Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szerintem a 15-20perc hosszú idõ, ha nem eléggé izgalmas a nézõ megunja és megy a lomtárba... Inkább legyen rövid 4-5perc, de velõs, izgalmas, és információ dús.. Szerintem!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
vagy 10-15 lövedék lepattant róla, míg 1 lövéssel kilõtte a t34et.
Az jutott eszembe, hogy lehetne toborzó videót készíteni! Abból állna az egész, akinek van hely a gépén, meg ért a videószerkesztéshez, venne fel Public szervereken videot. Aztán szépen összevágdosni. pl: Kezdõdne a video Basovka-val és valami hangulatos, katonás, vagy Elit Alakulat zenéjét bevágni alá, és ugy mint a filmben van, belassitani a képeket az a zene alatt. Aztán szépen a legjobb - legszebb mapokat bemutatnánk a videoban, és lehetne írni hozzá ilyen írásokat hogy: A csapatjáték... stb... Szerintem jó ötlet, nekem most nincs hely a gépemen, és a gépem nem is bírná a FRAPSelést, mert közben lemenne nagyon az FPSem. Olyan kéne, aki ért a Sony Vegas-hoz vagy az ADobe Premiere Pro-hoz, tömörítéshez, és van hely a gépén FRAPSos videohoz. Ennek a videonak az lenne a célja, hogy több magyar játékost szerezni a Red Orchestra-hoz, illetve, akár csupán több játékost. Szerintem nagy hatással lenne a magyarokra egy ilyen "kis" video. A video kb. 15-20 perces lenne, 1-2 hét alatt meglenne sztem az anyag, 1 hét alatt meg össze lehet vágni, zenéket szerezni hozzá. (Nekem az elit alakulat bevezetõ zenéje, illetve az egész elit alakulat soundtrack megvan). Na, ötleteket várok! 😊
elõször karral, aztán g41el baktattam.
amúgy az zavaró, h néha a franc se tudja honnan lõnek le.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Itt is kezd elég sok érdekes dolog történni. Serpa + Én lõttünk egy csávót, Serpa mp40-el én mp41-el, aztán mögülünk egy csávóka Kar98k-val és nem halt meg a csávóka. sõt, kilõtt mind a hármunkat PPSH-val..
(meg egy csomó puncóban, de ilyet nem illik nyílvánosság elõtt mondani, most sem teszem^^)
bár ha belegondolok rs vegast hamarabb betölti nekem mint RO a mapot, szal nem sokkal nagyobb annak az enginenek se a gépigénye
arról nem tudtok tervezik e az ROt kiadni UE3al akár totalconversionként UT3 mellé, akár rendes full játékként?
azzal a graffal valami über király lenne RO 😊
makett.tk
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Ha csak akkor hallanád a dolgokat amikor közel van hozzád az aki mondta akkor lemaradnál csomó infórol. Nem hiszem hogy minden szöveget elolvasol amit kiír a játék. Hallás alapján könnyebb, mint mindíg olvasgatni a társaid szövegelését ha messze vannak.
De ez csak az én szerény kis véleményem... 😄
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Tudom hogy õk igy találták ezt ki ilyenre, de azért az jobb lenne ha lehetne választani ki akar 3Ds vagy 2Ds hangokat.
Remélem értelmeset írtam. :-)
a Branderburgi kapu és környéke van lemodellezve benne.
van egy tigris és egy panzerIV F2, odaát pedig egy IS2 (ha jól láttam).
waffenss ruhában rohangáltam.
az 1es BOH serveren futottam össze vele.
benioh!
a képeket a fõoldalon találod.
off:
http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/panzer/panther/skoda_t25_panther.gif
magyarázat a cikkben van :http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/harcjarmuvek.htm