6141
  • Stuller
    gond nélkül elfutogat, megcsak nemis kell minden low ra mehet egy par dolog med-re meg highra is a modelleket kell lekapni meg a texturat egy picit. 50 fős serveren picit encces lesz de ha beswappol mindent akkor no prob utana mar:)
  • tototto
    szerintem menne, bár a video kari kicsit gyenge hozzá, a proci elég, a ram is, low-miden 1024ben szerintem biztos játszható
  • kissblazs
    hi, nincs valakinek véletlenül egy meghivója, h meg tudjam nézni megy e a game mielőtt emgvenném? konfigom:Celeron D 3,06, 768DDr, ati saphire 9600XT 256mb, asrock 4coredual alaplap, 320 as vinyó. Mielőtt feleslegesen küldené valaki a meghivót, menne ezzel egyáltalán a RO?
  • Stuller
    sztem eleg lenne csak bazinagy számokkal leirni az ip-t ;)
  • trident
    Úgy tudom, nem, de mással nem igazán játszom.
    Monitor driver fenn, majd megnézem a vsync off-t:)
  • trogerzsiger
    ezt nem kéne berakni a bannerba?
  • k9duli
    Más gamekben is 42?
  • k9duli
    Az hogy neked fix 42 az elég érdekes.
    Szerintem meghülyűlt a vsynctől kapcsold ki nézd meg úgy is.
    Ellenőrizd a tft frekvenciáját jobb klikk asztalra tulajdonságok->beállítások->speciális->monitor.
    A monitor driverét telepítsed.
  • trident
    Átolvastam a ro topikok közzül többet, de egy dolgot nem találok meg. Nálam a stat fps parancsra fix 42 fps jelenik meg. Vsync on a driverben. Hogy tudom beállítani, hogy a megjelenített fps egyenlő legyen a tft-m által megjeleníthető framek számával?
    Írom hajnalban már a hülyeséget, szóval a tft-m 72 Hz-re van állítva, hogyan lehet beállítani 72-re?:)
  • trident
  • bricsi01
    Helló!

Valakinek nincs meghívoja?
    Mert van egy ismerősöm azt kipróbálná.
    Előre köszi.
  • Serpa
    az most vasárnap lenne :)

invited.
  • istenek
    Immateriumot vegyétek föl lécci friendsbe, meg a Hun RO-ba
    nagy Ro király és az istenek egyik adminja
    köffi
  • Stuller
    ma este "összeröffenes istenek serveren". aki tud jöjjön plz:)
  • Serpa
    vele én is összefutottam :)
    felajánlottam neki ...

ps
    töri a magyart ^^
  • trident
    A wild bunchon szoktam összefutni Gibor(Aut)-al, egy normális, osztrák srác, félig magyar, felvettem friendsbe, valószínűleg nem érdekelt a közösségben, de általában a szervereken jókedvű, jópofa, normális.:)
  • trident
    Elvileg megtörtént, felvettelek a barát listába és küldtem meghívót a HumPatriots csoportba, amikor online leszel meg is kapod.
  • hutkai
    elküldtem privibe tridentnek
  • Stuller
    elvileg en küldtem neki egy inviteot, de ha nemmüx akkor megóggyuk:)
  • trident
    A steam accountod vagy az email címed megadásával.
  • hutkai
    nah mostmár h mükszik vki megtudna hivní az ro groupba
  • hutkai
    Csak ha mozillával nyitom meg akkor tudok belépni :S
  • k9duli
    internet explorerben a biztonságot kapcsold ki vagy a legkisebb fokozatra rakd.
    Vagy a tűzfaladat lődd ki.
  • hutkai
    Hiába akarok felvenni ro-soakt friendsbe csak a régiek maradtak emg újat nem tudok felvenni :S
  • hutkai
    Nem tudjavki mi van ha meginvitálnak groupba vagy friends és nem enged be a steam community mert azt írja nem biztonságos hálozathoz csatlakozok és kidob ?
  • k9duli
    Frapsban van kép kimentés is. bmp/jpg/png/tga
  • Serpa
    SDK -val probálkoztál?
  • trident
    Én meg meló előtt még rágyúrtam a dolgokra, kérdezi a tankparancsonok, hogy neked a nagyapád biztos tankos volt (mert állandóan vezetni akartam), mondom nem, gyalogos! :)

• peteshark
    Serpa csinálja az oldalt, én csak pár képet, bannert készítek hozzá.
  • trogerzsiger
    Te szerekeszted a honlapot?
  • peteshark
    Áhhhhh...nagyon jó képek! Jók lesznek alapanyagnak ;)

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehetne kiszedegetni a játékból a képi tartalmakat? Betöltőképek, pályák képei esetleg textúrák, és hogy lehetne valamilyen "normális" formátumba átkonvertálni ezeket (dds, jpg, bmp etc.)? Ha jól sejtem, akkor utx formában tárolja ezeket a játék, de nem találtam hozzá konvertáló progit.
  • trident

többi kép:)
  • istenek
    valakinek kell guest pass küldjön mailcímet
  • RedRiot
    Sorius: minimál konfig ---> minimál élvezet. 1GB memóm van, de azzal is egy hétig töltögeti a pályákat. A Te gépedtől erősebb gépeknél is panaszkodnak a sebességre - szerintem upgradeld a masinát, és utána vedd meg a RO-t!

2GHz körül, 1G RAM-mal, erős közepes videóval már élvezhetően fut. Ilyen alkatrészeket pedig már viszonylag olcsón be lehet szerezni.
  • k9duli
    tototto jól fogalmazta meg.
    Nem az az fps játék ahol muszály hogy legyen 100fps-ed.
    Szerin tem már állandó 40el már olyan jól is játszhatsz mintha 100 lenne.
    ---------
    Volt egy pár nappal egy baromi vicces "baleset" amit elmesélek:)
    Aradon voltam németként panzerfaustal nyomúltam előre, előttem volt egy német tank ugy 10 méterre.Nézem megáll a csávó kis távcsővel kinéz a tetején hogy hol lehet az ellenséges tank, erre vazze pár sec után egy lőveg darabokra tépte:D
    Tanúlság, ülj a tankban és kussolj:)
  • tototto
    hát azzal a géppel ne füzz hozzá sok reményeket :(
  • Sorius
    P3 1400Mhz, 512 Mb RAM, ATi Radeon 9200 128 Mb.
    A minimumnak megfelel.
  • k9duli
    Mekkora a géped?
    Meghívót kéne szerezned és akkor eldöntöd érdekel e.
  • Sorius
    Nekem is Electron-om van, de nem merem megvenni amíg nem tudom hogy fut a gépemen, meg hogy egyáltalán fog-e tetszeni.
  • istenek
    [URL=http://www.gametracker.com/server_info/85.90.162.28:7757/]"mi a link neve?" há jó kérdés...... mittomén[/URL]