6141
  • me and a monkey
    Csinálj egyet másik e-mail címmel, nekem is az volt a gondom.
  • hutkai
    Hi.Reggeltem az oldalra de még nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt mennyi idő kb. még megjön ?
  • trogerzsiger
    sehol, lejjebb olvasva találsz egy faqot, abban van egy leírás hogy lehet megvenni neten keresztül.
  • Romel
    Hali! Hol lehet Magyarországon megvenni a játékot? Nyílt napokon nagyon megtetszett.
  • peteshark
    Szia! Próbálj meg másik e-mail címről regisztrálni. Sajnos előfordul, hogy nem érkezik megerősítő mail.
  • me and a monkey
    Serpa & PeterShark !

Regisztráltam az oldalra de 24 óra alatt nem jött megerősítő mail.
    Regisztráljak újra?
  • k9duli
    Jah azon a szerveren énis jártam.Csak füleltem hogy milyen más.
  • trident
    honorshark felvétele megtörtént.
    (bricsi: engedélyeztem a tovább alvást szabadnapon plusz a dohányipari termékek élvezetét. Offline voltál, nem válaszoltam, de csináltam ófkórz :) )
  • garferi
    http://redorchestra.free.fr/forum/fichiers.php
    Ezeket a jó kis fegyverhangokat ki kéne próbálni az Istenek szerveren.
    Nagyon szuperek, az MP40-es a legjobb.
    Volt egy szerver ezzel a sound moddal, de már megszűnt pedíg nagyon szupeeer volt...
  • 0Fritz0
    Látod, dicső népünk azért fog győzni, mert fogalmam sincs, hogy éppen melyik orosz tankkal hozott össze a sors.
    Csak megyek, mint egy ökör.
  • joebacsi
    a tékemre (is) gondoltam :D
    amúgy meg rég játszottam, de arra emlékszem, hogy az is2 volt az übercsítertank, féloldalt beállva szemből szinte kiszedhetetlen, ahogy rémlik...ez mezei p4el meg főleg, szal kell hozzá a kreativitás :)
  • 0Fritz0
    Fene, csak most esett le. :)
  • trogerzsiger
    5000.ik hsz:D
  • trident
    Sajnos mostanság nem voltam sűrű vendég. Vagy meló, vagy más elfoglaltság volt. Egy-egy team fortress befigyelt (nagyon korrekt), de a RO-t csak akkor jó játszanom, ha nem vagyok fáradt, koncentrálni tudok.

Nem hanyom el a ro-t csak most hanyagoltam.:)
  • trident
    nemár.
  • Serpa
    az oldalra is lehet feltölteni, miután felrakok egy panelt.

