Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is kipróbálom újra az ingyenes hétvégén, ha nem kell dolgoznom.
Hecker007
korán volt még, azelõtt keltem fel 10 perccel 😄

m1garand
hát elég csúnya volt

makett.tk

Hecker007
hopp nem 45 hanem 85, elgépeltem, elnézést érte

Nagyon jó ismét jáûtszhatok!
Serpa
trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

m1garand
igen

makett.tk

trogerzsiger
ugye az a 85 azt jelenti hogy 85 mm.es löveg van benne

Jeffjohnson
hát még a 85 ös <#vigyor2>

Hecker007
jah, akkor meg menni kell utána <#eplus2> ,de még változhat a helyzet és lehet hogy neki kell menekülni, mert azért a t34-45 veszélyes a tigára nézve

trogerzsiger
miii? nekik kell menni😄

Hecker007
ha t-34-ben ülve tigrist látunk gyorsan el kell indulni másik irányba 😄

trogerzsiger
Serpa!

ugye te 3cés vagy codban? 😊 lenne kedvetek kiállni a klánom ellen? csak funwar ereéjig😄

Serpa
ditélsz?

V43 1105
Helló!

Szerintem a 15-20perc hosszú idõ, ha nem eléggé izgalmas a nézõ megunja és megy a lomtárba... Inkább legyen rövid 4-5perc, de velõs, izgalmas, és információ dús.. Szerintem!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

m1garand
itt a bibi

makett.tk

Serpa
a 2es BOH serveren a 217es tigrisbe futottam.
vagy 10-15 lövedék lepattant róla, míg 1 lövéssel kilõtte a t34et.

trogerzsiger
nekem minden oké, csak nem értek videó vágáshoz, meg ilyenekhez.. de jó ötle díjazom<#eljen>

FIGYELEM!
Az jutott eszembe, hogy lehetne toborzó videót készíteni! Abból állna az egész, akinek van hely a gépén, meg ért a videószerkesztéshez, venne fel Public szervereken videot. Aztán szépen összevágdosni. pl: Kezdõdne a video Basovka-val és valami hangulatos, katonás, vagy Elit Alakulat zenéjét bevágni alá, és ugy mint a filmben van, belassitani a képeket az a zene alatt. Aztán szépen a legjobb - legszebb mapokat bemutatnánk a videoban, és lehetne írni hozzá ilyen írásokat hogy: A csapatjáték... stb... Szerintem jó ötlet, nekem most nincs hely a gépemen, és a gépem nem is bírná a FRAPSelést, mert közben lemenne nagyon az FPSem. Olyan kéne, aki ért a Sony Vegas-hoz vagy az ADobe Premiere Pro-hoz, tömörítéshez, és van hely a gépén FRAPSos videohoz. Ennek a videonak az lenne a célja, hogy több magyar játékost szerezni a Red Orchestra-hoz, illetve, akár csupán több játékost. Szerintem nagy hatással lenne a magyarokra egy ilyen "kis" video. A video kb. 15-20 perces lenne, 1-2 hét alatt meglenne sztem az anyag, 1 hét alatt meg össze lehet vágni, zenéket szerezni hozzá. (Nekem az elit alakulat bevezetõ zenéje, illetve az egész elit alakulat soundtrack megvan). Na, ötleteket várok! 😊

trogerzsiger
az jó, én is járok oda, képzeljétek írtam egy ro ismertetõt a honlapomra, elkészül, erre eltünik....<#boxer><#boxer><#gun><#falbav><#violent>

Serpa
wild bunch (asszem I)

trogerzsiger
melyik szerón játszottatok?

tototto
már én is találkoztam csalóval szal ne lepjen meg ez is játék ezzel is emberek játszanak, és amig emberek multiznak mindig is lesznek csalók...

Serpa
mp40el elég nehezen lathattál engem 😊
elõször karral, aztán g41el baktattam.

amúgy az zavaró, h néha a franc se tudja honnan lõnek le.

Basovka elsõ menet, ütõs volt. Machine Gunner-ek támogattak minket hátulról, mi rohamoztunk. Puskások is segítettek minket, elég sokat. Végül eljutottunk az állomásig, ott meg az állomás épületét ugy bevették az oroszok, hogy nem birtuk áttörni. jó játék volt az is 😊

trident
<#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jó játék volt, Trident, Serpa. Trident, Serpa, kyrukovo-n ellenem voltatok, de láthatóan erõsödött a német csapat 😊 Oroszoknál volt egy kis csapatjáték, ütõképesek voltunk. Csak az elsõ commander nem dobott smoke-t meg semmit... aztán lelépett a gyerek, lett uj commander, az nyomatott füstött, vezette az embereket, egy szóval: Jól vezette a csapatot.

