6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#4981 Jó az oldal trident felvettelek steamen csatlakoznék patriotnak :) -
istenek #4980 király lett, grat
-
#4979 Tetszik az oldal!
Itt a banner alatt az ismertető szöveg melett lehetne neki csinálni egy linket.
A letöltés menüben meg az isteneken futó custom mapok letőltési linkjét vagy közvetlen letőltés.Persze ha még mindig olyan lassan jönnek le a custom mapok. -
#4978 regisztraltam az oldalon, de nem jott mail... (spam mappaban sem talaltam). ki tudnatok torolni a "Mersant" neven futo regisztraciot, vagy hany nap mulva torli a rendszer?
-
#4977 Szép az oldal főleg a banner! huh, ma olyan hangulat csapott meg amikor a t 34-es tornyából farkasszemet néztem egy tigrissel :-) -
#4976 bizony, bizony, ...
:) -
peteshark #4975 Sziasztok!
Elkészült a magyar Red Orchestra portál!
"Az oldal célja, többek közt, a magyar játékosok megismertetése egymással, valamint a játék bemutatása."
Regisztráljatok! ^^
Red Orchestra Hungarian Patriots -
#4974 Meghívhattok[ha akartok:D] mert csak meghívásos ha jól láttam -
kissblazs #4973 Scottt, egy meghivót adhatsz, megnézném, h megy e a játék mielőtt megveszem :) A steaam még mindig rossz nálam, pediig már újraraktam. -
#4972 Hunpatriots -
#4971 Megoldódott a probléma tolom ezerrel.Steamen Scottt_628 néven futok.Van valami magyar klán/szerver/gyűjtő hely?Király a gém:)
Balázs:Szerintem indítsd újra a netet nálam is volt ilyen tnap este.
Van 2 meghívom kell valakinek? -
kissblazs #4970 hi, ma akartam megvenni a gamet, felmentem steam-re hát mi fogadott. Az avatarok helyén áthúzott piros X a store-nál pedig azt irja ki a lap namjaűelenithető meg. ez mitől lehet??? megpróbálom kiinstalni meg berakni. -
#4969 mintha nem lenne felrakva de felvan* -
#4968 Help felraktam a gémet minden fasza de azt írta h nincs hely a steam futtatásához nembaj azért felment aktiváltam manuálisan a szériált most már ottvan a RO a gémek listáján de úgy érzékeli mintha nem lenne ott PLS HELP! -
#4967 Nincs warez ezt írd bele![Légyszi]És ki lehet venni a bannerből az ismertető linkét mert leszedték az oldalról:((((( -
#4966 Várjuk eggyütt a postást :)Amint megjött hadd hulljon a férgese -
Neoncsoves #4965 Nah csináltam azért egy blogot is. BLOG -
Neoncsoves #4964 na srácok. akkor tudnátok linkeket dobálni nekem? és hogy berakom FAQ-ba -
#4963 Jó ez sztem.. nem kell neki extra design -
Neoncsoves #4962 ja majd hétvégén csinálok designt, meg bővitem.. -
#4961 Hát nem ez lesz a kezdőlapom de kezdetnek nagyon is megteszi. ;)
Köszi, hogy töröd magad, majd bővítgeted, ahogy a szükség kívánja.
Tettesd be a banner alá. -
#4960 Jó -
Neoncsoves #4959 Gyorsan összedobtam egy 5perces rövid FAQ-ot, holnap kibővitem.
FAQ
Tudom, nem designos, meg ilyenek, de a célom a normális, érthető tartalom. -
#4958 Ha lesz FAK, ezt is érdemes lenne integrálni, linkelni: Hogyan vegyek játékot a Steam-en?. Thx to cs2.hu és wiseone, aki felhívta rá a figyelmem.:) -
#4957 Elkelt minden eladó RO.
De majd megírom ha lesz.
Aki szeretne az vegyen fel MSN-en! -
#4956 Ha minden jól megy kb hétvégére én is a RO tulajok közé fogok tartozik hálba B.Ricsinek :DAztán hadd hulljon a férgese! -
Neoncsoves #4955 itt van kb 40 fps-em mig cs-ben átlag 20-30... -
#4954 Ha állandó minumum az 50fps akkor szerintem bőven jó.Ez nem cs hogy 100fps kell. -
#4953 2 GB a gépben, Antialiasing 2X, AS levéve, így plusz 20 FPS lett.
Danzigon 50 FPS.
Innentől a videókártya a szűk keresztmetszet, de azt hiszem 50 FPS már elég.
Köszi a segítségeket. -
#4952 Köszi a tanácsokat !
Trident ! Kösz a cikket, átnéztem alaposan. Memóriabővítés amúgy is folyamatban van, feltornázom 2 GB-ra. -
#4951 Nem kell maxra tenni az AA és AS szűrést mert az nagyon megfog minden vidi karit. 2x-es bőven elég az AA-ból, a másik meg fölösleges. -
#4950 Nálam az "Ö" betű az, gondolom a magyar kiosztású billentyűzet miatt.
e2160 1800@2700 mHz; 2x1gb 800 Mhz; x1950pro= fix 42..:D (sokminden high, csak a hdr tiltva, aa és anizo 2x)
Ahogy Duli mondja, és mivel a ramok is mélyrepülésben vannak, lehet érdemes lenne egy gigával megtoldani. [URL=http://prohardver.hu/teszt/vga-cpu_parvalaszto/ujra_itt.html]Ha ajánlhatom a ph! cikkjét: vga-cpu párválasztó, hogy miért is "vga" limites most a géped teljesítménye.:)[/URL] -
#4949 Köszi ! Itt is a "nulla-val jön le a konzol? Nem otthonról írok ezért nem tudom kipróbálni. -
#4948 Hát igen ennél többnek kéne lennie.Ha meg ez komoly, akkor 1600pro a leggyengébb láncszem. -
#4947 figy szerintem a beépitett fps mutatót nézd mert ilyen géppel lehetetlen ilyen kevés fps :D
consoleba ird be: stat fps
kiirja a pillanatnyi és az átlagos fpst is
amugy minden unreal engine 2-3as játéknál működik ez a konzol parancs -
#4946 Nektek mennyi az FPS pályánként? Mert kicsit keveslem a nálam jelentkező 25-30-35 FPS-t. Amit az Ati Tray Tool jelez ki.
DualCore-s proci, 1 GB Ram, Ati Radeon 1600 pro (256 MB) -
#4945 Nekem P4 2.4 GHz, 1GB RAM, Ati 9800Pro 128MB konfiggal megy. És semmi sincs low-ra állítva csak medium-ra meg hihgh-ra. Szal neked is menni fog :D -
#4944 Mért az mit tud? -
Neoncsoves #4943 jóhogy :PPP -
#4942 A groupba van egy Neon[HUN] csávó, azé az nem semmi csávó:D
Garrys modot orba szájba nyomja:D