Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én tudok 1et küldeni, a másik Roccoé lesz ha leírja végre az emailjét 😄

Serpa
a fenébe.
most láttom, h a play.com nem szállít Mo-ra.

most kereshetek más helyet.

vki tud tippet adni, ahonnan megrendelhetem?

trogerzsiger
Van még nekem egy! ha kell elküldöm

Akkor én lemaradtam mind2rõl...azért kössz

XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..

email? 😛

V43 1105
Nekem küldheted!! Köszi elõre is ! 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

én tudok még 2 meghívót adni, egyiket elküldöm valamelyikõjüknek tototto, a másik meg akinek kell, szóljon!

tototto
hát látom ketten jelentkeztetek 1 perces csuszással, nem szeretnék senkivel kiszurni honorshark meg partizán18 melyikõtöknek adjam? 😊
mivel partizánnak nincs ismerõse aki megmutassa milyen ez a játék azért gondoltam hogy neki adnám, de ugye elõbb jelentkeztél honorshark , bár nem neked kell, hanem ismerõsnek
szóval nem haragszol ha partizánnak adom?

nem gondoltam volna hogy hirtelen két embert is érdekel 😊

Amúgy nemtom hogy kinek mennyire fontos én csak egy haveromnak szeretném hogy megismerje és megvegye a játékot.

XFIRE: honorshark MSN-em megtaláljátok az adatlapon. Köszönöm mindenkinek előre is..

Hát költségmentesen sosem tudtam de kérdezd Maffiát. Neki OTP juniorral ment ha jól tudom. Habár csak 3. próbálkozásra de ment...próba cseresznye..

Üdv!

Én szívesen fogadnék egy meghívót.
Egy ideig próbálkoztam megvenni a játékot egy rokonom bankártyájával, de nem sikerült, valamiért nem fogadta el.
Tudnátok segíteni hogy milyen úton szerezhetném be a játékot?
Esetleg tudja valaki hol tudnék költség mentesen erre alkalmas bankártyát igényelni?

TotoTTo nekem kell egy! EMAIL-ben írj > [email protected]

tototto
nemtudom jár e erre valaki, akinek kellene egy 10 napos meghívó? egyet tudnék küldeni még, akit érdekelne az most szoljon gyorsan mert már csak juli 1ig küldhetem el!

Hecker007
ááh 2 napig nem járok erre van 8millió hsz de semmi értelmes csak veszekedés 😊
sztem Jeff-fel meg garand-dal nem érdemes vitatkozni a tankokról (velem se 😄)

igen, az elég irreális h a map másik felén elordítja magát a német kolléga, és te is német vagy és meghallod... olyan mintha walkie-talkien dumcsiznanak vagy bluetooth fülhallgatóval XD

m1garand
Korabeli német oktató anyag
Tigris kézikönyv
Panther kézikönyv

makett.tk

bricsi01
Engem a bugok közül a V betüs beszéd midenhol hallhatósága zavar a leginkább.

Miért nem 3D hang, de lehtne olvasni. -Ha kérhetném ezt valaki megírná mint javaslatot az angól fórumra, mert én kicsit tudok csak angolul.

Elõre is köszönöm.

m1garand
reménykeltõ az armored beasts mod

makett.tk

m1garand
igen

makett.tk

bricsi01
Egyébként ha már hibáknál járunk, akkor ezt is elmondanám.
A WWII-ra már a löveg nem ragaszkodott a teknõhöz, szal nem jut eszembe hogy hívják azt, de a lövegnek mindig egy felé kéne mutatnia és nem forogni a teknõvel.

m1garand
és szerinted?

makett.tk

Elkezdtem olvasni de csak veszekedést látok.... :S

bricsi01
Szerintem is hülyeség ez a CoD-is fegyverválasztás.
Persze.
Van benne.
Kérdezz! MSN:[email protected]

Hawk06
Aha,értem.Szerintem ez jó is így,ezt is hiányoltam más játékokból,mert az szívás amikor egyszerre egy halom sniper van például.De gondolom ez függ a pályáktól is,például ha nagyobb méretû a map vagy nagyobb csatáról van szó akkor több HMG-t és SMG-t is éngedélyez.
Jah,és félhernyók vannak-e benne?
Tele vagyok még kérdésekkel😊

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Serpa
egyet csak találtam.

