Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most láttom, h a play.com nem szállít Mo-ra.
most kereshetek más helyet.
vki tud tippet adni, ahonnan megrendelhetem?
XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
mivel partizánnak nincs ismerõse aki megmutassa milyen ez a játék azért gondoltam hogy neki adnám, de ugye elõbb jelentkeztél honorshark , bár nem neked kell, hanem ismerõsnek
szóval nem haragszol ha partizánnak adom?
nem gondoltam volna hogy hirtelen két embert is érdekel 😊
XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..
Én szívesen fogadnék egy meghívót.
Egy ideig próbálkoztam megvenni a játékot egy rokonom bankártyájával, de nem sikerült, valamiért nem fogadta el.
Tudnátok segíteni hogy milyen úton szerezhetném be a játékot?
Esetleg tudja valaki hol tudnék költség mentesen erre alkalmas bankártyát igényelni?
sztem Jeff-fel meg garand-dal nem érdemes vitatkozni a tankokról (velem se 😄)
makett.tk
Miért nem 3D hang, de lehtne olvasni. -Ha kérhetném ezt valaki megírná mint javaslatot az angól fórumra, mert én kicsit tudok csak angolul.
Elõre is köszönöm.
A WWII-ra már a löveg nem ragaszkodott a teknõhöz, szal nem jut eszembe hogy hívják azt, de a lövegnek mindig egy felé kéne mutatnia és nem forogni a teknõvel.
Persze.
Van benne.
Kérdezz! MSN:[email protected]
Jah,és félhernyók vannak-e benne?
Tele vagyok még kérdésekkel😊
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
alap és a gyûjtõi kiadás (ebben, többek közt, 16 kártya van a jármûvekrõl és a mapokról).
utóbbit nem lelem sehol, ahol megrendelhetõ lenne.
Az Olcsó(Csak játék+pecs), az Eredeti(#4013) meg a Gold(#4013+Térképek, Tankrajzok...nemtom.).
Nem?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Álltalában a Rifleman(98K) vagy a TankCrewman(Lüger,P38) amik korlátlanok.
A sniperbõl 1 van álltalában, Semi-automaticosból meg 5-6 asszem, MG-s bõl meg szintúgy 1.
Max ha szupergyors a géped akkor talán te lépsz be elsõnek és válogathatsz.
Elmondom, hátha még nem tudnád, hogy ebben is úgy van mint a Bf-ben, hogy kis csomagok vannak, de némelyikben lehet válogatni:
MG-MG42
\MG34 Ha értd mire célzok.
hacsak nem változott azóta a postaktg.
a dobozban a könyvön és a CDken kivül van vmi?
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
pont 1 éve írtad, h megrendelted küldföldrõl (play.com).
akkor mennyibe került összesen?
ajánlott ezen a mapon gyakorolni
RO-MormRange.rom
makett.tk
ott van egy óóriási baki ugyanis ott Stug3g diszeleg de a játékban Stug3f van.Meg a kilövési pontok és még sorolhatnám....ennek ellenére majd minden nap játszunk vele (többnyire ruszkival német nem kihívás meg ált. ruszki oldalon kevesebben vannak és nekünk nem élvezet 9vs4ben nyerni) "sajna" eddig még jobb nincs és ahogy kinéz még sokáig fogjuk a játékban és itt sg-n is "rontani a levegõt" <#vigyor2>#vigyor2>
Én a tigrisrõl csak annyit tudtam (de ahogy elolvastam a hozzászólásokat kiderült hogy azt se jól tudtam Jeff#3990)hogy 88as agyuja volt és a páncélját is csak 88assal lehetett átlöni.
Én nem akartam senkivel vitázni,látom hogy ti(m1garand és Jeff ) utánanéztetek a dolgoknak komolyan, ugy hogy nekem nincs mit szólanom illyen szempontból nektek...sok respect.Csak rosszul esett a #3964es hozzászólás.
Majd én is utánanézek dolgoknak,mert érdekelnek de mondom én még csak a felszinit karcolgatom.
Nah remélem béke van?😊
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Vagy közelharc esetére G43-al.Úgy láttam az is van😊
Te akkor mit magyarázol itt mi a tankok hibájáról beszélünk minket bosszant, hogy a hibák miatt nem jön össze egy jó manõver
Tehát aki játszik is tankkal és tesztelt többszáz lövést attól szívesen vesszük az építõ jellegû kritikát amihez kisebb fajta kutató munka sem árt.
makett.tk
Meg abban az a lol, hogy már 7 éve 1939-et tolják. XD
Én azonos oldalu tankot tévesztettem (Szerencsére 😊 ), nem a Párducot az IS2-vel.(ami ciki XD)
Egyébként én is nagyritkán megtapasztalom a TK-es köcsögöket, amikor kivadászik PanzerFaust-al, én meg ülök a PzIII-ban XD.
És még azt se mondja, hogy bocs.
De ha utálok egyet akkor abban 5 másodperc alatt találok 1000-et.
Tény hogy vannak bugok tankozásilag, de én ezeket elnézem és próbálok nem arra figyelni.
Bár én nem igazán tankozok mert nekem a gyalogosdis 98K-val az igazi.
Meg ha van benne valamilyen bug azt nem csak mi vesszük észre hanem több más "rajongó" is, szal ha nem írják meg ezt a cégek ötezren. 😄
Mégegyszer bocs a tankos félrenézésem miatt.
Elnézést kérek mindenkitõl.
S nagyon ritkán lövök ki havert, tanknál soha.
http://www.redorchestragame.com/index.php?categoryid=2
makett.tk