mennyi ideig tartana?
  • benioh1993
    Először is megfogod az egeret.Ha ez megvan , gőrdítesz egy határozottat a görgőn és és és ennyi
  • Neoncsoves
    egérgörgő
  • Scottt
    Lusta vok megnézni.Szal meik gombbal is lehet kinézni a tankokból[mármint jobban kinyitni elöl azt az "ablakot" a t-34en]remélem értitek mert már fáradok
  • Neoncsoves
    De jót játszottam :) Squad Leader lettem BeachAssaulton :) mondták h smoke megg ilyenek, smokeoltam az egész partszakaszt... aztán amikor elértük a Wire Area-t, robbantgattak az engineerek, aztán kijelöltem egy pontot a Bunker Area mögött picivel... Mondtam hogy takarodjanak fedezékbe, mert megy a tüzi... tudjátok szartak a fejemre, TK miatt kibaszott a szerver.. :\
  • 0Fritz0
    Jájj te akarsz tőlem valamit, hogy hízelegsz? :)
    Egyébként büszke lehetsz rám, csak szólnod kellett és röpke egy év múlva már ki is próbáltam a játékot. :D
  • joebacsi
    nagy skalp :)
  • bricsi01
    Nekem van egy pár, csak a feltőltésem olyan lassú hogy egy hét a 20mb-osra limitált videó.
  • k9duli
    Hehe nem rossz.
    Jó hát tankbaülve, nem is kell a sok fps.
    Ilyet még egy párat:) Szeretnék ro videókat látni.
  • k9duli
    Hátjó lett volna elolvasni mit hogy írok:)
  • 0Fritz0
    Nálam a FRAPS-el felvett cucc 25fps-es, de emiatt még nem ért kár. :)
  • k9duli
    Na mivel érdekel pár embert a videó csinálás a ro-ban így elmondok pár dolgot.
    Saját demo felvétel teljesen használhatatlan ha olyan felvételt akar ahol gugolás vagy hasalás történik.Nem kell erről túl sokat beszélni megkell nézni mennyire szarúl adja vissza a valóságot.Arról nem is beszélve hogy fegyver nincs a kezedben és hát elég sokszór van amikor belenézünk fegyverbe és ugye akkor középre helyeződik a pixel pontos célzás.Na mindegy szerintem no comment az egész.
    Van a második megoldás a jó öreg fraps.beállítod mekkora felbontásban és mennyi fpsel akarsz felvenni mondjuk 25 vagy 30fps.És bizony ekkor lekorlátozódik a játék is 30fpsre vagy 25re.Probálon meg valaki így játszani JÓL!
    Másik megoldás hogy akkor beállítasz 50-60 fps-el vegyen fel de kinek van erre gépe már?És az sem mellékes hogy szép grafikán akarod felvenni a játékot, meg játszani, és ezért nem szivessen akarsz butítani csak hogy a fraps miatt ne szaggasson.
    3. megoldás amit énis alkalmazok és most tartok egy 4 perces movienál saját makk fragekkel.
    Egy 2. otthoni gép egy tv tuner kártyával.
    Itt az zajlik tömörören hogy clónozom a monitor tartalmát.Mintha a tvre vetíteném ki csak itt a tv tuner kártya kapja meg a jelet.
    Tömörítetlenbe szépen veszi fel a jelet, 1óra játék mondjuk ugy 50gb.De aztán azt ugy tömörítembe ahogy akarom.A minőségben ez hogynézki hamarosan egy kisebb bemutatót feltőltök.De bátran tudom ajánlani mindenkinek mert a minőség jó.Ez melett a gépedet egyáltalán nem fogja a videófelvétel és ugyanazt veszi fel, mint amit látsz.
  • Stuller
    meglestem a honlapot, hat LCD-n aza szürke egy picit olyan furcsa:)
  • 0Fritz0
    Szólni kell egy moderátornak és/vagy válasszatok meg egy házigazdát.
    Mindkettő tudja javítani a linket.
  • k9duli
    Azt valaki tudja javítani hogy az ismertető, a banner alatt, rossz linkre mutat?
    Múltkor az oroszok antitankosával nem bírtam kilőni ilyen tankból kitekintőst. 5x lőttem el halál pontosan, és sajnos valami bug miatt nem adta be.Pedig jó sokszor voltmár hogy síma puskával vagy sorozatlövővel símán kiszedtem.
  • red bull
    Hát igen sok bug van még benne talán túl sok :)
  • 0Fritz0
    A parancsnok kilebeg. :)

• Serpa
    rendben.
  • Scottt
    Ok!Köszi :)
  • Mersant
    nem, de lehet nalam lesz gaz, majd megprobalom masik geprol is...
  • trident
    Szia, tegnap késő este megtörtént.:)
  • Serpa
    jött mail?
  • Mersant
    ok, most mar engedi, ugy nez ki tul hamar probaltam ujra regelni...thx.
  • Mersant
    probaltam, de ilyenkor azt irja ki hogy erre a nevre mar regisztraltak...
  • Serpa
    nem vagy a regelt tagok közt.
    probálj másik mail címről.