is kösz -
#4344 :DDDDDDDDDD kaptam meghívót de ég szedem a gémet ::::DDDDDDDDD -
#4343 Igen,alig lehet bírni ezt a hőséget -
#4342 úgy látom nálad is meleg van