ebayen árulják, jelenleg 12.99$

Serpa
én kettõrõl tok.
alap és a gyûjtõi kiadás (ebben, többek közt, 16 kártya van a jármûvekrõl és a mapokról).

utóbbit nem lelem sehol, ahol megrendelhetõ lenne.

bricsi01
3 kiadás van nem?
Az Olcsó(Csak játék+pecs), az Eredeti(#4013) meg a Gold(#4013+Térképek, Tankrajzok...nemtom.).
Nem?

bricsi01
CDk, Kis segéd köny, Reklám a kiadótól, Képeslap.
Asszem ennyi, lusta vok megnézni. XD

Mersant
az alapban semmi, de azota kijott olyan valtozat is amiben van extra CD/DVD palyakkal, meg poszter vagy leiras a jarmuvekrol asszem...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bricsi01
Igaz hogy ezek jók, de ebben a játékban a csomagok korlátozott számban kaphatók.
Álltalában a Rifleman(98K) vagy a TankCrewman(Lüger,P38) amik korlátlanok.
A sniperbõl 1 van álltalában, Semi-automaticosból meg 5-6 asszem, MG-s bõl meg szintúgy 1.
Max ha szupergyors a géped akkor talán te lépsz be elsõnek és válogathatsz.
Elmondom, hátha még nem tudnád, hogy ebben is úgy van mint a Bf-ben, hogy kis csomagok vannak, de némelyikben lehet válogatni:
MG-MG42
\MG34 Ha értd mire célzok.

Serpa
tehát akkor durván 4900ft lenne, ha a play.com -ról rendelném meg.
hacsak nem változott azóta a postaktg.

a dobozban a könyvön és a CDken kivül van vmi?

Mersant
hat hallod memoriam mint az aranyhale, ugyhogy sorry de meg csak megkozelitoleg sem tudom megmondani. ha az erdekel mennyi a postakoltseg, akkor azt tudom mondani hogy 1 haveromnak kb.1000 huf ert kuldtek angliabol 1 masik jatekot.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Serpa
Mersant!

pont 1 éve írtad, h megrendelted küldföldrõl (play.com).
akkor mennyibe került összesen?

m1garand
ha vki szeretne az RO ban páncélossal játszani továbbra is szívesen várjuk csak elõtte vagy száz lövést gyakoroljon és ismerje fel a tankokat mert csak úgy fogja tudni, hogy hol kell meglõni!
ajánlott ezen a mapon gyakorolni
RO-MormRange.rom

makett.tk

Jeffjohnson
Nincs ezzel semmi gond! Nem lebeszélni akartalak mindössze volt pár igen kellemetlen élményem ami nélkülözi a realitást és hamár ott diszeleg a játékon a muzeumi logo vagymi akkor az ember kicsit többet várt de valszeg sem én sem Garand nem fogunk olyan játékot találni ami 100%ig megfelelönek tartunk. Erröl a játékról azt hittük eleinte ,hogy ez legalább közelít hozzá ezért is vagyunk "mérgesek" a hibákra ami ha nem lenne akkor még a realisztikus jelzöt is rá lehetne aggatni bár az egyes mutatorokban van fantázia (pl:Armored Beast). Egyébként nem tom észrevette e már valaki de ami a hivatalos oldal download alatt diszeleg
ott van egy óóriási baki ugyanis ott Stug3g diszeleg de a játékban Stug3f van.Meg a kilövési pontok és még sorolhatnám....ennek ellenére majd minden nap játszunk vele (többnyire ruszkival német nem kihívás meg ált. ruszki oldalon kevesebben vannak és nekünk nem élvezet 9vs4ben nyerni) "sajna" eddig még jobb nincs és ahogy kinéz még sokáig fogjuk a játékban és itt sg-n is "rontani a levegõt" <#vigyor2>

Hawk06
#3969es hozzászólásomat kijavítanám kb így "....azt igazán az tudhatja aki akkor harcolt és aki aval foglalkozik...." ezt csak a magam kijavítására.
Én a tigrisrõl csak annyit tudtam (de ahogy elolvastam a hozzászólásokat kiderült hogy azt se jól tudtam Jeff#3990)hogy 88as agyuja volt és a páncélját is csak 88assal lehetett átlöni.
Én nem akartam senkivel vitázni,látom hogy ti(m1garand és Jeff ) utánanéztetek a dolgoknak komolyan, ugy hogy nekem nincs mit szólanom illyen szempontból nektek...sok respect.Csak rosszul esett a #3964es hozzászólás.
Majd én is utánanézek dolgoknak,mert érdekelnek de mondom én még csak a felszinit karcolgatom.

