Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k9duli
Ilyenkor a legjobb ha van egy aktív klán, felmegy a szerverre, és már mindent meg is tettek hogy hamarosan tömve legyen.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

pedig csak véletlen tkztam:)

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

a trial alatt csak a legpoposabb szerverek némelyikérõl bannoltak leXD

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

tototto
én is igy vagyok vele, ezért lenne jó mirc, de ezt már régen lehurrogták :)

Serpa
0ás serverre nem megyek fel.
nincs kedvem körbe-körbe rohangálni, mint a mérgezett vakegér.

bricsi01
Ha kedvem van, de ha játszok egy picit akkor nem tom abba hagyni.<#vigyor0>

garferi
Végre van 2 magyar szerver erre senki sehol.
Mikor játszotok?

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Serpa
akkor örülhetsz.
lesz "Kárpátok" mod.

vettem

85.90.162.28:7757:7767 === Istenek public server ===

este itt

k9duli
Nem lehetne a magyar szerverre berakni mondjuk 6 botot? Ugy érzem hamarabb jönne rá az ember(akár véletlenül is) és ha csak tök egyedûl van az ember, van mire lõni addig is.

trogerzsiger
zsír

B gomb

trogerzsiger
lehet csövet cserélni az mgben?! mivel?:D

Hétvégén én is kipróbáltam a RO-t. Überjó game, legjobb FPS vitán felül. Gondolkoztam hogy megvegyem / ne vegyem, aztán amikor felmelegedett az MG42, és csövet kellett cserélnem, kezdtem a "vegyem" felé hajlani. Aztán látom van itt bajonett is néhány puskához, tüzérségi támogatás, viszonylag jól modellezett tankok, óriási mapok, de nincs bunnyhop/wallhack/rocketjump/aimbot, meg csíter 11 évesek. Ráadásul Isten a keleti fronton lakik, tele van a tököm az észak afrikai, normandiai mapokkal. :) Tegnap megvettem.

Tegnap próbálkoztam néhány szerveren, de jó volna néha magyarokkal nyomulni. Tegnap zúztam egyet egy T34-el, le is szedtem pár panzert, de egy ember kevés egy tankba. :/ Mire lemásztam a toronyból, és rükvercet kapcsoltam addigra már megjött a németektõl a válasz.

Istenek, mail ment!

garferi
Küldtem mailt!
Istenek vagytok Istenek!

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

hali csajok

megvan a magyar szerver

85.90.162.28:7757:7758 === Istenek public server ===

ezt tudjuk adminolni, és van Ro accunk is
valaki akar itt gémelni akkor ide tudtok írni:[email protected]

vagyunk ugy 3-4-en

me and a monkey
Nem gon, én is léptem. Még mindig Tula Outskirts a nyerõ nálam.
Meg Kurland Kessel, csak, hogy kivédjem Serpa kommentjét. :)

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

KÖSZI MAJD MEGOLDOM!
Halljátok a steamos friends nevem tomcpu vegyen fel aki akar azt megböszéljük h hol és mikor toljuk.Esténként szoktam tolni általába
trident
Sajnálom Rich, elszálltam textúra hibával és hibajelentéssel. Pedig az elnya-t vagy mit szeretem német oldalon, tankban a jobb szárnyon végig kommandózni.:)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

k9duli
Szerintem pont lekéstél... Hétfõn volt a zárás.

k9duli
Egy havernak volt master card-ja és hát így:)
Dobozos verzió is van állítólag, de az vagy kb8000FT tele extákkal, talán beszerezhetõ...
Szóval meg kell találnod a megfelelõ embert. Aki csak 1 red orchestrat vett, mert ha kettõt, akkor állítólag már szenvedés egy harmadik...

Másik hogy csak annak tudok adni ro meghívót, aki még soha nem kapott.

Hello mindenki! Szerettem volna megint kiprobalni az Ostfrontot az ingyen napok alatt. Felrakom a Steamet, frissiti magat, aztan semmi. Fut a hatterben de nem nyilik meg. Steam helpben irtak, h lehet spyware, virus, windowsblinds stb miatt, de ezt ketlem, mert megvolt spybot stb. winblinds kikapcs. Ha vki talalkozott mar ilyen hibaval es tudja a megoldast kerem segitsen. thx
Szevasztok!K9Duli hol veszed meg?Letölteni kárgya hiányában nem tudom,de nagyon teccik rajta lennék.<#violent>
k9duli
Ha valakinek nagyon kellene egy meghívó red orchestrara akkor jelezze és passzolom.

me and a monkey
Nem gond, nagyon is ismerõs helyzet. :)

Amúgy járhatnánk esténként erre a szerverre, bár lehet, hogy csak a trial idején fut.
**HUN--BIG RED ONE** IP => 88.151.100.239:7757 <= IP

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

k9duli
Én ma már játszottam rajta vagy 5órát.Sokszor voltunk 10<
Én támogatom mert holnap reggel veszem meg a játékot:)
Amúgy én vagyok a Gamo_Shadow.

