6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#4461 háát szerintem neked ez a játék túl bonyulult ha csak ennyi bugot vettél észre, hogy őszinte legyek én nem ezeket szúrtam ki elsőnek, engem pölö nem érdekel hogy a tank átpattog a hídon, vagy úgy reng a csöve mint a slag, engem jobban idegesít mikor tigrissel telibelövöm a T-34-est és baszik felrobbanni, szerintem maradj inkább a CoD-nál meg a Bf-eknél -
#4460 légy szíves erőssen vissza olvasni Jeffel már elégé kocsontoztuk ezt a játékot mi is meglettünk vádolva hogy itt bomlasztjuk az RO-t de a magyarázat is megtalálható (pl: trident is ezzel a képpel) , ezért célszerű egy új játékosnak a gamehez tartozó topikot alaposan átolvasni(ahogy én is szoktam Íigazából így lehet a játékról igazi infot kapni a készítők oldalán szép dolgok vannak én is bedöltem :) )
Amit nem sokan tesznek meg na ez a "Tipikus magyar mentalitás" bemegyek vhova és beleszarok miféle viselkedés ez? Ha nem tudsz vmit kérdezz!
Te sértegetsz ITT minket "billentyűzet-huszárok" vérlázító
Különben Scottt csak jót akart neked kicsit bonyolult ez a játék! -
#4459 mindezt mondja egy olyan ember aki kb 1 percet játszott a játékkal és megnézett egy videót... -
#4458 -
#4457 Hááát nem ma játszottam legjobb formámat a csapat sem volt igazi, viszont sikerült Serpa és Morzsi mellett harcolnom. ez a rész okés volt!:)
-
#4456 ja és azt se értem hogy a sg fórumba miért nem lehet szerkeszteni a hozzászólásomat -
#4455 félre értessz vmit a játéknak SOKKAL nagyobb hibái vannak amit te mondassz az csak a látvány része pl a kézifegyverek alpapból 100m-re vannak beállítva stb.
http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18550
és ezen tényleg sírhatnékom támad
http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?t=18550&page=5
ez a csúcs
na ez ellen szervezz inkább forradalmat ne a gumicső ellen
és ami most készül "nyári agybaj" frissítés talán 1 új jármű nem lesz benne
a modderek sokkal komolyabb dolgokat raknak a műveikbe
http://www.darkesthourgame.com/
pedig a lét nem ők teszik zsebre hogy lehetség ez
ráadásul ez a projekt pénzt is nyert +a game ára hát ahhoz képest talán jobb is lehetne -
Neoncsoves #4454 oáoáoá -
MrChef #4453 Tipikus magyar mentalitás: mondok valamit, ami nem tetszik a játékban, erre rögtön leugatnak olyan érvnélküli, tartalmatlan dolgokkal, hogy "jáccá mással" és "ne rinyájjá".:-P
A nagyokosok majd megmondják, beszólnak a billentyűzet-huszárok.
NEM mondtam, hogy a szuper grafikára bukom (a PanzerCommander jó játék volt annak idején, olyan grafikával, amilyen volt), hanem azt mondtam, hogy HA MÁR ennyit feccöltek ebbe a játékba (és grafikailag elég szép!), akkor miért van benne olyan ostobaság, minthogy ugrabugrál a lövegcső és lassú gumigolyót lő a tank. ENNYI. -
#4452 Helyszín: ismét Mannikkala.
a Stug télleg halálos fegyver ^^
hála az égnek volt egy jó sofőröm, akivel váltottuk egymást.
egymás után lőttük ki a páncélozott szállítójárműveket, 1x 4 ültek benne, szépen repültek :)
aztán két tankot szakítottam szét ... -
#4451 nekem meg kifejezetten bejönnek, régen boh szerveren mindig custom mapok voltak de mostanság már nem :S szal keresnem kell egy másik szervert
tud valaki egy jót mondani amin szoktak lenni?