Nah remélem béke van?😊

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Ma végig néztem egy halom harc jelenetet a játékról a youtubeon és ugy döntöttem,hogy távcsöves K98-al vgy MG42-össel fogok játszani.😊
Vagy közelharc esetére G43-al.Úgy láttam az is van😊

m1garand
RO topic befoglalva!<#kuss>

makett.tk

m1garand
kezdesz egy dezinformátorra hasonlítani

makett.tk

m1garand
"ár én nem igazán tankozok mert nekem a gyalogosdis 98K-val az igazi."
Te akkor mit magyarázol itt mi a tankok hibájáról beszélünk minket bosszant, hogy a hibák miatt nem jön össze egy jó manõver
Tehát aki játszik is tankkal és tesztelt többszáz lövést attól szívesen vesszük az építõ jellegû kritikát amihez kisebb fajta kutató munka sem árt.

makett.tk

Jeffjohnson
nem már vagy 20akárhányszor végigment az idény 39-45 ig de ahogy végigmegy
újraindul

m1garand
arra gondolatm, hogy messzirõl nem ismerik fel a tankokat

makett.tk

bricsi01
A WWIIOnlinet én is toltam mikor FreeTrial volt, de korom miatt még nincs állandó pénzforrásom, így nem tudnám havi fizetni.
Meg abban az a lol, hogy már 7 éve 1939-et tolják. XD

Jeffjohnson
Azzal nincs gond 😊 kedvelem a játékot csak nem került volna sokba ,hogy realisztikussá tegyék... annyi adat van a neten ...lehet nem szalvétán csempészett célkeresztet kellett volna másolgatni külcsiny az jó csak a belbecs ami kicsit sántít egyébként már volt aki már megcsinálta wwiionline. Volt szerencsém kipróbálni csakhát ott meg meglehetösen puritán a grafika a kettöt kellene összehozni és akkor örülnék mint pistike a gumicukornak....

bricsi01
Ezt hogy feltételezed?
Én azonos oldalu tankot tévesztettem (Szerencsére 😊 ), nem a Párducot az IS2-vel.(ami ciki XD)

Egyébként én is nagyritkán megtapasztalom a TK-es köcsögöket, amikor kivadászik PanzerFaust-al, én meg ülök a PzIII-ban XD.
És még azt se mondja, hogy bocs.

bricsi01
Aki egyébként kedvel egy játékot az nem keresi vagy figyeli a hibákat.
De ha utálok egyet akkor abban 5 másodperc alatt találok 1000-et.
Tény hogy vannak bugok tankozásilag, de én ezeket elnézem és próbálok nem arra figyelni.
Bár én nem igazán tankozok mert nekem a gyalogosdis 98K-val az igazi.
Meg ha van benne valamilyen bug azt nem csak mi vesszük észre hanem több más "rajongó" is, szal ha nem írják meg ezt a cégek ötezren. 😄

Mégegyszer bocs a tankos félrenézésem miatt.

Jeffjohnson
BlackdayJulyn szokott sok TK lenni ha német oldalon T-34 el mész de ruszkiknál is gyakran elöszokott fordulni volt olyan kör ahol 5halálból 3at saját tank okozott....

bricsi01
Igazatok van a PzV-el kapcsban.
Elnézést kérek mindenkitõl.
S nagyon ritkán lövök ki havert, tanknál soha.

Jeffjohnson
Su-76 al vagy T-34/76 sött még 85 tel is szinte lehetetlen kilöni ha már 11/1 órára van neked oldalról meg ha nem azt az 5x5 ös pontot találod el hanem felette 1centivel akkor szintén pelepuffogtatsz jópárat mire kilövöd és Orelen Central Hights on többnyire közelharc van. Persze BF2 höz képest hiperrealisztikus vagy mi a frász... de ugyebár azon nincs muzeumi pecsét meg ahoz a célkeresztet nem szalvétán csempészték az akkori Dzsémszbondok nem kellene sokat változtatni ill. olyan mutator van hozzá ami tetszik egész épelmélyüen meg vannak magyarázva a dolgok benne csak azzal ugyebár a German funboyok nem játszanak. Az is meglepöen érdekes ,hogy ahogy betették az IS-2-t orelre egyböl nem volt gond azzal ,hogy mindenki németnek áll.........

m1garand