6141
  • Hecker007
    háát szerintem neked ez a játék túl bonyulult ha csak ennyi bugot vettél észre, hogy őszinte legyek én nem ezeket szúrtam ki elsőnek, engem pölö nem érdekel hogy a tank átpattog a hídon, vagy úgy reng a csöve mint a slag, engem jobban idegesít mikor tigrissel telibelövöm a T-34-est és baszik felrobbanni, szerintem maradj inkább a CoD-nál meg a Bf-eknél
  • m1garand
    légy szíves erőssen vissza olvasni Jeffel már elégé kocsontoztuk ezt a játékot mi is meglettünk vádolva hogy itt bomlasztjuk az RO-t de a magyarázat is megtalálható (pl: trident is ezzel a képpel) , ezért célszerű egy új játékosnak a gamehez tartozó topikot alaposan átolvasni(ahogy én is szoktam Íigazából így lehet a játékról igazi infot kapni a készítők oldalán szép dolgok vannak én is bedöltem :) )
    Amit nem sokan tesznek meg na ez a "Tipikus magyar mentalitás" bemegyek vhova és beleszarok miféle viselkedés ez? Ha nem tudsz vmit kérdezz!
    Te sértegetsz ITT minket "billentyűzet-huszárok" vérlázító
    Különben Scottt csak jót akart neked kicsit bonyolult ez a játék!
  • Jeffjohnson
    mindezt mondja egy olyan ember aki kb 1 percet játszott a játékkal és megnézett egy videót...
  • Jeffjohnson
  • trident
    Hááát nem ma játszottam legjobb formámat a csapat sem volt igazi, viszont sikerült Serpa és Morzsi mellett harcolnom. ez a rész okés volt!:)

• m1garand
    ja és azt se értem hogy a sg fórumba miért nem lehet szerkeszteni a hozzászólásomat
  • m1garand
    félre értessz vmit a játéknak SOKKAL nagyobb hibái vannak amit te mondassz az csak a látvány része pl a kézifegyverek alpapból 100m-re vannak beállítva stb.
    http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18550
    és ezen tényleg sírhatnékom támad
    http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18550&page=5
    ez a csúcs
    na ez ellen szervezz inkább forradalmat ne a gumicső ellen
    és ami most készül "nyári agybaj" frissítés talán 1 új jármű nem lesz benne
    a modderek sokkal komolyabb dolgokat raknak a műveikbe
    http://www.darkesthourgame.com/
    pedig a lét nem ők teszik zsebre hogy lehetség ez
    ráadásul ez a projekt pénzt is nyert +a game ára hát ahhoz képest talán jobb is lehetne
  • Neoncsoves
    oáoáoá
  • MrChef
    Tipikus magyar mentalitás: mondok valamit, ami nem tetszik a játékban, erre rögtön leugatnak olyan érvnélküli, tartalmatlan dolgokkal, hogy "jáccá mással" és "ne rinyájjá".:-P
    A nagyokosok majd megmondják, beszólnak a billentyűzet-huszárok.

NEM mondtam, hogy a szuper grafikára bukom (a PanzerCommander jó játék volt annak idején, olyan grafikával, amilyen volt), hanem azt mondtam, hogy HA MÁR ennyit feccöltek ebbe a játékba (és grafikailag elég szép!), akkor miért van benne olyan ostobaság, minthogy ugrabugrál a lövegcső és lassú gumigolyót lő a tank. ENNYI.
  • Serpa
    Helyszín: ismét Mannikkala.

a Stug télleg halálos fegyver ^^
    hála az égnek volt egy jó sofőröm, akivel váltottuk egymást.
    egymás után lőttük ki a páncélozott szállítójárműveket, 1x 4 ültek benne, szépen repültek :)

aztán két tankot szakítottam szét ...
  • tototto
    nekem meg kifejezetten bejönnek, régen boh szerveren mindig custom mapok voltak de mostanság már nem :S szal keresnem kell egy másik szervert
    tud valaki egy jót mondani amin szoktak lenni?
    jah és nem tankos hanem gyalogos!
  • Svenhassel
    Beachassault... nem tom nekem nem teccenek a custom mapok, oylan fantáziátlanok és nem jók szal na :D nem mintha jobbat tudnék csinálni de maradok inkább az eredeti mapoknál :D
  • tototto
    ma játszottam egy szerveren , nem jut eszembe a pálya neve valami beach ... elég jó partraszállásos pálya, engem magával ragadott a hangulata :D
  • Jeffjohnson
    amennyiben ezt a két hibát találtad a játékban akkor sztem ez a világ legtökéletesebb játéka....ami persze nem igaz. Engem a külcsiny sohasem érdekelt túlzottan és sajnos a legtöbb játékos leopja magát ha 323423x es élsimítás csiribiri effektek meg akkora a felbontás mint mákostésztában a mákszemek (213213x123123) sajnos ezért nincs ma egyetlen realisztikus játék sem...ugyhogy next time inkább az érdekeljen miért nem élethü a páncéláttörés miért bugos a játék miért nem lehet hallani a traktor hangú t-34 est 2mröl sem miért nincs élethü ap apcr heat stb. lövedék a tankba persze megfelelö jellemzökkel.Ez kb. olyan szintü hozzászólás volt mint hivatalos forumon valaki benyögte ,hogy miért van minden puskán azonos sorozatszám.........
  • Scottt
    Ne rinyálj mennyél oszt kodozál majd RO-zál és dönts el meik a realisztikusabb azt kell megbecsülni ami van :)
  • m1garand
    igazad van, de sajnos ez csak egy játék és nem a valóság és hát nincs is jobb mostanság
  • Svenhassel
    Hát ha neked ezek a legnagyobb problémáid :D akkor jácc valami mással ;)
  • MrChef
    Néztem pár in-game videót...nem értem, hogy ha már ennyi időt és energiát fektettek ebbe a játékba, akkor miért rontják el az összképet olyanokkal, hogy mint egy gumicső, úgy beremeg le-föl a tank ágyúja elsüléskor, a lövedéket látni és csak annyira gyors, mint egy csúzliból kilőtt kavics?!
  • tototto
    hdr bloom eddig is volt
    én igazából a két pályán meg a lentebb emlitett élsimitásokon kivül + fehérrel kiirt neveken kívül nem sok mindent fedeztem fel ami ujdonság lenne
    bár mindig üres az a béta szerver egyedül meg nem izgi az RO tehát nem sokat játszottam vele :D
  • garferi
    És milyen újítások vannak benne? Mert azt nem írta.
    A HDR Bloom az új lesz és még mi?
  • MrChef
    Hehe, ez a stencil matrica pont megvan nekem:
    "Bei faschistskuy gadinu!"