Serpa
gúd shot, gúd shót!
:))

trident
Serpa, Rich: sajnálom, de kedvesem nyûgösködött, amúgy okés volt.:)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

pár honapja szervezzük mar a nagy össznépi játékot. sztem nagyon jó lenne, aki szeretne talalhatna csapatot beszeletnenk meg ienek. jajj mar megin almodozok...

alias Mr.M@ff1@

trogerzsiger
Emberek! mit szólnátok hogyha valamelyik nap gyülekznénk az magyar szerón?

k9duli
igen egy csávó írt hogy az neki rendbetette...
Másik steamben a games fül játékra jobb katt és utolsó fülön ellenõriz a cache files...
Ha továbbra sem jó akkor írj vagy keresd ki hogy valaki reklamárt már e problémával:
hivatalos bug fórum

garferi
Újraindítottad a steamet mielött elindítottad volna?

üdv!

Másodszora szedem már le a játékot de ezt a hibaüzenetet kapom mindig:

Runtime Error!

Program: ..m\steamapps\common\red orchestra\system\RedOrchestra.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contant the applications's support team more information

Ezzel mit lehet kezdeni szerintetek?

k9duli
Nyomnám a játékot kaukasus mapon, a magyar szerveren, erre kidob egy hibával. És aztán megint, erre megnézem hogy singlebe elindúl e a map, és ott is kidob. Mondom megnézem hogy hogyáll a mapok listája a játék könyvtáramba, erre nincs ott egy hivatalos map. Csináltam egy ellenõrzést a steammel, és lásd csodát a kaukasus map csak ugy eltünt, pedig 2napja még játszottam rajta. De most már jó...

<#worship><#worship>
**HUN--BIG RED ONE** IP => 88.151.100.239:7757 <= IP
AT gun a RO-Berezina pályán található.
Am mi a magyar szerver ip je?<#help>
**HUN--BIG RED ONE** IP: 88.151.100.239:7757
Svenhassel
Nem tom mi a neve a pályának de azon amelyiken a BT-7-es is van :D Amúgy van magyar szerver? :D nem is tudtam...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Melyik pályán van AT-gun? Egyébként miért üres a magyar szerver, mindig külföldi szerveren kell összefutnom magyarokkal :(
tolni a kisautót meg a dömpert kell <#smile> Amúgy, komolyra fordítva a szót: Melyik mapon nyomtad? -Egyébként nekem is tetszik ez a javítás. Fõleg hogy elvileg a mapszerkesztõben mostmár publikusan is lehet Anti-Tank Gunt csinalni.

bricsi01
Na toltam egy hosszabb játék menetet, amit már 2 hónapja nem csináltam.
S ezzekkel a javitásokkal minden sokkal "állatabb" lett.
Nagyon jól esett.

Svenhassel
Nekem se laggol annyit de lehet csak a net javult meg :D amúgy jó az új map tetszik, a Pz. IV Ausf. G-t meg nem tom minek tették bele na de mind1 jó az is :D A HDR meg midnen is szép, sztem :)

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

bricsi01
:-)
Bár az új vidkari is rá játszhat.
Nem laggos, meg már nekem végra nem is szaggat.
Bár csak egy serverre mentem, amin 5 percig voltam a geci net miatt.
Fél éve nem képesek a bejövõ kábelt kicserélni, mert az Externetnél vagyunk de a T-Online vezetékén van azt nem tudják eldönteni ki cserélje ki.

trogerzsiger
folyékonyabb? ezt hogy érted? :-)

bricsi01
Az uj pálya sztem rohadt jó.
S szerintem a pecs után folyékonyabb lett.

A pályát még nem próbáltam de az új tank asszem a panzerIV G
trogerzsiger
ok, hagyom így, sztem szebb:D

tototto
ha van mellette x akkor van bekapcsolva, tehát valamit nagyon elbarmolhattál iniben :)