jah és nem tankos hanem gyalogos! -
#4450 Beachassault... nem tom nekem nem teccenek a custom mapok, oylan fantáziátlanok és nem jók szal na :D nem mintha jobbat tudnék csinálni de maradok inkább az eredeti mapoknál :D -
#4449 ma játszottam egy szerveren , nem jut eszembe a pálya neve valami beach ... elég jó partraszállásos pálya, engem magával ragadott a hangulata :D -
#4448 amennyiben ezt a két hibát találtad a játékban akkor sztem ez a világ legtökéletesebb játéka....ami persze nem igaz. Engem a külcsiny sohasem érdekelt túlzottan és sajnos a legtöbb játékos leopja magát ha 323423x es élsimítás csiribiri effektek meg akkora a felbontás mint mákostésztában a mákszemek (213213x123123) sajnos ezért nincs ma egyetlen realisztikus játék sem...ugyhogy next time inkább az érdekeljen miért nem élethü a páncéláttörés miért bugos a játék miért nem lehet hallani a traktor hangú t-34 est 2mröl sem miért nincs élethü ap apcr heat stb. lövedék a tankba persze megfelelö jellemzökkel.Ez kb. olyan szintü hozzászólás volt mint hivatalos forumon valaki benyögte ,hogy miért van minden puskán azonos sorozatszám......... -
#4447 Ne rinyálj mennyél oszt kodozál majd RO-zál és dönts el meik a realisztikusabb azt kell megbecsülni ami van :) -
#4446 igazad van, de sajnos ez csak egy játék és nem a valóság és hát nincs is jobb mostanság -
#4445 Hát ha neked ezek a legnagyobb problémáid :D akkor jácc valami mással ;) -
MrChef #4444 Néztem pár in-game videót...nem értem, hogy ha már ennyi időt és energiát fektettek ebbe a játékba, akkor miért rontják el az összképet olyanokkal, hogy mint egy gumicső, úgy beremeg le-föl a tank ágyúja elsüléskor, a lövedéket látni és csak annyira gyors, mint egy csúzliból kilőtt kavics?! -
#4443 hdr bloom eddig is volt
én igazából a két pályán meg a lentebb emlitett élsimitásokon kivül + fehérrel kiirt neveken kívül nem sok mindent fedeztem fel ami ujdonság lenne
bár mindig üres az a béta szerver egyedül meg nem izgi az RO tehát nem sokat játszottam vele :D -
#4442 És milyen újítások vannak benne? Mert azt nem írta.
A HDR Bloom az új lesz és még mi? -
MrChef #4441 Hehe, ez a stencil matrica pont megvan nekem:
"Bei faschistskuy gadinu!"
(Üsd a fasiszta betolakodót!)
Egy Trumpeter KV-1-est építek. -
#4440 "de legalább nem szaggat annyira mint a sima RO 4*antialisingel + 16*os anisotrop szűréssel"
dicséretes, h még mindig optimalizálják. -
Alkarcsont #4439 Nyugodtan az a cél :) -
#4438 utólagos engedelmeddel linkelem én is, hátha néhány jómunkás ember rájön mily mennyei manna a RO :) -
Alkarcsont #4437 Aki nem tud angolul, annak én összefoglaltam nagyából a lényeget:
http://www.cybergen.hu/?q=node/1752 -
#4436 A nyílt bétateszt hírét a cod.hu-n is híreztem, voltak akiknek korábban tudtam adni meghívót, remélem lesznek páran akiket megragad a RO szele.:)
-
#4435 egyébként ebben a bétában mi van? mert a honlapom nem találtam -
#4434 aha kösz közben én is megtaláltam, csak átkellett nyálazni ROfórumot :D
na most voltam rajta de nem voltak tul sokan 12en kb igy meg az uj tankos map kicsit uncsi volt kocsikázok a vacak t34emmel aztán meg kilőnek egylövésre, meguntam :)
de legalább nem szaggat annyira mint a sima RO 4*antialisingel + 16*os anisotrop szűréssel jobban ment mint a sima RO ezek nélkül és még egyéb dolgokat sem kellett kikapcsolnom, szal jó lesz ez
az uj tnakos mapon beleszaladtam egy jokis pályabugba és a tankocskámmal szépen lezuhantunk a pálya alá párszáz méterre csak sajnos fejre állt a tnak és nem tudtam tovább menni, de én jol elkalézoltam a pálya alatt, szal egy kicsit még lehetne rajta finomitani :) -
#4433 egyet láttam.
ez a neve --> Tripwire Dev's Open Beta Server -
#4432 én most szedtem le ezt a bétát singleben jolmegy, élsimitás plusz anisotropicszürés nagyon jó , de ha onlineban felakarok menni akármelyik szerverre steam errort mond a töltéskor és kidob mintha nem lenne eredeti ROm, gondolom az lehet a baj hogy normál szerverekre akarok felmenni a bétával, de hát akkor hol vannak a béta szerverek?, vagy normálisan felkéne tudnom menni minden szerverre és nálam van a hiba? -
#4431 nem rád céloztam:D azért elég sok midnen fut rajta nekem eddig csak a forgetten hope nem ment:D de ez nem vista topik, szal ne offoljunk:D -
#4430 Hát nem tom engem eléggé zavar hogy vagy fél giga RAM-ot megzabál (és igen kipróbáltam) Meg nem minden fut rajta egyenlőre. Szerintem Vista-ra váltani csak később lesz értelme... -
#4429 az a vicces hogy nagyrészt olyanok szapulják akik még ki sem probálták... de szerintem el lett találva a vista -
#4428 Igen. Tudom sokan szapulják, nekem nincs vele gondom. -
#4427 te is vistát használsz?:D -
#4426 lassacskán találkozhatunk velük a MinionWorkz's Elnya mapon.
KV1BKV2 -
#4425 Nem tudom, de így lenne logikus. -
#4424 ez a nyári update bétája? -
#4423 Aki nem tud angolul annak itt a Morphoword fordítása,így is teljesen érthető. (lusta vagyok szöveghűen fordítgatni)
Katt -
#4422 Lehet jelentkezni tesztelni a RO bétaverzióját.
Hír (angol nyelven) itt.
Jelentkezés a cikkben lévő linkre kattintva.