(Üsd a fasiszta betolakodót!)

Egy Trumpeter KV-1-est építek.
  • Serpa
    "de legalább nem szaggat annyira mint a sima RO 4*antialisingel + 16*os anisotrop szűréssel"

dicséretes, h még mindig optimalizálják.
  • Alkarcsont
    Nyugodtan az a cél :)
  • trident
    utólagos engedelmeddel linkelem én is, hátha néhány jómunkás ember rájön mily mennyei manna a RO :)
  • Alkarcsont
    Aki nem tud angolul, annak én összefoglaltam nagyából a lényeget:
    http://www.cybergen.hu/?q=node/1752
  • trident
    A nyílt bétateszt hírét a cod.hu-n is híreztem, voltak akiknek korábban tudtam adni meghívót, remélem lesznek páran akiket megragad a RO szele.:)
  • trogerzsiger
    egyébként ebben a bétában mi van? mert a honlapom nem találtam
  • tototto
    aha kösz közben én is megtaláltam, csak átkellett nyálazni ROfórumot :D
    na most voltam rajta de nem voltak tul sokan 12en kb igy meg az uj tankos map kicsit uncsi volt kocsikázok a vacak t34emmel aztán meg kilőnek egylövésre, meguntam :)
    de legalább nem szaggat annyira mint a sima RO 4*antialisingel + 16*os anisotrop szűréssel jobban ment mint a sima RO ezek nélkül és még egyéb dolgokat sem kellett kikapcsolnom, szal jó lesz ez
    az uj tnakos mapon beleszaladtam egy jokis pályabugba és a tankocskámmal szépen lezuhantunk a pálya alá párszáz méterre csak sajnos fejre állt a tnak és nem tudtam tovább menni, de én jol elkalézoltam a pálya alatt, szal egy kicsit még lehetne rajta finomitani :)
  • Serpa
    egyet láttam.
    ez a neve --> Tripwire Dev's Open Beta Server
  • tototto
    én most szedtem le ezt a bétát singleben jolmegy, élsimitás plusz anisotropicszürés nagyon jó , de ha onlineban felakarok menni akármelyik szerverre steam errort mond a töltéskor és kidob mintha nem lenne eredeti ROm, gondolom az lehet a baj hogy normál szerverekre akarok felmenni a bétával, de hát akkor hol vannak a béta szerverek?, vagy normálisan felkéne tudnom menni minden szerverre és nálam van a hiba?
  • trogerzsiger
    nem rád céloztam:D azért elég sok midnen fut rajta nekem eddig csak a forgetten hope nem ment:D de ez nem vista topik, szal ne offoljunk:D
  • Svenhassel
    Hát nem tom engem eléggé zavar hogy vagy fél giga RAM-ot megzabál (és igen kipróbáltam) Meg nem minden fut rajta egyenlőre. Szerintem Vista-ra váltani csak később lesz értelme...
  • trogerzsiger
    az a vicces hogy nagyrészt olyanok szapulják akik még ki sem probálták... de szerintem el lett találva a vista
  • me and a monkey
    Igen. Tudom sokan szapulják, nekem nincs vele gondom.
  • trogerzsiger
    te is vistát használsz?:D
  • Serpa
    lassacskán találkozhatunk velük a MinionWorkz's Elnya mapon.

KV1BKV2
  • me and a monkey
    Nem tudom, de így lenne logikus.
  • Serpa
    ez a nyári update bétája?
  • me and a monkey
    Aki nem tud angolul annak itt a Morphoword fordítása,így is teljesen érthető. (lusta vagyok szöveghűen fordítgatni)

Katt
  • me and a monkey
    Lehet jelentkezni tesztelni a RO bétaverzióját.
    Hír (angol nyelven) itt.
    Jelentkezés a cikkben lévő linkre kattintva.