Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hol lehet létrehozni ilyen csoportot a steamben?
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
annyi lenne, h egy jó nevet ki kéne találni, eldönteni, h public legyen-e v nem, avatart választani és joinolni.
tippem:
Red Orchestra Ostfront 41-45 Hungarian Buddies
Az orosz gazellákkal meg lehet repülni. Szóval ez a repcsi is csak egy vicces dolog egy külön mapon, nem pedig új mod.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Egy lebutított fizikájú géppel repdesni egy 2x2km-es kockában annyira nem lehet szórakoztató... Ha repkedés akkor IL2.
Majd vezetek neked serpa repcsit, figyelek arra, hogy 11/1 óra irányba repüljek az ellennel, majd nyomd a v 5 3-at, ha álljak meg!<#smile>#smile>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Vacakoltam a géppel, nem a megszokott, használt telepítõlemezrõl tettem fel a winxp-t, hanem egy xp+sp2-t használtam, lehet ez a nyûgöm baja, kicsit feszült voltam, a szerveren is olyan lassan haladt az offenziva, most meg megyek dolgozni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"0=SwitchWeapon 0
1=SwitchWeapon 1
2=SwitchWeapon 2
3=SwitchWeapon 3
4=SwitchWeapon 4
5=SwitchWeapon 5
6=SwitchWeapon 6
7=SwitchWeapon 7
8=SwitchWeapon 8
9=SwitchWeapon 9"
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Majd a local files fül.
-verify integrated cache files.
-defragment cache files
Egyiksem árt, csak használ.
"A csítereket bannoljuk" stb....
És kb már fél órája egy teamkiller nevû majd egy másik folyamatosan írtotta a saját csapatát.
Hiába írtad be hogy admin valahol vagy valami?
Elszarta az egész játékot.
Azt nem értem, hogy az oké hogy élvezetet lát mások játékának tönkretételében.5percig....De hogy 1 óráig...?
Egy német szerveren nyomtam ma délben, de elég rossz hely volt, két-három TKzó hülyegyerek is rontotta a levegõt. :/
Az utolsót nem, hogyan tudom ellenõrízni?
directx_aug2007_redist.exe
Dx hiba megmarad akkor úrjakell raknod a wint.
Cache fájlokat leellenõrizted az RO-nál?
na szóval van cd-kulcs? és bontatlan, vagy egy nick
Back up dvd-rõl telepítve.
Majd naponta, kétnaponta játszom, volt dx hibaüzenet, volt virtual memory hibaüzenet.
A RO-n kívül a MOHAA van fenn.
Nem vagyok benne biztos, átgondolom, mert a következõeket látom fekete lónak: 1; backup telepítés (talán ez a legelsõ, amit megejtek, amúgy is, azóta ablakban akar sokszor indulni). 2; patch, nekem gyanus, hogy CSAK a patch óta vannak ilyen hibaüzenetek... 3; MOHAA már melóban vagyok, de tán az felteszi a dx10-et és a physicx programot (de minek?)... 4; netán még az xp antispy-ra gyanakszom...
Köszönöm a tippeket, végignézem, kicsit bizonytalan vagyok, mert ezeket látom, de megvárom az e havi drivert, meg újra letöltöm, hátha...😊
Szerintem 6 botot belehetne nyomni arra a szerverre kezdésként.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
dobj már meg te is egy steam mailcímmel, ha kérhetem ...
Megoldásról nincs szó de amit ajánlanak:
-videókártya driver eltávolítása és egy újabb vagy régebbi, de stabilabb driver felrakása
-DirectX újratelepítése.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
IDirect3DVertexBuffer9::Lock failed(D3DERR_DRIVERINTERNALERROR).
Nekem június óta van meg a játék, de a Steam nem halmoz el meghívóval. Van egy régi kedves barátom, volt csapattársam GFM-bõl, aki nagyon szeretne megismerkedni a játékkal. Ha lenne valakinek egy felesleges meghívója, nagyon megköszönném ha el tudná küldeni! (priviben küldeném a mail címét) Köszi elõre is! <#wave>#wave>
Már tényleg ki kéne valamit találni, hogy összegyüljünk sokan.
Tuti megvan a RO vagy 30 embernek Mo-n.
Az elmúlt napokban volt szerencsém több ismerõssel is játszani, ez úton is üdv mindenkinek😊
mikor jöttök játtszani? mert a magyar server csont üres most...
Így hát a megoldás redorchestra\system\redorchestra.ini fájlt megnyitod.
És ugy a negyedénél találsz egy ilyet.
"
WindowedViewportX=640
WindowedViewportY=480
FullscreenViewportX=1360
FullscreenViewportY=1024"
Két utolsó sort át írod a neked megfelelõre.
ÕÕÕÕ a meghívó elkelt.
Figyelem egy meghívóm még mindig van.
Minden más szerverre amúgy be tudok lépni. Mi lehet a gebasz?