Itt is kezd elég sok érdekes dolog történni. Serpa + Én lõttünk egy csávót, Serpa mp40-el én mp41-el, aztán mögülünk egy csávóka Kar98k-val és nem halt meg a csávóka. sõt, kilõtt mind a hármunkat PPSH-val..

Serpa
köcce <#vigyor2>

trident
Sok boldog születésnapot, sikerekben, tankokban, fragakben és cap-ben!<#nyes>
(meg egy csomó puncóban, de ilyet nem illik nyílvánosság elõtt mondani, most sem teszem^^)

Serpa
tototto
attól még játszhatsz ezzel, nem kötelezõ átállni rá 😛
bár ha belegondolok rs vegast hamarabb betölti nekem mint RO a mapot, szal nem sokkal nagyobb annak az enginenek se a gépigénye

bricsi01
Nekem igy is szaggat, ugyhogy nyugi legyen.

tototto
csak azt nem értem hogy ezek a modok mikor akarnak megjelenni?
arról nem tudtok tervezik e az ROt kiadni UE3al akár totalconversionként UT3 mellé, akár rendes full játékként?
azzal a graffal valami über király lenne RO 😊

trogerzsiger
az elsõ vhás jó lesz

m1garand
ja meg a tankoknak egyedi számuk legyen, hogy távcsõvel leolvasva azt lehessen hívni, üzenni nem bele a pusztába aztán vagy meghallja vagy nem

makett.tk

garferi
Egyébként pontosan lehet tudni, hogy mikor jön "AZ" UPDATAE???

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

sztem az jobb lenne, ha ki se lenne, irva meg csak mittomén 10 m-en belül lehetne hallani az orditást. akkor lehetne suttogni, ha kommandóztok. az orditást meghallhatná az ellenfél. meg lehetne pl.: kézjelekkel mutogatni... Utánam,Fedezz,hasalj,stb...

garferi
Ez mondjuk azért lehet, hogy nem bug.
Ha csak akkor hallanád a dolgokat amikor közel van hozzád az aki mondta akkor lemaradnál csomó infórol. Nem hiszem hogy minden szöveget elolvasol amit kiír a játék. Hallás alapján könnyebb, mint mindíg olvasgatni a társaid szövegelését ha messze vannak.
De ez csak az én szerény kis véleményem... 😄

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

bricsi01
Bele olvastam, de ennél sem "javitják" ki a beszélgetõs "bugot".
Tudom hogy õk igy találták ezt ki ilyenre, de azért az jobb lenne ha lehetne választani ki akar 3Ds vagy 2Ds hangokat.
Remélem értelmeset írtam. :-)

Serpa
ajánlom figyelmetekbe a "Pariserplatz III" mapot.
a Branderburgi kapu és környéke van lemodellezve benne.
van egy tigris és egy panzerIV F2, odaát pedig egy IS2 (ha jól láttam).
waffenss ruhában rohangáltam.

az 1es BOH serveren futottam össze vele.

benioh!
a képeket a fõoldalon találod.

Kössz a linket.Lessz benne jópár újjítás. Am a képeket hol találom<#confused> Kiváncsi vok arr h milyen a panzer 4 G
trogerzsiger
köszi

tototto
sajnos én ebben a hónapban nem kaptam, lehet egy felhasználó csak 2*2t kap 😞

m1garand
Havernak szüksége lenne rá elõre is 1000 köszönet!

makett.tk

m1garand
Sziasztok!
van vakinek meghívója RO-ba?

makett.tk

Jeffjohnson
Azon 2 élvezetes kör közé tartozott amikor Pantherrel nagyon csúnyán gyaláztunk.

off:
http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/panzer/panther/skoda_t25_panther.gif

magyarázat a cikkben van :http://panzerkeil.dre.hu/harcjarm/harcjarmuvek.htm

m1garand
jaja és 3 iránból lõnek ránk.<#szomoru1>
nem rég történt 1 pantherben voltunk Jeffel és 20 percig tartottuk Villaget csak az oroszok jöttek 1 német se volt a környéken, elfogyott a pantherbõl a lõszer újra kellett tölteni.

makett.tk