6141
  • Scottt
    Jó az oldal trident felvettelek steamen csatlakoznék patriotnak :)
  • istenek
    király lett, grat
  • k9duli
    Tetszik az oldal!
    Itt a banner alatt az ismertető szöveg melett lehetne neki csinálni egy linket.
    A letöltés menüben meg az isteneken futó custom mapok letőltési linkjét vagy közvetlen letőltés.Persze ha még mindig olyan lassan jönnek le a custom mapok.
  • Mersant
    regisztraltam az oldalon, de nem jott mail... (spam mappaban sem talaltam). ki tudnatok torolni a "Mersant" neven futo regisztraciot, vagy hany nap mulva torli a rendszer?
  • trogerzsiger
    Szép az oldal főleg a banner! huh, ma olyan hangulat csapott meg amikor a t 34-es tornyából farkasszemet néztem egy tigrissel :-)
  • Serpa
    bizony, bizony, ...
    :)
  • peteshark
    Sziasztok!

Elkészült a magyar Red Orchestra portál!

"Az oldal célja, többek közt, a magyar játékosok megismertetése egymással, valamint a játék bemutatása."

Regisztráljatok! ^^

Red Orchestra Hungarian Patriots
  • Scottt
    Meghívhattok[ha akartok:D] mert csak meghívásos ha jól láttam
  • kissblazs
    Scottt, egy meghivót adhatsz, megnézném, h megy e a játék mielőtt megveszem :) A steaam még mindig rossz nálam, pediig már újraraktam.
  • trogerzsiger
    Hunpatriots
  • Scottt
    Megoldódott a probléma tolom ezerrel.Steamen Scottt_628 néven futok.Van valami magyar klán/szerver/gyűjtő hely?Király a gém:)

Balázs:Szerintem indítsd újra a netet nálam is volt ilyen tnap este.

Van 2 meghívom kell valakinek?
  • kissblazs
    hi, ma akartam megvenni a gamet, felmentem steam-re hát mi fogadott. Az avatarok helyén áthúzott piros X a store-nál pedig azt irja ki a lap namjaűelenithető meg. ez mitől lehet??? megpróbálom kiinstalni meg berakni.
  • Scottt
    mintha nem lenne felrakva de felvan*
  • Scottt
    Help felraktam a gémet minden fasza de azt írta h nincs hely a steam futtatásához nembaj azért felment aktiváltam manuálisan a szériált most már ottvan a RO a gémek listáján de úgy érzékeli mintha nem lenne ott PLS HELP!
  • Scottt
    Nincs warez ezt írd bele![Légyszi]És ki lehet venni a bannerből az ismertető linkét mert leszedték az oldalról:(((((
  • Scottt
    Várjuk eggyütt a postást :)Amint megjött hadd hulljon a férgese
  • Neoncsoves
    Nah csináltam azért egy blogot is. BLOG
  • Neoncsoves
    na srácok. akkor tudnátok linkeket dobálni nekem? és hogy berakom FAQ-ba
  • trogerzsiger
    Jó ez sztem.. nem kell neki extra design
  • Neoncsoves
    ja majd hétvégén csinálok designt, meg bővitem..
  • me and a monkey
    Hát nem ez lesz a kezdőlapom de kezdetnek nagyon is megteszi. ;)
    Köszi, hogy töröd magad, majd bővítgeted, ahogy a szükség kívánja.
    Tettesd be a banner alá.
  • Scottt
  • Neoncsoves
    Gyorsan összedobtam egy 5perces rövid FAQ-ot, holnap kibővitem.
    FAQ

Tudom, nem designos, meg ilyenek, de a célom a normális, érthető tartalom.
  • trident
    Ha lesz FAK, ezt is érdemes lenne integrálni, linkelni: Hogyan vegyek játékot a Steam-en?. Thx to cs2.hu és wiseone, aki felhívta rá a figyelmem.:)
  • bricsi01
    Elkelt minden eladó RO.
    De majd megírom ha lesz.
    Aki szeretne az vegyen fel MSN-en!
  • Scottt
    Ha minden jól megy kb hétvégére én is a RO tulajok közé fogok tartozik hálba B.Ricsinek :DAztán hadd hulljon a férgese!
  • Neoncsoves
    itt van kb 40 fps-em mig cs-ben átlag 20-30...
  • k9duli
    Ha állandó minumum az 50fps akkor szerintem bőven jó.Ez nem cs hogy 100fps kell.
  • me and a monkey
    2 GB a gépben, Antialiasing 2X, AS levéve, így plusz 20 FPS lett.
    Danzigon 50 FPS.
    Innentől a videókártya a szűk keresztmetszet, de azt hiszem 50 FPS már elég.
    Köszi a segítségeket.
  • me and a monkey
    Köszi a tanácsokat !
    Trident ! Kösz a cikket, átnéztem alaposan. Memóriabővítés amúgy is folyamatban van, feltornázom 2 GB-ra.
  • garferi
    Nem kell maxra tenni az AA és AS szűrést mert az nagyon megfog minden vidi karit. 2x-es bőven elég az AA-ból, a másik meg fölösleges.
  • trident
    Nálam az "Ö" betű az, gondolom a magyar kiosztású billentyűzet miatt.
    e2160 1800@2700 mHz; 2x1gb 800 Mhz; x1950pro= fix 42..:D (sokminden high, csak a hdr tiltva, aa és anizo 2x)

Ahogy Duli mondja, és mivel a ramok is mélyrepülésben vannak, lehet érdemes lenne egy gigával megtoldani. [URL=http://prohardver.hu/teszt/vga-cpu_parvalaszto/ujra_itt.html]Ha ajánlhatom a ph! cikkjét: vga-cpu párválasztó, hogy miért is "vga" limites most a géped teljesítménye.:)[/URL]
  • me and a monkey
    Köszi ! Itt is a "nulla-val jön le a konzol? Nem otthonról írok ezért nem tudom kipróbálni.
  • k9duli
    Hát igen ennél többnek kéne lennie.Ha meg ez komoly, akkor 1600pro a leggyengébb láncszem.
  • tototto
    figy szerintem a beépitett fps mutatót nézd mert ilyen géppel lehetetlen ilyen kevés fps :D
    consoleba ird be: stat fps
    kiirja a pillanatnyi és az átlagos fpst is
    amugy minden unreal engine 2-3as játéknál működik ez a konzol parancs
  • me and a monkey
    Nektek mennyi az FPS pályánként? Mert kicsit keveslem a nálam jelentkező 25-30-35 FPS-t. Amit az Ati Tray Tool jelez ki.
    DualCore-s proci, 1 GB Ram, Ati Radeon 1600 pro (256 MB)
  • Svenhassel
    Nekem P4 2.4 GHz, 1GB RAM, Ati 9800Pro 128MB konfiggal megy. És semmi sincs low-ra állítva csak medium-ra meg hihgh-ra. Szal neked is menni fog :D
  • trogerzsiger
    Mért az mit tud?
  • Neoncsoves
    jóhogy :PPP
  • k9duli
    A groupba van egy Neon[HUN] csávó, azé az nem semmi csávó:D
    Garrys modot orba szájba nyomja:D